PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τοποθέτηση μπαρόμετρου σε 1.6 THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2013, 06:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thanks Makis..... Very happy

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 15 Μάρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 17:44:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πείτε ρε παιδιά κανένα καλό μπαρόμετρο για το 207cc μου..Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να ξεφύγω στην τιμή.

Θα ήθελα να είναι σε στυλό και οχι σε οργανο ωστε να πιάνει χώρο. Σκέφτομαι να το παραγγείλω απο κανα ebay.
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 18:16:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ πάντως έχω αυτό
http://www.ebay.co.uk/itm/BLITZ-RACING-METER-SD-60mm-BOOST-GAUGE-/300771872922?hash=item460766909a

και είναι πανέμορφο (λευκό bg με κόκκινη βελόνα)

Κρατάει και top pressure ιστορικό + ρυθμιζόμενο warning

Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 15 Μάρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 18:30:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο ρε μάστορα είναι πανάκριβο!!! 300 ευρώ;; Shocked Shocked

Κάτι σε στυλό έχουμε;
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 18:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Eγώ πάντως έχω αυτό
http://www.ebay.co.uk/itm/BLITZ-RACING-METER-SD-60mm-BOOST-GAUGE-/300771872922?hash=item460766909a

Gια βλιτζ δεν τα εδινα.....καλητερα scangauge 2 kai εχεις και πιο καλη εποπτεια.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 18:40:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
reselie-206 έγραψε:
Eγώ πάντως έχω αυτό

Gια βλιτζ δεν τα εδινα.....καλητερα scangauge 2 kai εχεις και πιο καλη εποπτεια.....
.

Και απ'αυτό εχουμε Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 18:51:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E τι θα το κανεις ρε συ....διαστημοπολοιο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sakis Peugeot rallye207 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot rallye 207

Ένταξη: 07 Απρ 2013
Τόπος: Ορεστιαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Σεπ 2013, 01:43:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα και απο μενα..σημερα τοποθετησα το μπαρομετρο μαζι με το ανταπτορακι ολα οπως επρεπε..το μπαρομετρο ειναι της autogauge αλλα εχω ενα προβλημα overboost εχω 0,7-8 με 0,5 σταθερει ενω το αμαξι μου ειναι φπε..ο δεικτης απο το μπαρομετρο τρεμοπεζι ολοι την ωρα και ακουγετε γχρρ...τη να κανω????τη προβλημα εχει??βοηθεια...!!!! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Σεπ 2013, 07:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε πρώτη φάση πιστοποιήσει τις μετρήσεις σου με ένα διαγνωστικό obd...Για το θόρυβο που λες όλα τα.ηλεκτρονικά έτσι κάνουν....
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot rallye 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Σεπ 2013, 15:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα το μπαρομετρο δουλευει καλα δεν τρεμοπεζι η βελονα αλλα δεν μου διχνει σωστες πιεσεις 0,7-0,8 μου διχνει overboost ενω θα επρεπε να μου διχνει 1,2....helpppppppppppp.. Sad.. τη φτεει?????
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Σεπ 2013, 16:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sakis Peugeot rallye207 έγραψε:
Τελικα το μπαρομετρο δουλευει καλα δεν τρεμοπεζι η βελονα αλλα δεν μου διχνει σωστες πιεσεις 0,7-0,8 μου διχνει overboost ενω θα επρεπε να μου διχνει 1,2....helpppppppppppp.. Sad.. τη φτεει?????

1.000.000 πράγματα...
Δώσε μερικές λεπτομέρειες.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot rallye 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Σεπ 2013, 20:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον το μπαρομετρο ειναι της autogauge..το αμαξι μου ειναι το peugeot rallye 207,και εχω φιλτρο προγραμμα 100σταρας(etuners)και εξατμηση απο σπιραλ και πισω 63,5..στο μπαρομετρο τοποθετισα κανονικα και το ανταπτορακι που χρειαζετε στην εισαγωγη για να παρω πιεσης..κανονικα θα επρεπε να μου διχνει overboost 1,2 και σταθερη 0,8,,αλλα αυτο μου διχνει 0,8overboost και 0,5 σταθερη...τη προβλημα υπαρχει και δεν δουλευει σωστα????
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Σεπ 2013, 23:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει να ειναι τζασμενοσ το μπαρομετρο.....η εμεπειρια που ειχα με τα συγκεκριμενα δεν ειναι καλη....ειχα αλαξει 3 και το καθενα εδειχνε διαφορετικες τιμες οπου εν τελει εβαλα το defi και ειδα το φως
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot rallye 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Σεπ 2013, 01:36:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι καταλαβα..αλλα τωρα τη μπορω να κανω???πως μπορω να εντοπισω το προβλημα???το αμαξι παει πολυ καλα δεν πιστευω να εχει κατι...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Σεπ 2013, 10:10:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι....αλαζεις μαπρομετρο
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάϊ 2014, 14:56:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ψαχνω για μπαρομετρο και επεσα πανω σε αυτα, τα 2 ειναι απο τον ιδιο πωλητη (Χονγκ-Κονγκ) και το αλλο απο Αγγλια, εχει δουλεψει καποιος ενα απο τα 3 μπαρομετρα ή να εχει αγορασει απο εναν απο τους πωλητες? Να τον φοβηθω τον Κινεζο ? Οποιαδηποτε αλλη προταση κλπ δεκτη, απλα δεν θελω να ξεφυγω σε μπατζετ, θελω απλα να κανω τη δουλεια μου.

http://www.ebay.com/itm/Prosport-52mm-Super-Amber-White-Turbo-Boost-Gauge-BAR-Stepper-Motor-Version-/371041082246?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5663c59b86

http://www.ebay.com/itm/PROSPORT-52mm-Amber-Red-Super-White-Led-Smoke-Electrical-Turbo-Boost-Gauge-BAR-/171236488319?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27de7d747f&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/PROSPORT-60mm-JDM-Series-Amber-Red-White-Led-Warning-Turbo-Boost-Gauge-BAR-/181204722192?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a30a4a210&vxp=mtr

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Alexandros GT (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 GT(2007)

Ένταξη: 28 Νοέ 2012
Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2014, 01:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 2 Το 2 Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2014, 13:05:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα,

θελω να τοποθετησω ενα πολυοργανο στο αμαξι μου που να μην πιανει πολυ χωρο και να εχει σιγουρα ενδειξεις μπαρομετρου, πυρομετρου και θερμοκρασια εισαγωγης.
διαβασα ολες τις σελιδες και ειδα οτι το scangauge ειναι παρα πολυ κοντα στα θελω μου (βασικα τα υπερκαλυπτει) και δεν ειναι και απαγορευτικο στη τιμη.

θα ηθελα καποιος που το εχει η που ξερει να μου πει ποια ειναι τα μειων του αν πρεπει να παρω καποιο συγκεκριμενο που να ταιριαζει σε πεζο και γενικα τη γνωμη του γιαυτο καθως δεν εχω ιδεα για το θεμα

επισης αν υπαρχουν αλλες εναλακτικες απο αλλες εταιρειες κτλ
τη λυση του λαπτοπ την αποκλειω γιατι δεν το θεωρω ιδιαιτερα πρακτικο για μενα

Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2014, 13:09:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το scangauge συνδεεται με OBDII και απλα το τοποθετεις ευκολα εκει που ναι ο πινακας οργανων. Απλα δεν εχει γραφικα (βελονα μπαρομετρου κλπ) μονο ψηφια.

Αντιστοιχα μπορεις με το TORQUE για android και ενα bluetouth OBDII adapter να κανεις παρομοια δουλεια με το κινητο σου, με custom μετρησεις. Ψαξε το αντιστοιχο topic εδω μεσα
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2014, 13:15:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=22907&postdays=0&postorder=asc&highlight=torque&start=0

Δες και εδω απο το market το torque pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque&hl=en
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Επόμενη
Σελίδα 22 από 24

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης