PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τοποθέτηση Δοχείου Αναθυμιάσεων σε peugeot 207 GT/RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Φεβ 2013, 20:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιδού το κατσκεύασμα!

Και τοποθετημένο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Φεβ 2013, 23:34:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σου ρε Μάκη με τις πατέντες σου. Very happy

Για να καταλάβω επειδή το έχασα, γυρίζεις και τις δύο αναθυμιάσεις στο ίδιο δοχείο;
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Φεβ 2013, 23:41:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι, τραβαω αναθυμιάσεις απο το πίσω μερος του ψευτοκαπακου, τις περνάω απο το δοχείο, αλλα αναρρόφηση κανουν και η πολλαπλή και η εισαγωγη της τουρμπίνας (οχι ταυτοχρονα). Ετσι υπαρχει παντα υποπιεση στον στροφαλοθάλαμο. Wink

Το νου σας, την εχω κατοχυρώσει την πατέντα Razz

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Φεβ 2013, 23:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 pvc με αναποδη φορα μεταξη τους
Οταν σηκωνει πιεση κλεινει πολλαπλη κ ρουφαει απο μπρωστα
Οταν εχει υποπιεση κλεινει της εισαγωγης και ρουφαει απο πολλαπλη
Πολυ μου αρεσε η πατεντα Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Φεβ 2013, 00:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιασε ο Γιώργος Wink
Όπως καταλαβαινεις αν ελειπε η αντεπιστροφη που φαινεται μπροστα μπροστα, θα τραβουσε αβερτα αερα οταν αναροφούσε η πολλαπλή, και θα ανεβαζε ρελαντι, βασικα αυτη ειναι κ η φιλοσοφία των δυο αντεπιστροφων που εχει εργοστασιακά. Και επιλεχθηκε η πισω εξοδος του ψευτοκαπακου επειδη επρεπε να ειναι η στεγανη σε αντιθεση με την μπροστα που δεν ειναι.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2013, 18:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποπο αυτα ειναι πολυ καλη δουλεια Μακη μπραβο Thumb Left Thumb Left Thumb Left

....Στη πρωτη φωτο νομιζα οτι εφτιαχνες αυτοματο ποτισμα με τις σωληνες Laughing Laughing Laughing

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2013, 19:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Δεν εχεις κ αδικο, πολλα απο τα εξαρτηματα ειναι για σωληνωσεις ποτισματος!!! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2013, 21:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκει που έχεις βάλει το φιλτρακι θα γεμίσει λάδιλα.καλυτερα σωλήνα και το φιλτρακι δίπλα στη μονάδα του ESP/abs.και κάτι ακόμα αν δε θες να τις γυρνας στην εισαγωγη τι πρόβλημα θα εχει στην απαγωγή των αναθυμιασεων;
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2013, 22:56:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα ωραία, απλά τσέκαρέ ανά τακτά διαστήματα γιατί τα πλαστικά αυτά είναι κατασκευασμένα μόνο για κρύο νερό. Πόσο μάλλον για τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται μέσ'το μηχανοστάσιο...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2013, 10:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
Εκει που έχεις βάλει το φιλτρακι θα γεμίσει λάδιλα.καλυτερα σωλήνα και το φιλτρακι δίπλα στη μονάδα του ESP/abs.και κάτι ακόμα αν δε θες να τις γυρνας στην εισαγωγη τι πρόβλημα θα εχει στην απαγωγή των αναθυμιασεων;
Το εβαλα με γωνία γυριστή προς τα πανω, γιατι καποιος μου ειπε οτι ετσι δεν πεταει λαδι, άλλωστε η εξοδος αυτη δεν δουλευει, στην πισω εξοδο του καπακιου υπαρχει συνεχεια υποπιεση, οποτε απαγονται συνεχεια απο εκει οι αναθυμιασεις και η μπροστα αντεπίστροφη μενει κλειστη. απλα δεν την ταπωσα κ αφησα το φιλτρακι περισσοτερο για λογους ασφαλειας. Wink
Οταν λες να μην τις γυρνας στην εισαγωγή, εννοεις ουτε στην πολλαπλή, ούτε στην εισαγωγη μπροστα στην τουρμπίνα? αν ναι, με την απαγωγη των αναθυμιάσεων δεν θα εχεις κανενα θεμα, εκτος απο τις μυρωδιές που θα σου περνανε στην καμπίνα. Ο λόγος που εκανα αυτη την τροποποιηση, ηταν κυρίως για να κρατησω το στροφαλοθαλαμο σε υποπιεση, με οτι θετικες επιπτωσεις εχει αυτο, που για μενα ειναι πολλες και πλεον ορατες.

etuned

Έχει επεξεργασθεί από τον/την makis106 στις Κυρ 10 Φεβ 2013, 11:10:18, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2013, 10:57:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Όλα ωραία, απλά τσέκαρέ ανά τακτά διαστήματα γιατί τα πλαστικά αυτά είναι κατασκευασμένα μόνο για κρύο νερό. Πόσο μάλλον για τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται μέσ'το μηχανοστάσιο...

Ναι το έχω στον νου μου αυτο, ελπίζω να μην εχω θεμα...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2013, 18:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και καπως ετσι γλιτωσαμε και την επισκευη της (υγιούς) τουρμπίνας...
τα λαδια που εφτυνε η τουρμπίνα μου με ταπωμένες τις πίσω, αρκουσαν για να γεμισουν το σωλήνα απο την τουρμπίνα στο κουλερ με λάδια σε λιγοτερο απο 100χλμ.
Μετα την μετατροπή, εδω και 500χλμ που καθαρισα το σωλήνα, ελυσα τωρα και δεν υπηρχε σταγονα λαδιού!
Προφανως και εχει δικιο η Borgwarner οταν αποδιδει την διαρροη λαδιου απο τον συμπιεστη, σε προβλημα στο συστημα των αναθυμιάσεων.
Μαλλον αδυνατει να αποστραγγισει τα λαδια της, λόγω ελλειψης υποπιεσης στο drain της.
Οπότε το νου σας! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2013, 19:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Και καπως ετσι γλιτωσαμε και την επισκευη της (υγιούς) τουρμπίνας...
τα λαδια που εφτυνε η τουρμπίνα μου με ταπωμένες τις πίσω, αρκουσαν για να γεμισουν το σωλήνα απο την τουρμπίνα στο κουλερ με λάδια σε λιγοτερο απο 100χλμ.
Μετα την μετατροπή, εδω και 500χλμ που καθαρισα το σωλήνα, ελυσα τωρα και δεν υπηρχε σταγονα λαδιού!
Προφανως και εχει δικιο η Borgwarner οταν αποδιδει την διαρροη λαδιου απο τον συμπιεστη, σε προβλημα στο συστημα των αναθυμιάσεων.
Μαλλον αδυνατει να αποστραγγισει τα λαδια της, λόγω ελλειψης υποπιεσης στο drain της.
Οπότε το νου σας! Wink

E λυσαξες,καλα ημουν τοσο καιρο με ολες χυμα εξω Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2013, 20:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προτιμας τη φριτεζα? Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2013, 20:41:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H αληθεια ειναι πως οσες φορες ανοιγω τα κολαρα ειναι καθαρα,δεν εχω παθει κατι τετοιο ακομα δλδ.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2013, 22:43:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω ρε Γιώργο, εγω ειχα απελπιστει με αυτο το θεμα, μιλαμε για πολυ λαδι στην εισαγωγη. βασικα αυτος ηταν ο κυριος σκοπος της μετατροπης. ισως να την εχει ψιλοακουσει κ η τουρμπινα μου, αλλα αφου μαζευτηκε, για μενα εγινε η δουλεια.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 13:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω διαβάσει εδω μέσα αρκετά για δοχεία αναθυμιάσεων και τα σχετικά αλλα δεν εχω βγάλει καποιο ασφαλές συμπέρασμα για την περίπτωσή μου.

έκανα πρόσφατα καθαρισμό αυλών. Μου τον κάνανε με χημικά και μετά μου είπανε οτι μου ταπώσανε τις πίσω αναθυμιάσεις. Σύμφωνα με τον μάστορα οι πίσω αναθυμιάσεις δεν χρειάζονται ενώ οι μπροστά δεν χρειάζονται δοχείο γιατί μετα θα εχω μυρωδιές κλπ κλπ...

απόψεις για το θέμα?

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 13:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι απόψεις διίστανται σε αυτο το θεμα, άλλοι ταπωνουν τις πισω και τις μπροστα σε δοχειο, άλλοι και τις δυο σε δοχειο, αλλοι τις εχουν οπως ειναι (σαν εμενα) και οι επικαθισεις εχουν φτιαξει βουνο........απλα κάτι μου λέει οτι έχουμε τον ίδιο μάστορα Laughing Laughing Laughing

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 13:53:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Downhill έγραψε:
εχω διαβάσει εδω μέσα αρκετά για δοχεία αναθυμιάσεων και τα σχετικά αλλα δεν εχω βγάλει καποιο ασφαλές συμπέρασμα για την περίπτωσή μου.

έκανα πρόσφατα καθαρισμό αυλών. Μου τον κάνανε με χημικά και μετά μου είπανε οτι μου ταπώσανε τις πίσω αναθυμιάσεις. Σύμφωνα με τον μάστορα οι πίσω αναθυμιάσεις δεν χρειάζονται ενώ οι μπροστά δεν χρειάζονται δοχείο γιατί μετα θα εχω μυρωδιές κλπ κλπ...

απόψεις για το θέμα?

Η δικη μου αποψη μιας και έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα είναι ότΙ οι τάπες βοηθάνε πολύ την κατάσταση, αλλά έχουν και μειονεκτήματα, καθώς έτσι αφαιρείται η υπόπίεση από τον στροφαλοθαλαμο και έτσι μπορεί να ανέβει η κατανάλωση λαδιού, είτε από την τουρμπινα, είτε από τις βαλβίδες στους αυλους της εισαγωγής, οπότε πάλι θα έχεις κάπνα στην εισαγωγή.
Τις μπροστά αν τις αφήσεις ελεύθερες θα έχεις μυρωδιές στην καμπίνα, οπότε καλύτερα τις περνάς από δοχείο και τις ρίχνεις πάλι μέσα να καούν.
Η καλύτερη λύση για μένα είναι δύο δοχεία, ένα μπροστά, ένα πίσω.
'Η αυτό που έκανα εγώ! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 14:01:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποτε μακροπρόθεσμα αν το αφήσω με τους πίσω αυλούς ταπωμένους πάλι θα έχω προβλήματα ή το μόνο πρόβλημα θα ειναι η αυξημένη κατανάλωση λαδιού ή/και η ανάγκη για συχνότερο καθαρισμό του κουλερ και των σωληνώσεων?

και το επομενο ερώτημα ειναι.

ποιος μαστορας μας κανει τέτοιες δουλειές γιατί αυτά για μένα είναι χοντρά γραμματα....

μήπως ειναι εύκολο να κάνει καποιος ένα πινακάκι με τα + και - της κάθε λύσης και να το καρφιτσώσει πανω πάνω γιατι ειναι δύσκολο και αρκετά τεχνικό το τοπικ αυτό για να το παρακολουθήσει καποιος...

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Downhill στις Δευ 11 Μάρ 2013, 14:15:03, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32  Επόμενη
Σελίδα 30 από 32

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης