PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

σβήσιμο μηχανής εν κινηση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeotakias 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (2002)

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 12:40:39    Θέμα δημοσίευσης: σβήσιμο μηχανής εν κινηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά,χτες άλλαξα σύστημα συμπλέκτη ο οποίος λειτουργεί μια χαρά,όμως μετά που τον άλλαξα δεν λειτουργούσε το κοντέρ και το αμάξι μου έσβηνε μερικές φορές όταν έβαζα νεκρά εν κίνηση,και παρατήρησα ότι οι στροφές στον κινητήρα έπεφταν πολύ γρήγορα,τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 14:44:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελευταια φορα που το ειχα παθει αυτο τα ειχε φτυσει εντελως η μπαταρια..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
peugeotakias 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 16:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κοίταξα φίλε μου αυτό αλλά η μπαταρία ήταν μια χαρά.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 16:19:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα τη λευκη φυσα κατω και πισω στο σασμαν(στο καβουκι του διαφορικου),μπορει να ξεχασε να την τοποθετησει ο μηχανικος.
Ορισμενοι εγκεφαλοι παιρνουν σημα απο τον αισθητηρα του κοντερ και ισως να ευθυνεται αυτο για τα τσαλιμια που κανει ξαφνικα το αυτοκινητο Wink (Ορισμενα οπελ το εχουν αυτο το θεμα)

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
peugeotakias 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιαν 2013, 21:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον αυτο ειναι γιατι ουτε το κοντερ λειτουργει,να ΄σαι καλα ρε γιωργαρα,ευχαριστω πολυ....!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ydroxoos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16v) XT PREMIUM (2003)

Ένταξη: 25 Νοέ 2009
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιαν 2013, 00:22:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Κοιτα τη λευκη φυσα κατω και πισω στο σασμαν(στο καβουκι του διαφορικου),μπορει να ξεχασε να την τοποθετησει ο μηχανικος.
Ορισμενοι εγκεφαλοι παιρνουν σημα απο τον αισθητηρα του κοντερ και ισως να ευθυνεται αυτο για τα τσαλιμια που κανει ξαφνικα το αυτοκινητο Wink (Ορισμενα οπελ το εχουν αυτο το θεμα)

+1
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιαν 2013, 00:28:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeotakias έγραψε:
μαλλον αυτο ειναι γιατι ουτε το κοντερ λειτουργει,να ΄σαι καλα ρε γιωργαρα,ευχαριστω πολυ....!!!

Να 'σαι καλα φιλαρακι! Smile

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 05 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2013, 00:10:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα και για κακη βενζινα μηπως...........
Επιστροφή στην κορυφή
peugeotakias 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2013, 21:35:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας,τελικα ομως το βισμα του κοντερ ειχε φυγει απο την θεση του και ειχε τρελαθει λιγο ο εγκεφαλος...Smile τωρα ολα μια χαρα...Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης