PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγη Rallye με κατι πιο "οικογενιακο" - Τι ομως??
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2013, 13:35:52    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγη Rallye με κατι πιο "οικογενιακο" - Τι ομως? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθως η οικογενεια θα αυξηθει σκεφτομαι να αλλαξω το 207 μου με κατι πιο οικογενιακο/ανετο/οικονομικο, να μην σκεφτομαι την συντιρηση τοσο οσο στο ραλακι μου (λαδια καθε 7000, μπουζι καθε 15000 κλπκλπ). Κατι που να εχει λιγο περισοτερους χωρους αποσκευων και ισως 5 πορτες. Απο λεφτα μπορω να δωσω το δικο μου και αντε 1500-2000 ακομα διαφορα (δλδ μαξ 9-10 χιλιαδες). Κοιταγα τα Auris ta 1,3 VVTi (ασχημο σχετικα αμαξι αλλα πληρει της προυποθεσεις που ειπα πιο πανω).

Αλλες ιδεες??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2013, 13:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

C3 diesel καινούργιο κ τέλος..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2013, 15:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπικη αποψη γαλλικο αμαξι δεν θα ξαναπαιρνα...Λοιπον Honda Civic HYBRIDE...Hyundai i 30 βενζινη τα diesel κοστιζουν 10+...Mazda 3...Seat Leon 1.4 TSI 6-ΧΥΤΟ...Skoda Octavia 5 1.2TSI ...Για τις καταναλωσεις δεν ειμαι σιγουρος τι παιζει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2013, 18:17:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

C3 diesel ή C4

clio IV diesel ή megane diesel

208 diesel χμμμμ

ότι παρεις να είναι diesel, πάντως για μεσαίο μεγαλο οικογενειακό πολύ καλή περίπτωση είναι το C4 λόγω χώρων /τιμής/ μοτερ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2013, 21:27:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

skoda octavia diesel ......... αν θες να πας σε γκρουπ vag (μεγααααλοι χωροι το octavia ) Wink

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2013, 21:28:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 208 που έχω κανει κ test drive είναι πολύ καλό στο δρόμο απο τιμόνι ανάρτηση φρένα κ έχει κ πολύ καλούς χώρους.. Άποψη μ... Τώρα απο μοτέρ δυναμη ε....
Απο εκεί κ πέρα πας σε νεο leon tdi πολύ καλη τιμή κ περνεις ολοκαίνουργια πλατφόρμα mbq καλό μοτέρ στήσιμο φρένα κτλ..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 09:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου το budget σου ειναι περιορισμενο, θα προτεινα να κοιταξεις σε μεταχειρισμενο seat leon 1,4 tsi .
px http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3454651/
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 10:14:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και 4 μήνες με μωρό, δε συνάντησα ποτέ πρόβλημα στις μετακινήσεις. Μιλάω για Clio I 1.2 5πορτο.

Στην ουσία, εκεί που ίσως χρειαστείς έξτρα χώρους θα είναι στην περίπτωση ταξιδιού, πχ διακοπών, όπου μαζί με το καρότσι του μωρού (το πιό ογκώδες πράγμα που θα μπει στο πορτμπαγκάζ, τα υπόλοιπα είναι σχεδόν μη υπολογίσιμα) θα πρέπει να μεταφερθούν και τα δικά σας πράγματα.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
superbike1977 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 16V (2001)

Ένταξη: 20 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 10:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπικα δεν θα πουλησω ποτε το rallaki μου.Οταν θα χρειαστω χωρο θα βαλω ενα κουβουκλιο στην οροφη και τελος.Θα εχω περισσοτερο χωρο απ ολα τα οικογενειακα.Στο κατω κατω εγω μεγαλωσα σε οικογενεια με Fiat 127 και βαζοντας μια μπαγαζιερα γυρνουσαμε οικογενειακως ολη την Ελλαδα.Παντα οσο χωρο κι αν εχεις θα θελεις κι αλλο.
Αν δεν το πηρες αποφαση και αγαπας το αμαξι σου σκεψου το.
Βεβαια αν το πηρες αποφαση πηγαινε και παρε ενα diesel C4 .Ειναι φοβερο
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 10:49:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω ολους για τις ιδεες που μου δωσατε. Το ξερω πως και με το ραλλακι μου θα την παλεψω, απλα οπως ειπε και ο RoadRunner, για κανα ταξιδι τον θες τον χωρο και κυριως για το καροτσι, απλα ο χωρος οπως ειμαστε τωρα (αποσκευες) 2 ατομα σε ταξιδι το γεμιζουμε τιγκα.(φαντασου να χαμε και καροτσι.)

Αυτο που με νοιαζει περισοτερο ειναι η ανεση (λιγο πιο μεγαλο προφιλ ελαστικου και πιο μαλακη αναρτηση) και η προσβαση ισως (5πορτο).

Το λεον παντος διχνει σαν καλη περιπτωση. Το μονο του "μειονεκτημα" λογω τουρμπο κλπ θα ναι καταναλωση και συντηρηση (λαδια καθε 8κ μαξ, μπουζι καθε 20κ μαξ κλπ) ή κανω λαθος?
Επιστροφή στην κορυφή
harisma23 (Χάρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 1.6 THP

Ένταξη: 19 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 13:41:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα προσεγμένο Leon 1.8T του 2009-10 (δηλαδή το facelift) με καμιά 50αρία χιλιάδες Km, μπορείς να το βρεις στα 7-8 χιλιάρικα και πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Χώροι, κινητήρας, κιβώτιο (6άρι) και οδική συμπεριφορά, όλα σε πάρα πολύ καλό επίπεδο!

Το Auris 1.3 VVTi πέραν της αξιοπιστίας του (σε συνδυασμό με της 6ετή εγγύηση και το after-sales της Toyota Hellas) και της χαμηλής κατανάλωσης δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο να επιδείξει. Είναι αργό (πιο αργό κι από το παλαιότερο 1.4 με τα 90 άλογα χωρίς VVTi), με αδιάφορη οδική συμπεριφορά (αυτό που τα περιοδικά λένε "ασφαλή") και με εσωτερικό με μετριότατη απτή ποιότητα κατασκευής (μόνο σκληρά πλαστικά με αρμούς ανομοιόμορφου πλάτους)

Spritmonitor.de Peugeot 308 1.6 THP

Έχει επεξεργασθεί από τον/την harisma23 στις Τετ 22 Μάϊ 2013, 13:48:07, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 13:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

skoda rapid 1,6 tdi απο 15000 €. Γενικα οταν το παρεις αποφαση,μονο πετρελαιο. Αλλιως οπως λεει ο φιλος μια καλαισθητη μπαγαζιερα οροφης και εισαι αρχοντας. Ασε που θα δυσκολευτεις αρκετα να πουλησεις το rallye αυτη την περιοδο σε αξιοπρεπη τιμη,οποτε το budjet κατεβαινει δραματικα για μια value for money επιλογη.
Επιστροφή στην κορυφή
harisma23 (Χάρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 308 1.6 THP

Ένταξη: 19 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 13:49:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, ο άνθρωπος ζητάει αυτοκίνητο στα 9 άντε 10 χιλιάρικα maximum κι εσείς του προτείνετε καινούρια diesel των 15.000+ Ευρώ; Shocked

Spritmonitor.de Peugeot 308 1.6 THP

Έχει επεξεργασθεί από τον/την harisma23 στις Τετ 22 Μάϊ 2013, 13:56:20, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 13:50:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
skoda rapid 1,6 tdi απο 15000 €. Γενικα οταν το παρεις αποφαση,μονο πετρελαιο. Αλλιως οπως λεει ο φιλος μια καλαισθητη μπαγαζιερα οροφης και εισαι αρχοντας. Ασε που θα δυσκολευτεις αρκετα να πουλησεις το rallye αυτη την περιοδο σε αξιοπρεπη τιμη,οποτε το budjet κατεβαινει δραματικα για μια value for money επιλογη.

Ισχυει δυστυχως αυτο που λες με την τιμη του rallye. Ακομα και στον μαντρα να παω και να το ανταλλαξω, θα το κοστολογισει 6000 με βια 7000
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 14:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαρα ενα απντειτ στον εγκεφαλο να γινει γνησιο,κ μετα τραβα να το κανεις πετρογκαζ με 1000 ευρω μαξ,πιστευω ειναι το μονο που συμφερει....
οσο για το μεγεθος,εδω κ 2 χρονια κυκλοφορω με το ρεκαρο στα πισω καθισματα κ το πορτ μπαγκαζ παντα με καροτσι κ ψυγειο για τη θαλασσα(τα καλοκαιρια) Laughing Laughing

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 15:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα μωρο-πράγματα συνήθως είναι ογκώδη και ελαφριά (καροτσάκια, παιχνίδια, καρεκλομπανάκια κλπ, δε ξέρω από αυτά υποτίθεται). άρα με μία μπαγκαζιέρα οροφής είσαι φουλ καλυμένος και δεν θα έχεις πρόβλημα με το έξτρα βάρος.

Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 16:14:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεωρώ μεγάλο λάθος να δώσεις το ραλλύ για κάποιο diesel 1.2-1.4 κυβικών, το οποιο εκτός της κατανάλωσης βενζίνης δε συγκρίνεται σε τίποτα με το αμάξι σου.

Όπως σου είπε ο Βαγγέλης, γύρνα το στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ή ακόμα καλύτερα βάλε το eco πρόγραμμα που καίει και λιγότερο ίσως και κράτα το αμάξι σου, μη το σκοτώσεις για να δώσεις κι άλλα 2-3 χιλιάρικα για να πάρεις ένα diesel που απλά εχει χαμηλή κατανάλωση αλλά στο ταξίδι αγκομαχάει (γιατί με 9-10 χιλιάρικα δεν παίρνεις και τίποτα αξιόλογο) και θα σε κάνει συνέχεια να αναπολείς το ραλλύ σου.

Σκέψου το καλά, ό,τι επιλογή και να κάνεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 17:41:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλή λύση είναι το Audi A4 1.8T Sedan & SW(B7 από 2005 και μετά)
με το 20V μοτέρ (163 bhp) που είναι από τα πιο αξιόπιστα.
Βρίσκεις από 8,5-10 χιλιάδες ευρώ με καλό εξοπλισμό με 45-90 χιλ. χλμ
Το κάνεις υγραέριο , βάζεις κοτσαδόρο + Thule EasyBase 949
και είσαι άρχοντας. Wink

Και εγώ γι αυτό πήγαινα , αλλά μου έκατσε
μια "πολύπλοκη οικονομική κατάσταση" και πήρα άλλο.
Το Rallye ('08 με 75 χιλ. χλμ, μαμά) μου το κρατούσαν 6.000 . . .
με τίποτα παραπάνω !

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 19:51:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε παρομοιο διλλημα ημουν κι εγω πριν 3-4 χρονια.
Κι επειδη το 206 δεν εφευγε με τιποτα και δεν ηθελα να το δωσω σε τιμη ξεφτιλα και ουτε ηθελα να το αποχωριστω, επελεξα τη λυση αγορας ενος κορολλα 5 πορτου με τεραστιο πορτ μπαγκαζ στα 2500.
Χαμηλα παγια εξοδα και το αμαξακι εχει βγει σκυλι παρα τα χιλιομετρα του, και οικονομικο.
Εκανα το πασχα 730 χλμ με 65 ευρω περιπου και το αμαξι γεματο.
Με μαξ ταχυτητα εως 130.
οποτε gotcha κοιτα και αυτη τη λυση αφου διαθετεις 2000 θα το βρεις αλλο ενα χιλιαρικο και κοιτα για κανα αλμερα, κορολλα κλπ δεκαετιας, πιστευω η πιο τιμια λυση.
Βαλε και προγραμμα εκο στο 207, θα κανεις πολυ λιγοτερα χλμ και μπορεις να αλλαξεις και τη συντηρηση στα 10000 τα λαδια και στα 20000 τα μπουζι.
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Μάϊ 2013, 22:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για εμένα κράτα το όπως λένε και τα παιδιά και βάλτου μπαγκαζιέρα δεν αξίζει να το δώσεις

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης