PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 1.6THP Βελτίωση εισαγωγής
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 138, 139, 140  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Απρ 2013, 23:24:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sikaflex 252
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 21:05:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο σημειο ακριβως κατω απο την σκαστρα ειχε κοπει το κολλαρο, δεν εβαλα τελικα κολες αλλα το τυλιξα με ενα κομματι απο σαμπρελα ποδηλατου και με δυο σφικτηρες δεξια και αριστερα να την κρατανε καλυψε πληρως το κοψιμο,ειναι ενταξει τωρα.Δεν ειχε κοπει εντελως ειχε μεινει ενα κομματι και το κραταγε. Wink Δεν βγαινει με τιποτα απο τη τουρμπινα το κολλαρο προτιμησα να βγαλω τη σκαστρα για να εχω χωρο να δουλεψω!

Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 09 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούν 2013, 16:16:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια,μηπως εχετε να προτεινετε καμια φιλτροχοανη??

thanks!!
Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

Ένταξη: 23 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2013, 14:34:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως επειδή ζαχαρώνω το 1 στάδιο των e-tuners έβαλα ένα φιλτράκι της k&N μαζί με την αλλαγή της εξάτμισης...δεν έχω κάνει όμως χιλιόμετρα για να σας πω εντυπώσεις...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2013, 20:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα καταλάβεις και καμία διάφορα!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2013, 22:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ηδη φοραω πανελακι kn μαζι με cim stage 3.

απλως θελω να παιξω λιγο,να φτιαξω καμια πατεντουλα.
για αυτο ζηταω να μου προτεινετε καποια φιλτροχοανη.
Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

Ένταξη: 23 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2013, 23:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:

Ναι αυτό σαν να κατάλαβα και εγώ...το έκανα απλά ως προαπαιτούμενο του 1 σταδιου των e tuners τωρα που άλλαξα εξάτμιση και έβαλα και σκάστρα vag για να μην πέσουν όλα μαζεμένα...θα το δω και στο δρόμο πάντως...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2013, 02:16:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

broulis έγραψε:
makis106 έγραψε:

Ναι αυτό σαν να κατάλαβα και εγώ...το έκανα απλά ως προαπαιτούμενο του 1 σταδιου των e tuners τωρα που άλλαξα εξάτμιση και έβαλα και σκάστρα vag για να μην πέσουν όλα μαζεμένα...θα το δω και στο δρόμο πάντως...

Μια χαρα,τελεια τα κανες σε σειρα,Μπραβο!
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2013, 07:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nightmare έγραψε:

Καλημέρα!
Αν είσαι χωρίς πρόγραμμα και θες να κρατήσεις το cim τότε άλλαξε πανελάκι, βρες ό,τι πιο ελεύθερο μπορείς και βαλ'το. Το Κ&Ν δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αν λερώσει και δεν το πλύνεις στην ώρα του τότε δε θα καθαρίσει ποτέ ξανά. Καλύτερο ποιοτικά είναι το GREEN και κορυφαίο αποδοτικά είναι το JR, είναι ό,τι πιο ελεύθερο κυκλοφορεί. Αν βάλεις φιλτροχωάνη θα αλλάξει τελείως η λειτουργία του κινητήρα σου σε σχέση με το cim και δε ξέρω, αν είσαι χωρίς πρόγραμμα, αν θα σε ικανοποιήσει στο τέλος. Γιατί σίγουρα θα έχεις καλύτερη αναπνοή χαμηλομεσαίες αλλά ψηλά θα χάσεις και μάλιστα πολύ........

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Giwrgos207GT (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

207 GT 2009 TUNING BY E-TUNERS

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2013, 17:14:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα δημοσθενη....
να σε ρωτησω cim και προγραμμα μαζι δεν πανε?επηρεαζει καπου αρνητικα το αυτοκινητο?

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ......
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2013, 19:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόγραμμα πάει με όλα όπως η coka cola! Οτι βάλεις απο περιφερειακά με πρόγραμμα αποδίδουν καλύτερα εφόσων είναι σωστά..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
akis1976 (akis1976)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2013, 21:03:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας που μιλάτε για φίλτρα το BMC τι λέει αν αλλάξω και βάλω JR παίζει να δω καμιά διαφορα η τρίχες?

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2013, 22:00:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1976 έγραψε:
Μιας που μιλάτε για φίλτρα το BMC τι λέει αν αλλάξω και βάλω JR παίζει να δω καμιά διαφορα η τρίχες?

Τρίχες..
Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2013, 23:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
nightmare έγραψε:

Καλημέρα!
Αν είσαι χωρίς πρόγραμμα και θες να κρατήσεις το cim τότε άλλαξε πανελάκι, βρες ό,τι πιο ελεύθερο μπορείς και βαλ'το. Το Κ&Ν δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αν λερώσει και δεν το πλύνεις στην ώρα του τότε δε θα καθαρίσει ποτέ ξανά. Καλύτερο ποιοτικά είναι το GREEN και κορυφαίο αποδοτικά είναι το JR, είναι ό,τι πιο ελεύθερο κυκλοφορεί. Αν βάλεις φιλτροχωάνη θα αλλάξει τελείως η λειτουργία του κινητήρα σου σε σχέση με το cim και δε ξέρω, αν είσαι χωρίς πρόγραμμα, αν θα σε ικανοποιήσει στο τέλος. Γιατί σίγουρα θα έχεις καλύτερη αναπνοή χαμηλομεσαίες αλλά ψηλά θα χάσεις και μάλιστα πολύ........

σιγα σιγα θα μπει κ το προγραμμα!!

ενημερωτικα,οταν μιλησα για φιλτροχοανη δεν εννοουσα να την πετξω ετσι απλα πανω στην τουρμπινα αλλα να μπει με πατεντουλα για να απομακρυνθει οσο γινεται απο την τουρμπινα κ επισης να κατασκευαστει airbox για να την προστατευει απο τις θερμοκρασιες κτλ κτλ
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2013, 08:25:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι ειναι το cim ωρε παιδια?Ειδα κατι φωτογραφιες στο flickr,μαλλον απο το αμαξι του nightmare αλλα δεν καταλαβα και πολλα..
Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2013, 08:37:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια εισαγωγη κρυου αερα ειναι.
σαν το μαμα "σκουπακι".
τροφοδοτεις το φιλτροκουτι σου με περισσοτερο αερα.
αυτα σε πολυ γενικες γραμμες κ με απλοικο τροπο.

για περισσοτερα,δες εδω...

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=20178
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=22431
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2013, 09:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giwrgos207GT έγραψε:
καλησπερα δημοσθενη....
να σε ρωτησω cim και προγραμμα μαζι δεν πανε?επηρεαζει καπου αρνητικα το αυτοκινητο?

Καλημέρα Γιώργο!

Στην ερώτηση του nightmare έλεγα ότι συγκριτικά ανάμεσα στο :
1) εργοστασιακό πρόγραμμα + cim
και :
2) εργοστασιακό πρόγραμμα + φιλτροχωάνη
ο πρώτος συνδυασμός θα τον ικανοποιεί περισσότερο.

Σχετικά με το πρόγραμμα, η γνώμη μου είναι να έχεις ολοκληρώσει το θέμα των περιφερειακών σου και μετά να κάνεις αναπρογραμματισμό. Σε κάποιες περιπτώσεις αν σε δεδομένο πρόγραμμα αρχίσεις να πειράζεις περιφερειακά μπορείς να το μπερδέψεις και να βγεις έξω από τους χάρτες λειτουργίας του.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Giwrgos207GT (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

207 GT 2009 TUNING BY E-TUNERS

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2013, 20:29:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ δημο ευχαριστω για την πληροφορηση...
εχω τελειωσει σχεδον με τα περιφερειακα και θα κανω αναπρογραμματισμο παλι...οσονουπω τα νεοτερα

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ......
Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Σεπ 2013, 07:08:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα παιδια.

η pipercross c0171 (70-200-100) ειναι οκ απο διαστασεις ή μηπως μου πεσει "μικρη"??

επισης, τι διασταση(εσωτερικη-εξωτερικη) ειναι το στομιο της τουρμπινας του 150αριου?
(45μμ ειναι η εξωτερικη,σωστα??)
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Νοέ 2013, 22:13:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν υπαρχει ποστ για 308 στο θέμα βελτίωση εισαγωγής
έβαλα τα σχετικά κολάρα, αυτοσχέδια σωλήνα με Τ για αναθυμιάσεις κτλ και περιμένω το φίλτρο pipercross να έρθει

Η αγελάδα όπως λέτε Laughing έχει αριστερά το φισάκι με την αντίσταση για τις πάνω αναθυμιάσεις,δεξιά έχει άλλο ένα,ξέρει κανείς τι είναι;Δεν έχω δεί κανείς να το αναφέρει,δεν το έχουν τα 207;Τι το κάνω αυτό;

οεο;

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 138, 139, 140  Επόμενη
Σελίδα 130 από 140

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης