PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 rallye vs civic type r
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2012, 08:12:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tammy έγραψε:
τρελιαρη χθες ησουν ψαχνα?

Όχι ρε,κ εδώ γύρω κυκλοφορώ με τη μηχανή.θα κοιτάς πινακίδα με πολλά 4αρια. αν είσαι χαλκιδα σήμερα το βράδυ,βαρα τηλ.θα εχει χαβαλέ Laughing

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2012, 10:05:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzive έγραψε:
alemao έγραψε:
- 3ο ψαξε να δεις τι παιζει με καταναλωση...
με 130km/h Εθνική κάτω απο 11lt/100km δεν πέφτει με τίποτα...
Εχει μεγαλη καταναλωση αν ειναι οπως τα λες...Αν κ φοραει 6αρι αλλα κοντο σχετικα πρεπει να ειναι...Ποσα κιλα ειναι γνωριζει καποιος?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2012, 18:12:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλος μου που το εχει,με εισαγωγη κ εξατμηση,λεει οτι δε καιει πολυ,δλδ κανει 180κμ με λιγοτερα απο 20 ευρω ανετα(βαλε με 1.70 τη βενζινη),κ ταξιδευει με 130-140κμ.βεβαια δεν ειναι κ καφτης,αλλα κ γω με το 207,πηγα γυρισα γαλαξιδι απο επαρχειακο δρομο,450κμ περιπου με 40 ευρω 100αρα,δλδ γυρω στα 25 λιτρα.αλλα οπως ειπα,επαρχειακο δρομο,ατουρμπιστος κ μαξ 110κμ,οποτε εχει να κανει κ με τον τροπο οδηγησης Wink

Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάρ 2013, 21:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα k επειδη την φοβαμαι λιγο την δουλεια της μετατροπης...Ποια η γνωμη σας για Leon Cupra 2004-05 μοντελο το 1.8 20vt...Τι προβληματα βγαζει συνηθως?...Ποιες διαφορες εχει με το FR Leon σε μοτερ μεταδοση στησιμο...Οποιαδηποτε αποψη πληροφορια καλοδεχουμενη Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 106PYRGOS στις Παρ 16 Αύγ 2013, 14:57:50, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 19:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το leon κουπρα εχει σιγουρα πιο γερα σωθηκα,δλδ τα πιστονια του ειναι σαν αυτα που φοραει το S3 ενω του ιμπιζα κουπρα ειναι τα ιδιαμε του λεον FR Wink
μεταδοση ειναι τα ιδια κουπρα κ FR(για λεον παντα),κ ειναι πιο γερα απο του ιμπιζα γιατι εχουν πιο μεγαλο πλατο(η βολαν,δε θυμαμαι ακριβως),οποτε κ αντεχουν,σε μαμα μορφη,περισσοτερο στη βελτιωση Wink

Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 19:18:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια οποτε εχει μια διαφορα στο μοτερ για leon μιλαω παντα δεν θελω ibiza...225ps βγαζουν κ τα δυο η το fr λιγοτερα?...Προβληματα που βγαζουν, εγω ξερω σιγουρα για πολλαπλασιαστες ολα αυτα τα μοτερ τωρα κατι αλλο δεν ξερω...Το καλο ειναι οτι μπορω να βαλω το συστημα υγραεριου απο το δικο μου στο cupra γιατι δεν ειναι αμεσου ψεκασμου ο 20vt.

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 20:26:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
το leon κουπρα εχει σιγουρα πιο γερα σωθηκα,δλδ τα πιστονια του ειναι σαν αυτα που φοραει το S3 ενω του ιμπιζα κουπρα ειναι τα ιδιαμε του λεον FR Wink
μεταδοση ειναι τα ιδια κουπρα κ FR(για λεον παντα),κ ειναι πιο γερα απο του ιμπιζα γιατι εχουν πιο μεγαλο πλατο(η βολαν,δε θυμαμαι ακριβως),οποτε κ αντεχουν,σε μαμα μορφη,περισσοτερο στη βελτιωση Wink

Με τη διαφορα πως για να παει το leon στην ευθεια οπως παει ibiza 20vt , θελει πανω απο 350 αλογα και τα απαραιτητα ευρω... Wink
Ασε που και για στροφιλικι το ibiza ειναι πιο διασκεδαστικο μιας και το αλλο ειναι λιμουζινα... Laughing

Παρε ενα ibiza fr (που ειναι τσαμπα) , καν'το απο αναρτηση cupra και φπε και εισαι αρχοντας απο τους λιγους.
Like a boss Laughing Laughing Laughing

Και φαε τα εξτρα ευρω για τα 2000 κυβικα σε σουβλακια , βενζινες , λαστιχα. ή πισω τακακια Laughing Laughing Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 20:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 20:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την καλυτερη δουλεια την εκανε ο Τακης... , εγω αυτο ξερω.

Πισωκουνα και ασε τους αλλους να μιλανε για ποιος την εχει μεγαλυτερη.

Μαμα ταπερ δεν θα σου πει τιποτα.
Για να φουντωσεις θελει σωληνα και τελικο , να κανει σαν F1 , αλλα μετα δεν θα μπορεις να πας ουτε στο περιπτερο... .

Ο 20vtαίος ειναι αλλιως , αλλα εκει που ειναι η βενζινη πλεον... , κλαφτα Χαραλαμπε.
Θα θες 50ρικο για να πας στο παραπανω περιπτερο. Rotfl

Τωρα μεταξυ 20vt και ταπερ... , δεν ξερω , ειναι κατι σαν και αυτο:

Κοινως... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 20:47:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KΛΑΙ-Ω ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................................!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ρε βλαμμένε εσύ.... Γιατί το κόβεις το παιδί.........? Αφού κι εσύ γουστάρεις τον HONDέο εκδικητή, τι μας τα ζαλίζεις με τον βρωμοCUPRαίο σου........?

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 20:54:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω την πισινα και τα μωρα που ειναι στην απεναντι πλευρα πισω απ τον φωτογραφο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 21:03:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
εγω την πισινα και τα μωρα που ειναι στην απεναντι πλευρα πισω απ τον φωτογραφο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ελα , σε βρηκα κ σενα!!!

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 21:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμ ειδες που ξερω εγω τι λέω... Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 21:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ Μάνθο να σε πάνω αριστερά με το καπέλο και τα γυαλια............!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 21:10:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσπαθω σιγα-σιγα να φτασω το μωρο με το ριγε εμπρος να της πω για τον Πάνο τον φίλο μου... Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 22:18:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε ενα τοπικ με τοσο ωραιο τιτλο γιατι μπλεξατε τα 20ντ ? Laughing
σα να μπλεκουμε τα φυσικα (ταπερ) με τα σιλικονατα απο αλμπανη γιατρο (20ντ) Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάρ 2013, 13:24:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχετε φαση Very happy...Τα φυσικα ειναι καλυτερα αρκει να μην ειναι μικρα σαν λεμονια Smile ,τα σιλικονατα ομως μπορεις να τα φουσκωσεις (bar) οσο θες Wink ...Σιγουρα δεν εχουν σχεση τα 2 αμαξια μεταξυ τους αλλη κατηγορια, αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα 100% ποιο θα παρω οοοταν πουλησω το δικο μου...Στο θεμα του καυσιμου οποιο κ να παρω θα βαλω υγραεριο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης