PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 RALLYE 1.3.....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 01:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Με 24αρα αντιστρεπτικη παντως θα σβουριζει εντονα,να ξερεις... Confused
Mr. Green Mr. Green Twisted evil Twisted evil Turn-l Turn-l Turn-l Turn-l Turn-l Turn-l Turn-l Turn-l Love
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!
+ την 21 μπροστα απο 13αρι!!!!!
Θα ακουμπανε μονο 3 ροδες κατω!! Σαν γουρουνα!!!! Eek
Περα απο την πλακα θα δω τι θα κανω τελικα και τι ταιριαζει με το στυλ οδηγησης μου. το πολυ πολυ να δωσω μετα κανα 30αρι και να παρω μια αντιστρεπτικη 21. Wink
Αλλα την μπροστα θα την βαλω στανταρ. Πολλα "μουτρα" ρε παιδι μου! Confused

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 03:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

psgeo έγραψε:
και με 16βου μοτερ? + 40κιλα??

841 κιλα εχω ζυγισει το δικο μου,κομπλε επιπλωμενο και ρεζερβατο! Wink

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 09:41:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Αλλαξε μονον ραβδους ρε,θα βρεις απειρες 19αρες με τιμη ξεφτιλα...Το να βαλεις μεταχειρο αξονα και να ειναι στραβος,το σκεφτηκες; Confused

Περι αξονα και μετατροχιου,ειναι ολα ιδια(αλλαζει μονον το παχος της σωληνας μεταξυ κιτρινων και μαυρων αξονων) και ολη η διαφορα προκυπτει απο τα ακρα.Ακομα και το ψαλιδι ειναι ιδιο. Wink
Ολα τα υπολοιπα ειναι απολυτα ανταλλαξιμα μεταξυ τους.
Μονον καποιοι αξονες απο 1100 αν θυμαμαι καλα,ειναι χωρις αντιστρεπτικη αλλα κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι τετοιος. Wink

Φίλε Στέλιο απο που φαίνεται στα 1100 αν δεν υπάρχει αντιστρεπτική στον πίσω άξονα?Είναι εμφανές ή πρέπει να ανοιχτεί? Και έστω αν δεν υπάρχει ή ακόμα και να υπάρχει, μπορώ να βάλω αντιστρεπτική απο 1.3 ή XSi στον υπάρχων άξονα?Είναι τριμπούλωνος και δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορές...
Τέλος σκέτη αντιστρεπτική αν τελικά μπορώ να βάλω πίσω απο 1.3 ή XSi θα πουλάει κάποιος ή θα πρέπει να αγοράσω ολόκληρο άξονα?

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 12:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λογικα θα χρειαστεις και αλλα πραγματακια μαζι . δεν ειναι μονο οτι δεν εχει μεσα την αντιστρεπτικη Sad

κατσε θα σου βαλω παραδειγματα

Μπρατσο χωρις αντιστρεπτικη.......

Με αντιστρεπτικη......

Εγω εχω να σου δωσω αξονα γεματο με τα παντα ολα επανω ολοισιο σε τιμη ξεφτιλα (βασικα εχω 2 Big wink ) απλα το προβλημα σου ειναι οι τριμπλουλωνες ζαντουλες. Μπορεις φυσικα να κανεις τραμπα τα ταμπουρα σου και να βαλεις τα τριμπουλωνα τυμπανα - ταμπουρα. Wink

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
psgeo 
Μέλος
Μέλος

106 rallye x2/s1 16v/s2 1.6 8v

Ένταξη: 03 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 20:08:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εχω και την αντιστρεπτικη και τα ακρα με καινουρια κυλινδρακια και σιαγωνες απο το 13αρι Laughing
βεβαια δεν ξερω αν στα τελευταια 13αρια η αντιστρεπτικη ειναι μεγαλυτερη απο 21mm.........ο μηχανικος μου ασχετα που μου εβαλε την 24αρα μου ειπε οτι η δικια του την ειδε ποιο μεγαλη απο 21mm.....θα την μετρησω Scratch να δω απο περιεργεια.......
περι 24αρας πισω σε 13αρι......με 16βου μοτερ ομως..........ο κωλος δεν παει πουθενα.........και ελαφρωμενος που ημουν πισω χωρις πλατοκαθισματα και ρεζερβα παλι εκει ηταν ακουνητος Scratch ενω στο s2 8βαλβιδο λιγο καιρο που το ειχα χωρις ρεζερβα ο κωλος ηταν ανησυχος...........με το που ξαναμπηκε ηρεμησε.......βεβαια το 13αρι εχει group n και το s2 apex sport......
τωρα σε 13αρι αν μεινει το μαμα μοτερ μακρια απο 266!!!με μεταλλικα σωληνακια , brembo και ferodo racing εισαι οκ!!!!!!!!!
αν μπει 16αρι μπλοκ ή 16βου οκ τοτε!!!
εγω παντως στο s1 που του εχω 266 με ραλλοζαντες με bosch δαγκανες brembo δισκους ferodo premier σωληνακια υψηλης και πισω δισκους δεν ειχα ποτε θεμα ,οσο μπορουσα να το πιεσω , σε δημοσιο δρομο..........σε πιστα δεν ξερω με κανα καυσωνα ισως...
αν οντως ειναι 841 κιλα με 16βου μια χαρα!!!!!ανεβαινει η αναλογια κιλα ανα ιππο Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 23:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
λογικα θα χρειαστεις και αλλα πραγματακια μαζι . δεν ειναι μονο οτι δεν εχει μεσα την αντιστρεπτικη Sad

κατσε θα σου βαλω παραδειγματα

Μπρατσο χωρις αντιστρεπτικη.......

Με αντιστρεπτικη......

Εγω εχω να σου δωσω αξονα γεματο με τα παντα ολα επανω ολοισιο σε τιμη ξεφτιλα (βασικα εχω 2 Big wink ) απλα το προβλημα σου ειναι οι τριμπλουλωνες ζαντουλες. Μπορεις φυσικα να κανεις τραμπα τα ταμπουρα σου και να βαλεις τα τριμπουλωνα τυμπανα - ταμπουρα. Wink

Φίλε Ζαχαρία σ'ευχαριστώ για τα σχεδιαγράμματα(απο το service box είναι?)και για όλο το ενδιαφέρον. Ακόμα όμως δεν ξέρω αν έχω ή όχι αντιστρεπτική, με XSi που έχω κάνει σύγκριση οπτικά τουλάχιστον οι άξονες μού φαίνονται σχεδόν ίδιοι.....(Φυσικά δεν περιμένω να είναι κιόλας)
Ζάντες τριμπούλωνες 14άρες έβαλα πριν λίγο σχετικά καιρό, οπότε δεν πάω για 4μπούλωνο και νομίζω - μπορεί να κάνω λάθος - ότι το 3μπούλωνο τύμπανο/ταμπούρο δεν πρέπει να μπαίνει σε 4μπούλωνο άξονα.
Ο άξονας απο ποιο 106 είναι που έχεις? Αυτην την στιγμή είναι λίγο δύσκολο για να πάρω ολόκληρο άξονα, αργότερα πάντως αν τον έχεις ακόμα θα σε ενοχλήσω σίγουρα!Σ'ευχαριστώ πολύ και οτιδήποτε χρειαστεί για το 1.1 που έχω θα ανοίξω ανάλογο topic γιατί μού φαίνεται ότι το συγκεκριμένο αρχίζω να το βγάζω εκτός θέματος...

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 00:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωτηρη ειναι ευκολο να δεις. απλα δες στην μερια του οδηγου στον αξονα αν εχει αυτακι για την αντιστρεπτικη. Μιας και εχεις και ενα XSi δες τις διαφορες και συγκρινε. Η πρωτη φωτο που εβαλα θα δεις οτι εχει μονο ενα καπακι. Στην δευτερη εχει ενα αυτακι που ειναι το Νο 6 στην φωτο.

Το ταμπουρο αλλαζει, απλα ειναι θα το αλλαξεις ολο το ταμπουρο σαν συστημα.
Ο αξονας που εχω ειναι απο XR αλλα ειναι ιδιος με του XSi , τους εχω μετρησει και ειμαι σιγουρος για αυτο. Wink
ο λογος που σου λεω για ολοκληρο αξονα ειναι γιατι απλα θα χρειαστεις πιο πολλα απο μια αντιστρεπτικη δυστυχως.
οσο για την τιμη....... πμ.

Καλυτερα να φτιαξουμε ενα τοπικ "106- S1 Πισω αξονας". δεν υπαρχει τετοιο τοπικ στην αναρτηση Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 14:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
Σωτηρη ειναι ευκολο να δεις. απλα δες στην μερια του οδηγου στον αξονα αν εχει αυτακι για την αντιστρεπτικη. Μιας και εχεις και ενα XSi δες τις διαφορες και συγκρινε. Η πρωτη φωτο που εβαλα θα δεις οτι εχει μονο ενα καπακι. Στην δευτερη εχει ενα αυτακι που ειναι το Νο 6 στην φωτο.

Το ταμπουρο αλλαζει, απλα ειναι θα το αλλαξεις ολο το ταμπουρο σαν συστημα.
Ο αξονας που εχω ειναι απο XR αλλα ειναι ιδιος με του XSi , τους εχω μετρησει και ειμαι σιγουρος για αυτο. Wink
ο λογος που σου λεω για ολοκληρο αξονα ειναι γιατι απλα θα χρειαστεις πιο πολλα απο μια αντιστρεπτικη δυστυχως.
οσο για την τιμη....... πμ.

Καλυτερα να φτιαξουμε ενα τοπικ "106- S1 Πισω αξονας". δεν υπαρχει τετοιο τοπικ στην αναρτηση Embarassed

ΟΚ! Σού έχω στείλει και πμ

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
xouzouris83 (fwtis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot Rallye 1.3

Ένταξη: 19 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2010, 08:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει διαφορα στην τιμη στα μοντελα αυτα?

http://img145.imageshack.us/img145/9260/26102009172.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
m_power_lunatic (john)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 106 1.3 RALLYE..the REAL Rallye!

Ένταξη: 10 Νοέ 2009
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 19:11:18    Θέμα δημοσίευσης: RALLYE 1.3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηρε το ματι μου σε ξενο φορουμ πισω μπαρα θολων μαλλον sparco-κοκκινη που πιανει πισω στο εσωτερικο του πορτ-μπαγκαζ,ολοισια.Οταν ειχα 1.3αρι rallye πιτσιρικας δεν θυμαμαι κατι τετοιο να υπηρχε το 1994-96 αλλα βρηκα μια φωτογραφια που τη δειχνει μια τετοια μπαρα.Ξερετε τιποτα τετοιο??Επισης ειδα ενα ψευτοκαπακο μοτερ βαμμενο λευκο και στην μεση το τετραγωνο λιονταρακι με την κοκκινη ριγα και μου επεσε το σαγονι,καμια ιδεα πως μπορει να γινει???Φωτο απο που βαζω,εχει καποιο Img κουπακι βλεπω στο user control αλλα δεν καταλαβαινω.

INSANE IN THE ///MIDBRAIN...
Επιστροφή στην κορυφή
m_power_lunatic (john)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 10:35:16    Θέμα δημοσίευσης: PEUGEOT SPORT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο site της PEUGEOT SPORT εχει καταλογο στα γαλλικα για την πληρη προετοιμασια του 106 RALLYE 1.3 απο δρομισιο σε αγωνιστικο σε μορφη Ν.

Δινει και τα αντιστοιχα ανταλλακτικα της PEUGEOT SPORT κτλ,γνωριζει κανεις αν υπαρχει τα αγγλικα μεταφρασμενο????

Eπισης θελω να αγορασω καποια γνησια PEUGEOT SPORT πραγματα,μπορω να παραγειλω απο το site κατευθειαν ή υπαρχει ανθρωπος εδω στην Ελλαδα που φερνει πραγματα???Θεσσαλονικη νομιζω ή κατι τετοιο.

Η επισημη αντιπροσωπεια φερνει τετοια πραγματα????

Ευχαριστω οποιον μπει στον κοπο να απαντησει.

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 14:30:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Johnny δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος που να φέρνει επίσημα πλέον. Κάποτε έφερναν ο Κόνδωρας (Peugeot) στην Αθήνα και ο Γκαγκαστάθης στη Θεσσαλονίκη. Τώρα ο 1ος δεν υφίσταται ενώ ο 2ος ενδεχομένως να φέρνει κάποια τεμάχια με παραγγελία.

Η κατάσταση γίνεται δυσκολότερη αν αναλογιστείς ότι η PS εδώ και κάποια χρόνια άρχισε να ξεστοκάρει αγωνιστικά parts για 106 (S1 & S2), αφού λόγω ηλικίας είναι πιά discontinued.

Εξαρτάται βέβαια κι απ'το τι ζητάς. Εάν πχ ψάχνεις για κάτω (κόντρα) βάση σασμάν, κάτι μπορεί να βρεθεί. Αν ζητάς ράβδους, καλύτερα παίξε λόττο... Crying or Very sad

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
m_power_lunatic (john)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Οκτ 2013, 13:55:31    Θέμα δημοσίευσης: 1.3 rallye N1 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο οτι φαινεται μετα απο ενα πισωγυρισμα και την λαθεμενη πωληση ενος σχεδον αψογου εργοστασιακου 1.3αριου (ειχα και το τιμολογιο πωλησης απο καινουργιο και τα βιβλια και τα manual) πριν 2 χρονια ειμαι παλι στην αγορα για τριτη φορα ενος 1.3αριου 106.Πηγα ειδα το πρωτο μου 1.3αρι σε ηλικια 18χρονων και δεν......δυστυχως γιατι συναισθηματικα θα ηθελα να το φτιαξω Ν1 απο την αρχη και να το κρατησω.

Θελω να φτιαξω ή να αγορασω ετοιμο αγωνιστικο Ν1.Οικονομοτεχνικα με συμφερει ετοιμο αλλα ειναι ταλαιπωρημενα πολυ τα περισσοτερα και τρεχουνε χρονια.

Πηγα ειδα μερικα που ητανε δρομισια και γινανε αγωνιστικα και εχουνε κανει μονο 1-2 χρονιες μονο.

Εχει κανενας τιποτα υποψην για αριστο (εχει σημασια η λεξη που χρησιμοποιω) Ν1 106 1.3αρι???

Ιδανικα επειδη ΔΕΝ θελω να το ξαναπουλησω και θελω να το κρατησω για παντα θα ηθελα να εχει και την δρομισια του προικα.

Για CONDOR το ξερω εχει κλεισει απειρα χρονια πριν,ο Γκαγκασταθης τον εχω ακουστα αλλα δεν εχω συνεργαστει μαζι του.

Απο οτι καταλαβα γνησια PEUGEOT SPORT πραγματα θα δυσκολευτω να βρω.

Ειδα και αυτα απο κοντα αλλα ειμαι διστακτικος για διαφορετικους λογους για το καθενα.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3623320/ (το ειδα οταν πηγα στο χωριο μου για μια βαφτιση)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4241265/ (η τρελα μου-πανεμορφο αλλα φοραει μια BILSTEIN ουτε μια PROFLEX-OHLINS που λεει ο λογος,αυτο βεβαια ειναι ΕΑ/5)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3220329/ (το ειδα σε επαγγελματικο ταξιδι το καλοκαιρι)

Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Νοέ 2013, 19:01:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλή τύχη και υπομονή....

θα τα χρειαστείς σίγουρα και τα δύο...

εγώ διάλεξα την λύση να το κάνω από την αρχή (αλλά το είχα για χρόνια καθημερινο πριν το απόφασίσω να το κάνω td car) και εδώ και 3 χρόνια το έχω λυμένο στα 3ποδα και είμαι στην μέση περίπου της δουλειάς που χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο....

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
m_power_lunatic (john)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Νοέ 2013, 23:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στεφανε αυτο που κανεις εσυ μου το προτεινε και ο αδερφος μου για να περναω τους χειμωνες μου και τον ελευθερο μου χρονο (λεμε τωρα) και για να γινει αψογο (ειμαι πολυ κομπλεξικος με τα αμαξια μου).

Δεν ξερω τι θα κανω ακομα,πηγαινω και βλεπω δρομισια και αγωνιστικα αυτο τον καιρο.

Σημερα τυπωσα και εκανα και βιβλιαρακι τις οδηγιες της PEUGEOT SPORT για Ν1.Τα γαλλικα μου βεβαια ειναι για τον λουτσο,εχει κατι κωδικους απο τα ανταλλακτικα αλλα μαλλον θα εχουνε αλλαξει και αντε βρες γνησια PEUGEOT SPORT πραγματα,τρεχογυρευοπουλος.

Εχει κανεις link στα αγγλικα για τις οδηγιες της PEUGEOT SPORT για Ν1 106 RALLYE 1.3???

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Νοέ 2013, 23:42:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη το εδωκες το Μ3; Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Νοέ 2013, 17:59:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot sport και αγγλικά δεν πάνε μαζί....
δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι στα αγγλικά,,,ψάχνω χρόνια και δεν έχω βρει κάτι....

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
m_power_lunatic (john)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Νοέ 2013, 18:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Γιαννη το εδωκες το Μ3; Crying or Very sad

Ναι Μανο,ψαχνω για αλλο.

Επιστροφή στην κορυφή
m_power_lunatic (john)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Νοέ 2013, 18:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

athanas έγραψε:
δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι στα αγγλικά,,,ψάχνω χρόνια και δεν έχω βρει κάτι....

Που θα βρουμε την homologation του 106 RALLYE 1.3 και απο το 16v???

Στην ΕΛΠΑ μου ζητησανε 50 ευρω εκαστη σημερα.

Επιστροφή στην κορυφή
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999

Ένταξη: 11 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2013, 15:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

m_power_lunatic έγραψε:
athanas έγραψε:

Που θα βρουμε την homologation του 106 RALLYE 1.3 και απο το 16v???

Στην ΕΛΠΑ μου ζητησανε 50 ευρω εκαστη σημερα.

αν βρεις κατι ενημερωσε , φιλε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης