PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά αυτοκινήτου Peugeot

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 20:46:39    Θέμα δημοσίευσης: Αγορά αυτοκινήτου Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το Peugeot 307cc.
Τί λέτε???
Υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα με την στεγανοποίηση???
Με τα μηχανικά προβλήματα τί λέτε???

Τάσος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 22:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχαν κάποια προβλήματα νεότητας στην αρχή κάποιες σειρές του 307, που τώρα από ότι ακούω έχουν ξεπεραστεί. Όλα τα μοντέλα με τον καιρό βελτιώνονται σε όσα σημεία έχουν επισημανθεί ότι χρήζουν βελτίωσης.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Οκτ 2003, 23:07:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ξεχνάτε όμως ότι και το 307 CC είναι νέο στην αγορά κι ίσως αντιμετωπίσει κι αυτό προβλήματα νεότητας... Σε άλλους τομείς ίσως, εκεί που είναι διαφορετικό από το κλειστό 307...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Οκτ 2003, 06:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αγορά αυτοκινήτου Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tgi έγραψε:
Παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το Peugeot 307cc.
Τί λέτε???
Υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα με την στεγανοποίηση???
Με τα μηχανικά προβλήματα τί λέτε???

Τάσος

α) Αν έχεις το μαρούλι, συγχαρητήρια και καλοτάξιδο!
β)Κανένα πρόβλημα στεγανοποίησης γιά τα CC από τις αρχές του 2002. Αν άκουσες κάτι μεταγενέστερα, έτυχε.
γ) Μηχανικά προβλήματα στο 307 CC λογικά θα είναι τα ίδια με αυτά του απλού. Ένα τουλάχιστον κοινό πρόβλημα σε όλα τα 307 που ξέρω, είναι ο αριστερός άξονας επιλογής φωτών πορείας και φλάς, ο οποίος για κάποιο λόγο κολλάει κατά την επιλογή αριστερό ή δεξί φλάς. Τίποτε άλλο.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Οκτ 2003, 07:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και που μπορώ να μάθω περισσότερα στοιχεία για αυτό??? Υπάρχει κανένα site εκτός από τα official (όπου σου λένε όλα τα καλά)??
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Οκτ 2003, 09:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε καμιά αντιπροσωπεία ρώτησες; Πότε έρχεται στην Ελλάδα; Άντε, θα είσαι κι ο πρώτος με 307CC στο club Smile

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 08:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά,
Πήγα χτες (7/10/2003) και είδα από κοντά το Peugeot 307cc στην Lion Hellas. Πολυ καλό μου φάνηκε αλλά πρόσεξα ότι είχε πολλά τεχνικά χαρακτηριστηκα όπου δεν βελτίωσε καθόλου από την εποχή του 205 Cabrio!
α) το χερούλι για το μπρός πίσω του καθήσματος παραμένει η μπάρα κάτω από το κάθησμα, πράγμα που κάνει πολύ ευαίσθητο στο ξεχαρβάλομα!!!
β) το σίδερο όπου υπάρχει στην άλλη άκρη της ζωνης ασφαλείας οδηγου - συνοδηγου παραμένει το ίδιο και αυτο και είναι ευκολο να σκοντάψει ο πίσω συνεπιβάτης στο έβγα από το αυτοκίνητο
γ) Τα πλαστικά του μέρη (τα υπόλοιπα από το δερμα) παραμένουν πλαστικα μέτριας διαλογής

Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο πωλητής ήταν επίμονος να κλείσω το αυτοκίνητο με προκαταβολή γιατί έλεγε ότι όταν έρθει το αυτοκίνητο (κατά το Πάσχα) τότε η ουρά αναμονής θα είναι πολύ μεγάλη και άν το κλείσω τότε, θα μου ερχόταν τον Σεπτέμβριο!!!!

Αυτα παρατήρησα για το peugeot 307cc.
Δεν ξέρω τί να κάνω!!! Εχετε καμια ιδέα???
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 09:26:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ιδέα ? ?
για το 307cc όχι ... αλλά θα πω ορισμένα για το 206cc αφού την περασμένη Κυριακή το έφαγα στην μάπα για 6 ώρες οδήγησης ... στην Εθνική προς Ναύπλιο και τα γύρω περίχωρα ...
Μπορώ πλέον (νομίζω) να πω την αντίδραση μου από την μετάβαση από το Γερμανικό στο Γαλλικό...
Το συγκεκριμένο 206cc είναι μοντέλο 2001, 1600cc, εντελώς εργοστασιακό με δέρμα κόκκινο/μαύρο και λάστιχο 205/50/15 Μichelin ... και 30.000χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Βασικά για μένα θετικά ήταν τα εξής:
1. Ελλειψη τριγμών από το μπροστά μέρος ... παρόλο που περίμενα το αντίθετο.
2. Ομορφο εσωτερικό που τονιζόταν από το δέρμα ...
3. Αρκετά σβέλτο από τις μεσαίες στροφές και άνω
4. Ιδιαίτερα μουράτο με την οροφή κατεβασμένη ... η οποία λειτουργεί υποδειγματικά ...
5. Στήσιμο αρκετά καλό παρόλο που στις ανοικτές στροφές με φόβιζε λιγάκι ...
6. Ευκολοδήγητο μέσα στην πόλη του Ναυπλίου αλλά και στο μποτιλιάρισμα στην είσοδο στην Αθήνα ...

Και μερικά αρνητικά:
1. Τριγμοί από πίσω ... περίεργοι ήχοι αγνώστου προελεύσεως ...
2. Οι πόρτες έδιναν την αίσθηση του "κούφιου" στο άνοιξε-κλείσε ...
3. Οι κλασσικοί διακόπτες για τα παράθυρα είναι σε άσχημη θέση η οποία για αναίσθητο συνοδηγό είναι λιγάκι επικίνδυνοι στην χρήση ... Οι διακόπτες είναι μαζί με το διακόπτη οροφής ...
4. Δεν θα έλεγα ότι είναι άνετο για μεγάλες αποστάσεις αφού τελικά επέστρεψα στην Αθήνα με ένα κεφάλι "καζάνι" ... Ισως ο μικρός χώρος, αλλά και ο υψηλός θόρυβος κύλισης αλλά και της μηχανής να ευθύνονται για αυτό...
5. Το εργοστασιακό ράδιοCD (ΚΕΝWOOD Shocked) με τα εργοστασιακά ηχεία, μάλλον ήταν πηγή τριγμών και θορύβων. Μετά τα 140km/h, ο ήχος από το ραδιοCD χανόταν, λόγω υψηλού θόρυβου από κινητήρα και θόρυβο κύλισης, οπότε το κλείναμε.
6. Ανεπάρκεια δύναμης στις χαμηλές ... Ιδιαίτερα πολιτισμένο, δεν άφηνε περιθώρια για γρήγορη εκκίνηση ... ή για σπορ οδήγηση.
7. Η ανάρτηση (δεν ξέρω για ποιο λόγο) έφερνε στο εσωτερικό και κυρίως πάνω στο σώμα την αίσθηση από λακούβες και ανωμαλίες του δρόμου.
8. Λιγάκι με ξένισε ο τύπος δέρματος στα καθίσματα ... Το δέρμα είναι σκληρό και μάλλον πάει οπτικά προς δερματίνη παρά στο κλασσικό μαλακό δέρμα ...
9. Στα αρνητικά και η εργοστασιακή έλλειψη ABS ... Κάποια στιγμή χρειαστήκαμε ABS αλλά δυστυχώς μπλοκάραμε τους τροχούς και για να μην βρεθούμε πάνω σε ένα τρακτέρ , κάναμε επικύνδυνο ελειγμό ... ευτυχως μας κράτησε στο δρόμο η καλή ανάρτηση και το καλό ελαστικό ...
10. Δεν ενδείκνυται η μεγάλη ταχύτητα (πάνω από 100) με κατεβασμένη οροφή, αφενός είναι κούραση (λόγω αέρα) αφετέρου δημιουργούσε "μικρούς στρόβιλους" οι οποίοι σήκωναν στον αέρα οτιδήποτε χαρτικό βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο ...

Για το τέλος μας έβγαλε και ένα πρόβλημα ... Ο εργοστασιακός συναγερμός μας άφησε χρόνους ... Στο γυρισμό αναγκαστήκαμε να μπούμε στο αυτοκίνητο και να κλείσουμε το συναγερμό από το κλειδί ...

Τώρα που κολάνε όλα αυτά με το 307cc ... ?

Ισως κάποια στοιχεία να είναι κοινά και στα δύο μοντέλα ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 09:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:

Τώρα που κολάνε όλα αυτά με το 307cc ... ?

Ισως κάποια στοιχεία να είναι κοινά και στα δύο μοντέλα ... Wink

και ίσως να τα έχουν λύσει (τα προβλήματα) ... Wink

καλημέρα Νικόλα Cool

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 09:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
καλημέρα Νικόλα Cool

γεια χαρά φίλε Κώστα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 00:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο νικος χειμαρωδης οπως παντα... Wink περιμενα να βρει λιγοτερα θετικα! Confused Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 08:13:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως πιστεύω ότι σε σχέση με το 206cc το 307 θα είναι ιδιαίτερα βελτιωμένο.
Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης