PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προσφορα stock peugeot 207 rally 10.490 €(γνωμες)?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάϊ 2013, 12:48:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: προσφορα stock peugeot 207 rally 10.490 €(γνωμες)? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oldhag έγραψε:
με ενδιαφερει η αγορα του αλλα με προβληματζουν τα διαφορα προβληματα κατοχων.
Προσωπικα η χρηση που θα του κανω αν το παρω ειναι 20000 χλμ ετησιως .

Εχω το GT απο το 2007. Κανω 22,000+ χλμ το χρονο. Εχω ξεπερασει τα 120,000χλμ, και δεν προκεται να το πουλησω αν δεν βρω καμια τρελλη ευκαιρια. 10,000ευρω για τετοιο αμαξι, (ενταξει το ραλλυε και σιγα τι διαφορα), που αρχικη τιμη ηταν στα 17,000 και πηγε στα 19,000 στα facelift ειναι ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρια. Τωρα θες να κατσεις να αναλυσεις να προβληματα που μπορει να σου βγει σε καινουριο αμαξι, ετσι κ αλλιως εγγυηση θα εχεις. Ολοι ειχαμε και θα εχουμε προβληματα. Μπες σε αλλα φορουμς, κατι παιδια με audi s3 52,000 ευρω αμαξι και το eos VW cabrio με 30,000+ να σταζουν μεσα νερο οταν βρεχει!! ΑΝτε σε κανα χρονο απο τωρα να θες ενα τεντωτηρα, κανα χρονισμο με δυο αλλαγες λαδιου ουτε στο 500αρι δεν θα σου παει, και σωστη συντηρηση στο αμαξι και θα εισαι οκ. Σε τετοια κατηγορια σαν το Rallye με τετοια τιμη δεν θα βρεις! Πιο φτηνο απο τα κολοσμαρτ!

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάϊ 2013, 18:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To 207 είναι ένα όμορφο (με κατα κάποιο τρόπο διαχρονική ομορφιά αφού παρότι κυκλοφόρησε το 2006 δεν δείχνει καθόλου γερασμένο αλλά κομψό και δυναμικό), ποιοτικό εσωτερικά και καλοστημένο supermini.
Ο thp είχε κάποια θέματα, αλλά αν το πάρεις το αμάξι καινούριο και του βάζεις το σωστό λάδι στα σωστά διαστήματα, τότε δύσκολα θα έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Ναι, παίζει να χρειαστεί χρονισμό και καμια αντλία νερού, σιγά το κόστος το τραγικό όταν με 10.500 παίρνεις καινούριο ένα τέτοιο αμάξι!
Γενικά όμως είναι ένας πολύ σύγχρονος κινητήρας, γρήγορος με λογικότατη κατανάλωση βενζίνης.

Νομίζω λοιπόν ότι είναι περιττό το να συζητάμε αν αξίζει η αγορά του rallye στα 10.500.
Προφανώς και αξίζει, αφού οποιοδήποτε αντίστοιχο αμάξι παίζει καινούριο τουλάχιστον 6-7 χιλιάρικα παραπάνω.
Τα θέματα αξιοπιστίας του τα έχει, αλλά στην τιμή αυτή αξίζει και με το παραπάνω το οποιο ρίσκο.
Στην τελική, γιατί ο ανταγωνισμός είναι bulletproof?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάϊ 2013, 13:14:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να την πω την κακια μ λιγο ετσι ? μπορω ?

μοτερ στα 30.000 , στο οποιο ειχα αλλαγη λαδιου καθε 7500 , στα 3000 γραναζι 1η 2ας στα 10000 καδενα . και αλλα πολλα που δεν εχω ορεξη να γραφω ξανα και ξανα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
teo206GT (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 GT (2000) peugeot 207 rallye

Ένταξη: 01 Μάϊ 2011
Τόπος: Καισαριανη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάϊ 2013, 13:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημητρη συγνωμη για τη κακια που θα πω αλλα για τα προβληματα που λες δεν φταιει το καημενο τ αμαξακι. Γραναζι στις 3000; :Ο Το rallye το εχω απ το 07 κ εχει 110.000χμ. Με σκισιματα και κυνηγητα αλλαξα στις 95.000χμ καδενα. Και το σωληνακι του λαδιου. Ουτε δισκο πλατο ουτε τιποτα αλλο.
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάϊ 2013, 14:32:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω που ειμαι κατοχος και 207 rc και 207 1.4 μονο καλα λογια εχω να πω.
Δεν εχω βεβαια ειδικοτητα στα gt/rallye αλλα θεωρω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια να αποκτησεις με 10000 ευρω ενα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας.Νομιζω οτι τα παραλεμε για βλαβες κλπ.
Καντε μια ερωτηση σε κατοχους γερμανικων αντιστοιχων να δειτε τι εννοω και οχι μονο απο βλαβες αλλα και απο κοστος απλης συντηρησης.
Ελατωματα βγαζουν ολοι οι κατασκευαστες λογικο να βγαλουν και τα 207 καποια.
Απλα εμεις μιλαμε για πεζω λογικο ειναι εδω μεσα να αναλυουμε προβληματα κλπ.Ας μην φοβιζουμε τον κοσμο ετσι!
Υπαρχουν και αλλα φορουμ με γερμανικα,ιταλικα οπου και εκει αναλυουν τα προβληματα τους.Αυτο δεν σημαινει τιποτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάϊ 2013, 15:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teo206GT έγραψε:
Δημητρη συγνωμη για τη κακια που θα πω αλλα για τα προβληματα που λες δεν φταιει το καημενο τ αμαξακι. Γραναζι στις 3000; :Ο Το rallye το εχω απ το 07 κ εχει 110.000χμ. Με σκισιματα και κυνηγητα αλλαξα στις 95.000χμ καδενα. Και το σωληνακι του λαδιου. Ουτε δισκο πλατο ουτε τιποτα αλλο.

για πες τι φταιει ?? !!!
γιατι αυτα ειναι μονο 1-2 απο τα μεγαλα προβληματα που ειχα να σου πω και τα αλλα 50 τουλαχιστον που ειχα αλλα θελω να ακουσω τι ειναι αυτο που φταιει !!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάϊ 2013, 15:13:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
Δεν εχω βεβαια ειδικοτητα στα gt/rallye αλλα θεωρω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια να αποκτησεις με 10000 ευρω ενα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας.Νομιζω οτι τα παραλεμε για βλαβες κλπ.
Καντε μια ερωτηση σε κατοχους γερμανικων αντιστοιχων να δειτε τι εννοω και οχι μονο απο βλαβες αλλα και απο κοστος απλης συντηρησης.
Απλα εμεις μιλαμε για πεζω λογικο ειναι εδω μεσα να αναλυουμε προβληματα κλπ.Ας μην φοβιζουμε τον κοσμο ετσι!
Υπαρχουν και αλλα φορουμ με γερμανικα,ιταλικα οπου και εκει αναλυουν τα προβληματα τους.Αυτο δεν σημαινει τιποτα.

εγω λεω για τα δικα μου προβληματα φιλε μου και δεν θελω να φοβησω κανεναν ! απλα τα προβληματα που μου εβγαλε λεω !!
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάϊ 2013, 15:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
JDROGAS έγραψε:

εγω λεω για τα δικα μου προβληματα φιλε μου και δεν θελω να φοβησω κανεναν ! απλα τα προβληματα που μου εβγαλε λεω !!

Καταρχην δεν αναφερθηκα σε σενα φιλε μου ας μην ανοιξουμε αντιπαραθεση.
Εννοειται πως η αποψη σου ειναι σεβαστη και τα προβληματα που σου εβγαλε τα ασπαζομαι.Σιγουρα δεν ειναι κανονας ουτε η δικη μου περιπτωση αλλα ουτε και η δικη σου Wink
Η πραγματικοτητα ειναι παντα καπου στη μεση.Καμια φορα ειναι και θεμα τυχης τι θα σου κατσει.Ποσες φορες δεν εχει τυχει να παρεις μια tv η μια φωτογραφικη η ακομα και εναν εκτυπωτη μαζι με εναν φιλο την ιδια ωρα την ιδια στιγμη και ο ενας εκτυπωτης να ζει 10 χρονια και ο αλλος να μην λειτουργει απο τον πρωτο κιολας μηνα.Σιγουρα δεν ειναι απολυτα συγκρισιμο το παραδειγμα μου γιατι στο αυτοκινητο υπαρχουν πολλοι ανασταλτικοι παραγοντες αλλα καπως ετσι ειναι τα πραγματα τελικα.

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάϊ 2013, 15:34:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
nOkpos έγραψε:
JDROGAS έγραψε:

Καταρχην δεν αναφερθηκα σε σενα φιλε μου ας μην ανοιξουμε αντιπαραθεση.
Εννοειται πως η αποψη σου ειναι σεβαστη και τα προβληματα που σου εβγαλε τα ασπαζομαι.Σιγουρα δεν ειναι κανονας ουτε η δικη μου περιπτωση αλλα ουτε και η δικη σου Wink
Η πραγματικοτητα ειναι παντα καπου στη μεση.Καμια φορα ειναι και θεμα τυχης τι θα σου κατσει.Ποσες φορες δεν εχει τυχει να παρεις μια tv η μια φωτογραφικη η ακομα και εναν εκτυπωτη μαζι με εναν φιλο την ιδια ωρα την ιδια στιγμη και ο ενας εκτυπωτης να ζει 10 χρονια και ο αλλος να μην λειτουργει απο τον πρωτο κιολας μηνα.Σιγουρα δεν ειναι απολυτα συγκρισιμο το παραδειγμα μου γιατι στο αυτοκινητο υπαρχουν πολλοι ανασταλτικοι παραγοντες αλλα καπως ετσι ειναι τα πραγματα τελικα.

+φωνω σε οτι λες !
απλα δεν μπορω να μου λενε οτι εγω φταιω για τα προβληματα που ειχα. δεν το λεω για εσενα αλλα γενικα !
μου θυμιζει τους υπαλληλους της peugeot σε μερικες αντιπροσωπίες !
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάϊ 2013, 16:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάϊ 2013, 09:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βασικότερο πρόβλημα με την Peugeot είναι το After Sales που προσφέρει στους πελάτες της όταν παραστεί ανάγκη. Αυτό το After Sales λοιπόν στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι ανύπαρκτο. Τα 207 πρώτης γενιάς (κυρίως) είχαν βγάλει πάνω-κάτω τα ίδια προβλήματα. Αυτό τί σημαίνει; Ότι όλοι οι κάτοχοι ήταν σιδερφάγοι και τα χάλασαν; Όχι φυσικά. Αλλά προκειμένου να μην προβούν σε αντικαταστάσεις ή ανακλήσεις ανταλλακτικών ή οχημάτων προτιμούν να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την ανοχή μας και την Ελληνική Νομοθεσία όπου ακόμη κι αν κινηθούμε δικαστικά εναντίον τους θα περάσουν 5-10 χρόνια για να τελεσιδικήσει η απόφαση και να δικαιωθούμε (αν έχουμε δίκιο).
Μιλώντας με παραδείγματα :
α) Έχει βρει πόρισμα ότι τα σετ αμπραγιάζ των 150αριών έχουν προβληματικά ελατήρια απόσβεσης κραδασμών και έχει αντικατασταθεί ο κωδικός τους με τον κωδικό του RC, ωστόσο σε όλες τις αντιπροσωπείες πωλούνται και τοποθετούνται τα συγκεκριμένα σετ κανονικά. Όταν λοιπόν ο πελάτης παραπονεθεί ότι με το καινούριο σετ αμπραγιάζ έχει σκορτσάρισμα κατά την αποσύμπλεξη, εισπράττει διάφορες δικαιολογίες αντί να ξαναπεραστεί εγγύηση το αμπραγιάζ και να τοποθετηθεί το "σωστό" ανταλλακτικό ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.
β) Ενώ τα περισσότερα μοντέλα κατασκευής 2007 μετά από κάποιο χρονικό διάστημα παρουσιάζουν δυσλειτουργία στη μονάδα του ESP, παρά το ότι είναι καταγεγραμμένο και υπάρχει οδηγία αντικατάστασης -για όπου παρουσιαστεί πρόβλημα- ωστόσο ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να αλλάξουν μονάδα ESP εντός εγγύησης. Η νέα μονάδα τους για να είναι συμβατή με το αμάξωμα θα πρέπει να είναι πάλι των ίδιων χαρακτηριστικών με την πρώτη οπότε μετά από ανάλογο χρονικό διάστημα θα εκπνεύσει κι αυτή! Αλλά πλέον δε θα μπορεί να περαστεί εγγύηση. Και η επίσημη θέση της εδώ αντιπροσωπείας: "Δυσλειτουργία λόγω κακής χρήσης του οχήματος". ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
Και αρκετά ακόμη παραδείγματα που έχω από προσωπική εμπειρία μετά από 6 χρόνια συμβίωσης με το 207 μου...

Και το τελευταίο μου πάθημα. Προ 20ημέρου πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να κάνω έλεγχο χρονίσματος διότι παρά την πολύ καλή απόδοση του κινητήρα μου, κάποιες παράμετροι που παρακολουθούσα μέσω διαγνωστικού έδειχναν αυξημένες. Αφού ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία ελέγχου, διαπιστώθηκε βραδυπορεία στον εκκεντροφόρο εισαγωγής. Γίνεται η διαδικασία χρονίσματος, δένεται ο κινητήρας και μπαίνει σε λειτουργία. Το αποτέλεσμα μετά το χρόνισμα είναι να παρουσιάζει ρετάρισμα παντού, διαρκή αυξομείωση του αβάνς σε εξωφρενικά όρια (ρελαντί από -25 έως +30 μοίρες) όπως και εξωφρενικές καταναλώσεις καυσίμου περί τα 20lt/100 σε πολύ ήπια οδήγηση. Γίνεται αρχικοποίηση, κανένα αποτέλεσμα. Γίνεται τηλεφόρτωση με το εργοστασιακό πρόγραμμα, επίσης κανένα αποτέλεσμα. Στέλνουμε e-mail στη Γαλλία και μετά από 5 μέρες μας έρχεται μια απάντηση με ένα εντελώς άκυρο πόρισμα, που μάλλον ο μάγειρας θα μπορούσε να τη στείλει (αν δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα) παρά ο μηχανικός της εταιρίας. Επισήμως μου δήλωσαν ότι "δεν ξέρουν τί μπορεί να φταίει και δε μπορούν να με βοηθήσουν περεταίρω". Πώς σας φαίνεται; Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση για την οποία θα πρέπει να είμαστε "ευτυχείς κάτοχοι οχημάτων Peugeot". Μάλλον την επόμενη φορά που θα χρειαστώ κάτι θα απευθυνθώ σε ένα φίλο μου κρεοπώλη, περισσότερα θα μπορέσει να κάνει από αυτούς..... Γι'αυτό λέω και θα λέω και θα ξαναλέω ΜΑΚΡΙΑ.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάϊ 2013, 10:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχουν και αλλου μαστορες δημοσθενη οχι αναγκαστικα τα εξουσιοδοτημενα.....τουλαχιστων εδω Αθηνα και περιχωρα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάϊ 2013, 21:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ηταν σε καθε μου βλαβη να ερχομαι Αθηνα για επισκευη, τοτε θα επρεπε να ειχα νοικιασει σπιτι εξω απο τη Lion.....

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάϊ 2013, 21:52:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και παλι ΔΕΕΕΕΕΝ με πιανεις φιλε.....ποια lion εκει και αν δεν σου δινουν καμια σημασια..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2013, 10:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως και να έχει η προσφορά είναι άκυρη μιας και ΟΛΑ τα 207 έχουν εξαντληθεί Sad

Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2013, 11:19:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
όπως και να έχει η προσφορά είναι άκυρη μιας και ΟΛΑ τα 207 έχουν εξαντληθεί Sad

εισαι σιγουρος? Γιατι βασει αυτου http://store.mypeugeot.gr/index.php/207categ/results,11-20 φαινεται να υπαρχουν ακομα 3 κομματια.
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάϊ 2013, 11:25:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άστο να λέει Laughing Laughing Πήρα να κλείσω το κόκκινο το RC και πήρα τα @@ μ.... μου είπανε πως έχουνε όλα πουληθεί

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης