PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

λαδια για το πρωτο σερβις στο 207 rallye
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Μάρ 2013
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2013, 17:27:46    Θέμα δημοσίευσης: λαδια για το πρωτο σερβις στο 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα θελω να κανω το πρωτο σερβις. που ειναι στον πρωτο χρονο ή στα 10000 χιλιομετρα...στην περιπτωση μου στο χρονο...
αν δεν κανω λαθος το πρωτο σερβις ειναι αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου..σωστα? ή και κατι αλλο?
ρωτησα προχθες και στη λαιον και σε 2-3 αλλες κοντινες μου αντιπροσωπιες πεζό για το σερβις το πρωτο και για τα λαδια τους ρωτησα ποια βαζουν..μου απαντησαν ολοι τα total quartz energy 5w30. εδω διαβαζω οτι ολοι λετε οτι ειναι καλυτερα τα total quartz energy 0w30. ποια να βαλω τελικα?? ποια ειναι καλυτερα σιγουρα??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2013, 18:29:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τιποτα? εκτος αυτου μπορω να παρω εγω τα λαδια και να τους τα παω?
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2013, 20:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εαν δεις λιγο προσεκτικα υπαρχουνε τοπικ με ηδη απαντημενες στις ερωτησεις σου..τα 0 30 ενερτζυ τοταλ κουαρτζ μπορεις να τους τα πας και εσυ.δεν δημιουργουνε συνηθως προβληματα
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2013, 20:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
εαν δεις λιγο προσεκτικα υπαρχουνε τοπικ με ηδη απαντημενες στις ερωτησεις σου..τα 0 30 ενερτζυ τοταλ κουαρτζ μπορεις να τους τα πας και εσυ.δεν δημιουργουνε συνηθως προβληματα

στο τηλεφωνο παντως που τους ρωτησα μου ειπανε οτι δεν κανει να βαλω αυτα ειδικα τωρα που ειναι ακομα καλοκαιρι και εχει ζεστες και κατι τετοια... εχω δει τα θεματα γιαυτο και ρωτησα για επηβαιβεωση.
υπαρχει περιπτωση να τα παω και να μου πουν οτι δεν τα βαζουν? και αν μου πουν οτι θα τα βαλουν πως θα ξερω οτι βαλανε αυτα σιγουρα αφου δεν θα ειμαι παρον?
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2013, 20:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφοσον ειναι το πρωτο λαδι που προτεινει ο κατασκευαστης δεν μπορουν να σου πουν τιποτα, αλλωστε πες τους οτι ζεστη θα χει ακομα για 10 μερες το πολυ, ασχετα οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλο θεμα το ο-30 το καλοκαιρι, να πας με τα λαδια σου και αμα σου δημιουργησουν θεμα παρε το αμαξι και φυγε, οσες φορες εχω παει στη lion για ανταλλακτικα τελευταια με τουφεκι τους κηνυγανε τους πελατες πλεον, μυγες βαρανε.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2013, 20:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:

και αν μου πουν οτι θα τα βαλουν πως θα ξερω οτι βαλανε αυτα σιγουρα αφου δεν θα ειμαι παρον?

Φιλε μου θα τους πεις οτι θες να εισαι παρων στη Lion δεν το δεχονται, σε αλλες αντιπροσωπειες δεν σου λενε κατι, το θεμα δεν ειναι μηπως δεν βαλει το λαδι, το θεμα ειναι οτι εμενα μου χρεωναν και τα 2 φιλτρα καμπινας σε μια Πεζο και δεν τα αλλαξαν καν, κατι τετοια κανουν, τα λαδια σου γιατι να μην τα βαλει? τι θα τα κανει τα 0-30 μετα αφου με 5-30 δουλευουν

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Σεπ 2013, 21:04:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Rallyes έγραψε:

και αν μου πουν οτι θα τα βαλουν πως θα ξερω οτι βαλανε αυτα σιγουρα αφου δεν θα ειμαι παρον?

Φιλε μου θα τους πεις οτι θες να εισαι παρων στη Lion δεν το δεχονται, σε αλλες αντιπροσωπειες δεν σου λενε κατι, το θεμα δεν ειναι μηπως δεν βαλει το λαδι, το θεμα ειναι οτι εμενα μου χρεωναν και τα 2 φιλτρα καμπινας σε μια Πεζο και δεν τα αλλαξαν καν, κατι τετοια κανουν, τα λαδια σου γιατι να μην τα βαλει? τι θα τα κανει τα 0-30 μετα αφου με 5-30 δουλευουν

το πρωτο σερβις τι ακριβως περιλαμβανει?
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Σεπ 2013, 00:42:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:
Rallyes έγραψε:

το πρωτο σερβις τι ακριβως περιλαμβανει?

Aπο αναλωσιμα σχεδον παντα μονο λαδια και φιλτρο λαδιου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 19:33:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηρα σημερα σε 2-3 αντιπροσωπιες για να κλεισω ραντεβου για να παω απο βδομαδα για το πρωτο σερβις που ειναι αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου... και ρωτησα αν μπορω να παω εγω τα λαδια τα total quartz energy 0w30 και μου λεγανε 5w30 και τετοια και μου τα βγαζαν οτι με το ζορι και οτι δυσκολα θα μου βαλουν αυτα και κατι τετοια....τι να κανω τωρα? αμα παω εκει και μου πουν μα μου σου του????
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 20:29:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα τους δείξεις το βιβλιαράκι και θα τα βάλουν.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 20:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ απλα τους δειχνεις βιβλιοαρακι οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω και απαιτεις να σου βαλουνε τα 0 30.αλλιως αλλη αντιπροσωπεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 21:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Θα τους δείξεις το βιβλιαράκι και θα τα βάλουν.

φοβαμαι επειδη τους τα λεγα και στο τηλ. αυτα και μου λεγανε λαλακιες...τι θα κανω αν μου λενε τα ιδια? να παω σε κανα εξουσιοδοτημενο να τελειωνω?
επισης μια αλλη ερωτηση. διαβαζω παντου οτι τα 5-30 δεν κανει και τα λοιπα...πως ξερω οτι το αμαξι οταν το πηρα απο την αντιπροσωπια δεν ειχε και εχει ακομα δηλαδη τα 5-30 της τοταλ, αφου τωρα θα τα αλλαξω για πρωτη φορα.... και η απορια μου ειναι η εξης : αν ειχε τα τα τοταλ 5-30, που λογικα αφου αυτα βαζουν αυτα θα ειχε....τωρα που εγω θελω να βαλω αυτα που προτινουν ολοι εδω μεσα και λενε καλα τα 0-30 τοταλ κουαρτζ ενερτζυ θα υπαρχει καποιο θεμα ξερω γω...????
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 21:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αμαξι καινουργιο νομιζω εχει 0 30.μετα του βαζουνε τα 5 30.οποτε 0 30 και εισαι οκ απο λαδια.στα μεταχειρσ κανουνε συχνες αλλαγες 2-3 για να φυγει το μειγμα/
αν σου πουνε μακακιες με τα λαδια φευγεις η επιμενεις στα 0 30.δε ΜΠΟΡΟΥΝΕ να σου πουνε τιποτα.το λεει ο κατασκευαστης.τελειωσε.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 21:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
το αμαξι καινουργιο νομιζω εχει 0 30.μετα του βαζουνε τα 5 30.οποτε 0 30 και εισαι οκ απο λαδια.στα μεταχειρσ κανουνε συχνες αλλαγες 2-3 για να φυγει το μειγμα/
αν σου πουνε μακακιες με τα λαδια φευγεις η επιμενεις στα 0 30.δε ΜΠΟΡΟΥΝΕ να σου πουνε τιποτα.το λεει ο κατασκευαστης.τελειωσε.

το αμαξι το πηρα τωρα απο αυτα που ηταν στην προσφορα τα stock γιαυτο λεω μηπως ειχαν βαλει 5-30.... δηλαδη αφοβα τωρα στην πρωτη αλλαγη βαζω τα 0-30 και τελος?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 21:18:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

first fill είναι τα 0w30

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 21:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
first fill είναι τα 0w30

first fill ? τι εννοεις ?
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 21:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρωτο λαδι εννοει..
βαζεις παντα 0 30 και οκ.0 χλμ δεν ειχε?0 30 ειχε τοτε.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 21:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
πρωτο λαδι εννοει..
βαζεις παντα 0 30 και οκ.0 χλμ δεν ειχε?0 30 ειχε τοτε.

καινουργιο το πηρα...οταν το παρελαβα εγραφε 13 km το κοντερ...οχι 0 χιλιομετρα...παιζει ρολο?
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 21:57:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι βρε φιλε μου.0 30 ειχε τοτε απο τη μανα του.βαζε του μονο 0 30 και εισαι οκ.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Σεπ 2013, 22:10:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
οχι βρε φιλε μου.0 30 ειχε τοτε απο τη μανα του.βαζε του μονο 0 30 και εισαι οκ.

ok. αρα να παρω 5 λιτρα τοταλ κουαρτζ ενερτζυ 0w30 και να τα παω μαζι με φιλτρο και να τα αλλαξω και ειμαι οκ? 5 λιτρα σωστα?(τοσο δεν θελει?)
επισης κατι τελευταιο...τα λαδια να τα αγορασω απο δω: http://www.trade-wind.gr/contact-us/

ειναι αξιοπιστο? εχει παρει κανενας? μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ το βρηκα....ειναι καλο ή εχετε κατι καλυτερο να προτινεται? ευχαριστω προκαταβολικα ελπιζω να μην κουρασα !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης