PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Service 30000χλμ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: ¶λφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 17:05:57    Θέμα δημοσίευσης: Service 30000χλμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες το μεσημεράκι έκανα το service των 30000χλμ.
Φυσικά ούτε λόγος για εξουσιοδοτημένο ή αντιπροσωπεία...
Πρώτο βήμα... αλλαγή φίλτρου βενζίνης... εκεί να δείτε γέλιο!! Mad
Ο άνθρωπος προσπαθούσε να βγάλει το φίλτρο και δεν έβγαινε!!!!
Έφαγε 20 λεπτά για να βγάλει το φίλτρο που είναι υπόθεση 2 λεπτών!!! Ο λόγος;;
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ της Peugeot στην αντιπροσωπεία που είχα πάει για τα 20000χλμ δεν το είχαν αλλάξει και είχε πιάσει μάκα!!! Mad Mad Mad Και ξέρετε κάθε πότε θέλει αλλαγή;;
Κάθε 10.000χλμ! Anyway... Αφού κατάφερε και το έβγαλε ήρθε το δεύτερο σοκ! Απο το φίλτρο βγαίνανε οτι μπορούσες να φανταστείς...(όχι,δεινόσαυρος δεν βγήκε! Laughing ) σκουπιδάκια,μαυρίλες και και και...
Πάμε παρακάτω... Αλλαγή στα λάδια... Όταν είδα τα λάδια έπαθα ψυχοπλάκωμα! Κατράμι!! Περισσότερα στο άλλο topic που έχω κάνει και ανάλυση... Το φίλτρο λαδιού;; Αφήστε το καλύτερα...
Ακόμα αλλάχθηκαν μπουζί και φίλτρο αέρα...
Η εργασία ήταν δωρεάν Smile ,γιατί έτσι είπε το φιλαράκι που γνώρισα,στο πατέρα του.Φαντάζομαι την επόμενη φορά που θα πάω όμως πως δεν θα μου πάρει πολλά.
Απο τιμές έχουμε και λέμε...
Λάδια ημι-συνθετικά ELF Competition ST 10W40 4lt x 9Ε = 36 Ευρώ
Φίλτρο αέρα = 6 Ευρώ
Φίλτρο λαδιού = 7 Ευρώ
Φίλτρο βενζίνης Bosch = 12.50 Ευρώ
4 Μπουζί Champion = 13 Ευρώ
Κόστος ανταλλακτικών;; 74.50 Ευρώ! Που στα 20.000χλμ στην αντιπροσωπία έσκασα άκουσον άκουσον 154 Ευρώ και δεν κάνανε και καμία σοβαρή δουλειά... Mad
Δυστυχώς διαπιστώθηκε πως έχουν φαγωθεί λίγο οι δίσκοι μου και πως δεν έχω αμορτισέρ(χάνουν λάδια)... Sad Confused Embarassed
Επόμενο βήμα κατα τα Χριστούγεννα που αναμένεται αλλαγή αμορτισέρ-ελατήρια,δίσκων-τακάκια... Δηλαδή λεφτά νά έχουμε να δίνουμε... Sad
Α ρε Peugeot...
Συμπεράσματα...
1.Αλλαγή φίλτρου βενζίνης κάθε 10000χλμ!
2.Αλλαγή λαδιών και φίλτρου(εννοείται) κάθε 7.500χλμ
3.Φυσικά και μπορώ να πλένω τη μηχανή αρκεί να παίρνονται οι κατάλληλες προφυλάξεις και να είναι καθαρός ο πέζαρος
και τελευταίο και κυριότερο 4.ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ!!!!
Κυριε Γιάννη σε ευχαριστώ!!
Περιττό να σας πώ πως ο άνθρωπος με κέρδισε με τη συμπεριφορά του και ότι τον ρώταγα πολύ ευχαρίστως μου απάνταγε!
υ.γ:όποιος ενδιαφέρεται για κινητήρα ας μου στείλει ένα πμ να του πώ λεπτομέρειες... Very happy Wink
σόρυ για το μεγάλο post Embarassed

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2003, 22:19:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: Service 30000χλμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Δυστυχώς διαπιστώθηκε πως έχουν φαγωθεί λίγο οι δίσκοι μου και πως δεν έχω αμορτισέρ(χάνουν λάδια)... Sad Confused Embarassed
Επόμενο βήμα κατα τα Χριστούγεννα που αναμένεται αλλαγή αμορτισέρ-ελατήρια,δίσκων-τακάκια... Δηλαδή λεφτά νά έχουμε να δίνουμε... Sad

Βασικά αν τα αμορτισέρ χάνουν λίγο λάδι (εννοώ λίγο) δεν πειράζει.
Και τα δικά μου χάνουν λίγο αλλά η μικροδιαρροή αυτή φαίνεται μόνο όταν το αυτοκίνητο σηκωθεί στον αέρα από τον βατήρα και οι τροχοί, από το βάρος τους, κρεμαστούν από την ανάρτηση.
Έτσι τα αμορτισέρ (και η ανάρτηση) εκτείνονται λίγο (για να εξισορροπίσουν το βάρος των τροχών που βρίσκονται στον αέρα) και δείχνουν σαν να "δακρύζουν" ελαφρώς...
Αυτό νομίζω είναι φυσιολογικό...

Πάντως, αν όντως υπάρχει βλάβη, θα διαπιστώσεις στο άμεσο μέλλον μια απότομη επιδείνωση στην λειτουργία της ανάρτησης. Τότε μόνο θα μπορείς να πεις με σιγουρία πως τα αμορτισέρ χρειάζονται αντικατάσταση...

Για τον λόγο αυτό, πριν κάνεις οτιδήποτε, περίμενε... Wink

Να ξέρεις πως η διάρκεια ζωής των δίσκων των φρένων εξαρτάται άμεσα από την περιοδική αντικατάσταση των τακακίων...Ίσως (εικασίες κάνω τώρα) έπρεπε να αλλάξεις πιο νωρίς τα τακάκια σου...Πάντως οι (συμβατικοί) δίσκοι των φρένων έχουν πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής απ' ότι αυτή του αυτοκινήτου...
Τέλος, ίσως (πάλι εικάζω) ο μηχανικός σου να ήταν πολύ αυστηρός στην διάγνωσή του...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 12:19:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Δημήτρη τα αμορτισέρ ήδη απο το service των 20.000χλμ είχε διαπιστωθεί πως χάνουν λάδια Rolling eyesSadConfused
Είναι καθαρά δικιά μου βλακεία που δεν τα κοίταξα και το αμέλησα... Rolling eyes
Όσον αφορά τα τακάκια τα άλλαξα στα 20.000χλμ(και αυτά στο service που είχα κάνει).
Να σημειώσω πως δεν κάνω απότομα φρεναρίσματα ούτε σταματάω την τελευταία στιγμή... Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 12:38:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Φίλε Δημήτρη τα αμορτισέρ ήδη απο το service των 20.000χλμ είχε διαπιστωθεί πως χάνουν λάδια Rolling eyesSadConfused
Είναι καθαρά δικιά μου βλακεία που δεν τα κοίταξα και το αμέλησα... Rolling eyes
Όσον αφορά τα τακάκια τα άλλαξα στα 20.000χλμ(και αυτά στο service που είχα κάνει).
Να σημειώσω πως δεν κάνω απότομα φρεναρίσματα ούτε σταματάω την τελευταία στιγμή... Rolling eyes

Ok πάω πάσο... Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 12:42:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό...

2 ώρες μας πήρε η εξέταση. Αν και τους έσπασα τα νεύρα όλη την ώρα κάτω από τη ράμπα, κουβέντα δεν είπαν (σου λέει χαζό είναι το παιδάκι...) και την επόμενη φορά μου υποσχέθηκαν ότι θα βάλω κι εγώ "δάχτυλο" στο CC! Γιούπι! άρχισα να τ' αγαπώ αυτά τα παιδιά στην αντιπροσωπεία της peugeot ...

Η λυπητερή:

Φίλτρο Λαδιού: 6,42
Φίλτρο Αέρος: 7,66
Φιλτρο A/C: 9,64
Φίλτρο βενζίνης: 8,42
Μπουζί: 4 x 6,00
Shell Helix Ultra 5W-40: 45,21
Εργατικά: 23,10
ΣΥΝΟΛΑΚΙ με την Φα.Π.Α.: 146,87

Επιτέλους άλλαξα και τα λάστιχά μου (τα πίσω μπρός)
Ωραία αίσθηση...!!! περπατάς, δεν πετάς...
Συνήλθε λίγο το εργαλείο, αρπάζει και στις χαμηλές (άντε να σχολάσω να το σκίσω) Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 13:40:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:

...

....

Δεν μου λες... δεν διαβάζεις τις ενότητες για τα λάδια καθόλου? ε? καθόλου? Για πέρνα του χρόνου το Σεπτέμβρη να ξαναδώσεις το μάθημα "διαβάζω και μαθαίνω για το best off Value/Money λάδι"...

Μην μου πεις τώρα οτι σου την ξαναλέω... έτσι?

Φιλάκια...

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 13:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
lia206cc έγραψε:

...

....

Δεν μου λες... δεν διαβάζεις τις ενότητες για τα λάδια καθόλου? ε? καθόλου? Για πέρνα του χρόνου το Σεπτέμβρη να ξαναδώσεις το μάθημα "διαβάζω και μαθαίνω για το best off Value/Money λάδι"...

Μην μου πεις τώρα οτι σου την ξαναλέω... έτσι?

Φιλάκια...

όσι και βεν το βιαβασα... αλλά είμαι λίζακι τεμπελούκα, κι εζω πάνω ζεν μπολώ να βλώ ότι σέλω... όταν φα μεγαλώσω και φα πηζαίνω στη Φεσαλλονίκη φα βάζω λάβια φτηνά και καλά, στο συνελγείο που πηζαίνει και ο φείος Πανοβούκας, κι άμα φα μας κολοϊζεύουν φα φωναζουμε και το φείο Μίλτο να τους βέλνει...
Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 13:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδες... άμα κάνεις πολύ παρέα με την κόρη μου μπεμπε - δίζεις...!!!!

Laughing Laughing Laughing

Πάντως, ένα τηλεφωνάκι στους βόρειους και πιστεύω θα σε βγάζαν ασπροπρόσωπη....

(κλείσε το forum τώρα... έρχεται το αφεντικό!!!!)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 13:57:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:

Μου-Λαρίτσα μου, μιας και ήσουν από κάτω όλη την ώρα, το φίλτρο βενζίνης σου που βρίσκεται; E; ΛΕΓΕ !!!!!! (Αλλιώς τον Σεπτέμβριο, όπως λέει και ο κρασοπαντογνώστης......)

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 14:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
lia206cc έγραψε:

Μου-Λαρίτσα μου, μιας και ήσουν από κάτω όλη την ώρα, το φίλτρο βενζίνης σου που βρίσκεται; E; ΛΕΓΕ !!!!!! (Αλλιώς τον Σεπτέμβριο, όπως λέει και ο κρασοπαντογνώστης......)

Ακόμα μυρίζει η ζακετούλα μου βενζίνη... τα σωληνάκια μόνη μου τα έβγαλα Ανδριανέ μου, αλλά το φίλτρο δεν μπόρεσα να το ξεκολλήσω... (το χάλι του το μαύρο είχε) έσπασα & ένα νύχι και την ψώνισα... Laughing Laughing Laughing τώρα πρέπει να σου πώ και το σημείο; Evil
Κάτω πίσω δεξιά ρε! Πάλι καλά που δεν ρώτησες που είναι η τάπα της βενζίνης! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 14:09:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Ακόμα μυρίζει η ζακετούλα μου βενζίνη... τα σωληνάκια μόνη μου τα έβγαλα Ανδριανέ μου, αλλά το φίλτρο δεν μπόρεσα να το ξεκολλήσω... (το χάλι του το μαύρο είχε) έσπασα & ένα νύχι και την ψώνισα... Laughing Laughing Laughing τώρα πρέπει να σου πώ και το σημείο; Evil
Κάτω πίσω δεξιά ρε! Πάλι καλά που δεν ρώτησες που είναι η τάπα της βενζίνης! Laughing Laughing Laughing

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά φίλτρο βενζίνης δεν διαθέτουν οι 1,6 16v κινητήρες >2001 (την πάτησα και 'γω με αυτό το πράγμα). Είσαι σίγουρη πως αυτό που βρήκες ήταν φίλτρο βενζίνης;;;

Εκτός αν άνοιξες την αντλία βενζίνης (αν γίνεται αυτό...). Τότε πάω πάσο...

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 14:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
αλλά το φίλτρο δεν μπόρεσα να το ξεκολλήσω... (το χάλι του το μαύρο είχε) έσπασα & ένα νύχι

Είδες;;;; Καλά δεν τα έλεγα εγώ;;;;; Laughing
Όχι τίποτα άλλο αλλα για να προσέχετε βρε να μην σας πιάνουν κορόϊδα όπως τώρα οι "ΜΑΣΤΟΡΕΣ" των αντιπροσωπειών

lia206cc έγραψε:
τώρα πρέπει να σου πώ και το σημείο; Evil
Κάτω πίσω δεξιά ρε!

Μπράβο! Πέρασες! Laughing Πάμε στην επόμενη ερώτηση τώρα! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 14:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
lia206cc έγραψε:

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά φίλτρο βενζίνης δεν διαθέτουν οι 1,6 16v κινητήρες >2001 (την πάτησα και 'γω με αυτό το πράγμα). Είσαι σίγουρη πως αυτό που βρήκες ήταν φίλτρο βενζίνης;;;

Εκτός αν άνοιξες την αντλία βενζίνης (αν γίνεται αυτό...). Τότε πάω πάσο...

Shocked Shocked Shocked Τι λες τώρα Question Question Question
Φίλε Δημήτρη, ή το δικό μου είναι προβληματικό ή το δικό σου... διάλεξε Laughing Laughing Laughing Θες να 'ρθεις να ξαπλώσουμε μαζί από κάτω να στο δείξω;
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 14:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
... Θες να 'ρθεις να ξαπλώσουμε μαζί από κάτω να στο δείξω;

έχεις κίτρινη κάρτα...

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 14:34:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες μας τώρα ότι ήταν και κάπως έτσι;;

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 16:11:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ω ναι μικρή Ορεστιαδίτισα!!!Δεν έχει φίλτρο καυσίμου το κουβαδάκι μας!!
Όσο για τα λάδια με ένα τηλ το κτελ θα σου τα έφερνε!
Παραδώσεις σε όλη την ελλάδα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 16:55:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε, τότε τι σκατ* αλλάξαμε εκεί κάτω **μώ την τρέλα μου;
Πλάκα μας κάνετε ρε τσόγλανοι μεσημεριάτικα;

¶ει σιχτίρ! την ψώνισα... ψιλοπαίζει και το τιμόνι! Πάω για ευθυγράμμιση

Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia206cc στις Πεμ 02 Οκτ 2003, 17:05:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Οκτ 2003, 16:59:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάνε μία για να χαλαρώσεις! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Οκτ 2003, 06:41:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Ε, τότε τι σκατ* αλλάξαμε εκεί κάτω **μώ την τρέλα μου;
Πλάκα μας κάνετε ρε τσόγλανοι μεσημεριάτικα;

¶ει σιχτίρ! την ψώνισα... ψιλοπαίζει και το τιμόνι! Πάω για ευθυγράμμιση

Α ρε Λίαννα, τι σου κάνουνε οι άτιμοι ποταποί παντογνώστες πρωτομάστοροι. Όχι μόνο σε βάζουν να κάνεις τη δουλειά τους, που ούτως ή άλλως θα την πληρωθούν, και σου σπάνε τα νεύρα, αλλά σου σπάνε και τα νύχια!
Μαζί με την ευθυγράμμηση, θυμήσου και το μανικιούρ... Very happy

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Οκτ 2003, 10:49:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτόμουν κάτι σήμερα .........
Δεν έχω κάνει service στα 30.000 xlm....
Πειράζει ????? Embarassed Embarassed
έχω αλλάξει λάδια όμως .... έχω καθαρίσει το φίλτρο αέρα ......
κάνουμε σερβις στα 30,000? εγώ ξέρω στα 40,000χλμ ...
εεεε εεε ????
Embarassed Embarassed

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης