PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ηχεία στις εργοστασιακές θέσεις σε 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT secret project

Ένταξη: 02 Αύγ 2011
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2013, 06:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Ηχεία στις εργοστασιακές θέσεις σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Ξέρει κανείς τι μπορεί ηχεία μπορούν να χωρέσουν ?

Εχω 2 ζευγάρια Focal 165 V και θέλω να δω αν μπαίνουν .

Ευχαριστώ

Τα Focal 165 V μπαίνουν κουτί στο 207!
Ακόμη και με την εργοστασιακή πηγή θα παίξει πολύ ανώτερα από πριν!
Τα focal κατά την γνώμη μου είναι μια από τις καλύτερες μάρκες αν όχι η καλύτερη σε διαιρούμενα ηχεία!
Πολύ καλή επιλογή!!

Πωλείται 207 GT 350+ άλογα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3505380/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2013, 13:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα μου ειπε οτι ειναι κλασης ανωτερα απο τα μαμα ηχεια (ζευγαρι βεβαια) και με εργασια τα 160€.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SaloS (Φίλιππος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 Rallye (2008)

Ένταξη: 23 Ιαν 2008
Τόπος: Ηρακλειο Κρητης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2013, 15:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FYI

How to install a Focal IFP 4-Speaker kit in 207

http://www.youtube.com/watch?v=s1eGMOL2ooA

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2013, 14:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ παιδιά μπροστά έχω αυτό http://www.conchord.gr/c6-speaker.html
και πίσω αυτό http://www.conchord.gr/822032-woofer.html με ενισχυτη τον blaupunkt gta 4 special edition 2011 και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος ακόμα και με μαμά πηγη, ασχετα το οτι συνδεθηκε προχειρα μια aftermarket και νομιζα πως εχει Sub το αμαξι, τα προτεινω ανεπιφυλακτα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
billakos3d (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Δεκ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιούν 2013, 19:36:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα , γνωριζει κανεις αν αυτα τα ηχεια μπαινουν στο 207 ?

http://www.ixokinisi.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=knflypage.tpl&product_id=2713&category_id=79&option=com_virtuemart&Itemid=9
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιούν 2013, 18:11:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα μπρος πισω ειναι 16.5cm τα ηχεια και μπηκαν κουτι, με καθε επιφυλαξη για τα 17cm για το βαθος δεν ξερω να σε βοηθησω.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2013, 13:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να φανταστω οτι τα 66 mm βαθος ειναι απαγορευτικο για το 207 ? παιζει να σπασω την βαση απο μεσα και να κατσουν μηπως ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2013, 13:50:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
να φανταστω οτι τα 66 mm βαθος ειναι απαγορευτικο για το 207 ? παιζει να σπασω την βαση απο μεσα και να κατσουν μηπως ?

Εγω στο 206 εχω σπασει τις προστασιες απο μεσα για να βαλω 56mm ή 58mm ηχειο (δε θυμαμαι ακριβως). Εκτος απο αυτο εβαλα και ενα στεφανι στη βαση του ηχειου για να το τραβηξω λιγο πιο εξω (αφηνε περιθωρια η ταπετσαρια).

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2013, 13:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
nOkpos έγραψε:

Εγω στο 206 εχω σπασει τις προστασιες απο μεσα για να βαλω 56mm ή 58mm ηχειο (δε θυμαμαι ακριβως). Εκτος απο αυτο εβαλα και ενα στεφανι στη βαση του ηχειου για να το τραβηξω λιγο πιο εξω (αφηνε περιθωρια η ταπετσαρια).

Ναι εγω ρωτησα γιατι λενε Max 58 και εμενα ειναι 66 Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2013, 14:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα τωρα που το τσεκαρα 64αρια ειναι τα δικα μου!

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/p_29527_Earthquake_VTEK-MC6.aspx

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2013, 15:42:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει κανεις αντιμετωπισει προβλημα με τριγμους της ταπετσαριας απο τα ηχεια, εμενα με το παρα μικρο μπασο τριζουν και οι ταπετσαριες, τι να κανω σκεφτομαι να περασω με κανα αφρολεξ τα σημεια επαφης μεταλλου-πλαστικου και να αλλαξω τα κλιψακια με αυτα των Audi, τα ειδα σε φανοποιειο και ακομα και εκει η Audi ειναι πολυ μπροστα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2013, 19:16:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα καλα τελικα τα εβαλα με μια μικρη πατεντα ... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
trs (Κωστάκης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 Dynamic

Ένταξη: 05 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Δεκ 2013, 21:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Εχει κανεις αντιμετωπισει προβλημα με τριγμους της ταπετσαριας απο τα ηχεια, εμενα με το παρα μικρο μπασο τριζουν και οι ταπετσαριες, τι να κανω σκεφτομαι να περασω με κανα αφρολεξ τα σημεια επαφης μεταλλου-πλαστικου και να αλλαξω τα κλιψακια με αυτα των Audi, τα ειδα σε φανοποιειο και ακομα και εκει η Audi ειναι πολυ μπροστα.

Εγώ έχω προβλήματα με τριξίματα αλλά δεν το χειρούργησα ακόμα να δω από που προέρχεται, ακούγεται από τις πίσω ταπετσαρίες συνήθως.
Όσο για το κόψιμο της βάσης στα μπροστά που είπατε και εγώ έχω κάνει το ίδιο(τις έκοψα) αλλά να μην είναι αρκετά μεγαλύτερο γιατί θα βρίσκει στο τζάμι όταν κατεβαίνει τέρμα.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2014, 21:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερωτηση για τους γνωστες του ηχου, οταν εχουμε μπροστα ενα σετ διαιρουμενα με ισχυ συνολικα 200W RMS και πισω αλλα τοσα σε Watt ενας ενισχυτης 4Χ60 RMS στα 4Ω μας κανει ή ειναι μικρος? Για αυτη την απαιτηση των ηχειων πρεπει να παρουμε ενισχυτη στα ιδια RMS?

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 20:42:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν λες για τα ηχεία συνολικά watt, εννοείς 2χ100 μπροστά και 2χ100 πίσω;

Αν αυτό εννοείς είναι Ok.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 20:43:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αυτο εννοω, μηπως θα ηταν ιδανικοτερο να παμε σε πιο κοντινα RMS δηλαδη σε μεγαλυτερο ενισχυτη?

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 20:48:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Ναι αυτο εννοω, μηπως θα ηταν ιδανικοτερο να παμε σε πιο κοντινα RMS δηλαδη σε μεγαλυτερο ενισχυτη?

Ναι.. Θα υπολειτουργουν ετσι και θα ζοριζεται και ο ενισχυτης.. (τι ηχεια εχεις μπροστα;)

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 20:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπροστα ενα σετ διαιρουμενα 2χ100RMS και πισω ειχα βαλει τα μπασα μονο απο το ιδιο σετ διαιρουμενα αρα να υπολογισω αλλα τοσα σωστα? ο ενισχυτης ειχε αγοραστει τοτε για αλλο λογο αλλα για να μην παει χαμενοςτον εβαλα πανω, το θεμα ειναι οτι τωρα θελω να στρωσω λιγο το ηχοσυστημα και δεν ξερω τι να κανω..... ωστοσο ο υπαρχον ενισχυτης δεν θα παει χαμενος δινει 2Χ160RMS στα 4Ω και λεω να βαλω ενα σαμπακι εκει πανω, τα 2Χ160 μπορουμε να τα κανουμε καπως 1Χ320 ή λεω μ@λ@κιες ??

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
jimakos205 (jim)
Μέλος
Μέλος

peugeot 205 1.9 cti

Ένταξη: 03 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2014, 02:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην ασχολεισε κ ιδιαιτερα με τα watt των ηχειων(σε λογικα πλαισια παντα) αλλα με την ευαισθησια τους.δλδ ποσα db ειναι...επισης ενας "καλος" κ ποιοτικος ενισχυτης παντα βελτιωνει τον ηχο ασχετα με το ποσα watt ειναι(σε νορμαλ εντασεις παντα).γεφυρωμα μπορει να γινει στον ενισχυτη που λες κ να μπει πανω του ενα σαμπ μονο.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2014, 13:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jimakos205 έγραψε:
μην ασχολεισε κ ιδιαιτερα με τα watt των ηχειων(σε λογικα πλαισια παντα) αλλα με την ευαισθησια τους.δλδ ποσα db ειναι...επισης ενας "καλος" κ ποιοτικος ενισχυτης παντα βελτιωνει τον ηχο ασχετα με το ποσα watt ειναι(σε νορμαλ εντασεις παντα).γεφυρωμα μπορει να γινει στον ενισχυτη που λες κ να μπει πανω του ενα σαμπ μονο.

μαλιστα σε ευχαριστω πολυ, λεω λοιπον να παρω εναν πιο δυνατο ενισχυτη για τα ηχεια, και να γεφυρωσω αυτον που εχω για να μπει ενα σαμπ εφοσον μπορει να γινει.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης