PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τουρμπίνα Golf GTI σε 207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 10:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Την σωλήνα απο τουρπο σε i/c σε οποίο thp και ανοίξεις θα βρεις λαδί...!!!

Μην παίρνεις όρκο! Laughing

Μάκη, τις αναθυμιάσεις τις έχεις έξω;

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 11:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
saikoe_39 έγραψε:

Τις περνάω μεσα απο δοχείο Δημοσθένη. δεν τιθεται θεμα να ειναι απο εκει. τις εχω βγαλει κ εξω για να το σιγουρεψω και παλι περνούσε λαδια η τουρμπίνα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 11:24:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Mακη μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο. Rolling eyes
ΑΝ απο την τουρμπινα σου περνανε λαδια απο τη μερια του στροβιλου(ζεστη μερια) θα εβλεπες ποτισμενη ολη τη φτερωτη και το μαντεμι.Αν περνανε απο τη μερια του συμπιεστη,τοτε το αντιστοιχο θα γινοταν στη φτερωτη του συμπιεστη και στο αλουμινιο.
Αυτο που συμβαινει σε οποιαδηποτε απο τις 2 περιπτωσεις και αν εχεις,ειναι να περναει λαδακι απο το μονωτικο ελατηριο που υπαρχει σε καθε πλευρα,κατι που μετα απο καποια χιλιομετρα ειναι φυσιολογικο γιατι με την περιστροφη του αξονα τρωγονται τα ελατηρια σιγα σιγα.
Με ενα σετ επισκευης καινουργιο(δλδ δουλεια των 200ε το πολυ μαζι με τοποθετηση του σετ-ζυγισμα) θα ξεμπερδεψεις.
Τωρα γιατι σου ειπαν οι καλοί που τους ρωτησες οτι δε θα γινει,δεν μπορω να καταλαβω.Καπου παει το μυαλο μου αλλα δεν θα το σχολιασω Rolling eyes
Αληθεια τι σου προτειναν ως ενδεδδειγμενη λυση?
Το υβριδιο ειναι καλη περιπτωση παντως,σκεψου το.Αρκει να γινει απο καποιον που εχει ξανακανει κατι τετοιο και εχει τορνο cnc και οχι χειροκινητο.

Λευτερη εχει διαπιστωθει πλέον οτι τα λαδια ειναι απο την τουρμπίνα και ειναι κ πολλα.
Αν ήταν θεμα 200€ η επισκευη θα ειχε γινει ήδη, αλλα συμφωνα με αυτα που μου ειπαν ολοι οι γνωστοι επισκευαστες, οτι δλδ εκτος απ το οτι μπορει να εχει φαει κ αξονα, καθως εγω πιανω πολλα μποσικα στη φτερωτη, οποτε θα παει πολυ περισσότερα, δεν μπορει κανεις να εγγυηθει για ποσους μηνες θα ειναι οκ. Θα μου πεις οτι μπορει να το λενε για να πουλησουν καινουργια, αλλα εφοσον κανενας δεν μου εγγυαται γιατι να ρισκάρω...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 11:42:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
saikoe_39 έγραψε:

Όρκο δεν παίρνω...αλλα σε λίγο καιρο θα αρχίσει να λερώνει και αυτή Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2013, 15:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιγω καινούργιο θέμα.
Η τουρμπίνα του cooper s παει επάνω στο δικό μας? Νομιζω εχει σε αλλο σημείο την εξαγωγή του συμπιεστή? χρειαζεται καποια μετατροπή Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2013, 16:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η τουρμπίνα του Cooper S έχει έξοδο προς τα κάτω (το πάτωμα) και όχι προς τα πάνω (το ψευτοκάπακο) γιατί το intercooler του βρίσκεται ακριβώς εκεί, όπως είναι και στους THP200.

Για αυτό δεν ταιριάζει αν έχεις κουπροκούλερ, τουλαχιστον όχι χωρίς αρκετές τροποποιήσεις στις σωληνώσεις.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2013, 17:14:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω κουπροκουλερ (ουτε προκειται), οποτε φανταζομαι χρειαζεται γυριστό κολάρο απο κατω, που θα περασει πανω απο την τουρμπίνα και θα πεσει μες στο κουλερ. δλδ 15 γωνίες... Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2013, 17:43:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι να τα κανεις ολα αυτα???Στου μινι κουπερ βαζεις αλουμινιο rc και τελος η σκαβεις το μαμα σου.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2013, 17:50:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
Γιατι να τα κανεις ολα αυτα???Στου μινι κουπερ βαζεις αλουμινιο rc και τελος η σκαβεις το μαμα σου.

αλουμινιο RC, πρεπει να ψαχνω κ να πληρωσω κ αυτο. τωρα να σκαψω το δικό μου, στην Κέρκυρα, μπλέξιμο, πρεπει να τα στελνω απο δω και απο εκει κ παλι θα ειμαι ανησυχος για το αποτελεσμα... Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2013, 18:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτά το αλουμίνιο rc ειναι το πιο αξιόπιστο αν βρεις Τούρμπο απο μίνι.
Τωρα αφου θα τα σκασεις οπως και να εχει καντο υβριδιο.γιατι και του μίνι το Τούρμπο και κάθε άλλο Τούρμπο μεταχειρισμένο δε ξέρεις τι θα εχει.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2013, 18:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υβρίδιο δεν θελω, θελω οσο γινεται μεγαλυτερη αξιοπιστια, οποτε μαμα rc ειναι η πρωτη επιλογη, σε καλη κατασταση φυσικα. Εναλλακτικη cooper με αλουμινιο RC.
τελικά εχει βαλει κανεις του cooper αυτουσια? ειναι μεγαλη μανουρα?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2013, 19:48:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Υβρίδιο δεν θελω, θελω οσο γινεται μεγαλυτερη αξιοπιστια, οποτε μαμα rc ειναι η πρωτη επιλογη, σε καλη κατασταση φυσικα. Εναλλακτικη cooper με αλουμινιο RC.
τελικά εχει βαλει κανεις του cooper αυτουσια? ειναι μεγαλη μανουρα?

και που θα ξερεις αν ολα ειναι καλα με την τουρπινα που θα παρεις..???
κανε ενα απλο rebuilt στην δικια σου....

παντως το δικο μου υβριδιο μετραει 19.000 χλμ...29.000 χλμ σαν τουρπο γενικα...
Μεχρι στιγμης κανενας τζόγος...μηδεν λαδιλα στην σωληνα..και ολα καλα..!!

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2013, 20:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα εχω μιλησει με γνωστο τουρμπινά, τον γνωστότερο μάλλον! ο οποιος μου ειπε οτι τα υβριδια δεν φημιζονται για την αξιοπιστια τους, ουτε συμφερει να επισκευασεις ειδικα 150άρα τουρμπίνα, η οποια ουτως ή αλλως για πανω απο μαμα την ακουει! Συκεκριμενα τον ειχα παρει για να του στειλω τη δικια μου για επισκευη και μου μιλησε πολυ ειληκρινα ξεροντας οτι ειναι εναντια στο κερδος του. Το οτι η δικια σου ειναι γερη Κώστα ειναι πολυ θετικο, αλλα δεν πετυχαινουν παντα.
Θα μου πεις και η μεταχειρισμενη λαχειο ειναι, αλλα τουλαχιστον μπορεις να την ελεγξεις απο τζογους που ειναι ενα καλο δειγμα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2013, 21:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει βαλει ενας συμφορουμιστας τουρμπινα απο κουπερ.
Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι δεν μπορουσε να ρυθμισει την w/g με το αλουμινιο του κουπερ.Το γιατι δεν το ξερω.Αυτο που πιστευω παντως μακη ειναι οτι δεν αξιζει τοση ταλαιπωρια(το να παρεις δλδ μια απο κουπερ και να ψαχνεις αλουμινιο απο rc).
Παρε μια μεταχειρα rc και κανε της rebuild να τελειωνεις μια και καλη.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Οκτ 2013, 23:26:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λεφο...αυτο με την wastegate ειναι απλο...
βαζεις το προγραμμα πανω..και αναλογα την σφίγγεις η την χαλαρωνεις ..το θεμα ειναι ομως το προβλημα να ειναι σιγουρα απο εκει..και οχι πχ απο την τουρπινα..!!!

Μακη προχωρά ρε συ...μην φοβάσαι ...στειλε πμ με ποιον μιλησες..??

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Οκτ 2013, 12:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rc τουρμπίνα βλέπω γιατι βαριέμαι τα μπλεξίματα. Αν ακούσει κανεις κάτι για μεταχειρο, ας το πει.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Οκτ 2013, 15:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω πριν βαλω μεταχειρισμενη πανω εψαχνα για καινούρια. ...την ειχα βρει 700-800 αν ενδιαφερεσαι πες μου να βρω ξανα το κατάστημα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Οκτ 2013, 15:12:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω Μαριε, το εχω υποψιν, αλλα ξεφευγουμε πολυ... Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Οκτ 2013, 22:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη, δες την υπογραφή μου.
Ό,τι άλλο θες, με πμ.
Έχω ~35.000km μ'αυτό το σετάπ.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης