PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΗΧΟΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΕ 207 RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2012, 15:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ απλά για την ιστορία για να αλλάξεις εντατηρα πρέπει να κληρωθεί ο στροφαλος να βγει ψευτοκαπακο να μπουν τα ειδικά κλειδιά στα εκκεντρα κ μετά να τον αλλάξεις.. όποτε αφού κανεις όλα αυτα πέρνεις κ το νέο σετακι χρονισμου κ το κανεις σωστά.

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 15 Μάρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2012, 20:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μηχανικος μου είπε οτι μάλλον δεν χρειάζεται χρόνισμα..είδωμεν!!
Επιστροφή στην κορυφή
XIII (GEORGE)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC (2008)

Ένταξη: 17 Ιαν 2013
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2013, 16:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απαντάω τώρα γιατί κι εγώ ταλαιπωρήθηκα 2 χρόνια με αυτό.... Η πεζώ έλεγε ότι είναι φυσιολογικό.... μέχρι που έσπασε η Γλύστρα......τελικά μάθαμε με τον μηχανικό μου ότι τα RC του 2007-2008 είχαν ελαττωματικό τεντωτήρα. Αντικατέστησαν σιωπηλά το ανταλλακτικό. Το αλλάξαμε και το αυτοκίνητο δουλεύει πολύ γλυκά πλέον και νομίζω ότι αντιδρά και πιο γεμάτα στο γκάζι.
Αυτά. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για πληροφορίες. Καλές βόλτες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vasilis_lemans (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 le mans

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2013, 00:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εβαλα μπροστα το αμαξι πριν λιγο και ακουγα ενα θορυβο, κατεβαινω και ακουγοταν σαν τρακτερ. Το εσβησα το ξανα αναψα και παλι τα ιδια. Δεν το αφησα να δουλεψει καθως φοβηθηκα με τον θορυβο που εκανε μην ειναι τιποτα σοβαρο.
Ο θορυβος μου φανηκε σαν να ειναι απο καδενα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.
Μπηκα διαβασα εδω τωρα και βλεπω οτι εχουν πολλοι αυτο το προβλημα με την καδενα. Αυτο που σκεφτηκα ειναι να φερω ενα φιλο μηχανικο να το ακουσει και μετα να το κουνησω και να το παω για φτιαξιμο.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2013, 00:12:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν εχεις αλλάξει τον τεντωτήρα καδένας σου με τον τελευταιο αναβαθμισμένο, το πιο πιθανό ειναι οτι ειναι αυτός. Λογικα αν το αφησεις να δουλέψει, σε 1 λεπτό περιπου θα σταματησει.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
vasilis_lemans (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2013, 00:33:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχω αλλαξει καθως εχει 32000 χλμ το αυτοκινητο.
ελπιζω να μην ειναι τιποτα αλλο... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2013, 00:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα 99% ειναι αυτο. Απλα αφου θα πας που θα πας, κανε και εναν ελεγχο χρονισμού με την ευκαιρια.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
XIII (GEORGE)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC (2008)

Ένταξη: 17 Ιαν 2013
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2013, 05:23:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σημειωσω κατι που δρν διευκρινισα πριν: τα πρωτα δυο χρονια το εσβηνα το ξανα εβαζα μπροστα και σταματουσε... Μια ωραια μερα ομως αυτο εγινε πιο εντονο (ο ηχος τρακτερ) και το αμαξι εχανε και τον χρονισμο του ελαφρως. Γνωμη μου ειναι να πας να κοιταξουν τεντωτηρα, γλυστρα, γραναζι... Εμενα ο ηχος προερχοταν απο κομματι της γλυστρας που ειχε σπασει μεσα... Αρα θα ελεγα να μην το δουλεψεις καθολου... Πηγαινε στο γιατρο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vasilis_lemans (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2013, 14:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο ειναι πανω κάτω το κόστος για αλλαγή τεντωτηρα και έλεγχο χρονισμου;
Και πόσο μπορει να φτασει αν αλλαχτουν και γλιστρες;
Στην αντιπροσωπεία μάλλον θα γινει η δουλειά.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilis_lemans στις Πεμ 07 Φεβ 2013, 22:41:02, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2013, 14:35:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για αλλαγη εντατηρα κ χρονισμα κανα 150 ρι αλλα παιζουν κ κιτακια στο καρ.γρ που εχουν ολο το σετ με γλυστρες καδενα γραναζι μουαγε κ βιδες με κανα 300ρι http://www.car.gr/parts/view/2762288/

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
vasilis_lemans (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2013, 14:14:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο τεντωτήρας ηταν κολλημενος τελικα. Αλλαχτηκε και μαζι με αυτον και οι γλυστρες. Αλλα μαλλον απο το τρανταγμα της καδενας πρεπει να γυρισε το γραναζι στροφαλου και χρειαζεται χρονισμα. Ειχε αναψει το τσεκ και ειδαμε την βλαβη στο διαγνωστικο. Περιμενουμε τωρα να ερθουν βιδα στορφαλου και μουαγε γιατι δεν ειχε εδω οι αντιπροσωπια.
Επιστροφή στην κορυφή
Le-Mans Series (Stamatis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2013, 14:03:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilis_lemans έγραψε:
ο τεντωτήρας ηταν κολλημενος τελικα. Αλλαχτηκε και μαζι με αυτον και οι γλυστρες. Αλλα μαλλον απο το τρανταγμα της καδενας πρεπει να γυρισε το γραναζι στροφαλου και χρειαζεται χρονισμα. Ειχε αναψει το τσεκ και ειδαμε την βλαβη στο διαγνωστικο. Περιμενουμε τωρα να ερθουν βιδα στορφαλου και μουαγε γιατι δεν ειχε εδω οι αντιπροσωπια.
οι εκεντροφόροι έχουν κάτι νούμερα πάνω όταν το χρονίζεις πρέπει να είναι προς την πάνω μεριά αν είναι απο την κάτω είναι χρονισμένο λάθος....και χρονίζει με ένα ειδικό κιτ της Peugeot-facom-του εμπορίου...
Επιστροφή στην κορυφή
vasilis_lemans (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2013, 00:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι το γνωριζω, για το χρονισμό πηγα στην αντιπροσωπια τελικα, δεν μπορουσα να κανω και αλλιως καθως δεν ειχαμε κιτακι χρονισμού.
Ολα καλα πλεον...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης