PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Που είναι τελικά η αλήθεια για το 206 XS 1600 16V;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Οκτ 2003, 18:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Που είναι τελικά η αλήθεια για το 206 XS 1600 16V; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας. Είμαι νέος στο forum και κάτοχος ενός 206 XS 1600 16V από τον Μάιο του 2003. Αν ήταν δυνατόν θα ήθελα να με πληροφορούσατε για τα πραγματικά νούμερα μέγιστης ιπποδύναμης και ισχύος του συγκεκριμένου μοντέλου χωρίς κανένα πείραγμα στο μοτέρ.Αυτό το λέω γιατί ακούω διάφορα για ισχύ και ροπή(π.χ 113,118,116hp ή 15.2, 16Kg).Τελικά που είναι κατά μέσο όρο η αλήθεια;Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι με multiplexing; και αν είναι αυτό διαφοροποιεί τα νούμερα της ισχύος και ροπής;
Τέλος πόσο τελικιάζει το όχημα(εννοώ κοντερίσια Km/h) και σε πόσες στροφές γίνεται αυτό;Ακόμα δεν το έχω τελικιάσει με 5η σχέση.
Θα τα λέμε συχνά!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 09:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Όταν είχε πρωτο βγεί το 1.6 16V, προ multi, στις διάφορες δυναμομετρήσεις έβγαλε 118hp και 16kgr ροπής. Με το multi, στο Drive, που το είχαν για το project, έβγαλε 114hp και 15,4kgr ροπής.

Τώρα ένα παιδί από το club (από Θεσ/νικη), έχει με το multi και το πήγε για δυναμομέτρηση, με τελικό και φίλτρο ελέυθερο μέσα στο υπάρχον φιλτροκούτι και του έβγαλε 120hp και 14,6 (αν θυμάμαι καλά) ροπή.

Από ότι βλέπεις κατά μέσο όρο σίγουρα παίζει από 114 έως 118 μαμά!!

Σημαντικό ρόλο παίζει το στρώσιμο του κινητήρα!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 15:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ Γιώργο για την πληροφορία.

Θα ήθελα αν γνωρίζεις ή κάποιος άλλος πόσο τελικιάζει το όχημα(εννοώ κοντερίσια Km/h) και σε πόσες στροφές γίνεται αυτό;Ακόμα δεν το έχω τελικιάσει με 5η σχέση, εννοώ για το 1600 16V.

Θα τα λέμε συχνά!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 16:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206xs2 έγραψε:

Θα ήθελα αν γνωρίζεις ή κάποιος άλλος πόσο τελικιάζει το όχημα(εννοώ κοντερίσια Km/h) και σε πόσες στροφές γίνεται αυτό;Ακόμα δεν το έχω τελικιάσει με 5η σχέση, εννοώ για το 1600 16V.

Θα τα λέμε συχνά!

Φίλε μου εξαρτάται από την κλίση του δρόμου, αν είναι ευθεία κτλ.

Εμένα σε ευθεία φτάνει τα 205+ σε ψιλοκατηφόρα το τερματίζει το κοντέρ 220, τώρα αν είναι ανηφόρα 190-5

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 16:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206xs2 έγραψε:

Θα τα λέμε συχνά!

Τα νουμερα που σου εχει δωσει ο Γιωργος ειναι σωστα για τα χλμ/ωρα..
Για τις στροφες,εγω παραπανω απο 6100σαλ με 5η δεν εχω δει.

Καλως μας ηρθες και απο εμενα... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 17:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Πάνο όταν λες ότι παραπάνω από 6100 στροφές με 5η δεν έχεις δει, εννοείς ότι δεν πάει παραπάνω δηλαδή τερματίζει ή εσύ δεν το έχεις κοιτάξει πάνω από αυτές τις στροφές;
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Οκτ 2003, 17:18:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206xs2 έγραψε:
Φίλε Πάνο όταν λες ότι παραπάνω από 6100 στροφές με 5η δεν έχεις δει, εννοείς ότι δεν πάει παραπάνω δηλαδή τερματίζει ή εσύ δεν το έχεις κοιτάξει πάνω από αυτές τις στροφές;

ER ,σε ευθεια με αναμενο A/C δεν ανεβαζε παραπανω απο 6100.
Βεβαια ειχα τη σκουπα επανω,αλλα και παλι δεν νομιζω να ανεβαζε αλλο.
Τωρα αν καποιος αλλος 1600αρις εχει δει κατι παραπανω...δεν ξερω..
Σε κατηφορα ισως να ανεβαζε λιγο ακομα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 11:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
p206xs2 έγραψε:

Στην κατηφόρα που είναι στο ΣΕΙΡΙΟ, οι σαλ ήταν 6400-6500 και το κοντέρ έδειχνε (νομίζω, γιατί με τέτοια χλμετρα δεν κοίταγα και πολύ το κοντέρ) 218-220.

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 11:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Judger έγραψε:
p206xs2 έγραψε:

Στην κατηφόρα που είναι στο ΣΕΙΡΙΟ, οι σαλ ήταν 6400-6500 και το κοντέρ έδειχνε (νομίζω, γιατί με τέτοια χλμετρα δεν κοίταγα και πολύ το κοντέρ) 218-220.

Στο ιδιο σημειο κι εγω Γιωργο,περναγα με 211 κοντερισια...χιλιοστο δεν ανεβαζε παραπανω....Με σκουπα και με λαδια TEXACO...
Βεβαια δεν επεμεινα κι αλλο,γιατι τα λαδια εδειχναν 140+
Θεωρω ομως οτι ολα τα 1600αρια,μπορουν στην εθνικη να δειξουν 210...
Ο φιλος ER ,βεβαια,εχει το multiplexing μοντελο,οποτε με 55αρι προφιλ και με σχετικα καινουργιο και αρονταριστο ακομα μοτερ,μαλλον δεν θα τα δει αυτα τα χλμ στο κοντερ του ακομα...χωρις βεβαια να ειναι 100% σιγουρος...
Επιστροφή στην κορυφή
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 16:26:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνο γιατί το 55άρι προφίλ και το multiplexing να επηρεάσουν την τελική μου;Δηλαδή 110 άλογα δεν θα δείχνουν 210 στην ευθεία; (κοντερίσια πάντα).Τι λες;
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 17:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206xs2 έγραψε:
Πάνο γιατί το 55άρι προφίλ και το multiplexing να επηρεάσουν την τελική μου;Δηλαδή 110 άλογα δεν θα δείχνουν 210 στην ευθεία; (κοντερίσια πάντα).Τι λες;

ΕR πιστευω οτι το καλυτερο απ ολα,θα ηταν να βγαλεις το αυτοκινητο σου στην εθνικη,να πιασεις μεσαια λωριδα και να δεις τελικα που φτανει το κοντερ
σου.Οτι αλλο και να λεμε εμεις,πιστευω οτι δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια.
Οπως ειχε πει και καποιος καλος φιλος λιγο παλαιοτερα ,the truth is out there......
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 21:41:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά!!!

Από την στιγμή που ο κινητήρας βγάζει την μέγιστη ιπποδύναμή του στις 5700 με 5800 r.p.m., ΔΕΝ είναι δυνατόν να τις περάσει αυτές τις στροφές με 5η στο κιβώτιο... Μήπως φοράτε διαφορετική διάσταση ελαστικών; (δηλαδή κοντύτερο προφίλ, με ίδια διάσταση πλάτους)

Μιλάω γενικά για εντελώς νορμάλ κατάσταση και εργοστασιακές διαστάσεις ελαστικού...

Το δικό μου (φοράω τελικό της Devil για την ώρα...) στην εγνατία έχει δείξει έως και 210 km/h (στο κοντέρ) με 5.800 r.p.m. περίπου...
Επίσης έχω δει και 6.500 r.p.m. (περί 190 km/h) με τετάρτη στο κιβώτιο (ο δρόμος είχε μια ανεπαίσθητη κατηφορική κλίση)...

Αυτά περί 6.100 και 6.200 r.p.m. με 5η υπερβολικά μου φαίνονται... (μιλάω για εντελώς νορμάλ κινητήρα και εργοστασιακές διαστάσεις ελαστικών)

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 22:08:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μητσο μην στεναχωριεσαι,η κατηφορα στον Σειριο ειναι σαν την κατηφορα της Καρδιας αλλα με πολυ μεγαλυτερο μηκος εξου και οι 6500... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Οκτ 2003, 22:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mετα το Αρτεμισιο(σηραγγα) προς Τριπολη, δεν ανεβαζε πανω απο 193 με τιποτα!!!
Το καλοκαιρι η μετρηση, με 55 προφιλ.

Αναρωτιεμαι μηπως στα xs2 δεν εχουν αλλαξει μετρητη χιλιομετρων σε σχεση με xs1 που φοραγε 50 ρι προφιλ,οποτε αν βαλω 50 προφιλ,θα διακοσαρισω και εγω,χωρις αποκλιση.
Αλλα οπως ειπα με την υποθεση οτι εχουμε τον ιδιο μετρητη.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 01:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Αναρωτιεμαι μηπως στα xs2 δεν εχουν αλλαξει μετρητη χιλιομετρων σε σχεση με xs1 που φοραγε 50 ρι προφιλ,οποτε αν βαλω 50 προφιλ,θα διακοσαρισω και εγω,χωρις αποκλιση.

To XS1 και XS2 φοράνε τα ίδια λάστιχα. Το 50άρι είναι aftermarket επιλογές ορισμένων (ανάμεσά τους κι εγώ) αφού είναι εξακριβωμένο ότι ταιριάζει καί αυτό το βήμα με την γεωμετρία της ανάρτησής μας.

Έχω δει 217χαω σε φαινομενικό ισιάδι στην υπέροχη εθνική οδό έξω από την Λάρισα. 225χαω (περίπου) σε καλή κατηφόρα (στο Τιτάν μπαίνοντας στην Θεσ/νίκη αλλά μην το τολμήσει κανείς γιατί είναι πολύ επικίνδυνο, ειδικά εάν δεν έχει στημένο το αμάξι του ισοδυναμεί με απόπειρα αυτοκτονίας). Συνήθως τα 200χαω είναι εύκολη υπόθεση στο ισιάδι και αν το ισιάδι διαρκεί τα 210χαω δεν αργούν και πολύ να έρθουν. Αν μεσολαβήσει κατηφόρα και φύγει πάνω από 210χαω τότε τα παραπάνω χιλιόμετρα διατηρούνται στο επόμενο ισιάδι και ανακόπτονται στην πρώτη ελάχιστη ανωφέρεια.

Δημήτριε, δεν είναι απόλυτο το να μην μπορεί ένα αυτοκίνητο να υπερβεί τις σαλ της μέγιστης ιπποδύναμης κατά το τελίκιασμα της 5ης. Είναι καθαρά θέμα σχέσεων μετάδοσης. Μία αρκετά κοντή 5η μπορεί να φτάσει και στον κόφτη ενώ μία αρκετά μακριά 5η να μην μπορεί να ανέβει πάνω από 5000σαλ, σε ισιάδι πάντα.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 02:44:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί εσύ να το έκανες στο ΤΙΤΑΝ εγώ το έκανα πιο πριν όπως έρχεσε από Σέρρες αλλά το έκοψα όταν έφτασα στα 210!Αχ Αχ!
Επιστροφή στην κορυφή
nasos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Μάρ 2003
Τόπος: Piraeus

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 10:23:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
Από την στιγμή που ο κινητήρας βγάζει την μέγιστη ιπποδύναμή του στις 5700 με 5800 r.p.m., ΔΕΝ είναι δυνατόν να τις περάσει αυτές τις στροφές με 5η στο κιβώτιο... Μήπως φοράτε διαφορετική διάσταση ελαστικών; (δηλαδή κοντύτερο προφίλ, με ίδια διάσταση πλάτους)

Εχεις δει καμία δυναμομέτρηση, να κοφτιάζει το μοτέρ στις στροφές της maximum ιπποδύναμης; Ισως να εννοείς κάτι άλλο, αλλά το παραπάνω είναι λίγο "γειά σας"... Wink Σου παραθέτω μια δική μου φωτογραφία, με τελείως μαμά αυτοκίνητο. Τα λάστιχα είναι 205/45/16, αλλά δεν επηρεάζει την συνολική διάμετρο (άλλωστε μαμά τις πήρα τις ζάντες από Peugeot).

Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 10:32:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nasos έγραψε:
Δημήτριος έγραψε:

Εχεις δει καμία δυναμομέτρηση, να κοφτιάζει το μοτέρ στις στροφές της maximum ιπποδύναμης; Ισως να εννοείς κάτι άλλο, αλλά το παραπάνω είναι λίγο "γειά σας"... Wink Σου παραθέτω μια δική μου φωτογραφία, με τελείως μαμά αυτοκίνητο. Τα λάστιχα είναι 205/45/16, αλλά δεν επηρεάζει την συνολική διάμετρο (άλλωστε μαμά τις πήρα τις ζάντες από Peugeot).

Βρε βρε..που χαθηκες εσυ???
Νασο,απ οτι βλεπω,με επιβεβαιωνεις για τις 6100 σαλ.Kι εμενα εκει σταματησε,απλα εγω ειδα μεχρι 211 κοντερατα.Μπορει αν επεμενα λιγο ακομα,να ειχα τα χλμ που ειχες εσυ....

Το μονο που μου φαινετε λιγο περιεργο,ειναι η θερμοκρασια νερου..Μου φαινετε λιγο υψηλη,για εθνικη με αυτη την ταχυτητα...

(αντε και μην χανεσε.... Very happy)
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 13:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλά η θερμοκρασία λαδιών είναι πολύ χαμήλή!Πάντα έτσι είναι?
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 14:40:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, αυτά τα χλμ είχα και εγώ αλλά νομίζω ότι οι στροφές ήταν παραπάνω Rolling eyes Rolling eyes Τι να πώ ίσως στα 218, να δακρύζω!!! Γιατί οι άνδρες δεν κλαίνε, απλά δακρύζουν Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης