PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye αλλαγη λαδιων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

Ένταξη: 02 Μάρ 2013
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 13:33:06    Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye αλλαγη λαδιων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα ειχα ανοιξει και παλιοτερα θεμα...θελω να αλλαξω τα πρωτα λαδια ειμαι 1800 χιλιομετρα περιπου και μιας και πιστευω ειναι αρκετα για στρωσιμο και θελω να του κανω και κανα δυο ταξιδακια μεσα στον οκτομβρη και επισης να αρχισω να το ανοιγω κιολας.
αυτο που θελω να ρωτησω επειδη τα λαδια θα τα αλλαξω εκτος αντιπροσωπιας μιας και για μια απλη αλλαγη λαδιων και φιλτρου προκειται και δεν θελω να δωσω τα διπλα στην αντιπροσωπια...
σκεφτομαι να παω στο βενζιναδικο που βαζω βενζινη που τα αλλαζει και δωρεαν...
θα παρω τα λαδια τα τοταλ ενερτζυ κουαρτζ 9000 0w30 απο τον Λαμπριανιδη. και τωρα για να μην εχω θεμα με την εγγυηση οταν θα παω για το πρωτο σερβις στην αντιπροσωπια σε 6 μηνες απο τωρα, τι θα πρεπει να κανω? να παρω το φιλτρο λαδιου και τη ροδελα ταπας απο την αντιπροσωπια?
ευχαριστω εκ των προτερων!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 13:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. αφου ειχες ανοιξει παλιοτερα θεμα, γιατι ανοιγεις αλλο?

2. Υπαρχουν ΤΟΟΟΣΣΑΑΑΑΑΑ θεματα και ΤΟΟΟΣΣΕΕΣΣΣ σελιδες για αυτο που ρωτας/ζητας, γιατι δεν γραφεις εκει?

3. Εχεις εγγυηση, θα την χασεις αν αλλαξεις λαδια εκτος αντιπροσωπιας, η τουλαχιστον αν τους το πεις οτι ετσι εκανες.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 14:00:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:

2. Υπαρχουν ΤΟΟΟΣΣΑΑΑΑΑΑ θεματα και ΤΟΟΟΣΣΕΕΣΣΣ σελιδες για αυτο που ρωτας/ζητας, γιατι δεν γραφεις εκει?

3. Εχεις εγγυηση, θα την χασεις αν αλλαξεις λαδια εκτος αντιπροσωπιας, η τουλαχιστον αν τους το πεις οτι ετσι εκανες.

ανοιξα θεμα καινουργιο επειδη το προηγουμενο εχει κλειδωθει...
επισης πως θα καταλαβουν οτι αλλαξα λαδια?
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 14:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
Samer έγραψε:

ΟΚ, απαντησες στην πρωτη ερωτηση. Αλλα γιατι νομιζεις οτι εχει κλειδωθει?

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 14:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Rallyestas έγραψε:
Samer έγραψε:

ΟΚ, απαντησες στην πρωτη ερωτηση. Αλλα γιατι νομιζεις οτι εχει κλειδωθει?

κλειδωθηκε επειδη εχει και αλλα θεματα? αν ναι εγω δεν εχω βρει ακριβως αυτο που ρωταω...δηλαδη πως θα τα αλλαξω χωρις να φανει σε 6 μηνες που θα παω για το πρωτο σερβις οτι τα αλλαξα....και να μην εχω θεματα με την εγγυηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 15:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλά δεν θα το αναφέρεις καθόλου και δεν θα καταλάβουν και τίποτα.
και θα σαι και ωραίος, και δεν θα χάσεις και την εγγύηση σου

(απλά πρόσεχε μη δώσεις το service book στον βενζινά και στο σφραγίσει Laughing )

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 15:05:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:
απλά δεν θα το αναφέρεις καθόλου και δεν θα καταλάβουν και τίποτα.
και θα σαι και ωραίος, και δεν θα χάσεις και την εγγύηση σου

(απλά πρόσεχε μη δώσεις το service book στον βενζινά και στο σφραγίσει Laughing )

τη ροδελα ταπας και το φιλτρο που θα το παρω απο την αντιπροσωπια, θα το καταλαβουν? μηπως θα φενεται στο συστημα οτι τα αγορασα?
μηπως να παω σε κανα εξουσιοδοτημενο να μου βαλει και σφραγιδα και να μην μπορουν να μου πουν και τιποτα μετα....
αν δεν κανω λαθος ειτε εξουσιοδοτημενο της γειτονιας να το παω, ειτε αντιπροσωπια το ιδιο δεν ειναι?????
Επιστροφή στην κορυφή
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 GT (2000) peugeot 207 rallye

Ένταξη: 01 Μάϊ 2011
Τόπος: Καισαριανη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 15:15:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πας στη lion και θ αγορασεις ενα φιλτρο λαδιου. Τοσο σπλο. Δεν θα ζητησουν και το ΑΜΚΑ σου. Μετα πηγαινε στο βενζινα να σου τ αλλαξει.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 15:23:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo206GT έγραψε:
Θα πας στη lion και θ αγορασεις ενα φιλτρο λαδιου. Τοσο σπλο. Δεν θα ζητησουν και το ΑΜΚΑ σου. Μετα πηγαινε στο βενζινα να σου τ αλλαξει.

φιλτρο λαδιου και ροδελα ταπας. και τα δυο δεν πρεπει?
πηρα στην αντιπροσωπια που το αγορασα απλα και με ρωτησαν στοιχεια γιαυτο ρωτησα μηπως φανει στο συστημα....
Επιστροφή στην κορυφή
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 15:37:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια ροδελα ταπας;
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 15:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo206GT έγραψε:
Ποια ροδελα ταπας;

ροδελα ταπας κατω απο το αμαξι...που την ξεβιδωνουν για να πεσουν τα παλια λαδια...και αυτη αλλαζει αν δεν κανω λαθος...στα ανταλλακτικα που πηρα τηλ. στην πεζό μου ειπε τιμη και για φιλτρο λαδιου και για ροδελα παντως...
Επιστροφή στην κορυφή
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 15:52:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ααα ναι. Παντα την αλλαζουν αυτη. Θα το βρουν μετα οτι αγοραστηκε. Αν μπορεις να το αγορασεις εκτος αντιπροσωπειας.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 15:56:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo206GT έγραψε:
Ααα ναι. Παντα την αλλαζουν αυτη. Θα το βρουν μετα οτι αγοραστηκε. Αν μπορεις να το αγορασεις εκτος αντιπροσωπειας.

πως και απο που? θα την αγορασω και αυτη και το φιλτρο και θα ειναι σαν την εταιριας σαν το γνησιο δηλαδη??
Επιστροφή στην κορυφή
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 16:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχεις κανενα γνωστο στο συνεργειο;
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 16:15:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo206GT έγραψε:
Δεν εχεις κανενα γνωστο στο συνεργειο;

στο συνεργειο της πεζό? οχι...
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Σεπ 2013, 17:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυριο θα παραγγειλω τα λαδια αν ειναι...και αυριο-μεθαυριο θα παω στην πεζό να παρω το φιλτρο λαδιου και τη ροδελα ταπας. τελικα υπαρχει περιπτωση να με καταλαβουν σε 6 μηνες που θα παω για το 1ο σερβις και να χω θεματα?
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2013, 13:34:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα, εκλεισα τελικα στην πεζό και θα τους δωσω και λιγα εργατικα μου ειπαν...ελπιζω απο κοντα να μην μου τα πουν αλλιως οταν θα παω.
μενει να παρω τα τοταλ κουαρτζ ενερτζυ 9000 0w30 και να παω.
εχω μια απορια τωρα...εγω τωρα ειμαι στους 6 μηνες και δεν εχω κανει πολλα χιλιομετρα εχω 1800 περιπου (1700κατι για την ακριβεια). αυτη η αλλαγη που θα κανω γινεται για τυπικους λογους δικους μου επειδη θελω να σταματισω το στρωσιμο τωρα και να παω και κανα ταξιδακι να το ανοιξω κιολας... σε 6 μηνες κλεινει χρονο ομως απο την αγορα το αυτοκινητο...τοτε θα παω παλι? το σωστο δεν ειναι αφου θα αλλαξω τωρα να παω σε ενα χρονο απο τωρα για το 1ο σερβις? ευχαριστω προκαταβολικα!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2013, 14:54:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TO ιδανικό είναι να πας στα 5000χλμ ξανα αφου το εχεις πατησει λιγο αυτα τα χλμ και εχει δουλεψει το μοτερ.
Δες ποτε θα τα κανεις αυτα τα χλμ και βλεπεις.
ΝΑ ζητησεις να σου σφραγισουν το βιβλιο.
Απο τη πεζο εισαι υποχρεωμενος να πας στα 10000χλμ ή στο πρωτο χρονο μαξιμουμ. εσυ απλα πηγες νωριτερα. δε βρισκω λογο να γκρινιαξουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2013, 15:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
TO ιδανικό είναι να πας στα 5000χλμ ξανα αφου το εχεις πατησει λιγο αυτα τα χλμ και εχει δουλεψει το μοτερ.
Δες ποτε θα τα κανεις αυτα τα χλμ και βλεπεις.
ΝΑ ζητησεις να σου σφραγισουν το βιβλιο.
Απο τη πεζο εισαι υποχρεωμενος να πας στα 10000χλμ ή στο πρωτο χρονο μαξιμουμ. εσυ απλα πηγες νωριτερα. δε βρισκω λογο να γκρινιαξουν.

εγω τους ειπα στο τηλεφωνο για απλη αλλαγη λαδιων και μου ειπαν οκ..δεν με ρωτησαν αν ειναι το σερβις το 1ο ή ο χρονος... αυτο δηλαδη που θα κανω θα θεωρηθει ως το πρωτο σερβις?? αυτο που ρωτησα και πριν ειναι οτι σε 6 μηνες κλεινει χρονο το αυτοκινητο απο την ημερα αγορας...τοτε δηλαδη που θεωρητικα ειναι το 1ο σερβις στον χρονο δηλαδη. εγω σε 6 μηνες πρεπει να ξαναπαω? ή αφου θα αλλαξω τωρα λαδια να παω σε ενα χρονο απο τωρα που θα τα αλλαξω του χρονου τελη σεπτεμβρη δηλαδη...?????
ααα επισης γιατι αν δεν τους πω να το σφραγισουν παιζει να μην το κανουν απο μονοι τους??

ευχαριστω εκ των προτερων!
Επιστροφή στην κορυφή
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

Ένταξη: 28 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2013, 16:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω άλλαξα λάδια μετά από 13 μήνες 12000 χλμ με συμβατική οδήγηση 2500-4000rpm και εκτός δικτύου γιατί ήθελα να βάλω total quartz energy 9000 0w30, κάτι που φαινόταν είδος πολυτελείας για τα εξουσιοδοτημένα.

Σ αυτούς πήγα λίγο πριν λήξει η εγγύηση της διετίας, και μου άλλαξαν φιλτρα και λάδι ineo ecs 5w30. απο τότε λαδι αλλού και σ αυτούς τα υπόλοιπα μέχρι στιγμής...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης