PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Φρένα από 106 Rallye 16v στο 206 1400 8v ή κάτι άλλο?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TED (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

XS

Ένταξη: 01 Μάρ 2003
Τόπος: PERISTERI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 00:02:40    Θέμα δημοσίευσης: Φρένα 206 1.4 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γειασασ παιδια θελω τισ γνωσεις σας !το 206μου ειναι μεσα για σερβις και θελει δισκους!μπορω να βαλω αεριζομενους ειναι 1,4 χς και αποτι ειδα στο εμπορειο υπαρχουν αλλα στο συνεργειο μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν γιατι ειναι μονη η δισκοπλακα!!τι λετε
στο εμπορειο μου ειπαν 100ε για δισκους σπαρκο!!καλη τιμη!!ακουω???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 00:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: παρακαλω φρενα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TED έγραψε:
γειασασ παιδια θελω τισ γνωσεις σας !το 206μου ειναι μεσα για σερβις και θελει δισκους!μπορω να βαλω αεριζομενους ειναι 1,4 χς και αποτι ειδα στο εμπορειο υπαρχουν αλλα στο συνεργειο μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν γιατι ειναι μονη η δισκοπλακα!!τι λετε
στο εμπορειο μου ειπαν 100ε για δισκους σπαρκο!!καλη τιμη!!ακουω???

Μπενουν αεριζομενες δισκοπλακες αλλα θελει και δαγκανες.Στα μεταχειρισμενα θα βρεις δαγκανες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
TED (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 00:14:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρις δαγκανες τιποτα!!!μηπως ξερεις ποσο πανε αυτες?
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 00:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TED έγραψε:
χωρις δαγκανες τιποτα!!!μηπως ξερεις ποσο πανε αυτες?

6947123587 Tηλεμαχος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
TED (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 16:23:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τηλεμεχε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερων !!τελικα βρηκα στο συνεργειο που το εχω (ακομα 3 βδομαδα)και θα τα βαλω εκει ειναι λιγο τζιμπημενο σαν τιμη αλλα ειναι γνωστος και θα τα βρουμε !!εβαλα επισης και τακακαι αναλογων επιδωσεων και τον αλλο μηνα θα βαλω και σολινακια !!(θα μου πεις σιγα τα γκαζια απλα ειπα να βαλω και φρενα )
ευχαριστω και παλι!!! Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 21:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TED έγραψε:
τηλεμεχε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερων !!τελικα βρηκα στο συνεργειο που το εχω (ακομα 3 βδομαδα)και θα τα βαλω εκει ειναι λιγο τζιμπημενο σαν τιμη αλλα ειναι γνωστος και θα τα βρουμε !!εβαλα επισης και τακακαι αναλογων επιδωσεων και τον αλλο μηνα θα βαλω και σολινακια !!(θα μου πεις σιγα τα γκαζια απλα ειπα να βαλω και φρενα )
ευχαριστω και παλι!!! Very happy Very happy Very happy

Οτι θελετε στη διαθεση σας
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 07:51:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πες ρε αδερφε , ποσο σου πηγε δισκοι , δαγκανες κ τακακια !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 21:37:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα και εγω θα κανω αναβαθμιση καποια στιγμη στο εγγυς μελλον γιατι τωρα δε σταματαει με τιποτα.

Αλλα μιας και θ'αλλαξω δισκοπλακες σκεφτομαι να κανω γενικα κατι καλυτερο. Οποτε λεω να βαλω και δαγκανες με αεριζομενους. Το θεμα ειναι να βαλω απο ραλλυ η απο 206 που πανε και ~20 χιλιοστα πιο πανω? Αν η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαλη προφανως θα παω για του 206.. Ελπιζω μονο να μη θελει αλλαγη τρομπας.

Ξερει κανεις τιποτα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 00:24:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σχεδιο εχει ως εξης:

φρενα απο rallye (δαγκανες βασικα) και δισκοι χαρακτοι αεριζομ. πιθανα tarox ή omp. τακακια ...πονεμενη ιστορια... θα δουμε... σωληνακια αεροπορικου τυπου και φυγαμε...
αργοτερα πισω αξονας (κομματια) απο rallye ή 206 με δισκους και μετατροπη.

περιμενω τις δαγκανες !
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 00:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
το σχεδιο εχει ως εξης:

φρενα απο rallye (δαγκανες βασικα) και δισκοι χαρακτοι αεριζομ. πιθανα tarox ή omp. τακακια ...πονεμενη ιστορια... θα δουμε... σωληνακια αεροπορικου τυπου και φυγαμε...

περιμενω τις δαγκανες !

Δημητρη τις δαγκανες θα τις εχω σε μια ή δυο βδομαδες το αργοτερο αν
μπορεις να περιμενεις ειναι δικες σου Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 00:52:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
DimiP έγραψε:
το σχεδιο εχει ως εξης:

περιμενω τις δαγκανες !

εγω περιμενω! , το 206 που παει χωρις φρενα περιμενει;;; Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 00:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
action_peugeot έγραψε:
DimiP έγραψε:
το σχεδιο εχει ως εξης:

περιμενω τις δαγκανες !

Δεν ειναι και κομματια Smile
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 01:00:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
DimiP έγραψε:
action_peugeot έγραψε:
DimiP έγραψε:
το σχεδιο εχει ως εξης:

περιμενω τις δαγκανες !

θα το πας βολτα αυριο το απογ. και θα μου πεις αν το σταματησεις η οχι!
θα ερθουμε να δουμε το 1.1 -> 2.0
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 02:19:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
action_peugeot έγραψε:
DimiP έγραψε:
action_peugeot έγραψε:
DimiP έγραψε:
το σχεδιο εχει ως εξης:

περιμενω τις δαγκανες !

θα το πας βολτα αυριο το απογ. και θα μου πεις αν το σταματησεις η οχι!
θα ερθουμε να δουμε το 1.1 -> 2.0

Μου μυριζει Larry??? Tι κανει αυτη η ψυχη μια που τον ειδαμε στο Kartchallenge Και μια που τον χασαμε!!!!Ρε πες και ενα γεια οταν μπαινεις!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2003, 05:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα τιμη για δαγκανες δεν ακουσα ακομα!!!! Αν γινεται χωρις να παιρνουμε τηλεφωνο σε κινητα, αν ειναι ετσι παω και ρωταω στα μαγαζια! Laughing Οποτε πειτε μια τιμη για καινουργιο/μεταχειρισμενο για να δουμε διαφορες και ιδιαιτερα για τα μαμα του 206 1.6 και του 2.0 ...Αν ειναι να βαλουμε, καλυτερα ας βαλουμε καλυτερες απο τα γρηγοροτερα αδερφακια μας...
Επιστροφή στην κορυφή
TED (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Οκτ 2003, 19:28:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εβαλα δισκους με 140ε τρυπιτους αν και ειχα βρει σπαρκο με 100ε τωρα για δαγκανες δεν ξερω !ακομα 120ε κανουν τα σολινακια ηψυλης πιεσης
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 10:10:10    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Φρένα από 106 Rallye 16v στο 206 1400 8v ή κάτι άλλο? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω κανει γυρω στα 2500 χλμ μετα την αλλαγη των εμπρος φρενων στο 206.
Ειχα παρατηρησει οτι τα φρενα του 1400 δεν με ικανοποιουσαν μετα απο 30000+ χλμ.
εψαχνα λοιπον να δω τι μπορω να κανω για να ξαναποκτησω το αισθημα ασφαλειας που ελειπε.
αποφασισα να αλαξω τα εμπρος φρενα και μελλοντικα και τα πισω.
η ολη μετατροπη κρινεται ολοκληρωμενη εκτος απο ενα σημειο.
ετσι μπηκαν:
μεταχειρισμενες δαγκανες απο 106 rallye 16v
καινουργιοι αεριζομενοι δισκοι peugeot (ιδια mm με του 1400)
καινουργια τακακια peugeot (για rallye)
δεν μπηκαν σωληνακια "αεροπορικου τυπου" αλλα συντομα θα μπουν και αυτα.
Το αποτελεσμα ειναι ακρως ικανοποιητικο για τα μετρα του 1400.
αν και στην αρχη ειχα τις επιφυλαξεις μου και τις αποριες και ενδοιασμους που εχουν ολοι (να βαλω ferodo τακακια ή bendix να βαλω tarox η omp δισκους και τετοια...) εμπιστευτηκα μια γνωμη και πηγα σε peugeot.
τα φρενα λοιπον αφου "πατησαν" καλα στα πρωτα χιλιομετρα, δουλευουν αψογα!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΥΡΕΣ! για να μην μπερδευτει κανεις αλλα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ και ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ αν ξερεις τι κανεις.
σε αυτο παιζουν ρολο και τα τακακια που ειναι σχετικα μαλ**α και πιανουν απο την αρχη σε αντιθεση με αλλα που θα χρειαζονταν ζεσταμα.
τις πρωτες μερες και σε φρεναρισμα σχεδον πανικου το 206 σταματησε ενω πιστευα πως δεν θα τα καταφερνε και με εξεπληξε αλλα και προσφατα σε παρομοια περιπτωση στην Εθνικη ταλαιπωρηθηκε λιγο αλλα σταματησε και μαλιστα και με προοδευτικο κατεβασμα και σε 2α απο 5η.
Αλλα και μετα απο γρηγορους ρυθμους (μ.ο. 150Κμ) για τα μετρα του 1400 σε Αττικη οδο και συνεχες φρενο-γκαζι τα φρενα δεν φανηκαν να κουραζονται και λειτουργουν οπως πρεπει.
γενικα ειμαι ευχαριστημενος γιαυτο που πηρα χωρις να λεω πως δεν υπαρχουν και καλυτερες υλοποιησεις.
Το μονο μειωνεκτημα που πιθανα υπαρχει ειναι οτι το φρεναρισμα συνεχιζει να ειναι σταδιακο και δεν εγινε αποτομο οπως πιστευα, τετοιο αποτομο φρεναρισμα για παραδειγμα εχει το gt.
για οποιον σκεφτεται παρομοια μετατροπη σε φρενα πιστευω πως ο παραπανω συνδιασμος θα τον ικανοποιησει.
παραπερα "τεσταρισματα" θα γινουν σε ταξιδια >250 Km προσεχως οπου θα ελεγχθει η "κοπωση" και το "αναμα" των δισκων.
Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DimiP στις Τετ 11 Φεβ 2004, 10:49:38, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 10:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: φρενα rallye 16v στο 206 1400 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
εχω κανει γυρω στα 2500 χλμ μετα την αλλαγη των εμπρος φρενων στο 206.
Ειχα παρατηρησει οτι τα φρενα του 1400 δεν με ικανοποιουσαν μετα απο 30000+ χλμ.
εψαχνα λοιπον να δω τι μπορω να κανω για να ξανααποκτησω το αισθημα ασφαλειας που ελειπε.
αποφασισα να αλαξω τα εμπρος φρενα και μελλοντικα και τα πισω.
η ολη μετατροπη κρινεται ολοκληρωμενη εκτος απο ενα σημειο.
ετσι μπηκαν:
μεταχειρισμενες δαγκανες απο 106 rallye 16v
καινουργιοι αεριζομενοι δισκοι peugeot (ιδια mm με του 1400)
καινουργια τακακια peugeot (για rallye)
δεν μπηκαν σωληνακια "αεροπορικου τυπου" αλλα συντομα θα μπουν και αυτα.
Το αποτελεσμα ειναι ακρως ικανοποιητικο για τα μετρα του 1400.
αν και στην αρχη ειχα τις επιφυλαξεις μου και τις αποριες και ενδοιασμους που εχουν ολοι (να βαλω ferodo τακακια ή bendix να βαλω tarox η omp δισκους και τετοια...) εμπιστευτηκα μια γνωμη και πηγα σε peugeot.
τα φρενα λοιπον αφου "πατησαν" καλα στα πρωτα χιλιομετρα, δουλευουν αψογα!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΥΡΕΣ! για να μην μπερδευτει κανεις αλλα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ και ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ αν ξερει τι κανεις.
σε αυτο παιζουν ρολο και τα τακακια που ειναι σχετικα μαλακα και πιανουν απο την αρχη σε αντιθεση με αλλα που θα χρειαζονταν ζετσαμα.
τις πρωτες μερες και σε φρεναρισμα σχεδον πανικου το 206 σταματησε ενω πιστευα πως δεν θα τα καταφερνε και με εξεπληξε αλλα και προσφατα σε παρομοια περιπτωση στην Εθνικη ταλαιπωρηθηκε λιγο αλλα σταματησε και μαλιστα και με προοδευτικο κατεβασμα και σε 2α απο 5η.
Αλλα και μετα απο γρηγορους ρυθμους (μ.ο. 150Κμ) για τα μετρα του 1400 σε Αττικη οδο και συνεχες φρενο-γκαζι τα φρενα δεν φανηκαν να κουραζονται και λειτουργουν οπως πρεπει.
γενικα ειμαι ευχαριστημενος γιαυτο που πηρα χωρις να λεω πως δεν υπαρχουν και καλυτερες υλοποιησεις.
Το μονο μειωνεκτημα που πιθανα υπαρχει ειναι οτι το φρεναρισμα συνεχιζει να ειναι σταδιακο και δεν εγινε αποτομο οπως πιστευα, τετοιο αποτομο φρεναρισμα για παραδειγμα εχει το gt.
για οποιον σκεφτεται παρομοια μετατροπη σε φρενα πιστευω πως ο παραπανω συνδιασμος θα τον ικανοποιησει.
παραπερα "τεσταρισματα" θα γινουν σε ταξιδια >250 Km προσεχως οπου θα ελεγχθει η "κοπωση" και το "αναμα" των δισκων.
Wink

ένα πραγμα που χαιρομαι εδω μέσα είναι που βλέπω τους πιο πολλούς να νοιάζονται να βελτιώσουν τα φρένα, την ανάρτηση, το κρατημα και δεν ειναι στο πως θα βρουν +50 αλογα... μπραβο φιλε μου! χαιρομαι που τα λεφτα σου επιασαν τόπο. σιγουρα τωρα θα εχεις μια σιγουριά! όταν βάλεις τα σωληνακια η αισθηση στο φρεναρισμα θα βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ. για το απότομο που λες θέλεις μαλλον 4-6πιστονες δαγκανες. τα τακακια σου ειναι peugeot?? γιατι κατεληξες εκει?
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 10:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: φρενα rallye 16v στο 206 1400 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρος έγραψε:
DimiP έγραψε:
εχω κανει......
.....παραπερα "τεσταρισματα" θα γινουν σε ταξιδια >250 Km προσεχως οπου θα ελεγχθει η "κοπωση" και το "αναμα" των δισκων.
Wink

ένα πραγμα που χαιρομαι εδω μέσα είναι που βλέπω τους πιο πολλούς να νοιάζονται να βελτιώσουν τα φρένα, την ανάρτηση, το κρατημα και δεν ειναι στο πως θα βρουν +50 αλογα... μπραβο φιλε μου! χαιρομαι που τα λεφτα σου επιασαν τόπο. σιγουρα τωρα θα εχεις μια σιγουριά! όταν βάλεις τα σωληνακια η αισθηση στο φρεναρισμα θα βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ. για το απότομο που λες θέλεις μαλλον 4-6πιστονες δαγκανες. τα τακακια σου ειναι peugeot?? γιατι κατεληξες εκει?

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ και ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ αν ξερεις τι κανεις.
σε αυτο παιζουν ρολο και τα τακακια που ειναι σχετικα μαλ**α και πιανουν απο την αρχη σε αντιθεση με αλλα που θα χρειαζονταν ζεσταμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 10:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: φρενα rallye 16v στο 206 1400 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Πέτρος έγραψε:
DimiP έγραψε:
εχω κανει......
.....παραπερα "τεσταρισματα" θα γινουν σε ταξιδια >250 Km προσεχως οπου θα ελεγχθει η "κοπωση" και το "αναμα" των δισκων.
Wink

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ και ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ αν ξερεις τι κανεις.

καλά ντε...μη βαρας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης