PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεν παίρνει μπρος 207GT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 17:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα παω στην επομενη αλλαγη σε 7500km σε 0-30 αλλα μαλλον σε Motul το Total το 5-30 το μοτερ μου το ρουφαγε για πλακα, ενω με το καστρολ ησυχασα. Μεσα στις επομενες μερες θα κοιταξουμε χρονισμα, μπορει να αλλαξω ολο το σετ μαζι με γραναζια μεταβλητου μπας και ησυχασω με αυτο το θεμα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 18:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν θελεις κοιτας τα αλλα τοπικ για το κινητηρα σου.μη κανεις πειραματα.κοιτα και αλλοι τι χρησιμοποιεισανε και για πιο λογο.βεβαια η αποφαση παντα δικη σου..δικο σου το αμαξι.
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 21:40:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το να μη σκαει η μιζα για ηλεκτρονικο προβλημα μου κανει..
Αλλωστε τα βρεγμενα απο βενζινη μπουζι το υποδηλωνουν αυτο.
Καλα θα ηταν,σε περιπτωση που δεν το χρησιμοποιεις πολυ αυτη την περιοδο,να το βαζεις μπρος οπως ειπες αλλα να αφηνεις να ανεβαινουν ψυκτικο υγρο και λαδι σε θερμοκρασιες φυσιολογικης λειτουργειας.

Ουτε οι βενζινες φταινε,ουτε η αντλια βενζινης σου

Ενα πραγμα μονο με ανησυχει..το οτι πηρε αφοτου εριξε λαδι στο χωρο καυσης..αυτο σημαινει οτι δεν υπηρχε επαρκες λαδι,εξου και η μειωμενη συμπιεση(λογω του οτι το λιπαντικο χρησιμευει και σαν μονωτικο του χωρου καυσης σε συνεργασια με τα ελαατηρια πιστονιου). Confused Confused

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 21:59:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Το να μη σκαει η μιζα για ηλεκτρονικο προβλημα μου κανει..
Αλλωστε τα βρεγμενα απο βενζινη μπουζι το υποδηλωνουν αυτο.
Καλα θα ηταν,σε περιπτωση που δεν το χρησιμοποιεις πολυ αυτη την περιοδο,να το βαζεις μπρος οπως ειπες αλλα να αφηνεις να ανεβαινουν ψυκτικο υγρο και λαδι σε θερμοκρασιες φυσιολογικης λειτουργειας.

Ουτε οι βενζινες φταινε,ουτε η αντλια βενζινης σου

Ενα πραγμα μονο με ανησυχει..το οτι πηρε αφοτου εριξε λαδι στο χωρο καυσης..αυτο σημαινει οτι δεν υπηρχε επαρκες λαδι,εξου και η μειωμενη συμπιεση(λογω του οτι το λιπαντικο χρησιμευει και σαν μονωτικο του χωρου καυσης σε συνεργασια με τα ελαατηρια πιστονιου). Confused Confused

Φιλε μου μηπως απο το μιζαρισμα μπας και παρει δεν εμεινε λαδι ωστε να λιπαινει??? Σκεψου οτι απο το μιζαρισμα εμεινε και απο μπαταρια.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 21:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσπαθουσε να το βαλει μπρος ισως και ψεκαζανε καθε φορα τα μπεκ βενζινη η οχι?γι αυτο και γεμισανε τα μπουζι μετα.τωρα με το λαδι και που περναει μου βρωμαει και μενα..υπαρχει περιπτωση να εχει βουλωσει πουθενα η να μη περναει παντου το λαδι?γι αυτο και να ακουγονται τα ωστηρια τοσο πολυ???
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 22:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ειναι υπο καθημερινη παρακολουθηση το αμαξι σε θερμοκρασιες το πως ανεβαινουν σε σχεση με πριν κλπ μηπως παρατηρησω κατι, γιατι το να ανοιξουμε μοτερ για να δουμε αν βουλωσε πουθενα κατι ειναι μεγαλο κοστος.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 22:36:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Θα παω στην επομενη αλλαγη σε 7500km σε 0-30 αλλα μαλλον σε Motul το Total το 5-30 το μοτερ μου το ρουφαγε για πλακα, ενω με το καστρολ ησυχασα. Μεσα στις επομενες μερες θα κοιταξουμε χρονισμα, μπορει να αλλαξω ολο το σετ μαζι με γραναζια μεταβλητου μπας και ησυχασω με αυτο το θεμα.

Aπλα να εχεις στο μυαλο σου οτι επειδη εναν τυπο λαδιου/μαρκα δλδ τα τοταλ 5-30 για σενα στα καιει,αυτο δεν εχει να λεει οτι ολα τα τοταλ ειναι μαπα,αλλα οτι αυτα τα τοταλ δεν ειναι καλα για το μοτερ σου.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 23:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ψαχνοντας στο youtube βρηκα ενα βιντεο με τον ηχο που κανει τωρα το μοτερ μου http://www.youtube.com/watch?v=tHj8E5-ew0s αντιστοιχο βιντεο με πολυ πιο εντονο ηχο εδω http://www.youtube.com/watch?v=jXtHDM1kovU οπου οπως λεει αντικατασταθηκε αυτο broken upper guide rail μηπως ξερει κανεις τι ειναι

Υ.Γ και στα δυο βιντεο εχει σχολιο ενας που με ιδιο ηχο του εσπασε το μοτερ, δεν μας βλεπω καλα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 23:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δευτερο βίντεο ειναι καθαρα ήχος απο τεντωτήρα καδένας.
Στο πρώτο αυτον τον ήχο τον κανει κ το δικό μου οταν ειναι κρύο, αλλα σε πιο χαμηλο βαθμο. Το κανει απο καινουργιο. Μαλιστα οταν το ειχα παρατηρησει το ειχα παει σε αντιπροσωπεία, και το ειχα αφησει απο βράδυ για να το ακουσουν το πρωι που θα ηταν κρύο. Μιλησαν με Γαλλία κλπ. και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και όντως, κοντευει 5 χρονων και παντα το κανει χωρις κανενα προβλημα. το εχουν υποψην στην Peugeot και μαλιστα υπαρχει ενα κολπάκι, μολις βγαλεις το σωληνακι που ειναι με ταχυσυνδεσμο πανω στην αντλία κενού, ο ήχος σταματαει.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 00:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ψιλο λαδι 0 30 να βαλεις για να λιπαινεται καλα αλυσιδα και κανε του χρονισμα με γλιστρα.αν αρχιζει και χοροπηδαει θα το χαιρετισεις το μοτερ..
το λαδι που βαζουνε ολα τα παιδια εδω μεσα το 0 30 να βαζεις.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 00:52:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι ολοι! δουλευει και με 5-30 απροβληματιστα! χροοονια τωρα! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 01:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω τραβήξει βίντεο με τον ήχο από το κινητήρα.... Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει pm με το πως θα το ανεβάσω στο φόρουμ.... Εχω 2 ένα με κρύο μοτερ που ακούσετε πολύ και ένα με ζεστό που ακουγετε λιγότερο.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 16:54:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριοι μόλις ανέβασα τα 2 βιντεο στο youtube, το πρωτο ειναι με εντελως κρυο κινητηρα και το δευτερο μετα απο 20 λεπτη διαδρομη και τα λάδια σε θερμοκρασια λειτουργιας οπου στο βιντεο με προσοχη θα ακουσετε ενα τικ-τικ στη πραγματικοτητα ακουγετε λιγο πιο δυνατα......Σα να στρωνει λίγο.

http://www.youtube.com/watch?v=b73sggpyb_s
http://www.youtube.com/watch?v=smi6ljRrkTg

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 17:26:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καδενα και τεντωτηρας στο πρωτο στο δευτερο το κανει ακομα αλλα επειδη εχει παει λαδι το κανει λιγοτερο.χρονισμα και τα σχετικα νομιζω θελει
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:09:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Κυριοι μόλις ανέβασα τα 2 βιντεο στο youtube, το πρωτο ειναι με εντελως κρυο κινητηρα και το δευτερο μετα απο 20 λεπτη διαδρομη και τα λάδια σε θερμοκρασια λειτουργιας οπου στο βιντεο με προσοχη θα ακουσετε ενα τικ-τικ στη πραγματικοτητα ακουγετε λιγο πιο δυνατα......Σα να στρωνει λίγο.

http://www.youtube.com/watch?v=b73sggpyb_s
http://www.youtube.com/watch?v=smi6ljRrkTg

Δεν μου ακουγεται για τεντωτήρας, τεσπα αν ειναι τεντωτηρας μολις πατησεις λίγο γκαζι, τοτε κανει πολυ θόρυβο μεχρι τις 2-2500 στρ. στο κανει εσενα αυτό?
Κανε μου και μια χαρη, οταν ειναι κρυο και κανει αυτο το θορυβο, ξεκούμπωσε λιγο το σωληνακι πανω απο την αντλία κενου ενω δουλευει στο ρελαντι, κ δες αν αλλαζει κατι στο θορυβο. ειναι στα δεξια της κεφαλής οπως κοιτας, ενα γκρι φυσακι με πρασινο κουμπακι, πατα το κουμπακι κ τραβα το, μην αγχωνεσαι, δεν θα παθει κατι.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανα παλικάρι να το φισωσουμε να δουμε Fuel Trims πριν ανοιξουμε για χρονισμα παιζει???

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακη για να μην κανω κανα λαθος που μπορω να ανεβασω μια φωτο που τραβηξα για να μου πεις αν οντως ειναι αυτο που πρεπει αν βγαλω?

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιμενε θα ανεβασω εγω.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:29:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παω να το κάνω.....

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης