Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
n4speed (Μάνος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16V Colorline
Ένταξη: 10 Ιαν 2013 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2013, 15:35:28 Θέμα δημοσίευσης: Συνεργειο φρενων καλο! |
|
|
Ψαχνω για συνεργειο που να κανει καλη εξαερωση με διαγνωστικο στα φρενα μου. Εχω 206 με ESP, και μετα την αλλαγη σε τετραπιστονα το αυτοκινητο τραβαει εντονα δεξια και το πενταλ ειναι πολυ μαλακο! Αν υπαρχει καποιο κοντα σε χαλανδρι θα ηταν τελεια, αλλα και πιο μακρια παω αν ειναι να γινει σωστη δουλεια ( και οικονομικη γιατι μολις πληρωσα την εγκατασταση). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2013, 16:20:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για εξαερωση με esp χρειαζεσαι διαγνωστικο της πεζο.
οποτε πριν τρεχεις απο εκει ρωτησες τους στο τηλεφωνο αν μπορουν να το κανουν  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2013, 20:57:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακομα και στα 207 μια χαρα γινετε χωρις διαγνωστικα,αρκει να κατσει να κανει εξαερωση αρκετες φορες και σωστα.Το οτι εχεις μονοπλευρο φρενο,δεν νομιζω να χει σχεση με εξαερωση αλλα με τα εβολα απο την δαγκανα,οταν αλλαζεις δαγκανα αλλαζει και η διαδρομη απο το πενταλ.
Εφοσον πληρωσες εγκατασταση γιατι δεν πας να του πεις να σου κανει παλι?Δεν τον πληρωσες για αυτην την δουλεια? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tzive (Λουκας) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye
Ένταξη: 10 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 647 Τόπος: on tracks
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2013, 02:01:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | Ακομα και στα 207 μια χαρα γινετε χωρις διαγνωστικα,αρκει να κατσει να κανει εξαερωση αρκετες φορες και σωστα.Το οτι εχεις μονοπλευρο φρενο,δεν νομιζω να χει σχεση με εξαερωση αλλα με τα εβολα απο την δαγκανα,οταν αλλαζεις δαγκανα αλλαζει και η διαδρομη απο το πενταλ | ναι το 207 τουλάχιστον δεν εχει θέμα. Το πετάλι είναι λογικό να αποκτήσει διαδρομή μέχρι ένα σημείο. Το μονοπάντο τράβηγμα...ειναι πρόβλημα!
Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506
Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
n4speed (Μάνος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16V Colorline
Ένταξη: 10 Ιαν 2013 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2013, 16:02:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tzive έγραψε: | android έγραψε: | Ακομα και στα 207 μια χαρα γινετε χωρις διαγνωστικα,αρκει να κατσει να κανει εξαερωση αρκετες φορες και σωστα.Το οτι εχεις μονοπλευρο φρενο,δεν νομιζω να χει σχεση με εξαερωση αλλα με τα εβολα απο την δαγκανα,οταν αλλαζεις δαγκανα αλλαζει και η διαδρομη απο το πενταλ | ναι το 207 τουλάχιστον δεν εχει θέμα. Το πετάλι είναι λογικό να αποκτήσει διαδρομή μέχρι ένα σημείο. Το μονοπάντο τράβηγμα...ειναι πρόβλημα! |
Πριν είχα 266 φαγωμενους δισκους (με 60000χλμ και 4χιλιοστα φαγωμα τουλαχιστον). Τώρα με 287 δισκους και 4πιστονη δαγκανα και νιώθω σαν να έχω χειρότερο φρένο και τραβάει κιόλας έντονα δεξιά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|