PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 Rallye - Προβλημα Τελικης - Δεν παει βημα!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούλ 2013, 22:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχα..που τη βρηκες ρε???Ατελειωτη πρεπει να ναι Laughing Laughing
οτι πρεπει για 600αρι Laughing Laughing
Τασος ο ρολαριστος!!

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούλ 2013, 12:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
χαχαχαχαχα..που τη βρηκες ρε???Ατελειωτη πρεπει να ναι Laughing Laughing
οτι πρεπει για 600αρι Laughing Laughing
Τασος ο ρολαριστος!!

Koίτα θέλει πιο πολύ δύναμη για να δείξει αλλα δε βαριέσαι

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούλ 2013, 09:58:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα με την ζεστη που εχει δεν παει βημα!
Μετα το απογευμα βραδι ειναι πραγματικα μερα με την νυχτα το αυτοκινητο.
Λες και την μερα 50 αλογα δεν ξυπνησαν ποτε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούλ 2013, 18:01:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικο ειναι με 35+ βαθμους να μην παει οπως το βραδυ που εχει πιο χαμηλη θερμοκρασια.
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούλ 2013, 18:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallakias22 έγραψε:
Λογικο ειναι με 35+ βαθμους να μην παει οπως το βραδυ που εχει πιο χαμηλη θερμοκρασια.

Σίγουρα αλλα και το βράδυ...σιγά τα ού!

απο 35 πάει 27 Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούλ 2013, 21:43:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
rallakias22 έγραψε:

Σίγουρα αλλα και το βράδυ...σιγά τα ού!

απο 35 πάει 27 Laughing Laughing

εμενα τελευταία εχει πολυ μεγάλη διαφορά το πρωι με το βράδυ το πως παει το αυτοκίνητο ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Costas Vlgs (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye 2008

Ένταξη: 23 Οκτ 2010
Τόπος: ΛΑΜΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούλ 2013, 14:47:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες σημερα τελικα εκανα το service και αντι να λυσουμε μοτερ που κι ο μαστορας δε το συστησε γιατι δε συμφερει, βαλαμε μεσα απο την εισαγωγη ενα καθαριστικο αφρο της AMSOIL με 15 ευρω.Τα αποτελεσματα απιστευτα!!!!Στην αρχη βεβαια εβγαλε αρκετο καπνο απο την εξατμιση.Η αποδοση ανεβηκε και το αμαξι παει πολυ καλα...!!!!Το ανοιξα λιγο εθνικη και πηγε 200 για πλακα..!!!!Πριν με το ζορι 190 αντε 200 σε κατηφορα...Το μονο που μενει τωρα ειναι να αλλαξω το σωληνακι απο την τουρμπινα γιατι βγαζει λαδι και μετα ειμαστε κομπλε...Επιτελους.... Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

whatever it takes....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Αύγ 2013, 15:10:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες για να μην ανοιγω νεο θεμα,
εχω ενα προβλημα το αυτοκινητο εκτος οτι δεν παει οπως πριν ,
το πατας και αργει αρκετα να ανοιξει..
και μια φορα το παταω ανοιγει σιγα σιγα και ξαφνικα κανει ενα ανοιγμα με σταθερο το γκαζι λες και το πατησα +50%.. τι λετε ?
ειδαμε μεσα απο το καπακι του λαδιου και οι βαλβιδες φενοντε καθαρες.
πιεση σικωνω 0,9 και πεφτει σταδιακα στο 0,6 σταθερο ..
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Αύγ 2013, 21:08:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φοράς προγραμμα προφανώς... Το οτι έχει ζέστη αυτον τον καιρό παιζει τον ρολο τ.
Πάντος απο εκεί που κοιταξατε για καπνα στις βαλβίδες δεν βλέπεις τίποτα. Εσύ έχεις καινούριο μοτέρ αν δεν κάνω λάθος? Την πίεση που λες την βλέπεις όταν πατάς κ δεν παει ή απλά ξέρεις οτι δουλευεις αυτήν την πίεση ??

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Αύγ 2013, 22:54:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

N207r έγραψε:
Φοράς προγραμμα προφανώς... Το οτι έχει ζέστη αυτον τον καιρό παιζει τον ρολο τ.
Πάντος απο εκεί που κοιταξατε για καπνα στις βαλβίδες δεν βλέπεις τίποτα. Εσύ έχεις καινούριο μοτέρ αν δεν κάνω λάθος? Την πίεση που λες την βλέπεις όταν πατάς κ δεν παει ή απλά ξέρεις οτι δουλευεις αυτήν την πίεση ??

δεν εχω προγραμμα.
το μοτερ εχει 10.000 κμ . την πιεση την βλεπω οταν παταω απο το μπαρομετρο ..
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Αύγ 2013, 12:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον παιδες αγορασα και εβαλα στο αυτοκινητο καθαριστικό για τα Injection Και του εκανα 50 ευρο πατηματα και ανοιγματα εκτως πολης ,
το αυτοκινητο δείχνει να πηρε πανω του δεν ξερω αν εκανε δουλεια το υγρο που εβαλα η αν μπούκωσε απλα ..
α και κατι τελευτεο κατα την διαρκεια που το πατουσα μου εκανε κατι σαν μπερδεματα δλδ το πατουσα και 2 φορες δεν πιγενε και ηταν λες και μπερδεβε εκει (και αυτο που ακουγα ηταν πως κανει οταν το εχουμε σε κατηφορα και παταμε λιγο γκαζι που σκαει η εξατμιση πρ πρ πρ σαν σκασηματακια) το εκανε 2 φορες αυτο απο τοτε ολα καλα . οταν ανοιξει η Peugeot θα παω να δω τι σφαλματα εχει ..
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Αύγ 2013, 20:07:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

0.9 για μαμα GT δεν ειναι πολυ? εγω μεχρι 0.8 εχω δει και σταδιακα πεφτει οταν παμε για κοφτη.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Αύγ 2013, 20:28:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
λοιπον παιδες αγορασα και εβαλα στο αυτοκινητο καθαριστικό για τα Injection Και του εκανα 50 ευρο πατηματα και ανοιγματα εκτως πολης ,
το αυτοκινητο δείχνει να πηρε πανω του δεν ξερω αν εκανε δουλεια το υγρο που εβαλα η αν μπούκωσε απλα ..
α και κατι τελευτεο κατα την διαρκεια που το πατουσα μου εκανε κατι σαν μπερδεματα δλδ το πατουσα και 2 φορες δεν πιγενε και ηταν λες και μπερδεβε εκει (και αυτο που ακουγα ηταν πως κανει οταν το εχουμε σε κατηφορα και παταμε λιγο γκαζι που σκαει η εξατμιση πρ πρ πρ σαν σκασηματακια) το εκανε 2 φορες αυτο απο τοτε ολα καλα . οταν ανοιξει η Peugeot θα παω να δω τι σφαλματα εχει ..

Υπαρχει περιπτωση να σου εχει κανει κ ρηγμα στο μαντεμι του twin scroll...

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Αύγ 2013, 21:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
0.9 για μαμα GT δεν ειναι πολυ? εγω μεχρι 0.8 εχω δει και σταδιακα πεφτει οταν παμε για κοφτη.

εχω την σκαστρα του s3 με αυτην πηγα στο 0,9 πριν και εγω 0,8, και κοφτη ειμαι περιπου 0,6-0,5 νομιζω.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Αύγ 2013, 21:58:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
nOkpos έγραψε:

τι ειναι αυτο και πως μπορω να το τσεκαρω ??
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2013, 00:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λυνεις τη τουρμπινα κ κοιτας το "αμυγδαλο" στο twin scroll,δλδ στο πλακακι που παταει η τουρμπινα πανω στη πολλαπλη.

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2013, 00:14:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Λυνεις τη τουρμπινα κ κοιτας το "αμυγδαλο" στο twin scroll,δλδ στο πλακακι που παταει η τουρμπινα πανω στη πολλαπλη.

ααα τοσο απλο Razz

αν ειναι θα το κοιταξω αν το ξανα κανει ..
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2013, 00:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:

Βαζω και στοιχημα πως θα εχει ακριβως τα ιδια ραγισματα με το δικο μου, αν ανοιξεις λοιπον φιλε θα σου στειλω και φωτο να δεις, γνωστος μηχανικος εδω μου ειπε ακριβως αυτο "Ολα τα μαντεμια των THP ραγιζουν ακριβως στο ιδιο σημειο"

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2013, 09:51:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
nOkpos έγραψε:

να ρωτησω εγω εισαγωγες κλπ καθαριζετε?πεταλουδες και τετοια?καθαριστηκο πρεπει να το εφαγες ολο μεσα στην ημερα.αν το αφηνεις καθαριζει και το τεποζιτο απο οτι εχει πιασει.
δε νομιζω να ρισκαρεις να παει σε κανα μπεκ και να εχεις κανα προβληματακι.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2013, 16:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
bagos έγραψε:

Βαζω και στοιχημα πως θα εχει ακριβως τα ιδια ραγισματα με το δικο μου, αν ανοιξεις λοιπον φιλε θα σου στειλω και φωτο να δεις, γνωστος μηχανικος εδω μου ειπε ακριβως αυτο "Ολα τα μαντεμια των THP ραγιζουν ακριβως στο ιδιο σημειο"

ρε τι ειναι αυτα που λες φαε την γλωσσα σου !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης