PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

antipollution fault PEUGEOT 307 1.4 16V 2004
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
JOHNKONST (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16v

Ένταξη: 29 Ιούν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2013, 11:25:17    Θέμα δημοσίευσης: antipollution fault PEUGEOT 307 1.4 16V 2004 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολους σας

Εχω ενα σοβαρο προβλημα με το αυτοκινητο και τους τελευταιους 3 μηνες δεν μπορουμε να βρουμε τι φταιει.....
Εχω ενα 307 1,4 16v μοντελο 2004 με 120.000 χιλ τον νοεμβριο το εκανα μετατροπη σε αεριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Τον απριλιο μου εβγαλε ενδειξη antipollution fault και αναψε το λαμπακι της μηχανης check engine...
Αλλαξα τον αισθητηρα λαμπδα αλλα το αυτοκινητο εξακολουθει να εχει το ιδιο προβλημα. Το πρωι δεν δουλευει καλα οταν ειναι κρυο οταν πατας το γκαζι (ακομα και οταν ειναι ζεστο) αυτο δεν ανταποκρινεται δουλευει σαν μπουκομενο σαν να ειναι με τρεις κυλινδρους στις χαμηλες στροφες μπερδευει και ολα αυτα οταν το καυσιμο ειναι στην βενζινη. Αν το βαλω στο αεριο παρολο που εχει αναμενει την ενδειξη της βλαβης ολα δουλευουν καλα να μην πω και καλυτερα....
Εχω αλλαξει αισθητηρα λαμδα αισθητηρα ζεστου-κρυου (βαρελακι) εχω αλλαξει μαπ εχω κανει τηλεφορτωση νεων δεδομενων στον εγκεφαλο καθαρισαμε μπεκ καθαρισαμε πεταλουδα αλλα το προβλημα εξακολουθει ακομα...

Θα ηθελα να παρακαλεσω θερμα οποιος εχει εμπειρη αποψη και γνωμη να με βοηθησει....

Ευχαριστω εκ των προτερων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2013, 14:08:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2o λαμδα η καταλυτη δες.
Επιστροφή στην κορυφή
JOHNKONST (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 19:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πηγα σημερα στο συνεργειο.....ξανα...θα αλλαξω και τον δευτερο λ.....
Επιστροφή στην κορυφή
xristos_c (ΧΡΙΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.8l 16v

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 20:20:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις φορεσει μπουζι για φυσικο αεριο? ελα λαθος που κανουν πολλοι ειναι οτι τοποθετουν αεριο στο αυτοκινητο αφηνοντας τα μπουζι τα ιδια με συνεπεια να μην δουλευει σωστα και να μπερδευει, την βλαβη στην εβγαλε αμεσως μολις τοποθετηθηκε το συστημα αεριου στο αυτοκινητο?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 20:41:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη τί κωδικό σφάλματος σου έβγαλε στο διαγνωστικό;

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
JOHNKONST (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 16:58:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους. Σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Το. Πρόβλημα εξακολουθεί τα Μπουζί δεν είναι αερίου καθ επαναλαμβάνω ότι στο αέριο δουλεύει κανονικά το θέμα το έχει στην βενζίνη επίσης ο κωδικός της βλάβης αναφέρει φτωχό μείγμα ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 17:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JOHNKONST έγραψε:
ο κωδικός της βλάβης αναφέρει φτωχό μείγμα ευχαριστώ
Δε ρώτησα τί λέει, ρώτησα ποιός κωδικός είναι Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 18:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιζει να ειναι μπεκ βουλωμενα ισως??
Επιστροφή στην κορυφή
JOHNKONST (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 22:01:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω αλλαξει και τα μπεκ
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 22:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταλυτης σου μενει αλλα εχεις να δοκιμασεις καποιον αλλον?μη χρεωθεις καταλυτη..
Επιστροφή στην κορυφή
dimos206 (dhmos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούλ 2013, 09:03:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη το ίδιο πρόβλημα έχω Κ εγώ με το 206 αλλά δεν ξέρω τη είναι. Οταν δεν έχεις γκάζι άμα το σβησεις Κ το βάλεις πάλι μπροστά δεν δουλεύει κανονικά; Για δες Κ λίγο ντρομπα στο ρεζερβουάρ τι γίνεται.
Επιστροφή στην κορυφή
JOHNKONST (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούλ 2013, 12:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημο αν εννοεις την αντλια βενζινης δεν την εχω αλλαξει αλλα την εχουμε καθαριση (αν και ηταν καθαρη)
Επιστροφή στην κορυφή
JOHNKONST (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούλ 2013, 12:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve ο κωδικος βλαβης που βγαζει το διαγνωστικο ειναι PO 170
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούλ 2013, 13:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα και το δυναμο.παιζει και αυτο.
Επιστροφή στην κορυφή
hlias303 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 20 Μάϊ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούλ 2013, 22:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p0170 einai to fuel trim malfunction
to opio malon simenei pos o lamda diabazei sosta ala o eggefalos den mporei na diorthosei alo to migma me apotelesma na bazei to sistima se open loop katastasi kai stin sinexeia parablepei tis endixeis tou lamda kai douleuei me safemode! diladei plousia migmata gia ma min spasei kana moter logo thermokrasias apo ftoxo migma!
auto ofilete kata pasa pithanotita se kaki rithmisi tou aeriou (prosoxi den katigorw to aerio san kausimo!)

lush kata tin gnomi mou einai diagrafi ton mnimon tis ecu tou autokinitou (oxi ta malfuction codes ala epanaforas tou eggefalou se arxikes times ginete malon mono me gnisio giagnostiko!) kai xana rithimisi tou aeriou!

elpizw na breis lusei! mou exei tixei polles fores se kakorithmizmena oximata o eggefalos tou aeriou na mperdeuei ton eggefalo tou aftokinitou meta polla xiliometra me apotelesma na auxanete dramatika h katanalosi kai se benzini kai se aerio!
elpizw na bohthisa kai kala xemperdemata!
Επιστροφή στην κορυφή
dimos206 (dhmos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2013, 18:22:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηλία αυτό οφείλεται Κ στην απώλεια γκαζιου; Δηλαδή όταν δεν έχουμε καλή ανταπόκριση.
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2013, 19:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά αν όταν το γυρνάς στο αέριο είναι πολύ στεγνό τότε ο εγκέφαλος της βενζίνης διαβάζει συνεχώς στεγνό μίγμα και ώς μέτρο προσαρμόζει τα fuel trims. Πέραν ενός ορίου που ήδη έχεις ξεπεράσει σου πετάει check

Επιστροφή στην κορυφή
JOHNKONST (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούλ 2013, 07:27:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα

εχθες καναμε και μετρηση στον καταλυτη και δεν εχει προβλημα.....

Ηλια η απαντηση σου μου φαινεται αρκετα πιθανη και σε ενα βαθμο θα ελεγα οτι μαλλον θα ειναι η πιθανη λυση.....

Θα ακολουθησω........

και για να το κανω σωστα θα απενεργοποιησω τον εγκεφαλο του αεριου θα σβησω την βλαβη θα κανω μερικα χιλιομετρα χωρις το αεριο να δω αν θα μου αναψει η βλαβη.....

θεωρητικα δεν πρεπει να αναψει διοτι αν το αεριο προκαλει το safe mode απο φτωχο μειγμα μαλλον θα εχουμε βρει τι προκαλει το θεμα.....

Καλημερα σε ολους και σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειχνεται !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούλ 2013, 08:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσοχή στο γεγονός οτι δεν αρκεί απλά να σβήσεις τη βλάβη αλλα πρέπει να κάνει reset ο εγκέφαλος και να μηδενίσει τα long fuel trims!

Αλλιώς θα σου ξανα ανάψει ακόμα και να ήταν όντως στο αέριο το πρόβλημα

Επιστροφή στην κορυφή
JOHNKONST (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούλ 2013, 09:12:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι Τασο εχεις δικιο....θα κανω reset
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης