PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye πατάκια
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Μάρ 2013
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Απρ 2013, 20:19:13    Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye πατάκια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα, επειδη μετα απο 3 βδομαδες καθηστερησει στο να μου δωσουν πατακια που μου ειχαν πει οτι θα μου δωσουν τη μερα της αγορας στην πεζό και δεν ειχα μεχρι τωρα...πηγα προχθες και μου δωσαν κατι που ουτε που ταιριαζουν, ειδικα τα πισω που στο μεσαιο που εχει το ανυψωματακι δεν μπορει να μπει αυτο που μου δωσαν γιατι εξεχει...οταν τους το πα μου ειπαν οτι αν θελω τα γνησια πρεπει να δωσω 30 ευρω...( για κατι ξερω γω που ειναι υποχρεωμενοι να μου δωσουν αυτοι πιστευω...) τελος παντων δεν με πειραξε τοσο αυτο το τελευταιο... αυτο που θελω τωρα ειναι επειδη δεν θελω να δωσω αμεσα για τα γνησια λεφτα μηπως για λιγο καιρο κανω κατι, ισως αν υπαρχει καποιο που να ειναι φθινο και να ταιριαζει στο πισω μερος που ειπα...
υπαρχει κανενα τετοιο φθινό! πατακι για 207 rallye ? ευχαριστώ εκ των προτερων!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Απρ 2013, 20:43:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την αγορα του αυτοκινητου πρεπει να σου δωσουν τα γνησια! Δωσε πισω αυτα που σου δωσανε και πες τους να στα φερουνε!! Φιλε, εγω στη θεση σου θα τα ειχα κανει πουτανα εκει μεσα μονο και μονο γιατι προσπαθουν να σε κλεψουνε!! Δηλαδη πηρες αμαξι και στο δωσανε χώρις πατακια;;

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
actinf 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 11 Ιαν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Απρ 2013, 21:02:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλως όρισες στην Peugeot.
Κλασσική συμπεριφορά φίλε μου. After sales για γέλια και κλάματα μαζί.
Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη ΠΟΤΕ. Όπου και να απευθυνθείς απλά θα σε γράφουν. Ακόμα και στην LION ή στην Peugeot Γαλλίας να μιλήσεις, απλά δε θα σου απαντήσουν ΠΟΤΕ.
Σου εύχομαι ο μόνος λόγος που θα χρειαστεί να μπλέξεις μαζί τους να ήταν τα πατάκια...
Υπομονή και απλά άρχισε να το συνηθίζεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 02:28:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά πήγαινε και απαίτησε γνήσια καινούρια πατάκια για το αμάξι σου!

Δεν έχει ακουστεί πουθενά να χρεώνουν 30 ευρώ για κάτι τέτοιο.
Ένα κάρο άτομα έχουμε 207, τέτοιο πράγμα δεν νομίζω να'χει ξανακουστεί.
Εγώ που'χω 1400άρι με λιγότερο εξοπλισμό απ'το δικό σου, είχα κανονικά γνήσια πατάκια απ'τη μέρα παραλαβής, έλεος δηλαδή.

Δεν θα λέμε τα αυτονόητα τώρα.
Ζήτα τα γνήσια πατάκια με τα οποια έρχεται το αμάξι σου, αλλιώς κάνε μακελειό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 14:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περαν του οτι μου τα καθηστερησαν 3 βδομαδες και το χα χυμα ετσι...πρχθες που μου τα φερανε τα ειδα οτι δεν ταιριαζουν και οταν τους το πα μου λενε οτι για να φερουν τα γνησια πρεπει να κανω παραγγελια και τα λοιπα....
πιστευω οτι αν τους το ξαναπω τα ιδια θα μου πουν.... ΠΕΡΑΝ του οτι ειναι γυφτοι γιατι ουτε τα μη γνησια οτι νανε που μου δωσανε δεν τα δωσαν την πρωτη μερα....δηλαδη 3 βδομαδες κανανε για να μου φερουν τα ακυρα? πολυ απλα πιστευω οτι ειναι τοσο γυφτοι που ουτε τα μη γνησια θελανε να δωσουν...απλα γτπ οι τυποι!
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 14:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εντομεταξυ και κατι ακυρο πειραζει που τις πρωτες μερες πατουσα στο σαλονι και γω και οποιος εμπαινε χωρις καθολου πατακια??? την 4 μερα εβαλα κατι απο παλιο που ειχα μεχρι να μου φερουν αυτα...
Επιστροφή στην κορυφή
actinf 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 11 Ιαν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 14:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πληροφοριακά δεν μας λες και αντιπροσωπεία?
Όχι ότι πρόκειται να ξαναπάρω Peugeot, απλά για να ξέρουμε αν τύχει κάτι που θα θέλει αντιπροσωπεία, τουλάχιστον να μην πάμε σε κάποιους ΤΟΣΟ γύφτους...
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 14:48:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε παρακαλω πηγαινε και απαιτησε τα γνησια. Πετα τους τα αλλα που σου δωσανε!! Εγω πηγα και αγορασα τα γνησια τωρα με 24 ευρω γιατι τα αλλα χαλασαν μετα απο 5 χρονια.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 14:53:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Σε παρακαλω πηγαινε και απαιτησε τα γνησια. Πετα τους τα αλλα που σου δωσανε!! Εγω πηγα και αγορασα τα γνησια τωρα με 24 ευρω γιατι τα αλλα χαλασαν μετα απο 5 χρονια.

και σε σενα δεν ειχαν βαλει τα γνησια? ή σου χαλασαν τα γνησια?
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 14:55:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:

θα παρω ενα τηλεφωνο αυριο...και θα τους το πω για τα γνησια...αλλα σε περιπτωση που μου πουν για 30 ευρω πως θα τους αποδειξω εγω οτι πρεπει να μου τα δωσουν δωρο? (ενω πρεπει) αλλα αυτοι ειναι μαλ***κες....
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 15:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι λογικο να σου δωσουν αμαξι καινουριο (καινουριο το πηρες?) χωρις πατακια, και μετα να σου δωσουν γτπ πατακια που δεν χωρανε ΚΑΝ! και μετα σου ζητανε και 30 ευρω που δεν κανει τοσο, να περιμενεις και 20 μερες (εμενα μου τα φερανε την επομενη μερα). Δηλαδη εσενα σου φαινεται λογικο ολο αυτο?? Εγω δεν θα εφευγα απο κει μεσα χωρις να μου πουνε οτι ερχονται τα πατακια χωρις χρεωση, και ενα συνγνωμη για την ηλιθιοτητα εκ μερος τους. Ποια περιοχη ειναι αυτη η αντιπροσωπεια?

Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 15:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηρα μολις τωρα ενα τηλεφωνο στα κεντρικα...(οχι οτι το πηρα απο κει απλα εκει που το πηρα ο αρμοδιος που με ειχε εξυπηρετησει λειπει σημερα..)
και τους ρωτησα αν ωφειλουν να μου τα δωσουν τα πατακια και μου ειπε οτι δεν ωφειλουν και οτι ισα ισα χωρις πατακια τα δινουμε ( δηλαδη και απο τα κεντρικα τα ιδια μου ειπαν) θα ρωτησω αυριο και στο δικο μου που το πηρα αλλα πιστευω οτι τα ιδια θα μου πουν....ποια η γνωμη σας? μηπως να το παρατησω το θεμα για 25 ευρω ποσο κανουν γιατι εχω και σοβαροτερα προβληματα απο αυτους τους γυφτους....ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 15:46:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Δεν ειναι λογικο να σου δωσουν αμαξι καινουριο (καινουριο το πηρες?) χωρις πατακια, και μετα να σου δωσουν γτπ πατακια που δεν χωρανε ΚΑΝ! και μετα σου ζητανε και 30 ευρω που δεν κανει τοσο, να περιμενεις και 20 μερες (εμενα μου τα φερανε την επομενη μερα). Δηλαδη εσενα σου φαινεται λογικο ολο αυτο?? Εγω δεν θα εφευγα απο κει μεσα χωρις να μου πουνε οτι ερχονται τα πατακια χωρις χρεωση, και ενα συνγνωμη για την ηλιθιοτητα εκ μερος τους. Ποια περιοχη ειναι αυτη η αντιπροσωπεια?

αφοι καλλιανταση ειναι..... το ξερω φιλε ολο αυτο που λες και συμφωνω...αλλα οπως ειπα πηρα και στα κεντρικα και μου ειπαν οτι δεν οφειλουν τιποτα και με υφακι και οταν φωναξα μου λεει να παρετε εκει που το αγορασατα και θα παρω αυριο...αν και πιστευω κατα 99% οτι θα μου πουν τα ιδια....σε περιπτωση που δεν βγαλω ακρη...ποσο κανουν και που μπορω να τα βρω φθινα? ή εστω τα πισω μηπως βρω μονο αυτα πιο φθινα...ευχαριστω...!!
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 16:14:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
Samer έγραψε:

αφοι καλλιανταση ειναι..... το ξερω φιλε ολο αυτο που λες και συμφωνω...αλλα οπως ειπα πηρα και στα κεντρικα και μου ειπαν οτι δεν οφειλουν τιποτα και με υφακι και οταν φωναξα μου λεει να παρετε εκει που το αγορασατα και θα παρω αυριο...αν και πιστευω κατα 99% οτι θα μου πουν τα ιδια....σε περιπτωση που δεν βγαλω ακρη...ποσο κανουν και που μπορω να τα βρω φθινα? ή εστω τα πισω μηπως βρω μονο αυτα πιο φθινα...ευχαριστω...!!

Φίλε, 25-30 ευρώ για γνήσια πατάκια δεν είναι πολλά (όχι ότι πρόκειται για καμια τρελή ποιότητα αλλά εντάξει έχω δει και πολύ χειρότερα).
Το θέμα είναι η γυφτιά του εμπόρου αλλά και της πεζώ γενικότερα (αφού σου είπαν αυτά απ'το τηλέφωνο).

Δεν το'ξερα να πω κι ευχαριστώ στον Κόνδωρα που μου το είχε παραδώσει με γνήσια πατάκια.
Για τα πανηγύρια οι Γάλλοι ρε γα**το, αυτά δεν γίνονται!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Απρ 2013, 16:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε το γκρι rallye της προσφορας πηρες με 10490 € ? Ποσο σου βγηκε τελικη τιμη με πιναξιδες κλπ. ? Βγαλε καμια φωτογραφια να δουμε το χρωμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Απρ 2013, 23:33:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
Φιλε το γκρι rallye της προσφορας πηρες με 10490 € ? Ποσο σου βγηκε τελικη τιμη με πιναξιδες κλπ. ? Βγαλε καμια φωτογραφια να δουμε το χρωμα.

ναι αυτο ειναι! 11100 περιπου βγηκε συνολο...
καποια στιγμη θα βαλω και φωτο!
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Απρ 2013, 23:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εντομεταξυ μια ερωτηση, οταν πηρα το αμαξι επρεπε να μου δωσουν δωρο ενα ποδηλατο? γιατι διαβασα κατι στο site για ποδηλατο...
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2013, 08:08:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουτε πατακια σου εβαλαν,ουτε το ποδηλατο που δικαιουσαι σου εδωσαν...Ελπιζω μονο να μην ξεχασαν να βαλουν λαδια Exclamation Ενταξει, δεν γινονται αυτα αλλα καλου κακου κανε εναν ελεγχο στα υγρα του αυτοκινητου και στον αερα στα λαστιχα, αν δεν εχεις κανει ηδη. Τοσο καιρο καθοταν στις αποθηκες το αυτοκινητο.
Επιστροφή στην κορυφή
DIMITRIS RALLY 207 (DIMITRIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot207rally

Ένταξη: 30 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2013, 11:07:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α καλα τοσο καλη εταιρια ειναι ολα στα εδωσε !!!!να στειλουμε κιαλλουs εκει να αγορασουν αμαξι

δεν καταλαβα????
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

Ένταξη: 30 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2013, 12:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes τα λάστιχα σου σε τι κατάσταση είναι..?Πήρε φίλος 206+ της καλοκαιρινής προσφοράς και ήταν καμμένα Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης