PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καυσαέρια και μυρουδιά βενζίνης στην καμπίνα!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

Ένταξη: 07 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 21:50:22    Θέμα δημοσίευσης: Καυσαέρια και μυρουδιά βενζίνης στην καμπίνα! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπόν το αμάξι είναι άδειο πίσω και νομίζω ότι έρχεται μυρουδιά βενζίνης από το μαύρο καπάκι τις αντλίας.Η μυρουδιά δεν είναι πολύ έντονη αλλα άμα κάτσεις λίγο μέσα(κύριος στο πίσω μέρος) θα την πιάσεις στον αέρα.Προς το παρόν έχω βάλει λίγη ταινία γύρο γύρο από τα μαύρα καπάκια του reservoir και νομίζω ότι κάνουν δουλειά.
επίσης το αμάξι οτaν δουλεύει ρελαντί σταματημένο φέρνει μέσα μυροδιά από καυσαέρια... έψαξα λίγο και βρήκα στο portpagaz πίσω δεξιά έναν αεραγωγό και εκεί έχει μια τρυπα που μοιάζει να έχει ένα λαστιχένιο κλαπέτο μόνιμα ανοιχτή... κiριος την μυρουδιά του καυσαερίου την παρατηρώ στο κάθισμα του οδηγού(είδα τον αντίστοιχο αεραγωγό πίσω από το κάθισμα του οδηγού και ήταν ταπωμένος).
υπάρχει περίπτωση να μπαίνει καυσαέριο από αυτόν τον αεραγωγό μιας και είναι από την αντίθετη μεριά τις εξατμίσεις?αν ναι τι μπορώ να κάνω?μπορώ να κλείσω την τρυπα με κάτι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 09:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα δεν είναι να βρεις τρόπο να εγκλωβίσεις τη μυρωδιά έξω απ'τη καμπίνα αλλά να βρεις από πού έχεις διαρροή.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 14:12:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν το πάω να δουν αν χάνι η εξάτμιση θέλω να σιγουρευτώ αν αυτή η τρυπα στον αεραγωγό πρέπει να είναι συνεχεια ανοιχτή η έχει χαλάσει γιατί παρατηρώ ότι τα καυσαέρια έρχονται από πίσω.
μπήκα στο public.servicebox.peugeot.com και έψαξα. το συγκεκριμένο αντικείμενο το λέει air puller αλλα δεν αναφέρει κάτι παραπάνω για αυτό
Επιστροφή στην κορυφή
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 19:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δοκίμασα να βάλω ένα πανάκι και να κλείσω την τρυπα(στον αεραγωγό πίσω δεξιά) και με κλειστά παράθυρα το αμάξι στο ρελαντί δεν μυρίζει τίποτα μέσα πλέον
Επιστροφή στην κορυφή
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 20:10:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ριξε μια ματια στο λαστιχο της πορτας του πορτ μπαγκαζ....μηπως δεν σφραγιζει καλα (ειχα αυτο το προβλημα πιο παλια),και στην πορεια,ειδικα οταν ειναι και κρυος ο κινητηρας,οπως στροβιλιζονται τα καυσαερια,μπαινουν μεσα και εχεις αυτη τη μυρωδια...... οι αεραγωγοι διπλα απο τα πισω φαναρια(μεσα στους πισω θολους,αν εννοεις αυτους) λειτουργουν την ωρα που ειναι ολα τα τζαμια του αμαξιου κλειστα,και κλεινεις οποια πορτα εχεις ανοιχτη,ωστε να φευγει ο αερας που εγκλωβιζεται μεσα στ`αμαξι,και να κλεινει πιο ευκολα η εκαστοτε πορτα (ισως κανω λαθος γι `αυτο,αλλα το εχω παρατηρησει στο δικο μου)

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 20:16:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μυρωδιά ΒΕΝΖΙΝΗΣ 'η καυσαερίου σου ρχεται μέσα?

Αν καυσαερίου άλλαξε τίτλο τόπικ.

Αν βενζίνης, έχεις διαρροή αλλά κάνεις του κεφαλιού σου.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 20:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και τα 2.βάζοντας ταινία στα μαύρα καπάκια τις αντλίας και του φλοτέρ σταμάτησε αυτή η λίγη μυρωδιά τις βενζίνης που δεν νομίζω να είναι διαρροή πιθανόν κάποιa τσιμούχα να μην κάνει καλή στεγανοποίηση και να αφήνει λίγες αναθυμιάσεις. Τώρα για τα καυσαέρια κλείνοντας τον δεξί αεραγωγό πίσω σταμάτησε να μπαίνει και η μπόχα από την εξάτμιση

θα αλλαχτούν αυτά σύντομα πάντως
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Απρ 2013, 11:10:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως έχεις έξω τις αναθυμιάσεις του μοτέρ;

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Απρ 2013, 14:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγαλε το καπακι της αντλιας και αλλαξε το λαστιχακι που εχει μεσα.. Λογικα αυτο ευθυνεται για την οσμη βενζινης στην καμπινα..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2013, 20:36:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είχε σπάσει η πράσινη τάπα στο ντεπόζιτο που μεταφέρει τις αναθυμιάσεις στην purge valve τα καταργήσαμε όλα αυτά και φτιάξαμε την τάπα και όλα μια χαρά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης