Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2013, 22:25:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nightmare έγραψε: | boys,ασχημα τα πραγματα για εμενα!!
βαρεσε πυρακια κατευθειαν με τα παιχνιδια μπουζι.
στο διαγνωστικο ολα οκ εκτος απο τον λ που διαβαζε τρελες τιμες.
ξεκιναει η Οδυσσεια μου...  |
Γιώργη, καλησπέρα.
Εκτός από τον "λ" που διαβάζει και ρυθμίζει και μπορεί να χαλάσει και να ρυθμίζει λάθος, ίσως φταίει και ο map που μπορεί να χαλάσει και να μη δώσει ενδείξεις βλάβης αλλά να σου κάνει κομπιάσματα, κοψίματα, ρεταρίσματα, υπερ-πλούσιο ή υπερ-φτωχό μείγμα, πυράκια και άλλα τέτοια όμορφα. Ή μετά αν κάποιος από τους πολλαπλασιαστές έχει παραδώσει πνεύμα και γίνεται της μουρλής στο πάτημα. Αλλά πρώτα τσέκαρε τον map κατά τη γνώμη μου. Δοκίμασε από κάποιον άλλο με 207 ή 308, ίδιοι είναι. Δες εδώ : http://www.niparts.com/OEM/8FF1A9/CITROEN-PEUGEOT/1922R6.html
By the way, αν το Κ&Ν σου είναι αυτό που συζητούσαμε από τον χειμώνα να το πετάξεις, τότε.....! 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2009)
Ένταξη: 09 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 189
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2013, 22:48:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: | nightmare έγραψε: | boys,ασχημα τα πραγματα για εμενα!!
βαρεσε πυρακια κατευθειαν με τα παιχνιδια μπουζι.
στο διαγνωστικο ολα οκ εκτος απο τον λ που διαβαζε τρελες τιμες.
ξεκιναει η Οδυσσεια μου...  |
Γιώργη, καλησπέρα.
Εκτός από τον "λ" που διαβάζει και ρυθμίζει και μπορεί να χαλάσει και να ρυθμίζει λάθος, ίσως φταίει και ο map που μπορεί να χαλάσει και να μη δώσει ενδείξεις βλάβης αλλά να σου κάνει κομπιάσματα, κοψίματα, ρεταρίσματα, υπερ-πλούσιο ή υπερ-φτωχό μείγμα, πυράκια και άλλα τέτοια όμορφα. Ή μετά αν κάποιος από τους πολλαπλασιαστές έχει παραδώσει πνεύμα και γίνεται της μουρλής στο πάτημα. Αλλά πρώτα τσέκαρε τον map κατά τη γνώμη μου. Δοκίμασε από κάποιον άλλο με 207 ή 308, ίδιοι είναι. Δες εδώ : http://www.niparts.com/OEM/8FF1A9/CITROEN-PEUGEOT/1922R6.html
By the way, αν το Κ&Ν σου είναι αυτό που συζητούσαμε από τον χειμώνα να το πετάξεις, τότε.....!  |
καλησπερα Δημοσθενη!!
τι κανεις ρε φιλε,ολα καλα??
χαθηκαμε!!
το φιλτρο το αλλαξα.εβαλα Jr την κυριακη που μας περασε.
σου στελνω πμ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|