PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

107 - Βελτίωση
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
skyline (Δημητρης Γ.)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 107 1.0 12v 2006

Ένταξη: 31 Δεκ 2011
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ 2012, 23:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως βλέπω έτσι όπως είναι ότι έχει λιγο παραπάνω νεύρο εχει στης 1ες 2ες...

Peugeot 107 trendy 12v.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
skyline (Δημητρης Γ.)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 107 1.0 12v 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Δεκ 2012, 20:31:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια πηγα για εξατμιση και ακουσα τρελα νουμερα ! μονο σωληνας και τελικο και να μου βαλει οτι μπουκα θελω 250 με 300 ευρο και χταποδι 300 ακομα ο καταλυτης δεν ρωτησα,,,,

Peugeot 107 trendy 12v.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Δεκ 2012, 21:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα σου λενε γιατι δεν εχουνε δουλεια!!!!κανε καλη ερευνα αγορας..δες και εδω μεσα σε αλλο τοπικ κατι ονοματα και ρωτησε και εκει..χταποδι παρε το απο αγγλια η γερμανια αν δε βρεις κατι ελλαδα.κοιτα και στο ιντερνετ απο αγγλια..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Δεκ 2012, 22:17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως σου είπε κι ο Τηλέμαχος, μπορείς να καταργήσεις το τελικό και να πας σε μεγάλο-μακρύ μεσαίο.
Το μαμά τελικό ούτως ή άλλως έχει είσοδο κ έξοδο από την ίδια μεριά. Δεδομένου ότι τελικό είναι τοποθετημένο εγκάρσια, για να πας σε κάποιο αποδοτικό τελικό ελευθέρας θα πρέπει να έχει είσοδο κ έξοδο από διαφορετική πλευρά (όπως στο 90% των αυτοκινήτων δλδ) και άρα πρέπει ή να αλλάξει η θέση του καζανιού (που όμως δεν ξέρω εάν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο) ή να αλλάξει η θέση-πλευρά που βγαίνει η μπούκα του απ'τον προφυλακτήρα.

Με χταπόδι δε νομίζω να αξίζει να πειραματιστείς εκτός κι αν ο καταλύτης κ το μαντέμι είναι ενιαίο κομμάτι. Εάν όχι, στέλνεις τον καταλύτη κάτω (βρίσκεις από ebay μ'ένα 100ρικο) και ακολουθείς τη λύση περί μεσαίου που λέμε παραπάνω...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
skyline (Δημητρης Γ.)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 107 1.0 12v 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Δεκ 2012, 22:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπα να το βάλω αύριο μέσα να μου κάνει της σωλήνες και το τελικό καζανακι ελευθέρας με ότι μπούκα. Θέλω μου είπε αλλα δεν θα είναι λιγο άσχημο το φαντάζομαι λιγο κάπως αλλα αξίζουν αυτά για 300 εύρο ;; Ειμαι μπερδεμενος :/

Peugeot 107 trendy 12v.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Δεκ 2012, 23:54:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο προσεχε να σου βαζει τις σωληνες χωνευτα η μια στην αλλη η φιλιτα αλλα χωρις δοντια μεσα γιατι αλλιως θα ειναι για πεταμα μετα.!και δε θα δινει τα μεγιστα σα κατασκευη γιατι θα κοβει τη ροη των καυσαεριων προς τα πισω
Επιστροφή στην κορυφή
skyline (Δημητρης Γ.)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 107 1.0 12v 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Δεκ 2012, 00:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι καλός απο ότι εχω ακούσει dance of horses λέγεται στην Θεσσαλονίκη άμα ξέρει κανένας άλλως κανέναν άλλων απο Θεσσαλονίκη ας μου πει

Peugeot 107 trendy 12v.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Δεκ 2012, 01:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιαλατζης στη θεσσαλονικη.αλλα να πας με καποον που γνωριζει γιατι ναι μεν κανει καλες δουλειες αλλα ειναι με τις μερες του.και να κανεις παζαρια γιατι πεταει και κατι τρελες τιμες.αλλα προσοχη στη συγκοληση.εκει παιζει η σωστη δουλεια.
Επιστροφή στην κορυφή
skyline (Δημητρης Γ.)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 107 1.0 12v 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Δεκ 2012, 01:40:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανένας τιποτα απο θες ;

Peugeot 107 trendy 12v.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης