PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επειγοντως βοηθεια-Προβλημα με μηχανη σε 207 thp!!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vasil (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Απρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 19:04:27    Θέμα δημοσίευσης: Επειγοντως βοηθεια-Προβλημα με μηχανη σε 207 thp!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας επειγοντως! Εχω ενα peugeot 207 RC 2008 μοντελο με 50000κμ! το αυτοκινητο ξαφνικα κανει το εξης : εβαλα μπροστα και οι στροφες πανε απο 1500-900-1200-1000-700-1600-... και παει λεγοντας!
η εξατμιση την προηγουμενη μερα εκανε δυνατα σκασιματα! επισης η εξατμιση βγαζει πολυ καπνο και μυριζει βενζινη φουλ!!!! οταν εβαλα μπροστα μου εδωσε την εντυπωση οτι σαν να εχει γεμισει μεσα η μηχανη βενζινη και δεν μπορει να την καψει!!! Σας παρακαλω βοηθηστε με!!!
ΤΟ αυτοκινητ εχει προγραμμα απο εξωτερικο αλλα μεχρι στιγμης δεν μου ειχε κανει τπτ, και μεχρι χθες που το παρκαρα ολα ηταν καλα, εκτος απο τα σκασιματα που ηταν δυνατα!!! Please help!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Με εκτιμηση
Βασιλης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 19:13:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAP?

Επιστροφή στην κορυφή
vasil (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 19:24:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να τον καθαρισω?υπαρχει περιπτωση να εχει σπασει κανενα πιστονι?Δεν ξερω τι να κανω με το αυτοκινητο αυτη τι στιγμη και τα οικονομικα μου ειναι χαλια!!!
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 19:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βενζινη χαλια?????βαλε μια 100αρα και καθαρισε μαπ οπως ειπε το παιδι.δε νομιζω να ειναι θεμα κινητηρα..αλλα θεμα καυσης η ελενχου καυσης.βαλε racing,v power
Επιστροφή στην κορυφή
vasil (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 19:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αυτοκινητο καει παντα vpower racing!!!
Επιστροφή στην κορυφή
vasil (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 19:45:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πως μπορω να καταλαβω αν επαθα προβλημα στη μηχανη (πιστονι η κατι αλλο)? ξερω πως το προγραμμα ειναι πλουσιο, ανεβαζει 1.4 over με 1.1 κοφτι 6600 και fuel pump (rail pressure μου ειχε πει, οποτε δεν ξερω αν το ειπα σωστα ) ειναι ρυθμισμενο στο 130mbar απο τις 3500.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 19:56:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα πολλαπλασιαστες τοτε.και μπουζι..κατα πασα πιθανοτιτα κατι τετοιο παιζει.δε σου εβγαλε τιποτα απο σφαλματα?
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 20:00:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου'κανε τα ίδια το ταπεινό μου 206 1.4. Το έβαλα στο διαγνωστικό και ήτανε βαλβίδα ψυχρής...Θα μπορούσε να'ναι και MAP, όπως είπανε και τα παιδιά.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 20:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να δεις αν εχεις προβλημα με πιστονι,ελατηρια(που το κοβω λιγο χλωμο) πρεπει να παρεις συμπιεση στους κυλινδρους...Σε παρομοιες περιπτωσεις (ρεταρισματα και ασταθες ρελαντι με πολυ πλουσιο μιγμα) στο Subaru μου εφταιγε καποιο κολαρο του intercooler που ηταν βγαλμενο η ο MAF αν δεν ηταν κουμπωμενη η φισα του...αληθεια κανενα check engine δεν αναψε?

Επιστροφή στην κορυφή
vasil (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 20:01:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι δεν εβγαλε τπτ!!! εστω και εχει παθει κατι το μοτερ θα παθω εγκεφαλικο!
σε περιπτωση που ειναι μοτερ ξερει κανεις κοστος επισκευης η αλλαγη με μεταχειρισμενο να εχω μια ιδεα! θα βοηθουσε το αν ξερατε και περιπου εργατικα!!!

Ενα εχω να πω, χιλιααααααααααα ευχαριστω που με βοηθατε!!!!!!

Με τεραστια εκτιμιση,
Βασιλης
Επιστροφή στην κορυφή
vasil (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 20:04:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπουζι δεν νομιζω αλλαχτηκαν μαζι με λαδια πριν 1500 χλμ μπροστα μου!
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 20:11:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα τα μπουζι,και πολλαπλασιαστες.μηπως σου βαλανε τη παλια παρτιδα?μαπ επισης οπως αναφερανε και η βαλβιδα ψυχρης ναι κανει κατι τετοια τρελα.κοιτα πρωτα απο αυτα και μετα βλεπεις βρε..για μοτερ αστο δε σε συμφερει.αλλα δε νομιζω να παιζει κατι τετοιο.
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 20:11:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις παει σε κανενα συνεργειο? Μην τρελαινεσαι δεν πρεπει να ειναι μοτερ...κατι παιζει με τα ηλεκτρικα σου λογικα...ακουγεται κανενας ασυνηθιστος θορυβος οταν το βαζεις μπροστα? οργανα εχεις για να ελεγχεις τα λαδια σου? (πιεση.θερμοκρασια?)

Επιστροφή στην κορυφή
vasil (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 20:37:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανει καπως σαν τρακτερ!δεν το μετακινησα το αυτοκιντο, το αφησα στο γκαραζ!δεν εχω οργανα δυστυχως!
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 20:40:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναθυμιασεις εχει? Check engine?

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vasil (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 21:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοχείο αναθυμιασεων δεν εχει! Check engine δεν άναψε, αν και το αυτοκίνητο δεν το έβαλα μπρος πάνω απο 30 δευτερόλεπτα, γιατι φοβόμουν!
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 21:05:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγάλε τα μπουζί κ κοιτά τα αν έχει σπάσει πιστόνι θα εχεις λαδωμενο μπουζί οποτε θα καταλάβεις.. Αν είναι οκ απο εκεί κ μετα κοιτά πολλαπλασιαστές.. Αν εχεις θέμα με πολλαπλασιαστές θα δουλεύει 3κυληνδρο.

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 21:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον δουλευει τρικυλινδρο. μην το κουνας, πηγαινε το συνεργειο πιθανων να σου εκαψε πολλαπλασιαστη η να ηταν κανενα μπουζι ελλατωματικο και να βραχυκυκλωσε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Απρ 2013, 22:10:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

groupN έγραψε:
μαλλον δουλευει τρικυλινδρο. μην το κουνας, πηγαινε το συνεργειο πιθανων να σου εκαψε πολλαπλασιαστη η να ηταν κανενα μπουζι ελλατωματικο και να βραχυκυκλωσε

Ωραίος. Το'χα ξεχάσει για πολλαπλασιαστή. Γι'αυτό πιθανόν να το'χει γυρίσει σε τρικύλινδρο που είπες. Ειδικότερα αν "τρέμει" και λίγο το αμάξι και νιώθει ότι δεν έχει καθόλου δύναμη.

Απ'την άλλη όμως, αν δουλεύει οκ σε πορεία, αλλά τρελαίνεται πού και πού το ρελαντί και πετάει και καπνό από πίσω, ακούγεται κι η εξάτμιση σαν σκασίματα, μυρίζει και κάπως βενζίνη, τότε λογικά βαλβίδα ψυχρής ή map. Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα είχα κι εγώ όπως ανέφερα και τελικά ήταν η βαλβίδα. Check engine δε μου'χε ανάψει καμία φορά για αρκετό καιρό, μόνο 3-4 μέρες πριν το πάω, μου το άναψε 5-6 φορές σε εντελώς τυχαίες στιγμές και μόλις για 10" ανά φορά. Οπότε, ίσως κι ο φίλος μας αν πχ το δούλευε καιρό έτσι, να το ανάβε κάποτε.

Μου'χε βγάλει μάλιστα σφάλμα του στυλ "βλάβη στο ανοιχτό ή κλειστό κύκλωμα". Κάτι τέτοιο.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Απρ 2013, 12:26:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε σεις μην τρελενεστε
Το παιδι ειπε πως οταν εκκινησε τον κινητηρα επαιζε το ρελαντι του και εκανε σκασιματα.
Μπαμ κανει οτι εχει θεμα με την κρυα εκκινηση.Το 2ο συμπτωμα ειναι ακολουθο του πρωτου.Κατα την κρυα εκκινηση ο κινητηρας εμπλουτιζει το μιγμα για γρηγορη και ασφαλη ανοδο της θερμοκρασιας.Εξου και τα σκασιματα που ακουει Wink
Τσεκαρε και τον αισθητηρα λ για σιγουρια αν και το κοβω δυσκολο Rolling eyes

Αληθεια πηγες στο συνεργειο η φοβηθηκες να το κουνησεις?
Πανε,μην το φοβηθεις δε θα παθει τπτ Wink

Για το αν εχεις σπασει εμβολο(που δεν παιζει κατι τετοιο) τσεκαρε απο τον δεικτη λαδιου με το δακτυλο σου αν υπαρχει υποπιεση.Αν υπαρχει τοτε εισαι οκ

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης