PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

peugeot 308 gt 150hp ή 175hp
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 15:58:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Downhill έγραψε:
λοιπον ρώτησα στην πεζώ για κάθε ενδιαφερόμενο (νοτ) αν η νέα μασκα (φεισλιφτ) του 200gt μπαινει στο παλιό gt και η απάντηση ήταν θετική (με ενα ελαφρύ "μάλλον" για πάν ενδεχόμενο). Μετα ζήτησα κοστολόγιο και μου είπε οτι δεν αλλάζουμε μόνο μάσκα αλλα και φανάρια και καπό και αρχισε να μετράει ευρώ...

ακόμα μετράει μαλλον.

o Dr σε ρωτάει αν είναι τρακαρισμένο οχι αν αλλάζει!

Η ερώτηση είναι ουσιαστικά γιατί φοράει αυτόν τον προφυλακτήρα και μήπως είναι έτσι λόγω τρακαρίσματος και για λόγους.... 'κόστους επισκευής' ... έβαλε άλλον προφυλακτήρα ο παλαιός ιδιοκτήτης

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 15:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Θα ξαναρωτήσω για το τρακάρισμα μπροστά. Confused

Ναι οκ, σύμφωνα με το servicebox είναι GT αλλά γιατί φοράει τον απλό προφυλακτήρα;

Εγώ πάντως που έκανα αρκετά χιλιόμετρα με GT με 17αρες δεν το βρήκα δυσάρεστα σκληρό. Βέβαια το αμάξι ήταν σχετικά καινούριο (<30.000 χλμ) οπότε ίσως δεν είναι ρεαλιστικά τα συμπεράσματά μου.

τελικά false alarm (μαλ***α φωτογραφία ειχα βγάλει) για τον προφυλακτήρα. πήρα τις φώτο που μου εστειλες και πήγα και το ξαναείδα. Ο προφυλακτήρας ειναι σαν του λευκού που ανέβασες.
α, στα κομμάτια και αυτοι οι γάλλοι 300 φεισλίφτ εχουν κανει σε αυτό το 308? αλλο το premium pack, αλλο το gt175 άλλο το gt200 άλλο το νεο φεισλίφτ, μας μπερδεύουν και τα google search μας!!

τελείωσε και το τεστ και το μαστόρι και ειναι πολύ θετικός. περιμένω και ενδοιασμους volvou και μαλλον θα το φαω!!!!

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 16:02:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:

o Dr σε ρωτάει αν είναι τρακαρισμένο οχι αν αλλάζει!

η απαντησή για το φειλιφτ δεν ήταν στον dr, γράφαμε παραλληλα... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 16:04:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι facelift, απλά το GT φορούσε άλλον προφυλακτήρα από τα υπόλοιπα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 16:05:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
αν θελεις παρε απο κανα τρομπετο οταν βγει απο το καινουργιο..μη κοιτας απο αντιπροσωπεις..η απο κανα τρακαρισμενο αλλα να ειναι υγιες το μπροστα...αλλα γνωμη μου μη μπλεκεις με αλλαγες μεγαλου μερους λαμαρινων..σχεδον ποτε δεν εχουνε την εργοστασιακη συνδεση..πιανουνε κενα..

εχεις δίκιο. μπριζώθηκα και παρασύρθηκα...

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 16:06:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελοσπάντων! ολα καλα! αφού εδωσε και ο βόλβος την ευλογία του Smile αυριο μαλλον θα το κλείσω!

σας ευχαριστώ παιδιά όλους για την βοήθεια!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 16:13:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αμα εχει 17αρια εισαι αρχοντας.

το θεμα ειναι αυτο που σου λεει ντινος.
εχεις ενα gt χωρις ζαντες και μουρη gt.
δε σε προβληματιζει?
μηπως ειναι τπτ εισαγωγη?
επισης η αγγελια στο car ειναι σιγουρα η σωστη μηπως κοιτατε αλλο απο ντινο?

οχι η πεζώ λεει ήταν πουλημένο εδω.
η μουρη τελικά ήταν λαθος δικό μου. μία χαρά ειναι.
τα 17 άρια ειναι ευχή και καταρα. ναι χανεις σε ομορφία και ίσως και επιδόσεις αλλα κερδίζεις σε ανεση και σε κόστος.
το αυτοκίνητο δεν ειναι ανεβασμένο στο car

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 16:19:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ta 17aria ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΗ.
για τους ελληνικους δρομους.
αν το ειχες οδηγησει με 18αρια θα καταλαβαινες τι λεμε.

τελικα ποσο στο δινουν? για 150αρι δε βρισκεις τπτ?
εγω δεν εδωσα εγκριση Laughing
συνεχιζω να εχω ενστασεις αφου θεωρω by far πιο γα**τη
επιλογη το 150αρι. χανεις λιγο σε γκαζι και εξοπλισμο
και κερδιζεις σε ολα τα αλλα
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 16:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι σαν να λεμε το 207 gt ειναι καλυτερο απο το rc
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 17:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ta 17aria ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΗ.
για τους ελληνικους δρομους.
αν το ειχες οδηγησει με 18αρια θα καταλαβαινες τι λεμε.

τελικα ποσο στο δινουν? για 150αρι δε βρισκεις τπτ?
εγω δεν εδωσα εγκριση Laughing
συνεχιζω να εχω ενστασεις αφου θεωρω by far πιο γα**τη
επιλογη το 150αρι. χανεις λιγο σε γκαζι και εξοπλισμο
και κερδιζεις σε ολα τα αλλα

για 150άρι αρχικά δεν έψαξα γιατί ήθελα την πανοραμική. δεν ήξερα βέβαια οτι το 150 το premium pack εχει πανοραμική. μετά διάβασα και μερικά τεστ, το ενα έφερε το άλλο και κολλήσαμε με τα 175 άλογα...

όπως και νάχει το βρήκα με ~40.000χλμ 8.000€. Θελει και νέα λάστιχα (θα του βάλω τα sportmax RT) οποτε πές 8500.

ρε εγώ εχω θολώσει τοσο πολύ που ο,τι και να γράψεις διαβάζω :

volvos έγραψε:

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 17:59:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είχα δοκιμάσει πολλά αυτοκίνητα και μπορώ να πώ οτι με είχε κερδίσει η οκτάβια η οποία επαιζε στα 14000€ με 20.000χλμ αλλα απορρίφθηκε για λόγους που αναφέρθηκαν πρίν.

σίγουρα έπαιξε ρόλο η τιμή αλλα σε σχέση με φόκους 180, golf gt, astra 140, μου άρεσε μακράν περισσότερο το 308.

βεβαια ήταν και μία τζουλιετα στα 16.000 ευρώ λουκουμάκι αλλα ξεφευγουμε ε? (και δεν ειναι και τοσο ομορφη εσωτερικά να τα λέμε αυτα)

Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 18:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως προανεφερα το 175αρι εχει καλυτερο συστημα διαχειρησης κινητηρα και μεγαλυτερη τουρμπινα και για το βαρος του ταιριαζει...γαντι.συν οτι λογω αλλου προγραμματος εχει και καλυτερες καυσεις με οτι αυτο συνεπαγεται για την αξιοπιστια του κινητηρα...αλλα υποψιν..ως επι το πλειστον να μη πω συνεχεια..97αρα και πανω βενζινη...αλλιως οταν βαζεις μια στο τοσο 95αρα οχι σκισιματα ιδιως καλοκαιρι.βαλε και ενα πυρομετρο και θα εισαι οκ..
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 18:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
οπως προανεφερα το 175αρι εχει καλυτερο συστημα διαχειρησης κινητηρα και μεγαλυτερη τουρμπινα και για το βαρος του ταιριαζει...γαντι.συν οτι λογω αλλου προγραμματος εχει και καλυτερες καυσεις με οτι αυτο συνεπαγεται για την αξιοπιστια του κινητηρα...αλλα υποψιν..ως επι το πλειστον να μη πω συνεχεια..97αρα και πανω βενζινη...αλλιως οταν βαζεις μια στο τοσο 95αρα οχι σκισιματα ιδιως καλοκαιρι.βαλε και ενα πυρομετρο και θα εισαι οκ..

ωχ τώρα με σκότωσες. οκ η αλήθεια ειναι οτι τα αυτοκινητά μου δεν τα σκίζω και πάντα τους βάζω ανα 10 γεμίσματα 2 σερί 100άρα. αλλα να βάζω συνέχεια 100άρα μου φαίνεται λίγο δύσκολο. κατσε να δώ με την σέλ που κανει κατι κουλες προσφορες την 100άρα 5λεπτα πανω απο την απλη καποιες μερες...

για πες περισσότερα για το πυρόμετρο. που το τοποθετώ που το αγοράζω?

edit. την βελτιωμένη 95άρα κανει προσφορά οχι την 100άρα...

Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 20:25:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτη η μηχανη το λενε και τα προσπεκτους σε ολη την ευρωπη οπως και ολες οι καινουργιες των πεζω απο 1.0 μεχρι και την 1.6 200αρα παιρνουνε τουλαχιστον 97αρα..σημαινει οτι ετσι εχουνε ρυθμιστει.ιδιως αυτη που θα παρεις..οποτε ως επι το πλειστον βαζε v power και καθε 3 γεμισματα βαζε απλη αν και δε το συνιστω καθολου..δε ξερω ποση διαφορα εχει στην ελλαδα αλλα δεν ειναι οτι ποιος ξερει ποσο γλιτωνεις πια...και αν βαλεις 95αρα το σιγουρο ειναι οτι δεν παιρνεις την ιπποδυναμη που δηλωνει συν οτι μπορει να υπαρξει προβλημα καλης λειτουργιας..εγω στο δικο μου με την 97αρα κανω περισσοτερα χλμ γιατι κανει καλη καυση απο την απλη που πιεζετσι λογω κακης καυσης..ποσο μαλλον αυτες οι μηχανες που χρειαζονται την απαιτουμενη στοιχειομετρια καλης βενζινης.συν οτι κρατας και το κινητηρα καθαρο εσωτερικα με λιγοτερα καυσαερια και αυξηση θερμοκρασιων.τωρα το πυρομετρο ας σου πουνε τα παιδια που εχουνε βαλει πως μπαινει ασε που υπαρχει και το αναλογο τοπικ.ειναι ομως απαραιτητο για να βλεπεις κιολα ποσο μπορεις να το τρεξεις και για ποση ωρα καθως και τη ποιοτητα της βενζινης εμμεσα
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 22:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2013, 00:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχοντας κανει 50 απο τα 60000 χλμ στο αμαξι μου φορώντας πρόγραμμα το οποιο ειναι ρυθμισμενο για αποκλειστικη χρήση βενζίνης 100 οκτανίων, η γνωμη μου ειναι οτι αν οδηγας συντηρητικά-οικονομικά, με κανα ψιλοανοιγματακι που και που, χειμώνα δουλευεις 95αρα ανετα (μιλαμε παντα για εναν υγιή κινητηρα), ποσο μαλλον εσυ που θα εισαι κ μαμα, απλα δεν θα εχεις παντα τη μεγιστη ισχυ του κινητηρα σου. Το καλοκαιράκι, 95άρα μόνο για ατουρμπιστες καταστασεις, διαφορετικά τουλαχιστον 97.
Επισης υπαρχει και η επιλογη προγραμματος αυξησης ιπποδυναμης με χρήση 95άρας. Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2013, 14:22:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο γεμισμα η διαφορα ειναι 3,5-4 ευρω. Προτιμω να τα δωσω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο παρα να το σκεφτομαι αν μπορω να ανοιξω μια 2α και λιωσω στα πυρακια
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2013, 14:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Στο γεμισμα η διαφορα ειναι 3,5-4 ευρω. Προτιμω να τα δωσω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο παρα να το σκεφτομαι αν μπορω να ανοιξω μια 2α και λιωσω στα πυρακια

Kαλα σχετικο ειναι,πιο ευκολα βρισκεις μουφα 100αρα παρα 95αρα και οταν μιλαμε για μαμα μοτερ οκ,τοτε τα δικα μας θα επρεπε να ειχαν μπει σε τροχεια
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2013, 14:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα σιγουρα ολα σχετικα ειναι..αλλα σκεψου να βρεις μουφα 95αρα..εκει να δεις..εγω παντως στα περισσοτερα στην ελλαδα πρατηρια σελ μονο αυτη βαζω ελλαδα τη v power ητανε καλυτερη απο αποιοαδηποτε 95αρα.βεβαια εσεις που ζειτε εκει ξερετε καλυτερα..παντως τεχνικα αυτες οι μηχανες παιρνουνε 97αρα.τωρα με προγραμματα και τετοια δε ξερω αλλαζει εκει.
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2013, 22:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον το πήρα σήμερα. Μαμά στην δουλειά, μωρό παρκαρισμένο στην γιαγια. Η τέλεια ευκαιρία για βόλτα με τα φιλαράκια και πρώτο διεξοδικό τεστ drive.

το αμαξι είναι ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!!!!!

Αυτοκινητόδρομο τα σπάει. Χαλί (στο "ι ο τόνος) η ανάρτηση. Ο κινητήρας πιάνει τα 150 για πλάκα. Παραπάνω δεν μπορεσα να πάω. Ανετα (σε χαλαρούς ρυθμούς) με 6η πάς με 120-130χλμ/ώρα χωρίς καθόλου θόρυβο στην καμπίνα και κατανάλωση λογικότατη!!!

Οπως το πάς τόσο θα κάψει. Ειδα και 5lt/100 και 4lt/100 και 14lt/100 και κατι 23αρια... Μεση κατανάλωση στα 100χιλ που έκανα σήμερα 8,4. Διαδρομή: Περιστέρι-Μαρούσι (2ατομα), Μαρούσι-Κυψέλη(1 ατομο), Κυψέλη-Πολιτεία(2άτομα), Πολιτεία-Κυψέλη(2άτομα), Κυψέλη-Μικρολίμανο(3 άτομα), Μικρολίμανο-Κυψέλη(3άτομα), Κυψέλη-Γαλάτσι (2άτομα), Γαλάτσι-Μαρούσι(1άτομο), Μαρούσι-Περιστέρι(2άτομα). Οπαοτε μπορώ να πώ οτι η διαδρομή ήταν μικτή.

Η πανοραμική μοιραζε αυτόγραφα!!. Το ηχοσύστημα καταπληκτικό! Ρεπρίζ που σκοτώνουν. Αν και δεν το έσκισα μεθαύριο θα του κάνω ένα γέμισμα 100άρα και θα το ξεζουμίσω!!! Αυτός ο κινητήρας σε προκαλει να τον ανοίξεις!! Γραμμικότατος, με δυνατό τραβηγμα απο πολύ χαμηλά!!!!

Στροφιλίκια δεν το εσκισα γιατί μόλις εβαλα τα dunlop! Πήρα όμως μία πρώτη γεύση και παροτι φοβομουνα οτι το αυτοκίνητο θα γερνει πολύ τελικά αποδείχθηκα λάθος.... ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ!!!! Η ανάρτηση ειναι η χρυσή τομή! Ανεση και κράτημα. Κλίσεις περισσότερες απο το χαμηλωμένο 206 αλλα αυτό ειναι εντελώς "σχετική σύγκριση" και σε καμία περίπτωση δεν προβληματίζουν.

Παντως για συνεχές σκίσιμο δύσκολο το κόβω. Το αυτοκίνητο εχει τόσα αποθέματα ροπής και δύναμης που δεν νομίζω οτι θα βρώ ευκολα συνθήκες σε κάποιον δρόμο που να καταφέρουν να βάλουν τον κινητήρα σε δοκιμασία!!! Ωστόσο εκανα μία έρευνα στο νέτ και αποφάσισα για ΕΚΟ κίνητρον 100άρα.

άσχετο αλλα ξέρει κανείς κατι "άσχημο" για το βενζινάδικο στην λεωφόρο αθηνών 70 γιατί εχει την 100άρα σε τιμή πρόκληση!! (δεν είναι διαφήμηση. Αν ληφθεί ως τέτοια ας σβηστεί)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης