PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Rallye 1.3 Φλαντζα κεφαλης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΓιώργοςPUG106 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.3 (8V) Rallye (1995)

Ένταξη: 27 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιαν 2013, 19:46:13    Θέμα δημοσίευσης: Rallye 1.3 Φλαντζα κεφαλης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα!
Παιρνει το μοτερ μεταλλικη φλαντζα κεφαλης?
Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει λιγο γιατι μεσα σε 80000km εχω καψει 2 φλαντζες...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιαν 2013, 20:16:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν έχεις κάψει 2 φλάτζες σε 80kkm ψάξε να βρεις τι φταίει και συμβαίνει αυτό. Το να βάλεις μεταλλική είναι σαν να σκεπάζεις το πρόβλημα αντί να το λύνεις.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
ΓιώργοςPUG106 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιαν 2013, 20:35:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Αληθεια ειναι οτι την τελευταια φορα το ειχαμε κανει φιλο και φτερο το μοτερ και δεν ειχε τιποτα!
Για αυτο ψαχνω κατι ποιο ενισχιμενο!
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιαν 2013, 04:08:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: Rallye 1.3 Φλαντζα κεφαλης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓιώργοςPUG106 έγραψε:
Καλησπερα!
Παιρνει το μοτερ μεταλλικη φλαντζα κεφαλης?
Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει λιγο γιατι μεσα σε 80000km εχω καψει 2 φλαντζες...!

Παίρνει.
Εγώ τέτοια είχα, κατασκευασμένη κατά παραγγελία και βγαίνει στο κατοστάρικο περίπου.

Απαιτεί και σπρέι ψευδαργύρου για να "σφραγίσει" καλά τις δύο επιφάνειες.

Πλάνισε μπλοκ καπάκι (το ξέρω, αγγούρι) και τσέκαρε ότι όλα είναι ΟΚ πριν ξαναλλάξεις φλάντζα.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιαν 2013, 04:34:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι δεν γίνεται σωστά...είτε από μη συμβατά-ποιοτικά ανταλλακτικά-αναλώσιμα, από κάποιο που δεν έχει αλλαχτει και δεν πάει το μυαλό σου, από χρήση, μηχανουργείο, αν δεν έχεις πλανίσει την κεφαλή...κλπ κλπ. Ο κορμός του 1,3 δεν είναι μαντεμένιος που σημαίνει ότι δεν είναι πολύ εύκολο να πλανιστεί. Στο 1.4 XSI-Gti leman μπορείς να βάλεις φλάντζα από 1,6 8v γνήσια και μεταλλική στο 1,3 πας για φταχτή αλλά βάζοντας μια ανθεκτικότερη ίσως κάνει αλλού και μεγαλύτερη ζημιά και πέρα από αυτό άμα είναι να καεί η φλάντζα καίγεται και η μεταλλική...

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιαν 2013, 04:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι δεν γίνεται σωστά...είτε από μη συμβατά-ποιοτικά ανταλλακτικά-αναλώσιμα, από κάποιο που δεν έχει αλλαχτει και δεν πάει το μυαλό σου, από χρήση, μηχανουργείο, αν δεν έχεις πλανίσει την κεφαλή...κλπ κλπ. Ο κορμός του 1,3 δεν είναι μαντεμένιος που σημαίνει ότι δεν είναι πολύ εύκολο να πλανιστεί. Στο 1.4 XSI-Gti leman μπορείς να βάλεις φλάντζα από 1,6 8v γνήσια και μεταλλική στο 1,3 πας για φταχτή αλλά βάζοντας μια ανθεκτικότερη ίσως κάνει αλλού και μεγαλύτερη ζημιά και πέρα από αυτό άμα είναι να καεί η φλάντζα καίγεται και η μεταλλική...Τι συμπτώματα έχεις? Φουσκώνει τα νερά? Τα μπερδέβει με λάδια? Χάνει λάδια? Τι ακριβώς εργασίες έχουν γίνει και τι ανταλλακτικά έχουν μπει?

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
ΓιώργοςPUG106 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2013, 23:49:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Exoun allaxtei prin 30000km peripou flantza kefalis planarisma tsimouxakia kai loipa...opws episis vgikan ta pistonia mazi me ta emboloxitonia kai allaxtikan ta tsimouxakia katw sto block,kainourgio psigeio antlia nerou thermostati kai fouska ventilater!

Twra auto pou vrika einai krema stin tapa tou psigiou alla oute thermokrasies anevazei oute noumera gnk kanei...mono otan to spas dld 6500 kai pano exei mia mikri anodw i thermokrasia alla to ekane panta...

O mixanikos mou eipe mipws exei kamia diaroi sto psigeio ladiou to mama,iparxei tetoia periptwsi?
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2013, 07:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι υπάρχει...Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις ένα άλλο σίγουρο

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2013, 12:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιδιο ειχε παθει το saxo (16v) του αδερφου μου και μαλιστα μολις 1000χλμ απο πληρη επισκευη μοτερ,ευτυχως δε λυσαμε κεφαλη! Μολις υποψιαστηκαμε το ψυγειο λαδιου,το απομονωσαμε,πηγαμε μερικες βολτες και ειδαμε οτι εντελει ειχε βγαλει λαδι,ενω τα παραφλου ηταν πεντακαθαρα! Το βγαλαμε και τελος! Wink Πολυ πιθανο να επαθες το ιδιο Confused

Αν ειναι φλατζα,ολο και κατι θα εβλεπες πανω στην παλια,τυπου σημαδια απο διαρροη αναμεσα σε υδροχιτωνια και αγωγους λαδιου κλπ
Επισης,εχω την εντυπωση,πως σε ενα "κουρασμενο" μοτερ χωρις πλανισμα μπλοκ,το να βαλεις μεταλικη φλατζα κανεις χειροτερα τα πραγματα Confused

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
ΓιώργοςPUG106 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2013, 21:41:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες θα κανω την δοκιμη και βλεπουμε!
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2013, 15:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως ... λεω... μηπως εχεις αλλαξει ψυγειο ?

Υπηρχε μια παρτιδα valeo που ειχε θεμα.....

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης