PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβληματα 207 rallye/gt

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikos_207gt (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 (16v) gt (2012)

Ένταξη: 24 Ιούν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Σεπ 2013, 10:38:24    Θέμα δημοσίευσης: προβληματα 207 rallye/gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σας... εχω εδω και 4 μηνες το 207 gt που πηρα stock. ειχα ακουσει τα καλυτερα απο 3-4 ατομα για αυτα τα αυτοκινητα. σημερα ομως διαβαζω ενα topic το οποιο εκλεινε λεγοντας οτι αυτοι οι κινητηρες σταματησαν να βγαινουν στην παραγωγη λογω του οτι ειναι οικονομικα ασυμφοροι οσων αφορα τις πολλες ζημιες που βγαζει ο κινητηρας... μπορει καποιος να με διαφωτισει σχετικα με το τι εχω να αντιμετωπισω??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Σεπ 2013, 11:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψαξε το φορουμ και θα βρεις τις απαντησεις σου....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikos_207gt (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 (16v) gt (2012)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Σεπ 2013, 11:40:30    Θέμα δημοσίευσης: χαχα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποτε μαλλον εχω πολλα να αντιμετωπισω... γτ ειδα αρκετα θεματα με προβληματα αλλα ειπα μηπως απλα ετυχαν σε καποιους...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Σεπ 2013, 13:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολοι οι συγχρονοι κινητήρες εχουν προβλήματα, απλα εδω θα τα βρεις ολα μαζεμένα, αυτο δε σημαίνει οτι θα τύχουν όλα σε σένα, σε οποιο φορουμ αλλης εταιρειας να μπεις, θα απελπιστεις. Ξερω αμαξια με πανω απο 100000 χμ που έχουν αλλάξει μονο λαδια-φιλτρα-μπουζι.
Με λίγα λόγια, βαζε σωστα λάδια, έλεγξε χρονισμό κινητήρα, κανε καθαρισμό βαλβίδων-εισαγωγής (αν δεν εισαι σιγουρος οτι εχουν γινει προσφατα) και αν ειναι να ρθει κατι αλλο θα ρθει, αλλιως θα προσπερασει!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
nikos_207gt (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 (16v) gt (2012)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Σεπ 2013, 14:14:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Σεπ 2013, 18:27:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβληματα 207 rallye/gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos_207gt έγραψε:
καλησπερα σας... εχω εδω και 4 μηνες το 207 gt που πηρα stock. ειχα ακουσει τα καλυτερα απο 3-4 ατομα για αυτα τα αυτοκινητα. σημερα ομως διαβαζω ενα topic το οποιο εκλεινε λεγοντας οτι αυτοι οι κινητηρες σταματησαν να βγαινουν στην παραγωγη λογω του οτι ειναι οικονομικα ασυμφοροι οσων αφορα τις πολλες ζημιες που βγαζει ο κινητηρας... μπορει καποιος να με διαφωτισει σχετικα με το τι εχω να αντιμετωπισω??

Καλορίζικο, καλοτάξιδο...

Εγώ πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα που πήρα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πριν σταματήσουν τους συγκεκριμένους κινητήρες.

Βλέπω τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν τώρα και δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάποιο που να με συγκινεί ιδιαίτερα όσο αφορά τον κινητήρα του.

Και δεν νομίζω να καταφέρω ξανά να πάρω τέτοιο αυτοκίνητο. Το ποιο πιθανό είναι να καταλήξω με κουβαδάκι ή χωρίς αυτοκίνητο λόγω της οικονομικής κρίσης.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Σεπ 2013, 18:59:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβληματα 207 rallye/gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos_207gt έγραψε:
...αυτοι οι κινητηρες σταματησαν να βγαινουν στην παραγωγη λογω του οτι ειναι οικονομικα ασυμφοροι οσων αφορα τις πολλες ζημιες που βγαζει ο κινητηρας...

Δεν σταμάτησαν να παράγονται.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την drdino στις Κυρ 29 Σεπ 2013, 23:29:25, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
nikos_207gt (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 (16v) gt (2012)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Σεπ 2013, 22:28:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου drdino μακαρι αυτος που το εγραψε να κανει λαθος γτ πραγματικα το ειχα ερωτευτει αυτο το αυτοκινητο και οταν το πετυχα stock ( τελευταιο-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κοματι) πραγματικα πεταξα απο την χαρα μου..και δεν θα ηθελα να μετανιωσω για αυτην την αγορα μου...
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Σεπ 2013, 13:58:52    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μini cooper peugeot citroen και ο ίδιος κινητήρας στο Rcz r που θα βγεί με 260 ίππους. Δεν έχει σταματήσει και ούτε πρόκειται στο άμεσο μέλλον, όσο αφορά πιστεύω τα προβλήματα που έχει είναι καινούργιος και είναι λογικό όπως ήταν σχεδόν έτσι και ο κινητήρας του Golf GT 170hp οι οποίοι όμως σταματήσανε γιατί σπάγανε. Εδώ μέσα θα μάθεις πού ‘πονάνε’ οπότε να μην ανησυχείς.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης