PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 1.4 Quiksilver

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
F4U (Λυκούργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.6 16v,106 1.4,207 1.4

Ένταξη: 21 Ιούλ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2013, 13:00:43    Θέμα δημοσίευσης: 106 1.4 Quiksilver Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα και καλός σας βρήκα,το όνομα μου είναι Λυκούργος και έχω 3 Peugeot(106 rallye 16v,106 1.4 Quiksilver,207 1.4 sport).Το πρόβλημα μου αφορά το 106 1.4.Μετά από πλύσιμο της μηχανής(κάτι που δεν συνέβη για πρώτη φορα άρχισε να μου δουλεύει με 3 κυλίνδρους ΜΟΝΟ όμως στις χαμηλές στροφές (900-2000)και όχι πάντα.Για να μην μακρηγορώ-αφού πρώτα το αυτοκίνητο μπήκε σε εγκέφαλο και έδειξε bek-μετά από 4 μήνες έχουνε αλλαχτεί σχεδόν τα πάντα (εγκέφαλος,πλεξούδα,bek,πολλαπλασιαστής,μέχρι και φλάτζα καθώς κάποιος μηχανικός επέμενε ότι αυτό έφταιγε)το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.Θα ήθελα εάν είναι εύκολο την γνώμη σας η την εμπειρία σας εάν είχατε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και να σας ευχαριστήσω προκαταβολικά.Επίσης να σας πω ότι όλες αυτές τις αλλαγές τις έχω κάνει μονος μου στο γκαράζ του σπιτιού μου.Δεν είμαι επαγγελματίας παρόλα αυτά μπορώ και κατεβάζω λύνω δένω και επισκευαζω μονος μου τα μοτέρ και τα μηχανικά τουλάχιστον στα 2 106 που έχω...Τώρα όμως έχω κολλήσει........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

peugeot 208 gti & peugeot 206

Ένταξη: 28 Ιούλ 2009
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2013, 13:42:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τσεκαρετε αισθητηρες παντου στο μοτερ θα λεγα και τη καλωδιωση..αλλα πιστευω κανενας αισθητηρας θαναι.. αλλα και παλι δε θ ατο εδειχνε το διαγνωστηκο? για ψαξου λιγακι με του ςαισθητηρες γιατι και εμενα μια φορα το 107 που εχω δουλευε 2κυλινδρο(3κυλινδρο ειναι απο μαμα Very happy Very happy )
και δεν εβγαζε τσεκ η κατι αλλο..μονο οταν εβαζα το διαγνωστηκο εβγαζε τη βλαβη η οποια ηταν σχετικη με το vvt-i.. ψαξε τους αισθητηρες θα ελεγα εγω..
πιστευω καποιος αλλος μπορει να βοηθησει παραπανω..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2013, 14:28:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θυμάμαι εάν έχει μπουζοκαλώδια αυτό το μοντέλο. Εάν ναι, πολύ πιθανό να προέρχεται από εκεί το πρόβλημα. Μπουζί έχεις αλλάξει με καινούρια να φανταστώ;

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2013, 17:43:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονοφυσο η τριφυσο?

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης