Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
aggelakos (aggelos) Νέος χρήστης

Peugeot 207 rc le mans
Ένταξη: 09 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 57 Τόπος: Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούν 2013, 23:18:44 Θέμα δημοσίευσης: 207 rc προβλημα με το λουρι. |
|
|
Παιδια οποιος μπορει να βοηθησει λιγο με το θεμα μου μηπως το εχει παθει και ο ιδιος.
εχει αντικατασταθει το λουρι του αιρ κοντισιον με αλλο κοντυτερο και εχει παρει ποδι το κομπρεσερ . Το προβλημα ειναι πως το λουρι το εκοψε στον μηνα πανω. Το αντικατεστησα και παρατηρησα πως ο τεντωτηρας και η τροχαλια αντλιας νερου ειχαν διαλυθει. Τα παραγγειλα με τον νεο κωδικο που δινει η πεζο για αυτα τα δυο και σημερα σε καρφωτη αλλαγη 1-2 ακουω σφυριγμα μπροστα και παρατηρησα πως το εχει κοψει παλι οχι καθετα οριζοντια σαν να εχουν αφαιρεθει 2 σειρες. Το λεω ετσι για να το κατανοησετε. Μπορει να φανταστει κανεις τι μπορει να ειναι; εχει ελεγθει αν εβρισκε πουθενα οπως και το μηκος του μηπως ειναι πιο κοντο απο οτι επρεπε.
207rc stock!! :D
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chris_207 (Χρηστος) Μέλος

Ένταξη: 14 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 118 Τόπος: θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούλ 2013, 18:26:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω αλλάξει 3 ιμάντες Μέσα σε 2 μήνες εμένα μου το κάνει όταν δουλεύει το ερκοντισιον |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
aggelakos (aggelos) Νέος χρήστης

Peugeot 207 rc le mans
Ένταξη: 09 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 57 Τόπος: Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούλ 2013, 18:59:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω το ελυσα. Εβαλα παλι το air condition.
Τσεκαρε την τροχαλια αντλιας νερου αν ειναι φαγωμενη. Και τον τεντωτηρα. Εμενα ηταν χαλια και τα αλλαξα.
207rc stock!! :D
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|