PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιθεώρηση μεταχειρισμένου 106 προς αγορά
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2011, 21:05:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Γιωργο,ειναι σαμιωτικο το αυτοκινητο;

Ναι, από τα μέρη σου και αυτό, φαντάζομαι θα το ξέρεις. Γιώργος το έχει, θα το δω πιθανότατα από βδομάδα, μπλε χρώμα...

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2011, 22:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alfasud έγραψε:
geo106xs έγραψε:
Γιωργο,ειναι σαμιωτικο το αυτοκινητο;

Ναι, από τα μέρη σου και αυτό, φαντάζομαι θα το ξέρεις. Γιώργος το έχει, θα το δω πιθανότατα από βδομάδα, μπλε χρώμα...

Α! Το πουλαει τελικα; Αυτο ειναι τριφυσο,ειναι σε πολυ καλη κατασταση απ'οσο γνωριζω...πωλειται και αλλο ενα απ'οσο ξερω,παλι μπλε,καθαρη καροτσα αλλα το μοτερ ειναι κοφα! Η τιμη του ειναι γυρω στα 1000 γιουρια Wink Αν θες πληροφοριες στειλε μου π.μ να σου πω Cool

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Atmovat (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6T

Ένταξη: 30 Δεκ 2009
Τόπος: Στοκχόλμη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2012, 16:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,πείτε μου μια γνώμη αν θέλετε...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2263088/
[/url]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2631011/[url]
[/url]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2533951/[url]
[/url]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1591678/[url]
[/url]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2777720/[url]

Ευχαριστώ[/url]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2012, 16:59:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Atmovat έγραψε:
Καλησπέρα,πείτε μου μια γνώμη αν θέλετε...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2263088/
[/url]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2631011/[url]
[/url]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2533951/[url]
[/url]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1591678/[url]
[/url]http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2777720/[url]

Ευχαριστώ[/url]

Αρχικα δες αυτο: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=25700
Η τιμη του ειναι τσαμπα Exclamation και φαινεται πολυ προσεγμενο Wink Εγω θα το αγοραζα χθες αν μου περισευαν.. Sad

-Τωρα,οσον αφορα στο πρωτο,τα χιλιομετρα που λεει,μαλλον ειναι ανεκδοτο αφου 54.000χλμ και μοκετα-πεταλια λιωμενα δε στεκει καθολου,αν συγκρινω με το δικο μου που εχει καβατζαρει τα 115.000χλμ και ειναι σα καινουρια Confused
-Το δευτερο κατι λεει,αλλα αν δεις απο κοντα...
-Το τριτο μ'αρεσει και δειχνει προσεγμενο...
-Και το τεταρτο,νομιζω-αν κρινω απο τη μετωπη-οτι εχει φαει καποια "ψιλη" μπροστα,θελει τσεκαρισμα,αλλα κατα τα αλλα φαινεται "τιμιο",με ιδιοκτητη που δε παρα ασχολουταν(βλεπε βρωμικο μηχανοστασιο)

Σαφως περιμενε να ακουσεις και καμια αλλη γνωμη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2012, 17:15:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το τελευταιο φαινεται καλυτερο, πιο τιμιο οπως ειπε ο Γιωργος που ειναι και απο ιδιωτη. τα αλλα απο μαντρες εχουν σιγουρα γυρισμενα χλμ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Atmovat (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2012, 18:19:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση παιδιά.

Για αυτό που προτείνεις Γιώργο ωραίο φαίνεται αλλά έχει και 170.000χλμ.
Αυτό με τα 54.000 είναι όντως λίγα,αλλά ξέρω άτομο με opel astra 99' με 55.000,αυτό πάντως με τα πεντάλια μου ξέφυγε.

Υπάρχει άλλος τρόπος να ψιλιαστούμε μαιμουδιές στο κοντερ;
πχ ξεφλουδισμένο τιμόνι από την χρήση κλπ
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Νοέ 2012, 12:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή το ίδιο θεμα το έψαχνα για ένα χρόνο περίπου, η πραγματικότητα είναι οτι οι πιθανότητες να είναι μια καρότσα σωστή και αχτύπητη είναι δυστυχώς ελάχιστες. Ειδικά στο 106 που το σασί του είναι ολίγον... τσίγκος, με το παραμικρό τα ράμφη κοιτάνε εδώ κι εκεί και αντίο... γεωμετρίες.

Για το μοτέρ, κάθε νεος αγοραστής θεωρώ οτι defacto πρέπει να προσθέσει στον... προυπολογισμό εκ των προτέρων και ένα καλό rebuild ( καλύτερα νέο μπλοκ TUJP4) μετα από προσεκτικό ελεγχο. Στα 150000 - 200000 τουλάχιστον χιλιόμετρα που κατ έλαχιστον έχουν τα αυτοκίνητα τόσων χρόνων, ακόμη και με συνετή χρήση ( πράγμα εντελώς απίθανο, αφού έχουν αλλάξει πολλα χέρια κυριως σιδεροφάγων πιτσιρικάδων και μη Very happy ), το μαμα μπλοκ θα έχει κάτι οβαλ ναα μετα συγχωρήσεως Shocked .

Το κιβωτιο ελέγχεται ευκολότερα, και το rebuild είναι φθηνότερο αλλά υπολογίσιμο.

Αναρτησεις/φρένα κλπ , καλό θα είναι να είναι καινουρια, αλλα και αν δεν είναι υπάρχουν πολλές λύσεις και φθηνές...

Για μένα το κυριότερο είναι το καρότσι ( και το δυσκολότερο να το βρεις αχτύπητο)...

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Νοέ 2012, 16:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτο με τα 54000 χλμ να το παρει ο μαντρας και να το βαλει εκει που ξερει.
φιλε atmovat σου προτεινω να διαβασεις ολο το τοπικ, εχουμε γραψει λεπτομερως τι πρεπει να κοιταξει κανεις σε ενα μεταχειρισμενο 106.
Οσο για τα χλμ, εχοντας αλλαξει πανω απο 10 μεταχειρισμενα αυτοκινητα μπορω να σου πω οτι το τελευταιο πραγμα που κοιταζα ηταν τα χλμ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Atmovat (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Νοέ 2012, 17:16:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ παιδία,ξέρω ένα 106 με 55.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα (ο τύπος ήταν ναυτικός),που ακούω ότι είναι ατρακάριστο (το συνεργείο που το πήγαινε είναι φίλοι καλοί) αλλά ζητάει 4.500Ε.

Ίσως συμφέρει αλλά δεν ξέρω αν θέλω να δώσω 4.500 για έναν αυτοκίνητο 10+ χρονών.
Επιστροφή στην κορυφή
nsne (ioannis)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106gti

Ένταξη: 03 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Νοέ 2012, 00:48:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη παιδια με νορμαλ χρηση βγαζει προβληματα ενα 16v?

no pain-no gain
Επιστροφή στην κορυφή
SpyrosA (Σπύρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάρ 2013, 12:23:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα. Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μου πείτε αν το 106 έβγαινε με όλο το bodykit του rallye από το εργοστάσιο χωρίς να είναι η έκδοση quicksilver ή το 1,6.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάρ 2013, 18:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SpyrosA έγραψε:
Καλημέρα. Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μου πείτε αν το 106 έβγαινε με όλο το bodykit του rallye από το εργοστάσιο χωρίς να είναι η έκδοση quicksilver ή το 1,6.

Κατ'αρχην,καθοτι νεο μελος,περνα απο εδω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=59

Η εκδοση του 106 που λες,ειναι το XS,ιδιο με τα rallye μεσα εξω και στην Ελλαδα εβγαινε μονο 1400 κυβικα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
SpyrosA (Σπύρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάρ 2013, 13:57:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. θα ήθελα να κάνω άλλη μία ερώτηση. το xs έβγαινε από το εργοστάσιο με ηλιοροφή ?
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάρ 2013, 14:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Atmovat έγραψε:
Ευχαριστώ παιδία,ξέρω ένα 106 με 55.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα (ο τύπος ήταν ναυτικός),που ακούω ότι είναι ατρακάριστο (το συνεργείο που το πήγαινε είναι φίλοι καλοί) αλλά ζητάει 4.500Ε.

Ίσως συμφέρει αλλά δεν ξέρω αν θέλω να δώσω 4.500 για έναν αυτοκίνητο 10+ χρονών.

Φιλε αν το ξερεις το αυτοκινητο (οσο γινεται δηλαδη) , παρ'το.
Με 4.500 κ κατι ψιλα καθαριζεις.
Αλλιως υπαρχει μεγαλος κινδυνος να δωσεις 3.000πχ κ να σου παει αλλα 5.000 στο πολυ κοντινο μελλον... Rolling eyes

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάρ 2013, 17:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SpyrosA έγραψε:
ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. θα ήθελα να κάνω άλλη μία ερώτηση. το xs έβγαινε από το εργοστάσιο με ηλιοροφή ?

Εβγαινε και με ηλιοροφη(ο καημος μου) αλλα και με A/C Wink

Επιστροφή στην κορυφή
SpyrosA (Σπύρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Μάρ 2013, 22:20:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ φίλε για τις γρήγορες απαντήσεις. σήμερα έγινε η αγορά του αυτοκινήτου
Επιστροφή στην κορυφή
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάρ 2013, 01:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SpyrosA έγραψε:
ευχαριστώ φίλε για τις γρήγορες απαντήσεις. σήμερα έγινε η αγορά του αυτοκινήτου

καλοριζικο φίλε.... να το χαρείς... καλοριζικο

Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάρ 2013, 16:20:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SpyrosA έγραψε:

Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε! Smile Πες μας πιο αγορασες να μας φυγει η περιεργεια Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SpyrosA (Σπύρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάρ 2013, 23:11:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ να 'στε καλά. τελικά πήρα 106 xs μοντέλο 2000 με ηλιοροφή και A/C (το A/C δεν είναι εργοστασιακό). προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. μία αλλαγή που θέλω να κάνω άμεσα είναι να βγάλω τους καθρέφτες και να βρω να βάλω εργοστασιακούς. και θέλω να βάλω ένα όργανο θερμοκρασίας διότι αυτή η έκδοση δεν έχει. αν έχετε κάτι να μου προτείνετε πες τε μου
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάρ 2013, 17:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SpyrosA έγραψε:
ευχαριστώ να 'στε καλά. τελικά πήρα 106 xs μοντέλο 2000 με ηλιοροφή και A/C (το A/C δεν είναι εργοστασιακό). προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. μία αλλαγή που θέλω να κάνω άμεσα είναι να βγάλω τους καθρέφτες και να βρω να βάλω εργοστασιακούς. και θέλω να βάλω ένα όργανο θερμοκρασίας διότι αυτή η έκδοση δεν έχει. αν έχετε κάτι να μου προτείνετε πες τε μου

Ωραιος! Thumb Left Αντε να αυξανονται τα xs! Για το οργανο της θερμοκρασιας ψαξε λιγο(ειμαστε σε λαθος τοπικ),καπου εχει αναφερθει νομιζω... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης