PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - καλώδια ηχείων στις πόρτες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 10:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilis123 έγραψε:
To σκέφτηκα αυτό, αλλα με προβλημάτισε οτι το καλώδιο θα ειναι εκτεθειμένο. Έχεις να προτείνεις κατι γι αυτό ;

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Very happy

Έχω να προτείνω να μην ανησυχείς καθόλου. Περνάω 3 καλώδια 2x4mm και δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 10:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
206xtreme έγραψε:
Τρυπάς τις λαστιχιένιες τάπες στην πόρτα και πάνω στο πλάισιο της πόρτας. ΜΟΝΟ έτσι περνάς καλώδια στην πόρτα... Smile
Δε χρειάζεται να τρυπήσει τίποτα απολύτως, οι τάπες βγαίνουν μια χαρά και χωράει και καλώδιο 10mm μέσα από εκεί Smile

Αν βγάλει τις τάπες αντί να τις τρυπίσει, τα καλώδια θα κοπούν με μαθηματική ακρίβεια!

Επιστροφή στην κορυφή
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 10:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilis123 έγραψε:
σκέφτομαι να βγάλω τις τάπες, να τυλίξω το καλώδιο με ταινία για παραπάνω προστασία και να κλείσω τις τρύπες με σιλικόνη για να μη μπει νερό μέσα.
Εντάξει δε θα είναι;

Νερό στην πόρτα σου ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ μπαίνει και ΘΑ μπαίνει και ΜΗΝ κάνεις ΤΙΠΟΤΑ για να το αποφύγεις! Την τελευταία φορά που είχα αυτήν την ιδέα και έκλεισα όλες τις τρύπες της πόρτας γέμισε νερά η πόρτα μου και είχε γίνει ενυδρείο! Νερά στην πόρτα σου μέσα μπαίνουν και ΘΑ μπαίνουν από το παράθυρο και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αποφύγεις. Οπότε το πρόβλημα σου δεν είναι τα νερά. Είναι το οτι θα αφήσεις το καλώδιο εκτεθιμένο πάνω στη λαμαρίνα χωρίς το λάστιχο. Κάποια στιγμή από το άνοιξε κλείσε της πόρτας θα φαγωθεί η εξωτερική μόνωση του καλωδίου σου θα κάνεις ένα ωραιότατο βραχυκύκλωμα στις εξόδους του ενισχυτή σου, και αν είσαι τυχερός και δεν πάρεις φωτιά, θα πληρώσεις ένα 200αράκι να πας να επισκευάσεις τις εξόδους του ενισχυτή.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 10:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος να μαζέψει τον Βασίλη γιατί σε λίγο θα μας πει ότι θα καταστραφεί ο πλανήτης Γη... Puke right Puke right Puke right W00t

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vasilis123 (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 XS 1.4 8v (2001)

Ένταξη: 09 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 13:15:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά τρύπησα την τάπα και το πέρασα απο εκεί. Επίσης τύλιξα και το καλώδιο 5-6 στρώσεις μονωτική ταινία στο κομμάτι που είναι εκτεθειμένο, μήπως και γλιτώσει τη φθορά
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 16:21:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilis123 έγραψε:
τελικά τρύπησα την τάπα και το πέρασα απο εκεί. Επίσης τύλιξα και το καλώδιο 5-6 στρώσεις μονωτική ταινία στο κομμάτι που είναι εκτεθειμένο, μήπως και γλιτώσει τη φθορά
Για βγάλε μια φωτογραφία να σε καμαρώσουμε Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vasilis123 (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 XS 1.4 8v (2001)

Ένταξη: 09 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 16:45:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι τοσο χάλια Razz Καποια στιγμή στο μέλλον θα βρώ άλλο τρόπο, από τη σωλήνα που περνάνε τα άλλα, αλλα για προσωρινή λύση δε νομίζω να μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα... Φοτο απο Δευτέρα
Επιστροφή στην κορυφή
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2013, 10:42:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Κάποιος να μαζέψει τον Βασίλη γιατί σε λίγο θα μας πει ότι θα καταστραφεί ο πλανήτης Γη... Puke right Puke right Puke right W00t

Εμένα φιλαράκι δε μου καίγεται καρφάκι για το αν θα πάρει φόκο ο άλλος ή θα πλημμυρίσει. Πραγματικά. Αλλά επειδή υποψιάζομαι οτι του άλλου του καίγονται πολλά καρφάκια δίνω τις συμβουλές που γνωρίζω και έχω δει με τα μάτια μου. Έχω δει δάκρυα να κυλάνε ουουουουουουουου.....

Και αυτά πάω να προλάβω. Τώρα αν εσύ αντιμετωπίζεις με ειρωνεία το σκηνικό σαν καταστροφή του κόσμου, οκ σεβαστό και δεκτό, και ζητώ συγγνώμη που προσπαθώ να προλάβω καταστάσεις.

Όπως έχω πει και στο forum που είμαι mod, δε φταίνε οι άλλοι, εγώ φταίω που κάθομαι και ζαλίζω το κεφάλι μου με το να βρω λύση στον καθένα αντί να πω "Φιλαράκι, πήγαινε σε έναν επαγγελματία του είδους να σε εξυπηρετήσει και να σου λύσει το πρόβλημα." Δώστου και ένα 50αρικάκι και είσαι κομπλέ. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσα να πω: "Πω ρε φίλε ωραία τα λες, άψογα τα κάνεις τέλεια όλα." Και μόλις φοκάρει το σύστημα να πω "Ωχ, κάτι πήγε στραβά. Κρίμα. Πέρνα από τον ηλεκτρονικό για επισκευές...."

Επιστροφή στην κορυφή
vagelis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Σεπ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2013, 13:02:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειρήνη ημήν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης