PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

θελω πεζογιατρο??

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Σεπ 2003, 23:42:20    Θέμα δημοσίευσης: θελω πεζογιατρο?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειχα το ραλλυ και περνω το 307 1.6 .πήγα σ όλες τις αντιπροσωπείες, σ όλες τις εταιρίες, τα πεζό μου φάνηκαν τα καλύτερα απόλα. ακόμα όταν βλέπω ραλλυ μονολογώ :"ραλλυ....ραλλυ...." η κοπέλα μου λέει ότι θέλω πεζογιατρό. τι εννοεί??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2003, 00:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: θελω πεζογιατρο?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikapos έγραψε:
ειχα το ραλλυ και περνω το 307 1.6 .πήγα σ όλες τις αντιπροσωπείες, σ όλες τις εταιρίες, τα πεζό μου φάνηκαν τα καλύτερα απόλα. ακόμα όταν βλέπω ραλλυ μονολογώ :"ραλλυ....ραλλυ...." η κοπέλα μου λέει ότι θέλω πεζογιατρό. τι εννοεί??

μεινε λιγο καιρο μαζι μας και θα δεις οτι τον πεζογιατρο θα τον αντικαταστησει το club.
παντως κατι δεν παει καλα μαζι σου αν λες οτι απο το κ@υλι@ρικο ραλλύ πήγες στο ...τεμπελικο 307 ....
ψαξτο ! ισως το επομενο σου αυτοκινητο να ειναι κανενα φορτηγακι της peugeot αν δεν ακολουθησεις θεραπεια... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2003, 05:54:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύχρονη ή σοβαρή σχέση, γεράματα: Αυτά τα δύο συνηγορούν τα μέγιστα για την αγορά ενός 206 ή 307 αντί για Rallye. Πάλι καλά που το παίρνει σε 1.6! Πού να το άντεχε ο ταλαίπωρος το 307 με μικρότερο μοτέρ... Βέβαια, μη νομίζετε, ο πονηρούλης ο ραλλόβιος δεν ξεχνά... Δεν θα το αφήσει και το 307 ήσυχο στο τέλος... Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2003, 09:02:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχουν άλλοι λόγοι...
1ον το ραλλυ δεν υπάρχει πια
2ον το 307 1600 έχει τα ίδια λεφτά που είχε το 106 gti κι εγώ έψαχνα για κάτι γρήγορο αλλά και αθόρυβο και μαλακό για ταξίδι στον εθνικό

το ραλλυ το αποχωρίστηκα διότι είδα ότι με συμφέρει να το αλλάξω, κι είχα σκοπό να το ξαναπάρω αλλά η μαμά πεζώ μου "την έκανε" και το κατήργησε.

βέβαια ακόμα το βλέπω στο δρόμο και παραμιλάω... ραλλύ... ραλλύ....
είναι το μόνο αυτοκίνητο που αναφέρεται με το επίπεδο εξοπλισμού του κι όχι με τη μάρκα ή το μοντέλο. υπάρχουν πολλά πεζό, πολλά 106, 206 ή 307, πολλά gti, αλλά το ραλλύ είναι ένα!
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2003, 15:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Πολύχρονη ή σοβαρή σχέση, γεράματα: Αυτά τα δύο συνηγορούν τα μέγιστα για την αγορά ενός 206 ή 307 αντί για Rallye.

Για σε παρακαλώ πολύ, επειδή εσύ τα έχεις τα χρονάκια σου, δεν θα μας βγάλεις και όλους εμάς με 206 παπούδες!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Wink Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2003, 22:22:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Miltellas έγραψε:
Πολύχρονη ή σοβαρή σχέση, γεράματα: Αυτά τα δύο συνηγορούν τα μέγιστα για την αγορά ενός 206 ή 307 αντί για Rallye.

Για σε παρακαλώ πολύ, επειδή εσύ τα έχεις τα χρονάκια σου, δεν θα μας βγάλεις και όλους εμάς με 206 παπούδες!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Wink Wink

Δηλαδή εγώ ξεμωράθηκα; Scratch μάλλον... Exclamation Exclamation Exclamation σκέφτομαι να πουλήσω το cc για rallye...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2003, 23:50:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:

Δηλαδή εγώ ξεμωράθηκα; Scratch μάλλον... Exclamation Exclamation Exclamation σκέφτομαι να πουλήσω το cc για rallye...

Εσύ κοπελιά δεν χρειάζεσαι πεζογιατρό.... Τρελλογιατρό χρειάζεσαι αλλά δεν το λέμε!

(έχω στο νου μια κατάλληλη θεραπεία, από κορυφαίο γιατρό του είδους....αλλά σε γλυτώνουν μερικές εκατοντάδες χλμ.)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης