PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Αλλαγή οθόνης πολλαπλών ενδείξεων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 VTi (2008~2015)

Ένταξη: 10 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2013, 20:52:07    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Αλλαγή οθόνης πολλαπλών ενδείξεων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα είχα βρει ένα παλιότερο σχετικό θέμα άλλα ήταν από το 2009, για αυτό είπα να ανοίξω ένα καινούργιο. Στο 207 μου έχω μια οθόνη τύπου Α και ψήνομαι να την αλλάξω με μία τύπου C (που έχω βρει μεταχειρό). Το θέμα είναι, ότι ο τύπος που την δίνει λέει πως μπαίνει κανονικά, στην Peugeot στο Πειραιά που ρώτησα πάλι, μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει. Και θέλω να ρωτήσω αν όντως γίνεται και αν έχει κάνει κανείς την αλλαγή και τι χρειάζεται; Μην την πάρω και μου μείνει αμανάτι. Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikolasr200 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Αύγ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Οκτ 2013, 22:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά αυτή η αλλαγή γίνεται? διάβασα σε άλλη ενότητα ένα παιδί που περιέγραφε ότι το πήγε στη peugeot για να του το προγραμματίσουν κλπ και ότι δεν ήταν σίγουρος ο μάστορας και να το ξανακοίταγε κλπ κλπ κλπ
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=323928&sid=360603b8662940a4b87cd604566201fd

γίνεται? θα υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες? και είναι Plug n play ή θέλει αντιπροσωπεία?

(δυστυχώς δεν βρήκα άλλη ενότητα που ενδεχομένως να έχει απαντηθεί εκτός από αυτή που παράθεσα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolasr200 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2013, 19:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιας και δε πήρα άλλη απάντηση, αλλά μπορεί ωστόσο ορισμένοι να αναρρωτιούνται, η αλλαγή μπορεί να γίνει τελικά, χωρίς επίσκεψη στο συνεργείο χωρίς τίποτα..
είναι max 30 λεπτά δουλίτσα να ξεκουμπώσεις με την ησυχία σου τα πλαστικά, να αφαιρέσεις τους αεραγωγούς να αντικαταστήσεις την οθόνη και να τα κουμπώσεις πάλι όλα..με το που γυρίσεις κλειδί, βλέπεις τα πάντα στη νέα οθόνη (θα χρειαστεί ρύθμιση εκ νέου η ώρα) και αυτό είναι όλο..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2013, 20:56:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίος Νικόλα!
Υποθέτω οτι εβαλες την τυπου C (με τα pixels), μπας και εχεις και κανενα κωδικό απο την οθονη που έβαλες, να ξερουμε τι ψαχνουμε, μην ξαναπαρουμε την ιδια? Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2013, 22:14:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα είδα το topic Smile. Είχα να μπω καιρό!

Παιδιά εγώ την έχω βάλει πάρα πολύ καιρό τώρα. Παίζει να είναι πάνω από 3 χρόνια.
Θυμάμαι πάντως σίγουρα ότι δεν ήταν plug and play απ'ότι μου είχε πει τότε ο ηλεκτρολόγος εκτός αν έλεγε π*πες...
Πάντως μπορεί να μπει μια χαρά αφού εγώ την έβαλα... Εμένα δε μου δουλεύει ένα διαγνωστικό τσέκ που έκανε η παλιά οθόνη απ'ότι θυμάμαι, αλλά κατά τ'άλλα όλα αυτά που χρησιμοποιείς καθημερινά τα κάνει μια χαρά. Ίσως να μπορούσε κάπως να δουλέψει και αυτό αλλά δε το έψαξα. Μου φάνηκε λίγο αχρείαστο...Smile.Έχει και 2 trip computer. H απλή νομίζω είχε 1. Δε θυμάμαι τι άλλες λειτουργίες μπορεί να είχε που δεν μπόρεσαν να δουλέψουν..

ΥΓ: Για τον Νικόλα παραπάνω που απ'ότι κατάλαβα δούλεψε έτσι απλά, ίσως να παίζει ρόλο η έκδοση του 207. Κάποια μπορεί λόγω εγκεφάλου να υποστηρίζουν με τη μια....
Επιστροφή στην κορυφή
nikolasr200 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2013, 23:57:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Ωραίος Νικόλα!
Υποθέτω οτι εβαλες την τυπου C (με τα pixels), μπας και εχεις και κανενα κωδικό απο την οθονη που έβαλες, να ξερουμε τι ψαχνουμε, μην ξαναπαρουμε την ιδια? Exclamation

Ναι ακριβως type c εβαλα, αλλα δε το σκεφτηκα να σημειωσω των κωδικο..αν θυμαμαι παντως γραφει πισω το "c" emf c ή καπως ετσι ενω η αλλη γραφει αντιστοιχα "a"
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Δεκ 2013, 17:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα ρωτάω εδω, υπάρχει κάποια αλλαγή στα 207 για αυτοκινητα παραγωγης (2006 εως 2009) και (2009 εως 2013) ? Έχω βρει κάτι πηγές που ειναι σαν το εργοστασιακο Navigator πανω στο ταμπλό αλλα αυτή του (2009-2013) μου κάνει περισότερο, υπάρχει περίπτωση να την πάρω και να μην κάνει? Έχει αλλάξει κατι ειτε σε χώρο είτε σε καλωδίωση?

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2014, 21:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμια οδηγία για αφαίρεση οθόνης πολλαπλών ενδείξεων? Πρεπει να βγουν και αεραγωγοί Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2014, 10:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Καμια οδηγία για αφαίρεση οθόνης πολλαπλών ενδείξεων? Πρεπει να βγουν και αεραγωγοί Question

Μάκη :
Ξεκουμπώνεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το διακοσμητικό φιλετάκι της κονσολίτσας των αεραγωγών και της οθόνης
Αφαιρείς τις TORX βίδες που συγκρατούν περιμετρικά την κονσολίτσα
Ανασηκώνεις την κονσολίτσα τραβώντας από το μπροστά κομμάτι που είναι το μπουτόν των αλάρμ
Ξεκουμπώνεις τη φίσα του μπουτόν των αλάρμ
Ανασηκώνεις περισσότερο την κονσολίτσα μέχρι να μπορείς να φτάσεις τις φίσες των οθονών
Ξεκουμπώνεις τη φίσα της οθόνης των αερόσακων
Ξεκουμπώνεις τη φίσα της οθόνης πολλαπλών ενδείξεων
Είσαι έτοιμος

Όπου κολώσεις μου λες!

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2014, 11:49:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω Δημοσθένη, βρηκα και ενα βιντεακι, οποτε δεν νομιζω να αντιμετωπισω προβλημα, φαινετα απλό! Thumb Left

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 VTi (2008~2015)

Ένταξη: 10 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάρ 2014, 12:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η οθόνη μπαίνει plug n play. Άλλαξα από τύπου Α σε C και μάλιστα από 407 και μπήκε τζιτζι, το μόνο που πρέπει να κάνω είναι το προγραμματίσω να κλείσουν τις ενδείξεις κλιματισμού μιας και δεν έχω και είναι άχρηστες....

// Μόλις είδα ότι εγω είχα ανοίξει το thread, και ότι την άλλαξα μίσο χρόνο αργότερα από τότε που ρωτούσα δεν θα το σχολιάσω... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

Ένταξη: 28 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάϊ 2014, 14:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα.Η δικιά μου οθόνη κάνει κάτι μαυρίλες όταν έχει πολύ ήλιο.Τα έχει παίξει?
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάϊ 2014, 16:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pipis έγραψε:
Καλησπέρα.Η δικιά μου οθόνη κάνει κάτι μαυρίλες όταν έχει πολύ ήλιο.Τα έχει παίξει?

Όταν αφήνω κι εγώ το αμάξι στον ήλιο και βαράει πάνω στο ταμπλό τότε και η δική μου κάνει κάτι μαυρίλες, μου το ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης