PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Απορια σχετικα με "μπιπ" και Οθονη ενδειξεων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
costass (Kosyas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2013, 19:22:24    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Απορια σχετικα με "μπιπ" και Οθονη ενδειξεων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα Smile)

Ειμαι σχετικα καινουριος με το 206('02 1100cc) μου και εχω καποιες αποριες

1)Οταν γυρναω την μιζα και βαζω μπρος βλεπω οτι στην οθονη ενδειξεων(Εκει που φαινονται τα χλμ) εμφανιζεται κατι σαν τετραγωνακια και παβλες και στα δεξια εχει ενα συμβολο(το οποιο μου φενεται μισοκομμενο? ) μενει εκει για καποια δευτερολεπτα και μετα μου εμφανιζει κανονικα τα χλμ.Τι ακριβως δειχνει αυτο?

2)Οταν κατεβαινει ο δεικτης βενζινης σε καποια σημεια ακου κατι σαν προειδοποιητικους ηχους ("μπιπ").Επεισης οταν μου αναβει το λαμπακι της βενζινης(Συχνο φαινομενο..) ακουγονται αρχικα 3 μπιπ και στην συνεχεια(οσο κατεβαινει ο δεικτης) συνεχιζουν και ακουγονται ανα περιοδους ειτε 1 μπιπ ειτε δυο μαζι ...

Βοηθηστε τον αρχαριο Smile)
Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2013, 19:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχάς οι παυλες/τετραγωνάκια είναι (και καλά Laughing ) η ποσότητα λαδιού στο μοτέρ.

τα υπόλοιπα μπίπ τι να σου πώ εμένα δε μου τα κάνει αλλα να φροντίζεις να μη μένει χωρίς βετζίνα το εργαλείο γιατι θα έχεις θέμα με τη τρόμπα...

Επιστροφή στην κορυφή
costass (Kosyas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2013, 19:28:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thanks,

Σχετικα με τα μπιπ δεν εχει τιποτα ε?Ελεγα μηπως ειναι τιτποτα που σε προειδοποιει οτι και καλα εχεις "ταδε" χλμ να κανεις ακομα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2013, 19:41:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τους προειδοποιητικους ηχους τους κανει οταν αναβει το λαμπακι και μετα οποτε ανοιγεις το διακοπτη αν δεν εχεις βαλει βενζινη... τα τετραγωνακια οπως τα ειπε ο Τασος..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
costass (Kosyas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2013, 19:43:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουν καποιο νοημα που γινονται οι ηχοι?

Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2013, 20:09:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να σε προειδοποιει για το οτι δεν εχεις βενζινη Razz

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
cc 206 (Spiros)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 cc 1.6 (2002)

Ένταξη: 12 Απρ 2013
Τόπος: Κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Απρ 2013, 01:22:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 cc eiha provlima stin orofi den aneige...leipane kati ladia eihe tripisi mia adlia klp... to eftixa... meta apo 1 vdomada aneigo tin orofi diladi simera....paw na xekinisw bip bip bip bip bip... kai paei legontas ... kateutheian sto ilektrologeio ta leisane ola.... den vreikane akri... evgaze tria sfalmata sto computer.... akoma psahnoun ... apo deutera paw na to afeisw pali sto sinergeio....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Απρ 2013, 11:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)Γραφε Ελληνικα
2)Μαζι με τα μπιπ στο δικο σου η οθονη εβγαζε και καποιο μηνυμα
3)Αν δεν μας πεις και τι σφαλματα κρατησε πως μπορει κανεις να σε βοηθησει?
4)ουτως η αλλως το πηγες συνεργειο.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης