PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Χρονισμα εκκεντροφορων
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rod.runner (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16V) Rallye (1998)

Ένταξη: 02 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Σεπ 2009, 08:14:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εγώ πάντως με έκκεντρα 106 σε 206 τα είχα και τα δυο γυρισμένα προς τα αριστερά δηλαδή προπορεία....

τον εισαγωγής 3 τακ
τον εξαγωγής 1 τακ Laughing

θα εξηγήσω αργότερα μονάδα μέτρησης των τακ....

Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μάθω έναν αποδοτικό συνδυασμό των «τακ» (όπως ανέφερε ο Παναγιώτης αλλά δεν εξήγησε) για 106 16v! [σκούπα-εξάτμιση]

www.pjnikas.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
rod.runner (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Σεπ 2009, 06:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά αν ξέρει κάποιος θα βοηθούσε αρκετά.. γιατί θα βόλευε κιόλας! (πάω για ιμάντα)

www.pjnikas.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Σεπ 2009, 07:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γραμμενα ειναι ολα ρε,διαβασε τις προηγουμενες σελιδες και θα καταλαβεις. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
rod.runner (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 21:39:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Στέλιο, τα έχω διαβάσει αρκετές φορές και έχω κατανοήσει αρκετά πράγματα αλλά περισσότερο είναι ότι φοβάμαι να «πειραματιστώ».

www.pjnikas.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 22:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα,αμα δεν το κατεχεις,καλυτερα να μην πειραματιστεις,αστο για τον μηχανικο σου. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 (16v) rallye (2002)

Ένταξη: 04 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 20:47:42    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Προπορεια...? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε μαγκες γνωριζει να μου πει κανενας τι ειναι η "προπορεια" και που χρησιμευη?

mybanner4aa68addf29fb89798798798798798798.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 21:34:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14061&start=0&sid=ee697a027bac8dc6551632b3809a494a

Μην ανοιγετε συνεχεια νεα topic για το ιδιο θεμα,κατανταει κουραστικο... Confused

Λουκετο! Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
kp61 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205, 206, 207...

Ένταξη: 06 Απρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Αύγ 2013, 12:11:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι πιο ψαγμενοι ας απαντησουν.....με δεδομενα τα εξης.....
κινητηρας 206 1,6 16v και εκκεντροφορους-γραναζια απο 106 rallye, και με ζητουμενο την γραμμικοτητα και οχι την απολυτη δυναμη ψηλα, ποια ειναι η ιδανικη προπορια η αργοπορια αντιστοιχα σε εισαγωγης και εξαγωγης?
ρωταω για ακριβως μοιρες, γιατι τα ''τακ'' δεν βοηθουν αρκετα...

ευχαριστω

σαλουτ μουα λε πλαταν
Επιστροφή στην κορυφή
lion306 (Ερτζάν)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.4(8V) (1997)

Ένταξη: 14 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2013, 08:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλημέρα σας και καλό φθινόπωρο να έχουμε!!
Σας γράφω λοιπόν κ εγώ για να με δώσετε τα φώτα σας σχετικά με την Πεζάρα μου... Razz
Πριν από 1-2 μήνες άλλαξα ιμάντα χρονισμού και μετά από λίγες μέρες άρχισε να ακούγετε ένα θόρυβος κάπως τσιριχτός... (Δεν έχασα δόντι και το λουρί είναι σχετικά χαλαρό) Ένας μάστορας γνωστός μ λοιπόν έχει φαγωθεί πως είναι προανάφλεξη θεωρώντας πως στην αλλαγή του ιμάντα έχασα ένα δόντι... Και σας ρωτώ (για να μην ξεχάσω κ αυτά π ξέρω) 1ον: Στην προανάφλεξη ο ήχος π ακούγεται δεν είναι τα πειράκια π λέμε?? (Ένας μεταλλικός ήχος??) 2ον: Αυτός ο ήχος π ακούω εγώ (που μακάρι να καταλάβατε δλδ έτσι όπως τα έγραψα) σε τι οφείλεται??? Να σημειώσω επίσεις πως μετά την αλλαγή του ιμάντα παρατήρησα πως το μοτεράκι ζεσταίνεται παραπάνω απ'οτι πριν... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων, να είστε όλοι καλά και καλό χειμώνα να έχουμε και λιγότερο πόνο να έχουμε με τους μαλ**ες π μπλέξαμε (βλ. Βουλή)!!

Χαμός στο ίσιωμα.....
Επιστροφή στην κορυφή
kp61 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205, 206, 207...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2013, 08:54:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω ξεχασει να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ PUGHELL (ΣΤΕΛΙΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ ΜΟΥ!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!

σαλουτ μουα λε πλαταν
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2013, 12:31:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

diafora eides baggo?
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2013, 14:22:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4 χρόνια τώρα με το 206, και με τόσους μικρούς εκκεντροφόρους, κατάλαβα ότι οι διαφορές είναι απειροελάχιστες. Δεν αμφισβητώ τον Στέλιο, προς θεού Wink

Απλά δεν αξίζει καν τον κόπο. Στρίψε έκκεντρα, πάτα δυναμόμετρο, ξαναστρίψε, ξαναπάτα. Αν είχα τίποτα πολύ μεγαλύτερο και ένα βελτιωμένο μοτέρ, πολύ ευχαρίστως να το ψάξω για να βρω μέχρι και το τελευταίο άλογο.

Άποψή μου πάντα Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2013, 14:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 ΚΑΙ Αν δε θες δυναμομετρο βρες ενα αμαξι που να πηγαινετε κοπιες και περαστε ενα ομορφο απογευμα καπου ερημα ανοιγοντας ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ

ρε βλαμενε εσυ
α. η πεταλουδα μου
β. το δικο σου δουλευει ακομα????
λόλ
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2013, 14:55:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Τάκη, η πεταλούδα σου είναι στα χέρια μου απείραχτη και περιμένει πότε θα την χρειαστείς Laughing

Δεύτερον, δουλεύει καλύτερα απο πότε αφού πριν κανά τρίμηνο βέβαια μου έκαψε εγκέφαλο και με "έφτιαξε" ο Σάλεξ Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kp61 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205, 206, 207...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2013, 15:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
diafora eides baggo?

Οι μεχρι τωρα ''διαφορες'' ειναι οι εξης: χαμηλα σερνοτανε και βελτιωθηκε αισθητα......υπηρχε ενα κενο αναμεσα 3000-4000στρ. και εξαφανιστηκε......το λαμπακι ''τσεκ εντζιν'' που αναβε μονιμα, εσβησε......και γενικα εχει μια γραμμικοτητα σ ολο το φασμα των στροφων!!!

επισης ψαχνομαι (βασικα μονος αλλα και με συμβουλες οσων γνωριζουν) οχι για τα 1-2 η 5 αλογα, που δεν μου λενε τιποτα....αλλα πιο πολυ για την ομαλοτερη λειτουργια. τι να μου πει ενα μοτερ που στις 6000 η 7000 εχει 5 ιππους παραπανω και εχει 2 και 3 βυθισματα στην υπολοιπη κλιμακα....

και συνεχιζουμε....

σαλουτ μουα λε πλαταν
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2013, 15:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το να δεις τοσο μεγαλη διαφορα ειναι λιγο περιεργο.
τι σκ**α ειχε πριν το ρημαδι απο χρονισμα?????

υ/.γ. ααα ε΄λπιζω ο σιναναι να μην ειχε ακολουθησει τη μεθοδο γαβανας στο χρονισμα....... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kp61 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205, 206, 207...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2013, 15:16:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
το να δεις τοσο μεγαλη διαφορα ειναι λιγο περιεργο.
τι σκ**α ειχε πριν το ρημαδι απο χρονισμα?????

υ/.γ. ααα ε΄λπιζω ο σιναναι να μην ειχε ακολουθησει τη μεθοδο γαβανας στο χρονισμα....... Laughing

ξεχασα, αλλαξα και πισω καζανι μ ενα σχεδον αθορυβο.

σαλουτ μουα λε πλαταν
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2013, 15:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ρε παιδιά, πόσοι νομίζετε ότι είναι οι μαστόροι κυρίως της "γειτονιάς" μας που μπορούν να ασχοληθούν σοβαρά με την ρύθμιση των εκκεντροφόρων?

Δύσκολο, και προφανώς του καθενός μπορεί να είναι χρονισμένο όπου να 'ναι. Να μην είναι σωστό έστω και λίγο.

Το αν είναι επιτυχημένο το ρύθμισμα, μόνο στο δυναμομέτρο φαίνεται ή όπως είπε ο Τάκης με κάποιο που πηγαίνετε κόπια.

Από μόνος σου, θες θέμα ψυχολογικό ή ιδέας, σου φαίνεται ότι όντως υπάρχει αλλαγή Cool

Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2013, 16:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Καλά ρε παιδιά, πόσοι νομίζετε ότι είναι οι μαστόροι κυρίως της "γειτονιάς" μας που μπορούν να ασχοληθούν σοβαρά με την ρύθμιση των εκκεντροφόρων?

Δύσκολο, και προφανώς του καθενός μπορεί να είναι χρονισμένο όπου να 'ναι. Να μην είναι σωστό έστω και λίγο.

Το αν είναι επιτυχημένο το ρύθμισμα, μόνο στο δυναμομέτρο φαίνεται ή όπως είπε ο Τάκης με κάποιο που πηγαίνετε κόπια.

Από μόνος σου, θες θέμα ψυχολογικό ή ιδέας, σου φαίνεται ότι όντως υπάρχει αλλαγή Cool

Very happy Very happy Very happy

Πλησιάζει ο καιρός για διακοπές... ρεύματος, νερού, τηλεφώνου..!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης