PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207-φλάντζα κεφαλής
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Απρ 2013, 14:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
εμενα στη τοταλ λεει 5,8λιτρα.στο σιτε της μοτουλ 6 λιτρα.οποτε εκει ειμαστε Very happy
Glacelf Auto Supra
αυτο μου βγαζει εμενα η τοταλ.αλλα λεει να διαλυθει στο νερο(απιονισμενο)ποσοστο διαλυσης?

Υπάρχουν 2 glacelf απ'ότι μου είπαν στο μαγαζί.
Το μπλε που δεν παίρνει διάλυση και το κόκκινο (το οποιο φέρει και την πιστοποίηση g12+ γι'αυτό και το προτίμησα) που παίρνει.

Η διάλυση σύμφων με όσα γράφει το μπουκάλι στο πίσω μέρος είναι:
33% (αντιψυκτικό) -20 βαθμοί κελσίου
40% -26
50% -37

Για σιγουριά θα τα βάλω 1:1.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Απρ 2013, 15:01:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

g12+ λενε οτι ειναι καλυτερο.και καλα εκανες και το πηρες.ποτε δε πρεπει να ξεπερνας το 70% στο υγρο.το καλυτερο ειναι 1-1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2013, 13:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To αμάξι μπήκε σήμερα συνεργείο.

Θα αλλαχτούν όλα όσα ανέφερα σε προηγούμενο ποστ, συν αντλία νερού, θερμοστάτης και βίδες.

Το ψυγείο δεν έχει πάρει λάδια, ούτε ο κινητήρας νερό κι αυτό είναι το πιο θετικό.
Το πλάνισμα θα είναι μικρό (μισό με 1 χιλιοστό) και γενικά ο μάστορας με διαβεβαίωσε ότι το αμάξι θα αντέξει τουλάχιστον μια 5ετία χωρίς να δημιουργηθεί πάλι θέμα με τη φλάτζα.
Επίσης μου είπε ότι οι TU (παρότι δεν τους έχει σε ιδιαίτερη υπόληψη με εξαίρεση τα 1600αρια με μεταλλικές φλάτζες) εκτός από φλάτζες δεν έχουν κανένα θέμα και μου'δειξε κι ένα 106 που είχε για επισκευή με 260.000χλμ.

Γενικά με καθησύχασε αρκετά και πάνω απ'όλα θα γίνει σωστή δουλειά με τα πάντα γνήσια και καινούρια.
Πέμπτη θα'χω το αμάξι κατα πάσα πιθανότητα, οπότε θα γράψω κι εντυπώσεις (αν και με τον καιρό θα φανεί αν ξεμπέρδεψα ή όχι).
Άντε να δούμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Απρ 2013, 15:17:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να και η φλάτζα.
Η διαρροή γινόταν από εκεί που έχω κυκλώσει, όπως συμβαίνει συνήθως στους TU απ'ότι μου'πε ο μάστορας.

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Απρ 2013, 14:09:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα παρέλαβα το αμάξι.

Πρώτες εντυπώσεις, καμια διαφορά με πριν.
Ούτε κανας περίεργος θόρυβος ούτε τίποτα.
Έχω την εντύπωση ότι μετά τις 3000 στροφές δίνει λίγο καλύτερα, αλλά σχεδόν σίγουρα είναι ιδέα μου.

Πιστεύω (ή καλύτερα ελπίζω) πως με όλα τα περιφερειακά που αλλάχτηκαν (αντλία νερού, θερμοστάτης) μαζί με το καθάρισμα του ψυγείου αλλά και την απο'δω και πέρα τακτική αλλαγή αντιψυκτικού (το πολύ ανα 3ετία) να μην ξαναυπάρξει θέμα.
Οψόμεθα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης