PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορα peugeot 206
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Wankel_Lover (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Ιούλ 2013
Τόπος: Chalandri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούλ 2013, 19:51:13    Θέμα δημοσίευσης: Αγορα peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα ενδιαφερομαι για την αγορα ενος Peugeot 206 ειτε GTI ειτε 1.4 16v.Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να ειναι σε καλη κατασταση και γουσταρω και τα extra(ηλιοροφες,δερματα κτλ κτλ).Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι πρεπει να προσεξω γιατι εχω σταμπαρει κανα 2 και λεω να παω να τα δω απο κοντα.Θα τα παω βεβαια και σε εναν μηχανικο(αν και δν εχω οποτε αν εχετε να προτεινετε καποιον που να ειδικευτε στα peugeot ευχαριστως να μου το πειτε),απλα ποια ειναι αυτα που πρεπει να δωσω βαση οταν θα παω εγω να το δω.

Υ.Σ:Αυτα τα 2 εχω δει
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3875524/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3736221/
Αν ξερετε και κατι συγκεκριμενο βοηθατε πολυ.Οπως και να χει ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούλ 2013, 19:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OXI
14αρι.
Καιει σχεδον τα ιδια είναι πιο ευπαθες σε βλαβες και
Πιο φτωχο σε εξοπλισμο και πιο ακριβα απο τα 16αρια
Οχι
Ηλιοροφη. Ειναι μουναρα αλλα τριζει και χαλαει θα σε πεθανει
Οχι
Κατι αλλο εκτος απο gti. Εχει τα παντα πανω. Το χαιρεσαι σαν αμαξι
Στα 3 βρικσεις απειρα
Που μενεις?
[/list]
Επιστροφή στην κορυφή
Wankel_Lover (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούλ 2013, 20:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλανδρι.Το ποσο ειναι μεχρι 4.000 χιλιαρικα που πιστευω χτυπαω σχεδον τα παντα.Εχεις να προτεινεις εναν μηχανικo για ελεγχο?
Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούλ 2013, 21:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα φιλε
Δες αυτο εδω ...καλο μου φαινεται εμενα. Ειναι κ ιδιωτης (οχι μαντρας) κ επισης μου φαινεται κ προσεγμενο.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2817376/
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούλ 2013, 10:09:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Apostolos-106 rallye έγραψε:
Καλησπερα φιλε
Δες αυτο εδω ...καλο μου φαινεται εμενα. Ειναι κ ιδιωτης (οχι μαντρας) κ επισης μου φαινεται κ προσεγμενο.

Δεν είναι gti και δεν είναι προσεγμένο + ότι είναι και του 03 Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούλ 2013, 16:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Καλησπερα φιλε

Καταρχην ας πουμε οτι πραγματι δεν ειναι Gti. Που ξερεις αν ειναι ή οχι προσεγμενο...Στις φωτο φαινεται παντως...Δεν το εχω δει απο κοντα για να σ πω, ουτε τον ξερω αυτον που το εχει.
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2013, 08:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε δες κ αυτο εδω http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3771380/
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2013, 08:41:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γιατι δεν παιρνεις κατι αλλο π.χ ibiza fr '04 ? Ειναι πολυ μικρες οι διαφορες στα παγια εξοδα σε σχεση ακομα και με το 1.4. Μη σε φοβιζουν τα κυβικα.Μεχρι 1800 ακομα ειναι ανεκτα. Και παιρνεις αμαξι δυνατο με 4000 που διαθετεις.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2013, 10:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Καλησπερα φιλε

Καταρχην ας πουμε οτι πραγματι δεν ειναι Gti. Που ξερεις αν ειναι ή οχι προσεγμενο...Στις φωτο φαινεται παντως...Δεν το εχω δει απο κοντα για να σ πω, ουτε τον ξερω αυτον που το εχει.

τη στιγμή που λέει ότι είναι GTI και κάνει μπαμ ότι δεν είναι, γιατί να τον πιστέψουμε ότι είναι και άριστο μηχανικά; Razz ε κ όταν βλέπεις καγκουροφώτα και σκούπες, δεν περιμένεις και την καλύτερη αντιμετώπιση από τον οδηγό...

Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2013, 11:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
COOL ALEXIS έγραψε:
Καλησπερα φιλε

τη στιγμή που λέει ότι είναι GTI και κάνει μπαμ ότι δεν είναι, γιατί να τον πιστέψουμε ότι είναι και άριστο μηχανικά; Razz ε κ όταν βλέπεις καγκουροφώτα και σκούπες, δεν περιμένεις και την καλύτερη αντιμετώπιση από τον οδηγό...

Νταξει φιλε μη βαρας... Οκ ως ενα βαθμο θα συμφωνησω με αυτα που λες. Απλα ειπα του θεματοθετη να το δει, οχι να το αγορασει με κλειστα ματια
Επιστροφή στην κορυφή
Wankel_Lover (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2013, 20:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.Λοιπον να τα παρουμε ενα ενα.Αυτο απο την Κηφισσια που προτεινετε το απερριψα και γω με την λογικη που λετε.Το δευτερο που προτεινες Αποστολε πηρα τηλεφωνο και δυστυχως δν υπαρχει.Τωρα οσο για το fr δυστυχως δεν μου αρεσει.Παντως απο gti και στην αθηνα απο ιδιωτη(τα 1.600) βρισκω ελαχιστα δυστυχως.Αν βρειτε κατι αλλο προτειντε ελευθερα.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2013, 20:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wankel_Lover έγραψε:
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.Λοιπον να τα παρουμε ενα ενα.Αυτο απο την Κηφισσια που προτεινετε το απερριψα και γω με την λογικη που λετε.Το δευτερο που προτεινες Αποστολε πηρα τηλεφωνο και δυστυχως δν υπαρχει.Τωρα οσο για το fr δυστυχως δεν μου αρεσει.Παντως απο gti και στην αθηνα απο ιδιωτη(τα 1.600) βρισκω ελαχιστα δυστυχως.Αν βρειτε κατι αλλο προτειντε ελευθερα.

Χωρίς να ξέρω πολλά για τη "γνησιότητα" ενός GTi ή τόσα τεχνικά θέματα όσα ξέρουν πολλά μέλη εδώ μέσα, σου βρήκα αυτά:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3822280/

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2142899/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3891441/ (ρώτα για φωτό ή έλεγχο από κοντά)

Είναι όλα από ιδιώτες και ως 4.000 ευρώ. Ας πούνε κι οι υπόλοιποι τη γνώμη τους σχετικά με αυτά και αν γνωρίζουν κάτι παραπάνω.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Wankel_Lover (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2013, 00:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα σκεφτομαι μηπως χτυπησω ενα RC και σκεφτομαι να παω να δω αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3908451/.Ξερει κανεις τιποτα?Και τι λετε 4.000 Ε να του προτεινω ειναι νορμαλ τιμη η ειναι σκοτωμα και θα με βρισει?Γιατι δν παιζουν παραπανω,δυστυχως.Γενικα τι πληροφοριες εχουμε για αυτο το μοντελο?(καταναλωση-αν και δν μας πειραζει και πολυ-,ποσο πιο ακριβο σερβις απο το 1.6,ποσο αξιοπιστο και γενικα αξιζει η αγορα του?)
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2013, 08:02:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις 2000 κυβικά αυτοκίνητο;
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2013, 08:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έλα ντε... σε 3 χρόνια θα χεις δώσει την αξία του σε φόρους Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Wankel_Lover (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2013, 09:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρος δν ειμαι για τιποτα,απλα σκεφτομαι.Τωρα για τα 2.000 κυβικα ποσα παραπανω εξοδα ειναι τον χρονο ειναι?Εγω υπολογιζω 400 τελη +300 φορος πολυτελειας + κανα 50αρι ασφαλεια παραπανω + οτι επιπλεον ειναι τα σερβις.Δηλαδη κανα 800 αρι τον χρονο επιπλεον απο το 1.6 χωρις την βενζινη η οποια θα πληρωνεται απο τους γονεις ουτε σι αλλως και δν κανω και πολλα χλμ.Αρα σκεφτομαι οτι μπορω να διαθετω + 800 τον χρονο για το rc.Εγω ετσι το βλεπω μπορει να ειναι και λαθος.Εσεις τι λετε?
Επιστροφή στην κορυφή
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 GT (2000) peugeot 207 rallye

Ένταξη: 01 Μάϊ 2011
Τόπος: Καισαριανη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2013, 11:54:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασιλη αν δεν εχεις προβλημα με τα επιπλεον εξοδατοτε τσιμπα το χωρις δευτερη κουβεντα. Ειναι δεκα σκαλοπατια παραπανω.Οσο για το σκοτωμα που λες, εγω πιστευω οτι αν του πεις 4000€ στο χερι θα πει ναι. Ολοι θελουν να τα διωξουν τα διλιτρα.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2013, 13:29:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wankel_Lover έγραψε:
Τελικα σκεφτομαι μηπως χτυπησω ενα RC και σκεφτομαι να παω να δω αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3908451/.Ξερει κανεις τιποτα?Και τι λετε 4.000 Ε να του προτεινω ειναι νορμαλ τιμη η ειναι σκοτωμα και θα με βρισει?Γιατι δν παιζουν παραπανω,δυστυχως.Γενικα τι πληροφοριες εχουμε για αυτο το μοντελο?(καταναλωση-αν και δν μας πειραζει και πολυ-,ποσο πιο ακριβο σερβις απο το 1.6,ποσο αξιοπιστο και γενικα αξιζει η αγορα του?)

διαφορα στο σερβις ουσιαστικη δεν εχει...

από εναν "μαμα" 206 1600 ειναι ΧΑΟΣ η διαφορα σε ολα...

καθε τι που χρησιμοποιουμε εχει ενα συντελεστη ευχαριστισης....αυτόν τον εκτιμάς εσυ και μόνο και αντιστοίχως τον πληρωνεις ή οχι... "γκαζι" βρήσκεις ευκολα σε πολλα αμαξια..."αισθηση" πάλι βρήσκεις αλλα σε λιγοτερα...

διαλέγεις και παίρνεις...οσο κοροιδία και να είναι ολη αυτή η οικονομική επιβαρυνση στα 2λιτρα 206 οδηγικα στο ανταποδίδουν...

από εκεί και πέρα υπαρχουν ενα σωσρο τουρμπατα 1600αρια που ομως ειναι διαφορετικα --- οκ "συνερχονται" με καμποσα πραγματακια, αλλα αυτο το ξερεις εσυ θες να ασχοληθεις με κατι τετοιο.

υποκειμενικά τελείως για εμενα
-> το τελείως μαμα 206 ρψ το μονο που "χρειαζεται" ειναι ενα μπλοκε διαφορικο (~1000 τοποτεθτημενο) και τιποτε αλλο.
-> το τελείως μαμα 207 ρψ χρειαζεται ομοίως μπλοκέ (~1000ε) και ενα πλήρες ΦΠΕ (= 1000~1500ε) για να μη σε ξενερωνει.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2013, 13:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo206GT έγραψε:
Βασιλη αν δεν εχεις προβλημα με τα επιπλεον εξοδατοτε τσιμπα το χωρις δευτερη κουβεντα. ...

Αυτό ακριβώς. Αν βγαίνουν τα οικονομικά τότε τα πράγματα είναι απλά.

Αν όμως η τσέπη είναι άδεια και μετά την αγορά το RC το χαίρεται το γκαράζ και αποτελεί οικονομικό πονοκέφαλο τότε άστα-βράστα...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2013, 14:36:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

episis melos απο δω πηρε 206rc με 2000
αρα η τιμη ειναι σχετικο τελειως πραμα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης