PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Turbo off αλλα χωρίς safe mode!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 17:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι δεν βγαζει σφαλμα να σε προβληματιζει,μπορει να ειναι κωφαλαλο

Το να πηρες τετοιο αμαξι και να μην εχεις κανει καβα κανα 2χιλ παντως να το μαζεψεις,θα ναι θεμα.Ελπιζω να βγω λαθος και να την βγαλεις με πολυ λιγοτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 17:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην το αποπαίρνετε το παιδί ωρέ, αυτά (χρονισμός-n75-κλπ) είναι κοινά προβλήματα σε thp και κατά τη γνώμη μου είναι στο πρόγραμμα κατά την αγορά μεταχειρισμένου. Αν τώρα αποδειχθεί ότι ήταν κάτι άλλο που σκόπιμα το έκρυψε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τότε αλλάζει το θέμα.,

Γενικά πάντως, όταν αγοράζουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο (ειδικά τώρα που οι έχει πέσει η αγορά και συνεπώς οι τιμές) δεν μπορούμε να απαιτούμε να είναι όλα στην εντέλεια.

Επίσης είναι λογικό μέσα στο ποσό της αγοράς του να έχουμε και μια μικρή καβάτζα προγραμματισμένη για γενικό service και μικροδιορθώσεις που πιθανόν θα χρειαστούν.
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 18:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ανθρακι σφυριλατο πηρες φιλε απο γλυφαδα? Αν ναι η τιμη ηταν προκληση. Το να θελει και ενα 1000αρικο ψιλομαζεματα δε λεει τιποτα ιδιαιτερο. Το αυτοκινητο εχει μεγαλη προικα και παλι αξιζε η αγορα.
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 19:42:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι το ανθρακί σφυρί πήρα.. πιο κάτω απο την τιμή πώλησης...

Είχα μια τυπική κάβα για χρονισμό/σέρβις και κανα ψιλολόγι μέσα στην εβδομάδα αλλα όχι, αν μιλάμε για κανα 1500-2000 μέσα σε 5 μέρες απο την αγορά οχι δεν το προέβλεψα Laughing Laughing

Το γελοίο είναι οτι κατα τις 4 περίπου δοκιμές που έκανα και με το μηχανικό αλλα και με το παλικάρι δεν έκανε το παραμικρό... (έκανε 2-3 misfires αλλα λέω οκ έχει και 35 βαθμούς έξω...Δεν φαντάστηκα οτι το πρόβλημα είναι βαθύτερο..)

Μακάρι να τη βγάλω καθαρή με κανα χρόνισμα και το ρετάρισμα να είναι απλά κανα μπουζί...

Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 21:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη σε αγχωνει τασο,ολα θα γινουν.μονο κ μονο οτι ειναι rc,το πηρες σε πολυ καλη τιμη.ολα φτιαχνονται κ εχεις κ περιθωρια χρονου,για επισκευη,μιας κ ειναι σφυρηλατο,απλα μη το σκιζεις πολυ Wink

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 21:56:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τασο πανε να κανεις update και συνεννοησου με τον προγραμματιστη να σου ξανακανει αρχειο πανω στο καινουργιο λογισμικο.
Μαλλον θα στρωσει μετα απ αυτο Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 22:02:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

e otan καποιος σου πουλαει κοπανε 3
κατω ενα ρουσου καποιο λογοεχει.

μακαρι να τη βγαλεις μονο με αυτα .
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 23:15:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά πλέον το άφησα παρκαρισμένο γιατί έτσι και αλλιως δεν κυκλοφορεί έτσι και θα γίνει και ζημιά.. μιας και το μπουζόκλειδο μου δεν κάνει γιατί είναι μακρυά τα μπουζί δεν μπορώ να δώ εάν είναι μπουζί.. θα το πάω δευτέρα να το δούμε....
Με το που το βάζω μπρός δουλεύει τρικύλινδρο και μετά απο λίγη ώρα ανάβοσβήνει το check με σφάλμα p1340

Επίσης το πρωί είχα p1338 άρα δεν αστοχεί μόνο σε έναν κύλινδρο...

Άσε που με το που το βάζω μπρός και αρχίζει να ρετάρει όπως επίσης και με το που το σβήνω δουλεύει υπερωρίες το βεντιλατέρ ενώ το αμάξι είναι στους 20 βαθμούς.... σε λίγο θα μείνω και απο μπαταρία...

Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν υπάρχει ΈΝΑ έστω χαρακτηριστικό σφάλμα οτι πχ low fuel pressure κάτι να δείχνει προς μια κατεύθυνση Mad

Τώρα καταλαβαίνω τις καταρες που ρίχνουν κατα καιρούς οι 207άκηδες Laughing Laughing

Όσον αφορά στο update έχεις κάτι υπόψην σου για τα συγκεκριμένα συμπτώματα Λευτέρη?

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 00:05:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι..το ειδα αρκετες φορες αυτο το σεναριο.
Αλλα και γενικα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το γυρισεις σε μαμα μορφη απο πλευρας λογισμικου και μετα αρχισε να ψαχνεις το προβλημα σου.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 00:37:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε μηπως απλη η μπαταρια σου ειναι γιουχου και με το μιζαρισμα τρελενεται?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 07:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μη τρελενεσαι,κατι απλο θα ειναι,απλα τα μαστορια που το πηγαινε ο προηγουμενος ηταν πολυ γατες,οπως φανηκε κ απο τους μαπ... Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 07:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποψη μου σαν κατοχος τουρμπατου αλλα οχι 207...δεν γνωριζω τιποτα περι Ν75 αλλα τα συμπτωματα στο μοτερ σου μου "θυμιζουν" MAF στο δικο μου...επισης απο την σκαστρα μπορεις να εχεις αρρυθμιες και να μην σηκωνεις πιεση οπως και απο την wastegate...αν ειναι ηλεκτικο μπορει να ειναι πολλαπλασιαστης...ευχομαι να μην ειναι μηχανικο γιατι σε κοβω για παρα πολλα εξοδα...μην το κυκλοφορεις καθολου μεχρι να λυσεις το προβλημα γιατι και τα misfires δεν ειναι και τοσο αθωα οσο φανταζουν..

Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 09:56:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Maf δεν έχει το 207. Πάντος μην έχουν κάνει καμια μαλ***α με την w/g την έχουν σφίξει πολύ κ κάνει τα τρελά με την πίεση??

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 10:06:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο πρωτος λειτουργει ως μαφ,γιατι διαβαζει θερμοκρασια...

Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 10:11:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

N207r έγραψε:
Maf δεν έχει το 207. Πάντος μην έχουν κάνει καμια μαλ***α με την w/g την έχουν σφίξει πολύ κ κάνει τα τρελά με την πίεση??

Δεν εχω 207 αλλα Impreza και οταν στον maf βγαλεις την μια ακρη του σωληνα και δεν διαβαζει τοτε κανει αρρυθμιες δεν σηκωνει πιεση και δουλευει πολυ πλουσιο...το ιδιο περιπου συμπτωμα υπαρχει και οταν βγαλεις η σκιστει καποιο κολαρο του intercooler αλλα οχι στο βαθμο που εχεις οταν εχει παθει κατι ο MAF.

Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 11:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως σου ειπε ο λεφτερης φιλε τασο. Καντο μαμα και απο εκει ξεκινας. Η τουλαχιστον να στο ξαναπερασει το προγραμμα.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 12:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ευχαριστώ απαντες για τη βοήθεια σας...!
Θα κανονίσω αύριο να το κάνω.

Λοιπόν προσανατολίζομαι οτι το πρόβλημα είναι στον 4ο κύλινδρο και αυτό γιατί:
α. Με βγαλμένο τον πολλ/στη του 4ου δεν αλλάζει ο ήχος
β. Το σφάλμα που ανάβει πλέον είναι μόνο π1340 που αντιστοιχεί στον 4ο

το θέμα είναι οτι το μπουζόκλειδο μου είναι 'κοντό' και δεν κάνει για τα μπουζί του 207 ώστε να κοιτούσα το μπουζί..

Ο προηγούμενος μου ειπε πως του είχε λιώσει 2 φορές.

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 13:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να φανταστώ έχεις κάνει τράμπα τους πολλαλπασιαστές.

Όταν λες του είχε λιώσει 2 φορές? Πιστόνι ή μπουζί? Rolling eyes

Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο θα ήταν θεμιτό να ψάξεις πιο βαθιά το θέμα για να βρείς από που προέρχεται πρίν ξανασυμβεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 13:26:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Να φανταστώ έχεις κάνει τράμπα τους πολλαλπασιαστές.

Όταν λες του είχε λιώσει 2 φορές? Πιστόνι ή μπουζί? Rolling eyes

Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο θα ήταν θεμιτό να ψάξεις πιο βαθιά το θέμα για να βρείς από που προέρχεται πρίν ξανασυμβεί.

Μπουζί εννοώ...

δεν έκανα τραμπα πολλ/στές γιατί φοβήθηκα μην είναι βραχυκυκλωμένο μπουζί και μου κάψει πολλ/στή

εάν δεν παίζει τέτοιο σενάριο να το κάνω

Το αμάξι πάντως είχε εξαρχής πολύ ζεστά καυσαέρια ακόμα και στο ρελαντι..
Αύριο θα μάθω και πώς έχει ρυθμιστεί απο πρόγραμμα..

Πάντως πυρόμετρο φαίνεται είναι must να πάρω ένα

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 17:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τοτε να κοιταξεις κ τα μπεκ μηπως θελουν καθαρισμα-αλλαγη.προβλημα με μπεκ ειχε κ ο χρηστος κ του γα***σε τα μπουζι μεχρι να το βρει,ασε τα πυρακια που ειχε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης