PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ακινητοποίηση οχήματος για μεγαλο χρονικο διαστημα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Οκτ 2011, 11:54:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oτι αναφερατε εινα απολυτως σωστο Exclamation

Απλα ανακεφαλαιωνοντας,
να υπενθημισω μερικα high lights...
βαλε καινουργια λαδια και φιλτρο και επελεξε σαν λαδι "ακκινησιας"
το ελφ εξελιουμ NF 5-40.
εχει απιστευτες ικανοτητες (οπως και το φουλτ τεκ) στο να καθεται και να "μενει" πανω στις μεταλικες επιφανειες οπου θα σου προστατεψει απο τη σκουρια.
Προληπτικα καλα ειναι καθε 1-2 μηνες να κανεις ενα "τσακ" στη μιζα
χωρις να το αφησεις να παρει μπρος (η αν παρει σβηστο αμεσως)
Γιατι αν παρει μπρος καλα ειναι μετα να το αφησεις να δουλεψει μεχρι να ζεσταθουν τα λαδια του και να το πας μια μικρη βολτα.
Αλλα αν ειναι πανω σε τακους κτλ... τοτε.... Confused

Επισης πολυ σωστο αυτο που ανεφερε ο Στελιος (Σαλεξ)
κατα προτιμηση βαλε 100αρα μιας και μετα απο καιρο παιζει να σου "ξεθυμανει" οποτε οσο γινεται λιγοτερη ποσοτητα και οοοταν ερθει η ωρα να το ξανα-ενεργοποιησεις τοτε εχει και ενα μπιτονακι με βενζινη
(καλα ειναι μια φορα το χρονο να του ριχνεις 1-2 λιτρα κατοσταρα μεσα στο ρεζερβουαρ)
γιατι σε κοβω οταν το βαλεις μπροστα να υπολειτουργει...
Επισης στην μελλοντικη ενεργοποιηση αλλαγη φιλτρου βενζινης μαζι με τα λαδια/φιλτρο που θα αλαξεις δεν ξερω ποσο καιρο μετα.

Να υπενθιμησω πως ολα οσα αναφερανε τα παιδια ειναι απολυτως σωστα...

Απο εκει και επειτα ειληκρινα λυπαμαι που τετοια αυτοκινητα
πεφτουν θυμα μιας αδικης πολιτικης. Καθως αποτελουν τους τελευταιους των μοίκανων και ειναι απο τις τελευταιες γνησιες "χαμογελλογεννητριες"...

Ελπιζω (και να ξερεις οτι ειμαι "γουρλης" σε οτι μαγαζι μπαινω μετα απο λιγο γεμιζει με κοσμο Very happy ) του χρονου τετοιο καιρο να ακους τα λαστηχα του να ουρλιαζουν σε καποια βουνησια στροφοδιαδρομη... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Οκτ 2011, 12:08:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θαναση ποτε θα ερθεις για καφε στο γραφειο μου μπας και μπει πελατης???? Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Οκτ 2011, 12:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy οποτε θες
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2012, 08:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαίνει και ο Ρεσίφης σε αντίστοιχη διαδικασία, φέτος...

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2012, 12:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cool Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Δεκ 2012, 09:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εγω σκεφτομαι να παραδωσω πινακιδες και να το βαλω σε υπογειο γκαραζ.
Βεβαια, 1-2 φορες την εβδομαδα θα το κανω μια μικρη βολτα περιξ, + στα συνεργεια που θα πηγαινοερχεται για ελαφρωμα, cage κλπ Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Δεκ 2012, 10:04:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 19:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε νοιώθω Κωστή...έτσι ήμουν και εγώ με το ραλλυε....
Κράτα την ημερομηνία αυτή του ποστ μου και θα με θυμηθείς οτι σε λίγο καιρό θα το ξαναβγάλεις στην γύρα....όπως και εγώ τώρα που φτιάχνω το ραλλυε...(μετα από 1,5 χρόνο βέβαια αλλά ετοιμάζεται σιγά-σιγά) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 16:55:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εαν ΔΕΝ κυκλοφορησουμε το αμαξι
και ΔΕΝ πληρωσουμε τελη (μέχρι να το κυκλοφορησυμε ξανα) ΧΩΡΙΣ ομως να καταθεσουμε τις πινακιδες --- για να μην μπλεξουμε με την γραφειοκρατια του "δωσε-πάρε" θα εχουμε καποια επιπτωση στο κοστος των τελων?
κοινως αν πάω τον Μάρτιο να πάρω το τελος του Νισσαν που υπολογιζω να ειναι τοτε ετοιμο θα εχω καππιο προστιμο?

στο μηχανακι δεν ειχαμε κατι -- απλα ρωταω αν για το αμαξι ειναι το ιδιο αν αεχιε καποιος αποψη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Aggelos-306 (Άγγελος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 tu5j4 97'

Ένταξη: 23 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 17:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Εαν ΔΕΝ κυκλοφορησουμε το αμαξι
και ΔΕΝ πληρωσουμε τελη (μέχρι να το κυκλοφορησυμε ξανα) ΧΩΡΙΣ ομως να καταθεσουμε τις πινακιδες --- για να μην μπλεξουμε με την γραφειοκρατια του "δωσε-πάρε" θα εχουμε καποια επιπτωση στο κοστος των τελων?
κοινως αν πάω τον Μάρτιο να πάρω το τελος του Νισσαν που υπολογιζω να ειναι τοτε ετοιμο θα εχω καππιο προστιμο?

στο μηχανακι δεν ειχαμε κατι -- απλα ρωταω αν για το αμαξι ειναι το ιδιο αν αεχιε καποιος αποψη.

Νομίζω ότι θα φας πρόστιμο το θέμα είναι αν θα σε βρουν γιατί γίνεται χαμός πολλοί δεν πληρώνουν. Ο νόμος λέει ότι έχεις διορία μέχρι 31/12/2012 για τα τέλη. Μετά έχεις πρόστιμο.

TU5J4
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 18:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως στο μηχανακι που το πληρωσαμε για το 2012 τον Σεπτεμβριο πληρωσαμε κανονικα 52ε = χωρις καποιο προστιμο (το μηχανακι ηταν ακινητοποιημενο αλλα αυτο δεν φαινοταν απο καπου -ουτε και με ρωτησαν τιποτα στην εφορια οταν πηγα να το πάρω)
Επιστροφή στην κορυφή
Aggelos-306 (Άγγελος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 tu5j4 97'

Ένταξη: 23 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 18:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
παντως στο μηχανακι που το πληρωσαμε για το 2012 τον Σεπτεμβριο πληρωσαμε κανονικα 52ε = χωρις καποιο προστιμο (το μηχανακι ηταν ακινητοποιημενο αλλα αυτο δεν φαινοταν απο καπου -ουτε και με ρωτησαν τιποτα στην εφορια οταν πηγα να το πάρω)

Κατάλαβα κοίτα επειδή γίνεται χαμός με αυτούς που δεν πληρώνουν οι δημόσιες υπηρεσίες τα χάνουν. Είναι ρίσκο τι να πω Smile

TU5J4
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 18:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό... Τυπικά, Μάνθο, έχεις πρόστιμο. Wink

Από 'κει και πέρα... Ελλάς. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 18:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το δικό μου κατά εκεί πάει... Βασικά εκεί είναι ήδη Laughing

3rioStooges-Motorsport Team

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jean στις Πεμ 13 Δεκ 2012, 19:00:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 18:59:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mantho καταθετεις πινακιδςς και τις παιρνεις το μαιο πισω πληρωνοντας
τα τελη τοτε χωρις προστιμο.ολα τα αλλα ειναι για λαμογια
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Δεκ 2012, 02:01:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink Cool Razz
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Δεκ 2013, 10:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ερωτηση. τι χαρτια χρειαζεται για να καταθεσεις πινακιδες?
επειδη ειναι στο ονομα της γυναικας μου και αποκλειεται να ξυπνησει 7 να παει να το κανει θα πρεπει να τρεχω εγω...
εχουμε πουθενα τις δηλωσεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Δεκ 2013, 11:57:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ερωτηση. τι χαρτια χρειαζεται για να καταθεσεις πινακιδες?
επειδη ειναι στο ονομα της γυναικας μου και αποκλειεται να ξυπνησει 7 να παει να το κανει θα πρεπει να τρεχω εγω...
εχουμε πουθενα τις δηλωσεις?

Συμπληρώνεις 2 έντυπα.
Μία υπεύθυνη δήλωση κ ένα χαρτί ακόμα για την ακινησία. Πας στην εφορία με τις πινακίδες, συμπληρώνεις και τα χαρτιά και είσαι έτοιμος.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Δεκ 2013, 11:58:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayyta τα εντυπα μπορω να τα βρω στο ιντερνετ ή πρεπει να παω εφορια να τα παρω και να της τα παω να τα συμπληρωσει
Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Δεκ 2013, 12:00:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ayyta τα εντυπα μπορω να τα βρω στο ιντερνετ ή πρεπει να παω εφορια να τα παρω και να της τα παω να τα συμπληρωσει

Φίλε δεν ξέρω αν μπορείς στο νετ. Δεν το έχω ψάξει. Για κοίτα μήπως στο taxisnet έχει τπτ...Αλλά στην εφορία θα τα βρεις σίγουρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης