PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέο μέλος με 206 παθιάρικο!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
antonis gsi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1

Ένταξη: 26 Αύγ 2013
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2013, 09:58:26    Θέμα δημοσίευσης: Νέο μέλος με 206 παθιάρικο! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια,νεο μελος εδω με 206 μεταχειρισμενο αγορασμενο για την κοπελα μου πριν απο 6 μηνες.

ειναι το 1100 2003 μοντελο.
πριν την αγορα το αυτοκινητο ελεγχθηκε στον δικο μου μαστορα ο οποιος μου εδωσε το οκ για την αγορα του.
ενταξει δν ηταν κ κρυσταλο το αυτοκινητο ειχε μια επιδιορθωση λαμαρινας απο την μια μερια αλλα μηχανικα ηταν πενα.

χρονια κατοχος corsa c gsi απο τις πρωτες μερες εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο σασι κ τιμονι.
εξαιρετικο θα ελεγα αλλα ολα τα υπολοιπα να παρει ο διαολος..
κ ξεκιναμε λοιπον με βλαβη στο κοντερ.
κοστος 70 ευρω πριν 2 μηνες το οποιο σημερα ξαναχαλασε.
κολλημενη δαγκανα με αποτελεσμα να φαει τακακια καινουρια με συνεπεια νεο σετ τακακια.
αυτη τη στιγμη χανει απο τη πολλαπλη εξαγωγης κ μαλλον θελει να πλανιαριστει + καινουρια φλατζα.
χαλασμενος διακοπτης φλας κ μαλλον χαλασμενο κομπρεσερ a/c.

ολα αυτα συνεβησαν τον τελευταιο καιρο υστερα απο 5000 χλμ της αγορας του.
καλα δν θα αχαρακτηρισω αισθηση σαζμαν το οποιο μετα απο αλλαγη βαλβολινης ειναι ελαφρως καλυτερο.
δν μου αφησε κ τις καλυτερες εντυπωσεις σαν κατασκευη σε σχεση με τον Γερμανο.

σας παρακαλω να μου πειτε που πονανε αυτα τα αυτοκινητα για να πααρουμε αν ειναι την αποφαση να το ξεφορτωθουμε..
ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2013, 09:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκαρε ψαλιδια εμπρος και πισω αξονα.
Στον πισω αξονα βγαλτε τα ρουλεμαν και ελεγξτε τον αξονα αν εχει φαγωθει.
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2013, 12:53:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταξυ μας πως ηταν ολα οκ οταν αγοραστηκε και σε 5κ χλμ εχεις ολα αυτα τα θεματα; τακακια αλλαξες οταν το πηρες η ηταν καινουρια; η πολλαπλη τοτε δεν εχανε; το κομπρεσερ δεν ελεγχθηκε τοτε;

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 GT (2000) peugeot 207 rallye

Ένταξη: 01 Μάϊ 2011
Τόπος: Καισαριανη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2013, 14:19:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1. Αυτα τα προβληματα πολυ δυσκολο να βγηκαν ολα μαζι. Πρεπει να υπηρχαν απο πριν.
Επιστροφή στην κορυφή
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2013, 17:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν, μηπως ο μηχανικος το ειδε σχετικα φευγατα? (στα γρηγορα δηλαδη). τωρα η φλασιερα ειναι λιγο ευαισθητη σ αυτα φιλος με 206 και ο πατερας μου με 307 την παθανε και οι δυο, οσο για το κοντερ συμπτωση ή ισως το δευτερο που πηρες ηταν ελατωματικο εξ αρχης

Επιστροφή στην κορυφή
antonis gsi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2013, 18:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο με τον αξονα το γνωριζω,ναι το κοιταξαμε.
παιδια το αυτοκινητο αγοραστηκε Μαρτιο κ ολα τα παραπανω λειτουργουσαν κανονικα.
a/c,φρενα,κ γενικα τα ηλεκτρολογικα του..

συνεβησαν ολα μαζι κ μου κακοφανηκε γτ εγω αποφασισα την αγορα η οποια ηταν ουτε απο τα πιο φτηνα ουτε απο τα πιο ακριβα.
θελω να πω πως ειχε πιο φτηνα ρημαδια αλλα νταξ λεω θα δωσει κατι παραπανω η κοπελα να παρει κατι πιο καλο.

α επισης σαν να κολλαει κ η μιζα!
ελεος θα σταματησει ποτε!!!

αλλαξα κ βαλβολινες,κοντιναμε λιγο τις διαδρομες γτ πριν ηταν φασολαδα κ εβγαζε θορυβο.
Επιστροφή στην κορυφή
Oxipali (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2013, 19:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ τον θεό.Εγώ αγόρασα ένα cc πριν 8 μήνες και δε μου έβγαλε τίποτα μέχρι σήμερα (το έκανα περίπου 10 000 χλμ).Έχεις πολλά χλμ ?Γενικά το αμάξι θεωρείτε σκυλί. Το πιο κλασικό πρόβλημα που έχω ακούσει ότι βγάζουν είναι αυτό με το ρουλεμάν.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2013, 20:51:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

antonis gsi έγραψε:
αυτο με τον αξονα το γνωριζω,ναι το κοιταξαμε.
παιδια το αυτοκινητο αγοραστηκε Μαρτιο κ ολα τα παραπανω λειτουργουσαν κανονικα.
a/c,φρενα,κ γενικα τα ηλεκτρολογικα του..

συνεβησαν ολα μαζι κ μου κακοφανηκε γτ εγω αποφασισα την αγορα η οποια ηταν ουτε απο τα πιο φτηνα ουτε απο τα πιο ακριβα.
θελω να πω πως ειχε πιο φτηνα ρημαδια αλλα νταξ λεω θα δωσει κατι παραπανω η κοπελα να παρει κατι πιο καλο.

α επισης σαν να κολλαει κ η μιζα!
ελεος θα σταματησει ποτε!!!

αλλαξα κ βαλβολινες,κοντιναμε λιγο τις διαδρομες γτ πριν ηταν φασολαδα κ εβγαζε θορυβο.

Δυστυχώς Αντώνη, έτσι είναι ο Γάλλος. Ειδικά στα παλιά (10ετίας+), αν αρχίσει ένα πράγμα, μετά λες και πέφτει μούντζα και καταρρέουν τα πάντα. Εμένα να δεις πώς μ'έχει πάει από πέρυσι Οκτώβριο, μέχρι και φέτος Ιούλιο...

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Αύγ 2013, 21:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νέο μέλος με 206 παθιάρικο! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

antonis gsi έγραψε:
ειναι το 1100 2003 μοντελο.

σας παρακαλω να μου πειτε που πονανε αυτα τα αυτοκινητα για να πααρουμε αν ειναι την αποφαση να το ξεφορτωθουμε..
ευχαριστω.
Σε ένα αμάξι 10ετίας, πολλά από τα πράγματα που δεν φαίνονται, αρχίζουν και χρειάζονται αλλαγή λόγω παλαιότητας. Δε φταίει που είναι Γαλλικό, δε φταίει που είναι 206. Αν αρχίσουμε να αντιπαραβάλλουμε τα άλλα οχήματα 10ετίας, θα δεις ότι συμπίπτουν οι συχνότητες εμφάνισης προβλημάτων.

Αν το 206 που πήρες το είχαν άλλες 3 κοπέλες που είχαν φόβο να μην σπάσουν τα νυχάκια τους, κατεβάζανε φλας με τον καρπό, δε φταίει το 206.

Αν το προηγούμενο λουλούδι μηχανικός που συντηρούσε το 206, δεν είδε την κολλημένη δαγκάνα, δε φταίει το 206.

Αν το "χαλασμένο κομπρεσέρ a/c" έχει πρόβλημα στον ηλεκτρομαγνήτη που κομπλάρει και λύνεται με 50 ευρώ το πολύ, δε φταίει το 206.

Νωρίτερα από την 10ετία (8ετία σχεδόν) δίνει ο κατασκευαστής αλλαγή φλάτζας κεφαλής, εισαγωγής και εξαγωγής, λόγω παλαιότητας, οπότε και σε αυτή τη περίπτωση, δε φταίει το 206.

Για το κοντέρ, δεν είπες σαφώς τί έγινε και δε μπορώ να σου πώ αν φταίει όντως το 206 Laughing

Γενικώς, σε ένα αυτοκίνητο με τεχνολογία 10ετίας πλέον, μη νομίζεις ότι θα σου κρατήσει και πολύ χωρίς να ζητάει, σύμφωνα με αυτά τα δείγματα που έχει τώρα, γιατί φαίνεται πως οι πρώην ιδιοκτήτες το είχανε μόνο για λάδια και βενζίνη, άντε και κανα φίλτρο στα μεγάλα κέφια... Rolling eyes

Για παράδειγμα, με καθημερινή χρήση, ως την αλλαγή του έτους θα χρειαστείς αντλία βενζίνης και πολλαπλασιαστή.

Μετά την αλλαγή του έτους, το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστείς αλλαγή ρουλεμάν σασμάν, αλλαγή σε κάποιο από τα βασικά τσιμουχάκια (αντλίας νερού; αντλίας λαδιού; ) και με την ευκαιρία που θα λύσεις το ανταλλακτικό για αλλαγή τσιμούχας, θα διαπιστώσεις σε τί άθλια κατάσταση είναι και θα το αλλάξεις και αυτό.

Αλήθεια, πόσες χιλιάδες χλμ έχει το αμάξι;

Ο "δικός" σου μάστορας που σου είπε ότι μηχανικά είναι πένα, λυπάμαι αλλά μάλλον φαίνεται πως δεν έχει την ανάλογη εμπειρία σε Γαλλικά...

Τα βασικότερα όταν πας να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αμάξι, είναι να το πάρεις βόλτα να δεις όλες τις λειτουργίες του εν κινήσει αν είναι εντάξει, να το πας στον ευθυγραμμισά για να δει αν έχει κάποιο πρόβλημα, και στο αμορτισερόμετρο (αν δεν μπορείς να καταλάβεις μόνος σου την κατάσταση της ανάρτησης).

Αυτά προς το παρόν Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
antonis gsi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2013, 11:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πω ρε παιδια..
απλα ολα δουλευανε ρολοι κ ξαφνικα αρχισανε τα απανωτα..
ειναι βλαβες που δν φαινονται κ ξαφνικα εμφανιζονται.
στο συνεργειο που πηγα ειναι φημισμενος για τα Γαλλικα κ τον εμπιστευομαι.
ελεγχθηκε δισκο πλατο,σαζμαν,σασια,λαμαρινες,αξονες κλπ απο κατω κ μου εδωσε το οκ.

το κοντερ ηδη μια φορα δωθηκε για επισκευη κ ξαναχαλασε.
τωρα θα το ξαναφτιαξει ειπε ο κοντερτζης.
το a/c πρωτα θα δω αν εχει υγρα κ αν εχει μαλλον θα φταιει το ο συμπλεκτης που δν κομπλαρει.
για τη μιζα που ελαφρως κολλαει την αφηνω ετσι.
το φλασερ επισης διοτι κ αλλο να βαλω λενε παλι βγαζει προβλημα.

την πολλαπλη θα την πλανιαρω κ θα βαλω καινουρια φλατζα..
αλλα ολα αυτα ειναι 30αρια κ μαζευονται..

εχω την εντυπωση πως κανει κατι αρρυθμιες που ελπιζω να ειναι λογω βρωμικης πεταλουδας.

το αυτοκινητο ειχε μια ιδιοκτητρια με 85.000 χλμ στο ιστορικο του.

εγω αν το ειχα θα το εδινα αμεσως γτ τις επιφυλαξεις που ειχα για τη Γαλλικη κατασκευη αρχιζουν κ φαινονται πλεον..αλλα εχε χαρη που η κοπελα το αγαπησε κατευθειαν σαν πρωτο της αυτοκινητο.
Επιστροφή στην κορυφή
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 GT (2000) peugeot 207 rallye

Ένταξη: 01 Μάϊ 2011
Τόπος: Καισαριανη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Αύγ 2013, 16:05:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ λιγα χιλιομετρα για να βγουν τοσα προβληματα. Για τα προβληματα πιστευω οτι 90% φταινε οι κατοψοι (πρωην και νυν) και 10% το αμαξι. Αφου ειχες επιφυλαξεις για τα γαλλικα γιατι δεν επαιρνες ενα γερμανικο; (που δεν σπανε δεν χαλανε ΧΑΧΑΧΑ)
Επιστροφή στην κορυφή
antonis gsi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Αύγ 2013, 10:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αδεια ελεγε μια ιδιοκτητρια οπως κ το βιβλιο σερβις..

επειδη η αγορα εγινε αμεσα τα corsa που εβρισκα ηταν ρημαδια κ φυσικα νοικιαρικα.
τα yaris ηταν υπερτιμημενα κ το 206 λογω εμφανισης της εκλεισε το ματι! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
velvet (φιλία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (2004)

Ένταξη: 16 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Σεπ 2013, 10:06:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω το 1.1 του 2004 εδώ και 5 χρόνια (και 50,000κμ). Έχει "βγάλει" τα εξής:

1. Δύο φορές "φλασιέρα" όσο είναι στην κατοχή μου. Την πρώτη αλλάχτηκε από τον πρώτο ιδιοκτήτη, την δεύτερη την... έφτιαξα* Razz

2. Ένα ρημαδο-ρουλεμάν του συμπλέκτη (?) που κάνει το αμάξι να ακούγεται σαν ταξί. Απ'ότι έχω καταλάβει έτσι κάνουν τα valeo, κάποια άλλη μάρκα ίσως δεν έχει πρόβλημα.

3. Αρρυθμίες/δεν κράταγε ρελαντί.Διορθώθηκε με καθάρισμα της πεταλούδας και του "μοτέρ" ρελαντί.

4. Έχω ήδη αλλάξει συμπλέκτη - ψαλίδια μπρος - αμορτισέρ, αλλά πιστεύω είναι καθαρά θέμα χρήσης.

* Είχε φαγωθεί η καλωδιοταινία με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει φλας και φώτα. Απλά το άνοιξα και έβαλα κάτι εκεί για να μην βραχυκυκλώνει και είναι περίπου 1.5 χρόνο έτσι χωρίς προβλήματα.
Επιστροφή στην κορυφή
antonis gsi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Σεπ 2013, 17:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η φλασιερα ποσο κοστισε να την επισκευασεις φιλε?

με τις αρρυθμιες που κανει θα ξεκινησω κ εγω απο καθαρισμα πεταλουδας.

ιμαντα ποτε αλλαζει παιδια ανα 60.000?

κ κατι ακομα σ αυτο το μοτερ ρυθμιζεις βαλβιδες?
Επιστροφή στην κορυφή
velvet (φιλία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (2004)

Ένταξη: 16 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2013, 16:52:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.Τη φλασιέρα την περιποιήθηκα μόνη μου Razz
2.Για το καθάρισμα έδωσα νομίζω 17 ευρώ για το σπρέυ. Το 1.1 σου λογικά δεν έχει ηλεκτρικό γκάζι, οπότε βγαίνει/μπαίνει εύκολα η πεταλούδα.
3.Ιμάντα άλλαξα στα 60.000, νομίζω εναλλακτικά πάει στα 4 χρόνια
4.Μην μου πετάξετε ντομάτες, αλλά από μια ερώτηση στο συνεργείο κατάλαβα ότι οι βαλβίδες είναι αυτορυθμιζόμενες.

diy Afroman
Επιστροφή στην κορυφή
antonis gsi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Σεπ 2013, 17:07:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μοντελο 03 ειναι με ηλεκτρικο γκαζι κ καταλυτη πανω στην πολλαπλη η οποια χανει κ αυτη ! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2013, 19:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως δεν φταίει πάντα ο ιδιοκτήτης (αν και παίζει σημαντικό ρόλο) για τις ζημιές. Έχω ξαναπει πως το 5άρι το golf που συντηρώ ακριβώς το ίδιο με το 207 μου, και με 110.000 χλμ ενω το 207 66.000 δεν έχει κάνει κιχ. Για το 207 από που να αρχισω

edit: και για το 1.4 που είχα και για το ραλι

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
antonis gsi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2014, 14:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια τα φωτα σας..
υστερα απο προβλημα στο μπεκ του 4ου αλλαχτηκε με μεταχειρισμενο κ εχω παρατηρησει καταναλωση της ταξεως του 12lt στα 100χλμ εντος πολεως.

το αυτοκινητο ειναι 1100 κυβικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2014, 21:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάζεις καμιά 2α ή όλο το δρόμο πας με 1η; Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
antonis gsi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2014, 22:32:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμια αλλη απαντηση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης