PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Turbo off αλλα χωρίς safe mode!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2013, 03:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Quiz: Πόσα μπουζί σπασμένα/λιωμένα μπορούν να βγούν απο έναν thp?

Αnswer: 3! Laughing Laughing Laughing
Μιλάμε οχι απλά δεν τα είχε αλλάξει ο προηγούμενος αλλα παίζει να τα είχε και 5-6 χρόνια....

Μόλις αλλάχτηκαν τα μπουζί δούλεψε like a charm... no more missfires ,no more ερρορζ.

11,4-11,5 δουλεύει απο μίγμα.

Να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ όσους βοήθησαν όπως και ιδιαίτερα τους Saiko,ParisMcridis και iceage που βοήθησαν και πρακτικά ( ο saiko ήρθε απο Βριλήσσια Πανόρμου να φέρει μπουζί + μπουζόκλειδο όπως και κάναμε δοκιμές με το διαγνωστικό και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα..)

Αύριο μπαίνει για σερβις και χρόνισμα και μετά θα πάω να δώ το πρόγραμμα.

Η μία φώτο είναι φούλ η άλλη επεξεργασμένη για να φαίνεται η έκταση της ζημιάς...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
akis1976 (akis1976)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2013, 06:36:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά είναι,έχεις τέτοια αμάξι έχεις κάνει τέτοια βελτιώσει,και δεν κάνεις ούτε τα πιο βασικά για την συντήρηση του και μετα φταίει η peugeot ο κινητήρας ο θεός κτλ.
Από εδώ και πέρα σου εύχομαι να είναι καλοδούλευτο φίλε μου και χωρίς προβλήματα για να το χαρείς.

Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2013, 07:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιος,μαρεσει που σου ειχα πει να αλλαξεις λαδια-μπουζι ΠΡΙΝ το παρεις κιολας.τελος καλο,ολα κσλα κ με 3 κατω απο τα αλλα rc Laughing
Σε 1000κμ ξαναλυσε να δεις τα μπουζι,να δουμε μπας κ τρεχει τιποτα αλλο,με προγραμμα,μπεκ,πολαπλασιαστες κτλ κτλ

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2013, 07:54:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαί ρε Βάγγο έπρεπε απλά το πήρα Πέμπτη και είχα κλείσει ραντεβού για Δευτέρα... Anyway τέλος καλό όλα καλά..Τώρα είναι στον Καντερέ για χρόνισμα/σέρβις και εχθές έκανε 40-50 χλμ απροβλημάτιστα Cool
Θα του πώ να σενιάρει και τα καλώδια που πάνε map/maf γιατί έχουν τα χάλια τους και θεωρητικά είμαστε κομπλέ...

Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2013, 08:39:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απορω πως δουλευε με αυτα τα μπουζι, ουτε ακιδα δεν εχουν. Μαλλον πηγενες μονοκυλινδρος χαχα
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2013, 08:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XAXA έχουν ακίδα κανονικά απλά έχει σπάσει η μόνωση και 'παίζουν'

Bάραγε γενικά misfires τα οποία θεώρησα οτι φταίει το πρόγραμμα/χρόνισμα/τρόμπα βενζίνης κάτι τέσπα μέχρι που στο τέλος αφησε χρόνους τελείως το 4ο οπότε και έμεινα 3κύλινδρος , και με τους 2/3 να υπολειτουργούν...

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2013, 13:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις είχα και νέα απο Καντερέ..Χρονισμός ήταν 'φευγάτος για τα καλά' Laughing Laughing Laughing

Άρα λύθηκε (μάλλον) και το μυστήριο του στεγνώματος..!

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2013, 13:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλορίζικο, το ευχαριστηθείς & μακάρι όλα να πάνε όλα καλά.

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο ο προηγούμενος να έσπρωξε τόσο χρήμα για την βελτίωση και να λυπήθηκε να δώσει 30€ για μπουζί. Στην θέση σου και ολα καλά να δείχνουν θα έκανα τακτικό έλεγχο στα μπουζί...
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

Ένταξη: 30 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάϊ 2013, 17:42:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάσο καλησπέρα και καλοτάξιδο. Σε προηγούμενο post είπες ότι έχει λιώσει 2 φορές το μπουζί του 4ου και σήμερα απο ότι φαίνεται τα μπουζί είναι και τα 4 σχεδόν λιωμένα. Για μίλα με το Βαγγέλη ή με τον προγραμματιστή να δουν για λάθος χρονισμό ανάφλεξης. Τα μπουζι που έβαλες είναι φρέσκα και ετσι λογικα σταμάτησαν όλα, σε μερικά km δεν ξέρεις τι γίνεται..
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάϊ 2013, 14:44:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως Τάσο τη γλύτωσες πολύ φθηνά.

Αν φύγουν κομμάτια πορσελάνης μέσα στον κύλινδρο, σφυρήλατος ή όχι δεν θα έχει καμία σημασία για τη ζημιά που μπορεί να γίνει. Η πορσελάνη είναι σκληρότερη από όλα τα υπόλοιπα υλικά της γειτονιάς και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάϊ 2013, 20:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά εγώ απορώ πώς (πέραν της τελευταίας μέρας που ήταν τρικύλινδρο) πέραν κάποιων misfires δούλευε κανονικά...μάρτυρας ο andylag που το οδήγησε μια μέρα πρίν Laughing Laughing )

βέβαια με το σέρβις και το χρόνισμα πήρε αρκετά τα πάνω του οφείλω να ομολογήσω αφού έπεσε και απο +17 LFT στο +1 Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάϊ 2013, 20:39:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθαρισμο εκανες?
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάϊ 2013, 20:46:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tσού αλλα θα κάνω σύντομα. Δεν γινόταν να γίνει εχθές για διάφορους λόγους

Θα μου πείς διπλές δουλειές αλλα δε βαριέσαι Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάϊ 2013, 21:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ant ksilose programma tora
kai allakse ypografi...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάϊ 2013, 22:21:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
kai allakse ypografi...

Γιατί ρε?? Laughing Laughing αφού με το 206 κυκλοφορώ Laughing Laughing Laughing

μου πήρανε πινακίδες εχθές χαχαχαχαχαχα

(διπλοπαρκάρισμα για 5 λεπτά ανέβηκα σπίτι να πάρω το κινητό μου και μέχρι να κατεβώ λείπανε χαχα) Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2013, 01:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελεος ρε φιλε....ποιος λαδεμπορας σε εχει καταραστει.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dilomenos_trelos (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 8v

Ένταξη: 01 Ιούν 2013
Τόπος: βυρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούν 2013, 03:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
volvos έγραψε:
kai allakse ypografi...

Γιατί ρε?? Laughing Laughing αφού με το 206 κυκλοφορώ Laughing Laughing Laughing

μου πήρανε πινακίδες εχθές χαχαχαχαχαχα

(διπλοπαρκάρισμα για 5 λεπτά ανέβηκα σπίτι να πάρω το κινητό μου και μέχρι να κατεβώ λείπανε χαχα) Laughing Laughing Laughing

παλι καλα μονο πινακιδες εμενα ολο το αμαξι πριν κανα 2 μινω στο σημιο που ημουνα παντως ητανε αλλα 5 αμαξια μονο το δικο μου πιρανε δεν φτεω εγω οι μπατσοι ειναι κομπλεξικη που δεν τους αρεσει η οδηγηση μου και το κανανε επειδη χασανε στην κοντρα οαχαχαχαχαχ περα απο την πλακα εμενα μου σηκοσανε ολο το αμαξη το παρκαρα σε μια πλατεια ειχε ενα συντριβανη ειχα ξεμεινη και απο λευτα πλενοτανε μονο του και πανω που στεγνωνε το πηρε ο γερανος της τροχαιας. αφοτου πηρα το πεζω με εχουνε σταματιση 2 φορες και μια μου το πηρε ο γερανος και οταν οδηγα απο τα 13 χωρις διπλομα δεν με σταματισαν ουτε μια φορα το πεζω καπιος το εφτυσε οταν το πιρα δεν εξηγητε αλλιως. οχι οτι και εσενα δεν σε εχουν φτυσει αφου δεν το χεις κατσε σπιτι να περασει η βδομαδα τετιες βδομαδες δεν ειναι να βγαινουμε εξω!

συγνωμη για την ορθογραφια αλλα εχω δυσλεξια

ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2013, 18:30:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για όσους ενδιαφέρονται εγκυκλοπεδικά να μάθουν το γιαττί ξετούρμπιζε...
το πρόβλημα ήταν οτι στο 1.8bar ο μαπ ήταν ρυθμισμένος να βλέπει 1.55 ωστε να μη χρειαστεί αλλαγή όμως όταν βάραγα πάνω απο 1.8 ξεπερνούσε το όριο και έμπαινε σε safe mode.

Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2013, 18:53:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eμενα παντως στο 1.94 bar δεν κανει κιχ...!!! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2013, 19:11:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Eμενα παντως στο 1.94 bar δεν κανει κιχ...!!! Very happy

Επειδή είτε 'τον αγνοεί' είτε είναι ρυθμισμένος να βλέπει κανα 1.5~ σε αυτή τη πίεση!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης