PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye - ΚΟΜΜΕΝΗ ΒΙΔΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
charinio (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 02 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Σεπ 2013, 20:31:39    Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye - ΚΟΜΜΕΝΗ ΒΙΔΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η οδυσσεια μου ξεκινησε στις 6/2009 και απο τοτε καθε μερα βλαστημαω την ωρα και τη στιγμη που πεταξα 18.000 για να αγορασω το 207 rallye με λιγα λογια τι εχει συμβει στα 20000 βαραγε ο τεντωτηρας της καδενας και η peugeot μου ειπε οτι δεν συμβαινει τιποτα στα 50000 περιπου αλλαζω αντλια υψηλης και τοτε μοθ λενε για τον τεντωτηρα (εκτοσ εγγυησης πλεον) και σε διαστημα ενος χρονου απο την αλλαγη την αλλαζω αλλες 2 φορες συνεχιζοντας κατα τα 65000 περιπου εκει που οδηγω στη παραλιακη χαλαρα και ωραια και παω να αλλαξω ταχυτητα συνειδητοποιω οτι εχει σβησει το αυτοκινηο και με το ζορι μπαινω δεξια η διαδικασια γνωστη γερανος αντ/πια και μου λενε κομμενη βιδα εκκεντροφορου και φαγωμενος εκκεντροφορος και οι ασχετοι μου αλλαξαν το ενα γραναζι ενω ο κατασκευαστης λεει οτι για χρονισμα αλλαζεις και τα δυο γραναζια και τον εκκεντροφορο λογω του οτι ηταν φαγωμενος συν βεβαια καδενα και τετνωτηρα και μετα απο μερικους μηνες αλλαγη σωληνακι πιεσης λαδιου τουρμπο και βεβαια το τελευταιο μεχρι στιγμης ξαναπηγα για χρονισμα και βεβαια χρεωθηκα το ενα γραναζι που δεν αλλαξαν τα ζωα απο τοτε νομιζω οτι ολα ειναι οκ ειμαι στα 83000 αισιως και σιγα σιγα ετοιμαζομαι για δισκο πλατο οπου στη peugeot κοστιζει 750 με εργασια και ολα τα παραπανω συνεβησαν σε ενα χρονο με συνολικο κοστος καπου στα 1800 με 2000. τα email σταλθηκαν βροχη σε γαλλια και ελλαδα και η απαντηση δεν ηρθε ποτε αν καποιος ακουει θορυβους η οτι αλλο ελευθερα σαυτο το topic πλεον νομιζω οτι εχω αρκετη γνωσση σαυτο το ας πουμε αυτοκινητο το μονο που δεν εχει διορθωθει ειναι ενα κομπιασμα μικρο στις2500 με 3000 συνηθως με δευτερα (ταχυτητα) και πιο σπανια στις αλλες ταχυτητες το οποιο δε ξερω τι ειναι η peugot λεει χρονισμα εγω λεω να τους ανατιναξω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sakis Peugeot rallye207 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot rallye 207

Ένταξη: 07 Απρ 2013
Τόπος: Ορεστιαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Σεπ 2013, 00:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα φιλε...και εγω το πεζακι το ραλλυε εχω, εχει να κροταλισει και να κανει σαν τραχτερ απο περυσι το χειμωνα..ελα μου ομως που εδω και 3μερες το εκανε ξανα αυτο το κροταλισμα σαν τραχτερ..σημερα ομως δεν μου το εκανε καθολου τη να πω παραξενο.και δεν εχω ουτε κοψιματα ουτε μπερδεματα το μοτερ δουλευει πολυ καλα..πηγα στην πεζο και τους λεω θελω να αλλαξω τεντοτηρα καδενας και να δουνε το χρονισμο..και αρχησανε να μου λενε εε να θα ανοιξουμε και το κεφαλαρι θα αλλαξουμε και ελατιρια στα πιστονια..οτι νανα για αλλο πηγα και αλλα μου λεγανεε...και τωρα δεν ξερω τη να κανω πηγα σε πολους και μου λενε δεν μπορουμε να τα κανουνε δεν εχουμε τα καταληλα εργαλειαα...
Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Φεβ 2011
Τόπος: Τρίκαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Σεπ 2013, 07:42:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου την αντλία υψηλής πως την κατάλαβες? Κοίτα λίγο αυτά που έχω γράψει στο τόπικ antipolution/depolution faulty για τα συμπτώματα που έχω να μου πεις
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Σεπ 2013, 11:00:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye - ΚΟΜΜΕΝΗ ΒΙΔΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

charinio έγραψε:
Η οδυσσεια μου ξεκινησε στις 6/2009 και απο τοτε καθε μερα βλαστημαω την ωρα και τη στιγμη που πεταξα 18.000 για να αγορασω το 207 rallye με λιγα λογια τι εχει συμβει στα 20000 βαραγε ο τεντωτηρας της καδενας και η peugeot μου ειπε οτι δεν συμβαινει τιποτα στα 50000 περιπου αλλαζω αντλια υψηλης και τοτε μοθ λενε για τον τεντωτηρα (εκτοσ εγγυησης πλεον) και σε διαστημα ενος χρονου απο την αλλαγη την αλλαζω αλλες 2 φορες συνεχιζοντας κατα τα 65000 περιπου εκει που οδηγω στη παραλιακη χαλαρα και ωραια και παω να αλλαξω ταχυτητα συνειδητοποιω οτι εχει σβησει το αυτοκινηο και με το ζορι μπαινω δεξια η διαδικασια γνωστη γερανος αντ/πια και μου λενε κομμενη βιδα εκκεντροφορου και φαγωμενος εκκεντροφορος και οι ασχετοι μου αλλαξαν το ενα γραναζι ενω ο κατασκευαστης λεει οτι για χρονισμα αλλαζεις και τα δυο γραναζια και τον εκκεντροφορο λογω του οτι ηταν φαγωμενος συν βεβαια καδενα και τετνωτηρα και μετα απο μερικους μηνες αλλαγη σωληνακι πιεσης λαδιου τουρμπο και βεβαια το τελευταιο μεχρι στιγμης ξαναπηγα για χρονισμα και βεβαια χρεωθηκα το ενα γραναζι που δεν αλλαξαν τα ζωα απο τοτε νομιζω οτι ολα ειναι οκ ειμαι στα 83000 αισιως και σιγα σιγα ετοιμαζομαι για δισκο πλατο οπου στη peugeot κοστιζει 750 με εργασια και ολα τα παραπανω συνεβησαν σε ενα χρονο με συνολικο κοστος καπου στα 1800 με 2000. τα email σταλθηκαν βροχη σε γαλλια και ελλαδα και η απαντηση δεν ηρθε ποτε αν καποιος ακουει θορυβους η οτι αλλο ελευθερα σαυτο το topic πλεον νομιζω οτι εχω αρκετη γνωσση σαυτο το ας πουμε αυτοκινητο το μονο που δεν εχει διορθωθει ειναι ενα κομπιασμα μικρο στις2500 με 3000 συνηθως με δευτερα (ταχυτητα) και πιο σπανια στις αλλες ταχυτητες το οποιο δε ξερω τι ειναι η peugot λεει χρονισμα εγω λεω να τους ανατιναξω!

Εγώ αλλαξα δίσκο πλατό με 450ε εσένα πως σου ζητησανε 750?
Το λάθος είναι δικό σου φίλε μου που δεν ψάχτηκες και σε αλλα συνεργεία εκτός πεζο εφόσον έβλεπες ότι δεν εβγαζες άκρη

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Σεπ 2013, 13:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

350 παει σετ συμπλεκτη με ενισχυμνο ρουλεμαν τοποθετημενα. Τελος παντων το θεμα ειναι οτι εφωσε πολλα. Στη πεζο θελουν 150 ευρω για τεντωτηρα. Ελεος, εγω με 80 ευρω το χρονισα και ειμαι ενα χρονο τωρα τελεια. Ισως φιλε πρεπει να στο αναλαβει καποιος που να ξερει το αμαξι γιατι με ασχετους ολο βλαβες θα έχεις.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Σεπ 2013, 13:16:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

350 παει σετ συμπλεκτη με ενισχυμνο ρουλεμαν τοποθετημενα. Τελος παντων το θεμα ειναι οτι εχωσε πολλα. Στη πεζο θελουν 150 ευρω για τεντωτηρα. Ελεος, εγω με 80 ευρω το χρονισα και ειμαι ενα χρονο τωρα τελεια. Ισως φιλε πρεπει να στο αναλαβει καποιος που να ξερει το αμαξι γιατι με ασχετους ολο βλαβες θα έχεις.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2013, 02:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το θεμα του κροταλισματος δεν ειναι απο τον τεντωτηρα.Ο τεντωτηρας εχει αλλαξει απο τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας του συγκεκριμενου μοτερ.
Εαν εχετε τον τεντωτηρα με την τρυπα στην κεφαλη τοτε ειστε οκ.
Το προβλημα του κροταλισματος ειναι απο την καδενα της αντλιας λαδιου γιατι πολυ απλα ΔΕΝ υπαρχει τεντωτηρας για την συγκεκριμενη καδενα.Παρ τε το αποφαση,κροταλισμα ΠΑΝΤΑ θα εχετε με αυτο το μοτερ.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Σεπ 2013, 11:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε παιδιά, καλά κάνετε και γράφετε τις εμπειρίες σας με τα αυτοκίνητα αλλά τα ίδια ακριβώς πράγματα έχουν γραφτεί δεκάδες φορές στην αντίστοιχη συζήτηση.

Ξέρετε πολλούς κατόχους 207 που ΔΕΝ είχαν κροτάλισμα μέχρι που άλλαξαν τον υδραυλικό τεντωτήρα καδένας; Εγώ κανένα.
Ξέρετε πολλούς κατόχους 207 που να μην έχασε το χρονισμό του το μοτέρ;
Πάλι δεν ξέρω κανένα.

Βεβαίως φταίει η Peugeot με την χείριστη υποστήριξη για αυτόν τον κινητήρα, τόσο στις κατά τόπους αντιπροσωπείες όσο και στα κεντρικά στη Γαλλία που έκαναν όλοι μαζί τις πάπιες.

Αλλά από την άλλη πλευρά τί περιμένετε να γραφτεί όταν συζητάμε τις ίδιες βλάβες χίλιες φορές; Όσες φορές και να κάνετε την ίδια ερώτηση, θα πάρετε την ίδια απάντηση.

Συγγνώμη φίλε μου αλλά αφού εξακολουθείς να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία μετά από τέτοια μεταχείριση και εξυπηρέτηση, φταις εσύ και όχι η Peugeot. Εγγύηση δεν έχεις (και που είχες τί διαφορά έκανε δηλαδή?) οπότε η διαφορά στο τέλος θα είναι μόνο στο πορτοφόλι σου.

Τουλάχιστον αυτή η εταιρεία έχει φτηνά ανταλλακτικά και έτσι το 99% των πραγμάτων που μπορεί να αλλάξει κανένας είναι πολύ φτηνά σε σχέση με άλλες μάρκες.

Και επειδή ακόμα αρκετοί δεν το έχουν καταλάβει, όλα τα μοντέρνα αυτοκίνητα έχουν υπολογισμένη διάρκεια ζωής τα 100.000χλμ. Μετά από εκεί το κόστος συντήρησης ανεβαίνει κατακόρυφα γιατί πρέπει να αλλάξεις το μισό αυτοκίνητο.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Σεπ 2013, 15:16:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Και επειδή ακόμα αρκετοί δεν το έχουν καταλάβει, όλα τα μοντέρνα αυτοκίνητα έχουν υπολογισμένη διάρκεια ζωής τα 100.000χλμ. Μετά από εκεί το κόστος συντήρησης ανεβαίνει κατακόρυφα γιατί πρέπει να αλλάξεις το μισό αυτοκίνητο.

Στην εταιρεία leasing που εργάζομαι σαν κοστολόγος δεν μπορείς να φανταστείς την μεταβλητότητα του μισθώματος όταν στη διάρκεια το αυτοκίνητο περνά τα 100.000χλμ. Και ειδικά στα ευρωπαικά αυτοκίνητα που η εγγύηση περιόριζεται στα 2 χρόνια...

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Σεπ 2013, 15:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Στην εταιρεία leasing που εργάζομαι σαν κοστολόγος δεν μπορείς να φανταστείς την μεταβλητότητα του μισθώματος όταν στη διάρκεια το αυτοκίνητο περνά τα 100.000χλμ. Και ειδικά στα ευρωπαικά αυτοκίνητα που η εγγύηση περιόριζεται στα 2 χρόνια...

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
charinio (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 02 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2013, 09:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε σακη γιαυτο και πηγα στη πεζο οταν κοπηκε η βιδα του εκκεντροφορου οσο γιατ την αντλια υψηλης θα αναψει check engine οποτε μην αγχωνεσαι το λαθος μου ειναι οτ πηρα πεζο και οχι κατι αλλο εχει κανεις να μου συστισει κανενα συνεργειο της προκοπης?
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2013, 13:02:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μεγαλυτερο λαθος σου δεν ειναι οτι πηρες πεζω αλλα το οτι το πηγες σε ασχετο μηχανικο.απο εκει και μετα ξεκινας να βρεις ενα συνεργειο που να ειναι της προκοπης.
φιλικα παντα Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης