PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εγκατάσταση 2din ηχοσυστήματος σε 307 του 2004
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2012, 16:27:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tα φώτα τα παίρνεις από την εργοστασιακή πλεξούδα με την ISO φίσα, αυτό το πινάκι είναι που σου λέω ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις θέση.

Όπισθεν δεν ξέρω, δεν είχα βάλει στο δικό μου. Την όπισθεν την βάζεις αν έχεις σκοπό να συνδέσεις κάμερα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
georgius 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XT Premium (2005)

Ένταξη: 21 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2012, 20:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εργοστασιακή φίσα έχει ignition. Αλλα για φωτα ποιο ποδαρακι ειναι; Λέω να πάρω κ κάμερα γι αυτό κ θέλω όπισθεν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
georgius 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Αύγ 2013, 21:48:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω να παραγγείλω την οθόνη απο την Erisin στο Ηong Kong. Χρεώνουν τιποτα στο τελωνείο;
Επιστροφή στην κορυφή
georgius 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2013, 00:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά παρέλαβα την οθόνη σε μια εβδομάδα απο τη μερα που την παρήγγειλα. Πολύ καλό ποιοτικά το μηχάνημα, αλλά μου άρεσε ακόμη περισσότερο η ποιότητα του ήχου. Βέβαια το συγκεκριμένο υστερεί σε ρυθμίσεις ήχου, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Επίσης, με ανταπτοράκι τα χειριστήρια στο τιμόνι λειτουργουν άψογα. Ήθελα να ρωτήσω, έχει κανείς σας ενεργοποιήσει την ψηφιακή τηλεόραση στην οθόνη του; Δε μπορώ να βρω κεραία της προκοπής. Με την μαγνητική που είχε στο κουτί πιάνω αλλά πρέπει να έχω ανοιχτό το παράθυρο για να βγαίνει το καλώδιο κ να εχω την κεραία κολημένη στον ουρανό. Αγόρασα μια αυτοκόλητη από τις διάφανες, και όταν είναι κολημένη στο τζάμι δεν πιάνει σχεδόν τπτ. όταν την βγάλω κ την κολήσω από έξω πιάνει καμπάνα. Άλλοι μου λένε πως φταίει το tuner που είναι κινέζικο κ άλλοι μου λένε πως φταίει το αθερμικό παμπρίζ και κόβει το σήμα. Επίσης άκουσα για κάποιον που έβαλε την κεράια της τηλεόρασης μέσα στον προφυλακτήρα. Έχει κανεις καμιά ιδέα;
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2013, 19:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπραβο που το βαλατε παιδια.ειναι ενα απο τα καλυτερα και σημαντικοτερα ποστ για κατοχους 307 και οχι μονο.και εγω σκεφτομαι για κατι τετοιο.αλλα δε ξερω απο που.οποτε τωρα ξερω.αλλα ξερω και τι να παρω.
μια ερωτηση.λιγο ασχετη κα συνχωρεστε με.ειδα οτι στο 307 του 2004 του παιδιου εχει ασπρο φοντο στο πινακα οργανων..πως το εβαλε και απο που?
μιλαω για αυτο.
http://imageshack.us/photo/my-images/692/imag0082r.jpg/
και το 2 ντιν απο που το πηρες και ποσο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
georgius 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2013, 10:39:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.erisin.com/erisin-es7935a-7-2-din-car-dvd-tablet-pc-navi-dtv_p450.html Εγώ πήρα αυτό εδώ. Νομίζω ίδια μάρκα πήρε κ ο drdino. Πολύ καλό μηχάνημα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης