PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΔΙΠΛΩΣΕ...........
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 14:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α έτσι οκ...!
κάτι είχα ψιλιαστεί Very happy

Αλλά σε ποιον να το πεις και ποιος να σε πιστέψει!
Αυτό και αν είναι ενδιαφέρον... μικρό βάρος, σφικτή ανάρτηση, μπλοκέ με σλικαδούρες = 1G !!!!!
και το datsun έχει και μεγάλο μεταξόνιο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 14:42:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
α έτσι οκ...!
κάτι είχα ψιλιαστεί Very happy

Αλλά σε ποιον να το πεις και ποιος να σε πιστέψει!
Αυτό και αν είναι ενδιαφέρον... μικρό βάρος, σφικτή ανάρτηση, μπλοκέ με σλικαδούρες = 1G !!!!!
και το datsun έχει και μεγάλο μεταξόνιο...

Εμμ....Στα λεγα εγω...δεν στα λεγα Question Question Παρε DATSUN Wink

Η αν θες πανω απο 1G παρε F-16

Και αν θες πανω και απο 10G παρε τηλεκατευθυνομενο.Απλα εκει δεν θα μπορεις να τα νοιωσεις

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 20:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί ρε; Τι έχει η Datsun; Smile
Έβγαζε κάτι turbάτα μοτέρ που έτριβαν τα μάτια τους όλοι... Επειδή εδώ είναι παρεξηγημένα;

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2003, 01:45:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Πιστεύω ότι όσο πιο κλειστή είναι μια συγκεκριμένη στροφή (από ευθεία μέχρι φουρκέτα δηλαδή) τόσο μειώνονται οι διαφορές στην ταχύτητα που μπορούν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα να την πάρουν.

Δηλ. : μια φουρκέτα θα την πάρει ένα 206 με 60 (ας πούμε) χλμ και ένα EVO με 65 (και μια F1 με 75).

Μια στροφή των 90 μοιρών, το 206 θα την πάρει με 70 (ας πούμε) και το EVO με 80 (και μια F1 με 150).

Μία καμπή (75 μοιρών) το 206 θα την πάρει με 110 και το EVO με 140 (kai h F1 με 240).

Θέλω να πω ότι πιστεύω πως όσο μεγαλώνει η γωνία, τόσο υπεισέρχονται και άλλοι παράγοντες, όπως αεροδυναμική, ελκτική πρόσφυση, που επηρρεάζουν την ταχύτητα που θα στρίψει το κάθε αυτοκίνητο. Όσο μειώνεται η γωνία, τόσο μειώνονται οι διαφορές.

Δείτε το κι αλλιώς. Μπορεί μια F1 να ξεδιπλώσει όλα της τα ατού (αεροδυναμική - ιπποδύναμη) σε μια κλειστή φουρκέτα; Όχι. Άρα θα στρίψει σε χαλαρούς-οριακούς (για τη στροφή) ρυθμούς. Το 206 αντίθετα δεν έχει ούτε την αεροδυναμική ούτε την ιπποδύναμη της F1. Και αυτό θα στρίψει, αλλά με οριακούς-οριακούς ρυθμούς. Στην έξοδο της στροφής δεν το συζητάμε τι θα γίνει βέβαια!

Όλα αυτά για μένα τουλάχιστον εννοούνταν. Wink
Σωστός και λογικός ο συλλογισμός σου... Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2003, 10:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Γιατί ρε; Τι έχει η Datsun; Smile
Έβγαζε κάτι turbάτα μοτέρ που έτριβαν τα μάτια τους όλοι... Επειδή εδώ είναι παρεξηγημένα;

Ερε καλα τι αρπαζεσε εσυ Question Το αμαξι σου θυξαμε Question Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 10:12:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εβγαλα τα SLICK μιας και δεν ειναι για καθε μερα και εβαλα τις σιδερενιες ζαντουλες της ΄΄μαμα΄΄ με τα 720.Αλλα με 23 ραβδους κτλ το 720 δεν μπορει να σταματησει την σφαλιαρα του πισω αξονα και το αμαξι παει σαν πισωκινητο.2-3 δευτερολεπτα αναποδο.Αυτην η καημενη η κοπελια σημερα πρωι πρωι της στεγνωσε η τσιμπλα οταν ειδε το 106 με τις πορτες στο κομβο Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 16:31:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εβγαλα τα SLICK μιας και δεν ειναι για καθε μερα και εβαλα τις σιδερενιες ζαντουλες της ΄΄μαμα΄΄ με τα 720.Αλλα με 23 ραβδους κτλ το 720 δεν μπορει να σταματησει την σφαλιαρα του πισω αξονα και το αμαξι παει σαν πισωκινητο.2-3 δευτερολεπτα αναποδο.Αυτην η καημενη η κοπελια σημερα πρωι πρωι της στεγνωσε η τσιμπλα οταν ειδε το 106 με τις πορτες στο κομβο Laughing Laughing Laughing

χεχε και εις...ανωτερα! Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 00:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
...Αυτην η καημενη η κοπελια σημερα πρωι πρωι της στεγνωσε η τσιμπλα...

Χοσέ Πήξας...
Πήζει τσίμπλες!

Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 01:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
...Αυτην η καημενη η κοπελια σημερα πρωι πρωι της στεγνωσε η τσιμπλα...

Χοσέ Πήξας...
Πήζει τσίμπλες!

Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 01:32:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΟΣΕ CUERVO ΠΗΞΑΣ έγραψε:
Αυτην η καημενη η κοπελια σημερα πρωι πρωι της στεγνωσε η τσιμπλα...

Μήπως της κόπηκε και η περίοδος πρωί πρωί;;; LaughingLaughingLaughingLaughing
Τέτοια κάνεις και μετά δεν σε θέλει καμία....
Όχι τίποτα άλλο αλλα παραπονιεσαι και μετά!!! LaughingSplat

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 10:35:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν φταιω εγω αν αυτην επρεπε να περναει απο εκει την ωρα που πηγαινα στην δουλεια.Ας συκωνετε νωριτερα για την δουλεια Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 11:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε να δωσεις δελτιο τυπου στο τοπικο καναλι ποτε σου σηκωνεται εσενα για να ξυπανει ο κοσμος πιο πρωι να πηγαινει στη δουλεια του

Αιντε αιντε......

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 11:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Ναι ρε να δωσεις δελτιο τυπου στο τοπικο καναλι ποτε σου σηκωνεται εσενα για να ξυπανει ο κοσμος πιο πρωι να πηγαινει στη δουλεια του

Αιντε αιντε......

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

KΚαι μαζεμενα παω.Που να δεις το αλλο το μισοχαζο (ονοματα δεν λεμε) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Στο τελος οι θείες θα τον στειλουν τον παππα για να κανει εξορκισμο στο κοκκινο το κακο που μεσα του υπαρχει ο Διαολος (Λεγε με PEUGEOTSPORT) Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 15:10:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To σημερινό στο χώμα, το πρόλαβες ? Smile

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 16:09:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ρε στην Κοζάνη μονο αγωνιστικά έχει???
Έκανα αυτό έκανα εκείνο!
Κλείστε μια φορά τους δρόμους και παίξτε κρυφό μέσα στα στενά!!
Και μετά στη στενή!!!.... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 16:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:

To προλαβα.Χρωστας ενα πλυσημο γιατι με την βλακεια σου μου λερωσες το αμαξι Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 21:59:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Καλά ρε στην Κοζάνη μονο αγωνιστικά έχει???
Έκανα αυτό έκανα εκείνο!
Κλείστε μια φορά τους δρόμους και παίξτε κρυφό μέσα στα στενά!!
Και μετά στη στενή!!!.... Laughing

...άστα ..... σήμερα θα με γράφανε !!!!!!!

....

...είχα παρκάρει μπροστά στο Δημαρχείο, για να πάω στην τράπεζα Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 22:00:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
glf έγραψε:

To προλαβα.Χρωστας ενα πλυσημο γιατι με την βλακεια σου μου λερωσες το αμαξι Very happy

Don't worry, την επόμενη φορά θα φας και πετραδάκια Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 08:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="ΝΙΚΟΣ"]Εβγαλα τα SLICK μιας και δεν ειναι για καθε μερα και εβαλα τις σιδερενιες ζαντουλες της ΄΄μαμα΄΄ με τα 720.Αλλα με 23 ραβδους κτλ το 720 δεν μπορει να σταματησει την σφαλιαρα του πισω αξονα και το αμαξι παει σαν πισωκινητο.2-3 δευτερολεπτα αναποδο.Αυτην η καημενη η κοπελια σημερα πρωι πρωι της στεγνωσε η τσιμπλα οταν ειδε το 106 με τις πορτες στο κομβο Laughing Laughing Laughing[/quote

Τα 720 τι λενε με μαμα αναρτηση;
Επιστροφή στην κορυφή
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 08:03:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="ΝΙΚΟΣ"]Εβγαλα τα SLICK μιας και δεν ειναι για καθε μερα και εβαλα τις σιδερενιες ζαντουλες της ΄΄μαμα΄΄ με τα 720.Αλλα με 23 ραβδους κτλ το 720 δεν μπορει να σταματησει την σφαλιαρα του πισω αξονα και το αμαξι παει σαν πισωκινητο.2-3 δευτερολεπτα αναποδο.Αυτην η καημενη η κοπελια σημερα πρωι πρωι της στεγνωσε η τσιμπλα οταν ειδε το 106 με τις πορτες στο κομβο Laughing Laughing Laughing[/quote

Τα 720 τι λενε με μαμα αναρτηση;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 7 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης