PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

peugeot 308 gt 150hp ή 175hp
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2013, 12:49:57    Θέμα δημοσίευσης: peugeot 308 gt 150hp ή 175hp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 308 gt βγάζει 200hp

υπήρξε έκδοση peugeot 308 με σήμα GT με ιπποδύναμη 150hp και αν ναί πώς μπορεί καποιος που αγοράζει μεταχειρισμένο να καταλάβει ποια έκδοση ειναι?

η 200άρα ξεχωρίζει απο το φουλ φεις λιφτ

η 150άρα απο την 175άρα πώς ξεχωρίζουν?

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2013, 13:04:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η έκδοση με τα 200 το γράφει στο μοτέρ.

GT με 150 δεν υπήρξε ποτέ από όσο θυμάμαι, μόνο με τα 175 και ξεχώριζε από τις ζάντες, τον μπροστινό προφυλακτήρα, καθίσματα κλπ σε σχέση με την Premum Pack με τα 150. Είχε επίσης έγχρωμη οθόνη (όχι την μεγάλη) και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2013, 16:14:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό που με προβλημάτισε ειναι ο προφυλακτήρας που ειναι οπως του απλού 150.

κατα τα άλλα εχουμε:

1.λογοτυπο GT στο πορτμπαγκαζ (ευκολο να μπει εκ των υστερων οποτε το παραβλέπουμε)
2.Ημιδερμάτινα καθίσματα
3.Πανοραμική οροφή
4.6άρι κιβώτιο
5.Εγχρωμη οθονη (οχι αυτή με το gps)
6.17άρες ζάντες

ισως και να υπερβάλλω αλλα επειδή εμπιστοσύνη δεν έχουμε ούτε στον ποπό μας, υπαρχει καποιος τρόπος μεσω του αριθμού πλαισιου του αυτοκινήτου να βρώ πληροφορίες για αυτό?

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2013, 16:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχει αυτή τη γρύλια μπροστά
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2971985/

αλλά αυτή
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2983225/

βασικά ειναι σαν και αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2845866/
με εξαίρεση τα ημιδερμάτινα καθίσματα το αυτοκίνητο ειναι σαν το 150άρι Premium pack. (δεν ξέρω για το κιβώτιο)

λοιπόν? ανησυχώ ή οχι?

Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2013, 16:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον ανοιγεις καπο και βλεπεις το τουρμπο.Το τουρμο του 150αριου εχει πιο μεγαλη κληση στη εξοδο του αλουμηνιου και ειναι πιο μικρη.Κανε τον κοπο και μετρα ποσο ειναι το μαυρο το κολλαρο.Και κατι αλλο.Το 175 308 ειχε φρενα σα του 207rc (302) το 150 νομιζω ειχε 283..οποτε δες σε φωτο πως ειναι οι δαγκανες του 207rc να καταλαβεις πιο εχεις.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιαν 2013, 23:37:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αεροτομή έχει;

Το αμάξι έτσι πρέπει να είναι: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1898647

Downhill, έχεις το VIN του;

Edit:
αυτό λες μήπως;http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1539198/

Μάλλον έχει τρακάρει και έβαλε τον απλό προφυλακτήρα, αν και το GT πίσω μου φαίνεται περίεργα κολλημένο. To τιμόνι του δεν είναι με τπτ αμαξιού με 29.000 χλμ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 00:30:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μαυρο μαλλον εφαγε καραμπολα και ειναι φτιαγμενο μπρος πισω..το τιμονι μοιαζει για καμμια 90000χλμ και βαλε συν οτι ο προηγουμενος ητανε μαλλον πολυ νευρικος και εσκαβε με τα νυχια του το καημενο το τιμονι...τι να πω ρε παιδια..
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 08:43:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όντως παίζει πολύ μουφα στα μεταχειρισμένα γι'αυτό και ψειρίζω την μαϊμου! Ο άλλος πουλούσε peugeot 308 gt 140hp(!!!!??) (χωρις πανοραμικές κλπ) και επέμενε στο τηλέφωνο οτι είναι gt. Τεσπα....

παντως το αμάξι δεν υπάρχει στο car.gr. Με μηχανικό που πήγα και το είδα ειναι σε πολύ καλή κατάσταση. Απο κάτω είναι αγρατζούνιστο. Παρόλαυτά μας παραξένεψε το σηματάκι gt που δεν μοιάζει να ειναι κολλημένο οπως το 308 αλλα εχει τσιμούχα μεταξύ αμαξώματος και σήματος και όσα σας είπα παραπάνω.

αεροτομή έχει.

dr εχω vin στο στελνω σε p.m

(παρη, εξυπνο αλλα δυστυχώς δεν έχω μεζούρα να μετρήσω)

εχθές πάντως τηλεφώνησα σε Lion και μου είπαν σήμερα να τηλεφωνισω στο τεχνικό τμήμα με το Vin. Θα τους καλέσω και θα σας ενημερώσω...

σας ευχαριστώ οους για την βοήθεια!

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 08:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον μας έλυσε την απορία η Peugeot. Ειναι 308 gt 175hp.

μάλλον τσαμπα ψείρισα την μαϊμού! Ευχαριστώ παιδιά!

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 11:49:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλά έχει αλλαγμένο προφυλακτήρα;

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 12:56:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω.... δεχτηκε και έλεγχο μηχανής. μεχρι τώρα τα μπουζί δειχνουν οτι όλα καλά. παμε παρακάτω...

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 13:10:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εισαι γνωστης των πολλων μειονεκτηματων που εχει αυτο το αμαξι?
δε λεω οτι ειναι κακο αλλα ...
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 13:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμαξάρα cruise είναι το gt

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 13:54:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to 150αρι ναι μαζι σου. αμαξαρα και σε καλα λεφτα.
το 175 κοπαναει παρα πολυ η αναρτηση
στριβει χαλια αφου τα εξτρα αλογα βγαζουν υποστροφη φουλ
και πλησιαζε πολυ σε τιμη καινουργιο πιο σοβαρα μοντελα...

οκ ειναι καλα λεφτα αλλα δε ξερω αν εχει τοσο νοημα
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 14:31:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 175αρι εχει καλυτερο προγραμμα διαχειρησης και καλυτερη τουρμπινα.το κοπανημα ειναι σχετικο παντα..μπορει να κοπαναει αλλα με 18αρες πιο αμαξι δε κοπαναει.αν το θες με 18αρες..το εχω οδηγησει και μπορω να σου πω οτι παει...τραινο το αμαξι..τωρα περι βλαβων και τετοια δε ξερω να σου πω..παντως του αδερφου μου μεχρι τωρα δεν του εχει βγαλει κατι..βεβαια το προσεχει το ζεσταινει κλπ.και σιγουρα υπαρχουνε και αλλα μοντελα παρομοιας κατηγοριας που σκιζουνε..αλλα οτι ειναι απαιχτο αμαξι ειναι δε μπορω να πω οτι δεν ειναι.και πολυ γρηγορο επισης.
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 15:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvo ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ!!!! Smile Smile

εννοείται πως θελω να ακούσω μία πληρη λίστα προβλημάτων γιατί για 308 εχουν γραφτεί πολύ λίγα. Τα περισσότερα φορουμ εχουν εκταταμένα τοπικ για το 207 αλλα για το 308 πολύ λιγα πραγματα (ποσο μαλλον το gt).

το αυτοκίνητο το οδήγησα και ήρεμα και αρκετά γρήγορα (οσο μπορούσα χωρίς να κάνω "αλητείες").
Απο εμένα, οι εντυπώσεις μου ειναι οι εξής:

Το αυτοκίνητο βγάζει μία αίσθηση GT και οχι Gti. Τι εννοώ? Ειναι ταξιδιάρικο, ειναι γρήγορο αλλα δεν ειναι απολυτο οδηγικά. Σιγουρα ειναι πιό πολύ προσανατολισμένο για Grand Tourismo καταστάσεις παρα για αμετανόητα στροφηλίκια. Τα καλά που λεει ο vasilis τα διαπίστωσα και εγώ και για να γίνω λίγο πιό αναλυτικός:

1) στην ευθεία ειναι ανετο. Καπως ξερό στις ανωμαλίες αλλα πολύ ανετο. Σιγουρα 3000 φορες πιο ανετο απο το χαμηλωμένο μου 206 το οποίο γενικά δεν με προβλημάτισε ποτε.
2)στις στροφές παίρνει κλίσεις. Παντα σε σύγκριση με το χαμηλωμένο μου 206. Με βλέπω για κονι fsd σουμπιτο.
3)Καθίσματα και θέση οδήγησης πολυ καλά. Εξοπλισμός απαιχτος. Πανοραμική οροφή ολα τα λεφτα.
4)Τιμόνι πολύ μεγάλο και πολύ χοντρό. Επίσης πολύ βαρύ. Αλλά σαφές και σταθερό.
5)Φρένα: Θεικά. Σε τεστ βγαίνουν απο τα πιο αποτελεσματικά φρένα στην κατηγορία (τεστ 100-0 απο 35μ έως και 37μ). Στην πράξη, θελει λίγο συνήθεια γιατί το τσιμπάς και ξερνας.
6)Γκάζι: Τι αλλο θες απο την ζωή σου?
7) Κατανάλωση: εκεί που περίμενα οτι θα χρειαστώ σύμβαση με βενζινάδικο διαπίστωσα οτι οπως θα το πάς θα καταναλώσει. Γενικά πολύ λογική και τολμώ να πώ προς το "οικονομική"
8)Το καλό ειναι οτι ο ιδιοκτήτης δεν επέλεξε τις προαιρετικές 18άρες και έτσι δεν εχει χασει το αμαξι σε άνεση. φοραμε 225/45/17. Η πιό εμπορική διάσταση με πολύ καλες επιλογές σε ελαστικά πραγμα που συνεπικουρεί στο καταπληκτικό φρενο.

---------------------------- Αυτα όσον αφορά το αυτοκίνητο

VOLVO ΜΙΛΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!

Υ.Γ. α! ξεχασα να πώ και αυτό. Αλλάζω αμάξι γιατί ο αη βασίλης περσυ μου φερε ενα ζωντόβολο και πλέον στο 206 δεν χωράμε!!!

Υ.Γ.2. ο μεγαλύτερος αντίπαλος αυτου του αυτοκινήτου ήταν το octavia RS. δυστυχώς εχασε στα σημεία (κανείς δεν ξέρει τί θα σκαρφιστεί παλι η κυβέρνηση για τα 2000 cc)

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 15:37:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ξαναρωτήσω για το τρακάρισμα μπροστά. Confused

Ναι οκ, σύμφωνα με το servicebox είναι GT αλλά γιατί φοράει τον απλό προφυλακτήρα;

Εγώ πάντως που έκανα αρκετά χιλιόμετρα με GT με 17αρες δεν το βρήκα δυσάρεστα σκληρό. Βέβαια το αμάξι ήταν σχετικά καινούριο (<30.000 χλμ) οπότε ίσως δεν είναι ρεαλιστικά τα συμπεράσματά μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 15:40:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον ρώτησα στην πεζώ για κάθε ενδιαφερόμενο (νοτ) αν η νέα μασκα (φεισλιφτ) του 200gt μπαινει στο παλιό gt και η απάντηση ήταν θετική (με ενα ελαφρύ "μάλλον" για πάν ενδεχόμενο). Μετα ζήτησα κοστολόγιο και μου είπε οτι δεν αλλάζουμε μόνο μάσκα αλλα και φανάρια και καπό και αρχισε να μετράει ευρώ...

ακόμα μετράει μαλλον.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 15:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα εχει 17αρια εισαι αρχοντας.

το θεμα ειναι αυτο που σου λεει ντινος.
εχεις ενα gt χωρις ζαντες και μουρη gt.
δε σε προβληματιζει?
μηπως ειναι τπτ εισαγωγη?
επισης η αγγελια στο car ειναι σιγουρα η σωστη μηπως κοιτατε αλλο απο ντινο?
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 15:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν θελεις παρε απο κανα τρομπετο οταν βγει απο το καινουργιο..μη κοιτας απο αντιπροσωπεις..η απο κανα τρακαρισμενο αλλα να ειναι υγιες το μπροστα...αλλα γνωμη μου μη μπλεκεις με αλλαγες μεγαλου μερους λαμαρινων..σχεδον ποτε δεν εχουνε την εργοστασιακη συνδεση..πιανουνε κενα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης