PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 307 cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ananOOla (Άννα Μαρία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 cc

Ένταξη: 21 Ιούν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούν 2013, 13:43:43    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 307 cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Άννα και έχω ένα peugeot307 cc μοντέλο του 08' και θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που έχει εμφανίσει. Το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μοροστά και μου έβγαζε στην οθόνη anti theft faulty. Το πήγα σε ένα συνεργίο της peugeot και μου είπαν πως έφταιγε το κλειδί και οτι είχε απορρυθμιστεί. Μου το προγραμμάτισαν λοιπόν. Την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια. Το ξαναπάω και του βάζουν τον υπολογιστή να δουν τι πρόβλημα υπάρχει και δεν έβγαζε τίποτα. Μου είπαν πως θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρούμε τι φταίει και οτι μπορεί να ναι από το κλειδί μέχερι τις ασφάλειες καποιο πολλαπλασιαστη κτλ. Το πήρα πίσω γιατι πήρε μπροστά και έκτοτε λειτουργούσε για 2 εβδομάδες περίπου αλλά δεν έπαιρνε παντα με την πρώτη μπροστά ωσπου την περασμενη κυριακή σταμάτησε εντελώς και το πήγα σε αλλο συνεργίο για μια δευτερη γνώμη. Μου ειπαν οτι χρειάζεται εγκέφαλο και οτι το κόστος ειναι 1200€. Εσείς πιστευετε οτι είναι σίγουρα αυτό ? και αν ναι θα μπορούσα ίσως να βρω κατι σε πιο χαμηλή τιμή ακόμα και μεταχειρισμένο? και αν πάρω μεταχειρισμένο θα εχω το θεμιτό αποτέλεσμα?
Σας ευχαρστώ εκ των προτέρων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούν 2013, 13:52:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι πάντως πολύ προσοχή μιας και μπορεί να δώσεις 1200 για εγκέφαλο και τελικά η εργασία που θα έχει γίνει να είναι κόστος 50€ και με εντελώς αντίθετα αποτελέσματα , δηλαδή αντί να σου αλλάξουν εγκέφαλο να απενεργοποιήσουν το immobilizer απο το δικό σου. Το σφάλμα δε θα ανάβει γιατί ουσιαστικά ΔΕΝ θα έχεις immobilizer δηλαδή το αμάξι σου θα παίρνει εμπρός με οποιοδήποτε κλειδί ή 'με τα καλώδια' σε περίπτωση απόπειρας κλοπής...

Μήπως αποσυντονίζεται το κλειδί σου ?

Επιστροφή στην κορυφή
ananOOla (Άννα Μαρία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 cc

Ένταξη: 21 Ιούν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούν 2013, 14:23:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα σε ενα κλειδαρά αυτοκινήτων και μ πε πως το κλειδί δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω. Η γνώμη σου θα ήταν να πάω και κάπου αλλού? βέβαια ξέχασα να πω πως το δευτερο κλειδί δε λειτουργεί καθόλου πλεον.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης