PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αυτοκίνητο και γυναίκα δεν δανείζονται...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
FRAPE 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 xs

Ένταξη: 13 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 01:25:31    Θέμα δημοσίευσης: Αυτοκίνητο και γυναίκα δεν δανείζονται... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIA NA MHN POLULOGW EPEIDH DEN MPOREITAI NA FANTASTEITAI SE POSO ASXHMH PSYXOLOGIKH KAI OIKONOMIKH THESH EIMAI THA SAS PW OTI AFOY PAREBHKA TO GNOSTO GNOMIKO "AMAKSI KAI GYNAIKA DEN DANEIZONTAI" KAI DANEISA SE GYNAIKA TO AMAKSI MOY KALA NA PATHW!!!THS TO EDWSA STHN BARYMPOPH SE MIA ALANA POY THIMIZEI GHPEDO PODOSFAIROY KAI KATAFERE NA TO RIKSEI SE ENA TOIXO!!! MPERDEPSE TO FRENO ME TO GKAZI PANIKOBLHTHIKE KAI......!LOIPON EPEIDH DEN MPORW NA GRAPSW ALLA KONTEYW NA KATAREYSW EXOYME KAI LEME......TRYPIO PSYGEIO,PROBOLAKIA OMIXLHS STO XERI,PROFYLAKTHRAS,KAPO,DEKSI ARISTERO FTERO,KRYSTALA FWTWN,KLIMATISMOS OFF ,TO AMAKSI PAIRNEI LIGO ARISTERA ENW TO TIMONI EINAI STHN EYTHEIA!!!!!OTAN TO FTIAKSW THA SAS PW KAI POSO PHGE TO KOYSTOYMAKI ETSI NA KLAPSOYME OLOI MAZI!!!! MA THEE MOY GIATI SE MENA KAI DEN YPARXEI SALIO XRWSTAW EIDH PANTOY....ALLA POY NA AKOYSEIS ESY ESY MONO BLEPEIS!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 02:11:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Meta apo afto pou diabasa den kserw an eisai thyma apistefths gkantemias h apistefths hlithiothtas wste na kataferei na trakarei to amaksi se alana. Alla mallon kai sy to idio tha anarwtiesai...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 06:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Frape μάλλον πρέπει να σε κυνηγάει η γκαντεμιά Mad Mad Mad
Ελπίζω τουλάχιστον να το φτιάξεις γρήγορα και το πάθημα να σου γίνει
μάθημα....

Πάντως και εγώ το προσωπικό μου αμάξι θα σκεφτόμουν πολύ για να το
δώσω σε γυναίκα να το οδηγήσει (παρόλο που το έχω κάνει για 10 μέτρα!!!).
Έκανα τόσο κόπο να το αγοράσω, άλλο τόσο να το φτιάξω (λέμε τώρα!!!), δεν
λέει να πάθω κανένα πατατράκ....

Αντιθέτως όταν νοικιάζω αμάξι (με μικτή ασφάλεια πάντα), δεν έχω πρόβλημα
να το δώσω να το οδηγήσει ο/η οποιοσδήποτε.
Ίσως αν είχα και εγώ μικτή ασφάλεια, θα το σκεφτόμουν παραπάνω και ίσως
να μην με ανυσηχούσε τόσο πολύ...

Όσο για το 2ο "αντικείμενο" της πρότασής σου, δεν υπάρχει περίπτωση !!!!!

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 07:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προς FRAPE

Τι λες μεγάλε ??????????????????

To αυτοκίνητο ΔΕΝ δανείζεται ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Η γυναίκα δανείζεται από μόνη της ΧΩΡΙΣ να σε ΡΩΤΗΣΕΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 07:26:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου, το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και εγώ πριν 2 χρόνια (με το παλιό το αμάξι μου)! Όταν λέμε το ίδιο ακριβώς την ίδια ζημιά!!! Βέβαια η τιμή που έδωσα εγώ δεν είναι αντιπροσωπευτική, γιατί το αμάξι δεν ήταν 206 αλλά Marbela 8O

Πάντως καταλαβένω ακριβός πώς αισθάνεσαι!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 09:24:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
προς FRAPE

Τι λες μεγάλε ??????????????????

To αυτοκίνητο ΔΕΝ δανείζεται ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Η γυναίκα δανείζεται από μόνη της ΧΩΡΙΣ να σε ΡΩΤΗΣΕΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Nα συμφωνήσω απόλυτα με τον Vini και να εκφράσω μια απορία σχετική.

Tι κόλλημα είναι αυτό που έχουν φάει οι γκόμενες ντε και καλά να οδηγήσουν το αυτοκινητό μας, αλλιώς δεν τις αγαπάμε. Kαι βγαίνουν και κάτι π@π@ρες στα lifestyle περιοδικά και το υποστηρίζουν.

Eίναι δείγμα αγάπης το να οδηγήσει κάποια το αυτοκινητό μου (χωρίς λόγο πάντα) και δεν είναι δείγμα αγάπης ότι δεν της το δίνω για το καλό το δικό μου, το δικό της, της τσέπης μου και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα;;

Φίλε Frape κουράγιο.

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 09:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Tι κόλλημα είναι αυτό που έχουν φάει οι γκόμενες ντε και καλά να οδηγήσουν το αυτοκινητό μας, αλλιώς δεν τις αγαπάμε. Kαι βγαίνουν και κάτι π@π@ρες στα lifestyle περιοδικά και το υποστηρίζουν.

Eίναι δείγμα αγάπης το να οδηγήσει κάποια το αυτοκινητό μου (χωρίς λόγο πάντα) και δεν είναι δείγμα αγάπης ότι δεν της το δίνω για το καλό το δικό μου, το δικό της, της τσέπης μου και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα;;

Απλά θέλουν να νιώσουν το κάτι παραπάνω, να γευτούν κάτι διαφορετικό.

Και μία απορία:
Αν είχαν ήδη μία Porche στην κατοχή τους ή ένα Evo, άραγε θα ήθελαν
τόσο πολύ να οδηγήσουν ένα ταπεινό 206?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 10:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας... άβυσσος.
Συνοδηγοί μου δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα να οδηγήσει το 206 μου!!!
Το να οδηγήσει άλλος-η την μικρή μου (εκτός συνεργείου δυστυχώς-και εκεί πονάω να τη βλέπω στα χέρια άλλου) είναι σαν να δανείζω τη γυναίκα μου σε άλλο. Όποια γυναίκα μπορεί να το δεχτεί, ας το δεχτεί. Απλά θα σας πω ότι επέλεξα να πάω το αμάξι σε parking που είναι πιο μακριά από το σπίτι μου σε σχέση με άλλο μόνο και μόνο γιατί δεν έχει παρκαδόρο να μου παίρνει το αμάξι να το παρκάρει αλλά να το βάζω μόνος μου!!!

Φίλε FRAPE κουράγιο και υπομονή, θα περάσει και αυτό!!!

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
angelbaby (Ελίνα)
Μέλος
Μέλος

FIAT Seicento BRUSH - 1100cc - 55HP

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 12:19:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Απλά θέλουν να νιώσουν το κάτι παραπάνω, να γευτούν κάτι διαφορετικό.

Και μία απορία:
Αν είχαν ήδη μία Porche στην κατοχή τους ή ένα Evo, άραγε θα ήθελαν
τόσο πολύ να οδηγήσουν ένα ταπεινό 206?

Συγνώμμη, αλλά δεν θεωρώ καθόλου ταπεινό το 206, ακόμα και αν οδηγούσα Evo, Porche, ή ακόμα και Masserati (το τελευταίο το έχω οδηγήσει μια φορά)..Το 206 είναι όμορφο και καθόλου ταπεινό Smile Smile Ρωτήστε και εμάς τις συνοδηγούς Wink Wink

Petaei to Seicento? Petaei.......ki as mhn einai PUG 206 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 12:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

angelbaby έγραψε:
Συγνώμμη, αλλά δεν θεωρώ καθόλου ταπεινό το 206, ακόμα και αν οδηγούσα Evo, Porche, ή ακόμα και Masserati (το τελευταίο το έχω οδηγήσει μια φορά)..Το 206 είναι όμορφο και καθόλου ταπεινό Smile Smile Ρωτήστε και εμάς τις συνοδηγούς Wink Wink

ΠPOΣ VINI

Tι έλεγα και διαφωνούσες; Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
FRAPE 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 12:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PAIDIA THANKS OLOYS POY DINETAI PARHGORIA STON ARRWSTO! TO PHGA SHMERA STHN PEUGEOT EPSILON PERIMENW THL GIA THN EKTIMISH. BEBAIA AN ANARWTIESTE DEN EXW PEI SE KANENAN PWS EGINE (OIKOGENEIA-FILOYS) SE OLOYS LEW OTI EFYGE TO XEIROFRENO SE KATHFORA KAI OTI DEN EIXA BALEI MESA TAXYTHTA.BLEPETE EDW YPARXEI O PARAGONTAS ANWNYMIA GIA AYTO TO EGRAPSA.EPISHS TI GINETAI RE PAIDIA KANEIS DEN EXEI LEFTA H DEN BOHTHANE? OPOY KAI AN ZHTHSA DANEIKA AFOY BRISKOMAI SE ANAGKH KAI OXI GIA PLAKA DEN DINEI KANEIS OLOI DEN EXOYN OLOI PEINANE?TELIKA THA PARW DANEIO APO TRAPEZA KAI SAS ORKIZOMAI OTI MOLIS GINEI KALA TO AMAKSI BOYR GIA MIKTH ASFALEIA.A SAS EIPA EXW GRAPSEI MONO 2640XM STO KONTER KAI TO AMAKSI TO EXW 3 MHNES STON TETARTO GIA NA KATALABETAI!!!!H ALHTHEIA EINAI OTI KAI KOSMOS POY HTAN STHN ALANA FRIKARE APO 2 PITIRIKADES ME PUNTO AKOYSA TO THEIKO "MEGALE APISTEYTO" GELAGAN POLOI DIOTI KAI NA TO THES AYTO SE TOSO XWRO DEN GINETAI!!!!TELIKA OMWS OLA GINONTAI H BLAKEIA EINAI ASTEIREYTH PHGH KAI YPARXEI SE MEGALES DOSEIS!!!
Επιστροφή στην κορυφή
FRAPE 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 13:01:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CHATASO EXEIS DIKIO GIA THN PROTASH MOY! VINI SYMPFWNW GIA THN GYNAIKA - A THN EPOMENH FORA OYTE 10 METRA!!! PEZOMANIA ME NIWTHEIS FILARAKO.! SAN NA BLEPW THN EKFRASH SOY OTAN TO EPATHES,DEN MPOREI.....THN IDIA THA EIXAME!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 14:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FRAPE έγραψε:
CHATASO EXEIS DIKIO GIA THN PROTASH MOY! VINI SYMPFWNW GIA THN GYNAIKA - A THN EPOMENH FORA OYTE 10 METRA!!! PEZOMANIA ME NIWTHEIS FILARAKO.! SAN NA BLEPW THN EKFRASH SOY OTAN TO EPATHES,DEN MPOREI.....THN IDIA THA EIXAME!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Aκριβώς έτσι 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 17:23:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΣ FRAPE : Μπορείς να πας να την ξεκρεμάσεις τώρα, νομίζω ότι το πήρε το μάθημά της!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Την έχεις από το πρωί κρεμασμένη, σκέψου πόσο θα κλαίει.........(σνιφ, σνιφ) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Σοβαρά τώρα, δεν πειράζει φίλε, οι λαμαρίνες ξαναγίνονται. Σημασία έχει ότι δεν χτύπησε κανείς. :D

Α, και κάτι ακόμα. Σαν συμβουλή, μην πας να δεις το αμάξι σου την ώρα που το φτιάχνουν. Πήγαινε καλύτερα να το πάρεις όταν θα είναι έτοιμο. Το γιατί είναι ευνόητο, αλλά αν δεν ξέρεις πόσο πονάει, άστο καλύτερα να μην μάθεις ποτέ. Wink Wink Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2002, 23:52:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

svstouk έγραψε:
...Σαν συμβουλή, μην πας να δεις το αμάξι σου την ώρα που το φτιάχνουν. Πήγαινε καλύτερα να το πάρεις όταν θα είναι έτοιμο. Το γιατί είναι ευνόητο, αλλά αν δεν ξέρεις πόσο πονάει, άστο καλύτερα να μην μάθεις ποτέ. Wink Wink Wink

Συμφωνω απολυτα με τον φιλο...θα πονεσεις Crying or Very sad

Ρε συ Frape η κοπελια ειχε διπλωμα Question Να υποθεσω οχι και να ξαναρωτησω...Οταν το πηρε το αυτοκινητο της εσβησε Question Θα μου πεις τωρα τι σε ρωταω...Γιατι και εγω ρε φιλε το εδωσα μια μερα το τουτου μου στην κοπελια και ευτυχως και οι 3 πρωτες προσπαθειες να το ξεκινησει ηταν αποτυχημενες, την 4 το λυπηθηκα τοσο πολυ το αυτοκινητο που βογκαγε το αμοιρο και την κατεβασα. Ισως να γλυτωσα τον εαυτο απο μια μεγαλυτερη καταστροφη τι να πω. Κουραγιο φιλε, λαμαρινες ειναι και φτιαχνονται. Σημασια εχει που δεν χτυπησε κανεις.

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 00:53:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σου συμπαρασταθώ κι εγώ φίλε Frape για την ζημιά που έπαθες και εύχομαι άλλο κακό να μη σε βρει. Πάντως να ξέρεις δουλειά που τελειώνει με λεφτά μην την φοβάσαι. Το καλό είναι οτι η κοπέλα σου είναι καλά και και για το αυτοκίνητό σου μη φοβάσαι. Θα ξαναγίνει.
Όσο για τα λεφτά,επειδή φαντάζομαι το κουστούμι πόσο θα βγει, λίγο με τις αποταμιεύσεις σου,λίγο κανας παππούς,καμιά γιαγιά, πιστεύω να λυθεί το θέμα σου. Το θέμα δάνειο δες το τελευταίο, γιατί μετά θα σε φάνε οι τόκοι. Πες την κοπελιά σου αν μπορεί να δώσει τίποτα. Βέβαια αυτό ξέρω δεν είναι πολύ καλό, αλλά νομίζω θα καταλάβει την κατάσταση.
Όπως και να 'χει κρίμα και πάλι κρίμα, γιατί ίσα που το αυτοκίνητο είχες αρχίσει να το ανοίγεις και να το ευχαριστιέσαι. Πάντως ούτε αυτοκίνητο, ούτε γκόμενα δανείζονται, ούτε το αυτοκίνητο στην γκόμενά σου. Και ένα tip: γκόμενες μπορείς να βρεις πολλές, αυτοκίνητο όμως ένα (εκτός κι αν μπορείς να αγοράζεις όποτε σου καπνίσει).

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 02:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί έπαθες ρε Frapeee!!;;

Περαστικά συν-οδηγέ μας!
Εσύ να είσαι καλά...
Πήγαινε να δεις καθώς το φτιάχνουν κι ας πονέσεις που θα το δεις όπως δεν θα ήθελε κανένας μας. Δείξε τους το ενδιαφέρον σου. Πιάσε από κοντά και το λαμαρινά και πες του να σε προσέξει, έτσι ώστε όταν πιάνει το 206 σου να μην το βλέπει τελείως απρόσωπα...
Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 04:06:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Egw pantws otan to trakara eimoun se dynh thesh .. mou irthe o logariasmos 1.300 se gnwsto fanartzh kai par'olo pou eimoun mesa se eggyhsh kai to amaksi to eixa parei me daneio pou apetei na to ftiakseis se antiproswpeia, den tous to phga giati mou zhtagan 2 myria +... egw me 1.700 to ftiaksa, to xamhlwsa, tou bala eksatmish zantes lastixa... to kana TZI TZI.. fysika ola afta me daneio tou enos ekatomyriou, thn wra pou plhrwna grammatia gia tis zantes kai ta lastixa enw taftoxrona etrexan kai oi doseis tou aftokinhtou (kamia 100ara to mhna)..

Kaneis den mou dwse giati apla den zhthsa basika...O theos me boithise omws kai antapeksiltha.. akoma xrwstaw bebaia gyrw stis 900 xiliades sto daneio tou trakarismatos alla exw ksoflhsei to amaksi edw kai kana 4mhno enw tis zantes kai afta ta ksoflhsa tetoia epoxh perysi...

Kouragio.. yparxoun kai xeirotera (eimai to zwntano paradeigma)
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 04:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kai na prosthesw sto thema "mh to deis to amaksi oso to ftiaxnoun" oti einai kalytera na to deis. Egw to eida ME KOMMENO ko*o, meta eida ton kainourio RAMMENO ko*o pws astarothike pws bafthke.. eida ola ta salonia mesa KSHLWMENA, eida pragmatika to amaksi san AKTINA X .. sou dinei mia allh katanohsh tou pws akribws einai ftiagmeno. Entaksei den einai oti pio efxaristo alla ti na pw.

A kai kati allo .. afto me tis gkomenes na trakaroun to amaksi tou gkomenou pou tous to edwse gia ligo to exw akousei apo gnwstous 5 fores se 5 diaforetikes periptwseis kai mia fora to exw dei live otan mia phge na to riksei panw mou kai telika to petakse se ena tsimento kai bghke o allos eksw kai erixne xristopanagies.

Ti sk@ta mhpws to kanoun epithdes?
Επιστροφή στην κορυφή
FRAPE 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2002, 05:52:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H OYSIA EINAI PAIDES OTI STO AMAKSI EGW DEN THS EIPA NA PATHSEI GKAZI KATHOLOY GIATI PERIMENA OTI THA FOBHTHEI!!!TO KSEKINAGE MONO AFHNONTAS TON SYMPLEKTH ARGA ARGA KAI SIGA SIGA TO AMAKSI ROLLARE XWRIS GKAZI KATHOLOY.ETSI PHGAINAME PANW KATW ((ME 10KPH)) WSPOY STO TELOS THS ALANAS EXEI TOIXO STAMATAEI KANONIKA STRIBEI TO TIMONI ARISTERA KAI ETOIMAZETAI NA AFHSEI TO SYMPLEKTH ((MONO AFTON THS EIPA)) KAI H M*L*KO AFHNONTAS TOSYMPLEKTH THS HRTHE NA PATHSEI TO GKAZI TO PATHSE TERMA PAIDIA TO AMAKSI SPINIAREI AFHNEI TO TIMONI AFTO ISIWSE KAI PHGAINEI PANW STON TOIXO ME SPASMENH PRWTH!FWNAZW FRENO PATAEI FRENO GIA MIA STIGMH KAI AMESWS PALI GKAZI TERMA ((H BLAKEIA DEN EXEI ORIA))!!! OXI DEN THA PAW NA DW POY TO FTIAXNOYN HDH POY MAZEYA PROFYLAKTHRES TREXAN TA NERA TA PROBOLAKIA KSYLWMENA KONTEPSA NA LIPOTHIMISW!!! GIA THN ISTORIA DEN THS EIPA OYTE MIA BRISIA OUTE MIA FWNH!!! EIXE PANIKOBLHTHEI EKLAIGE TO NA FWNAZA KAI EGW DEN THA EKANE KALO SE KANENAN!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης