PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

PEUGEOT 207 HDI (DIESEL)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207_hdi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2011, 22:55:50    Θέμα δημοσίευσης: PEUGEOT 207 HDI (DIESEL) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδες, καλως σας βρηκα πρωτο μου θεμα και πρωτο μου ποστ...
Ειμαι στην σκεψη για αγορα hdi (turbo diesel) 1400cc 70αλογακια νομιζω ...το εχει κανεις εδω μεσα? αν ναι,..θελω να ακουσω εντυπωσεις !!!!
τσουλαει καθολου ...αξιζει μια τετοια αγορα? και ποσο βελτιωσιμο ειναι? ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να γινω και γω κατοχος του θηριου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 11:49:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκίνητο είναι απίστευτο! Τόσο το 1.4 όσο και το 1.6 HDI είναι τα οικονομικότερα 207 που υπάρχουν και είναι πολύ ευχάριστα στο δρόμο.

Η μέση κατανάλωση που δηλώνουν είναι πραγματική.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 16:30:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσα αλογα ροπη βγαζει το καθενα? 1.4-1.6,τσουλανε καθολου?απο θεμα εξοπλισμου στησιματος με τα rallye-gt-rc εχουν διαφορες?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 17:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 1.6 που είχα ενοικιάσει πρόπερσι στην Αγγλία ήταν με τους 110 ίππους και πήγαινει πολύ άνετα.
Ήταν πεντάθυρο, είχε την ίδια ροπή με ένα GT/Rallye και μου έκανε εντύπωση γιατί είχε και πανοραμική οροφή στον εξοπλισμό του.
Το κιβώτιο βέβαια είναι απίστευτα μακρύ και ταξιδεύεις αθόρυβα.

Με ένα πρόγραμμα συνήθως φτάνουν το με 1.4 από τους 70 στους 95, το δε 110 στους 130-135 ίππους. Η διαφορά είναι τεράστια από πλευράς ροπής και στα δύο.

Νομίζω ότι υπάρχει και ενδιάμεση έκδοση 1.6 με 90 ίππους, πρέπει να είναι παλαιότερη όμως.

Σε κατανάλωση έχει τρομακτική διαφορά με τους κινητήρες βενζίνης.
Κάναμε 400 μίλια (600χλμ περίπου) με μισό ρεζερβουάρ πετρελαίου.
Ήμαρτον, μετά πώς να ξαναγυρίσεις σε βενζινοκίνητα;

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 17:16:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ακριβως Στελιο, το επομενο αμαξι μου θα ειναι ενα τετοιο ντιζελακι!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 22:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To 14αρι δεν πάει βήμα αλλά δεν σε νοιάζει, άλλος είναι ο σκοπός του. Το 1600αρι είναι μια χαρά σβέλτο και να προτιμήσεις το 110αρι που έχει 6αρι. Το 90αρι έχει 5αρι και δεν λέει.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
207_hdi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 12:06:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν λες δε παει βημα?
φιλε salex το 14αρι με ενα προγραμματακι θα πηγαινει καλα η θα κατεβαινω να σπρωχνω σε καμια προσπεραση?
για το 1400 βασικα ενδιαφερομαι ποση ροπη εχει ξερουμε? και τα rc/rallye ποση ροπη εχουν?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 00:12:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα νούμερα της ροπής από μόνα τους δεν λένε τίποτα καθώς τα ντίζελ έχουν θεόμακρα κιβώτια και συγκριτικά μπορείς να χρειαστείς και περισσότερες αλλαγές.

Το 14αρι είναι πολύ αργό όπως όλα αυτής της φάσης. Τέτοια αμάξια τα παίρνεις για να μην καις.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Geomicha (georgios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Σεπ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2013, 07:26:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν πια ειναι η γνώμη για το ντιζελ 207 1.4?? Το εχει αγοράσει κανενας? παρακαλώ γνώμες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2013, 12:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα λοιπόν μπορεί να βγάζουν λιγα άλογα 68 αλλά με ροπή πραγματική περιπου στα 20 κιλά παει μια χάρα.. Έχω κα ει βόλτα το 208 1.4 hdi κ είναι Πόλυ ευχάριστο στο δρόμο κ το σημαντικότερο είναι οτι δεν έχει αυτήν την βασανιστική έλειψη ροπής που έχουν όλα τα γρήγορα diesel του ανταγωνισμού μέχρι τις 2.000 σαλ.. Όσοι έχουν κάνει βόλτα corsa με τα 95 ps ξέρουν.. Τώρα απο εκεί κ πέρα οτάν το βγαλεις στον ανοικτό δρόμο το corsa είναι αλού.. Για εμένα είναι μια χαρά κ αν όπως λέει κ ο Στέλιος με πρόγραμμα παει τόσο είναι μια χαρά.. Τώρα στο δρόμο είναι πολύ άνετο στρίβει Πόλυ όμορφα κ η ανάρτηση τ καταπίνει τα πάντα. Για το 207 λέμε το 208 ίσως λίγο καλύτερο λογο λιγοτερου βάρους..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Geomicha (georgios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Σεπ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2013, 19:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω Νικο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Zazula 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206SW 1.4 HDi Sweet Years (2005)

Ένταξη: 09 Οκτ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Οκτ 2013, 21:42:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου 206 SW φοράει τον DV4TD που φορά και το 207 1.4 HDi.
Παρότι μόνον 70 ίπποι (ή τεσπά όσοι ζουν ακόμη), είναι απίστευτα ζωηρός και δεν καρφώνεται πως είναι πετρέλαιο.
Με το αυτοκίνητο φορτωμένο στο όριο των ορίων του, παραμένει ευπρεπέστατος.
Τελικιάζει στα ~170 κοντερίσια (διάσταση τροχού = μαμά, καταλύτης = μεταλλικός αντί του μαμίσιου κεραμικού).
Το αυτοκίνητο έχει γράψει 45.700 χλμ τους τελευταίους 16 μήνες (δλδ >2850 χλμ/μήνα), με πολλή πόλη, κάργα φόρτο κι ερκοντίσιον.
Συνολικά για καύσιμα έχω δώσει (για αυτά τα 45.700 χλμ): 3692€.

Σχετικό υλικό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_DLD_engine#DLD-414
http://fr.wikipedia.org/wiki/HDi
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης